Stolsäng Med En Ortopedisk Madrass (35 Bilder): Välj Fällbara Modeller Med En Solid Ortopedisk Bas

Innehållsförteckning:

Video: Stolsäng Med En Ortopedisk Madrass (35 Bilder): Välj Fällbara Modeller Med En Solid Ortopedisk Bas

Video: Stolsäng Med En Ortopedisk Madrass (35 Bilder): Välj Fällbara Modeller Med En Solid Ortopedisk Bas
Video: Дом на колесах для длинных переездов. Быстрый и компактный минивэн-автодом Hymer 2024, April
Stolsäng Med En Ortopedisk Madrass (35 Bilder): Välj Fällbara Modeller Med En Solid Ortopedisk Bas
Stolsäng Med En Ortopedisk Madrass (35 Bilder): Välj Fällbara Modeller Med En Solid Ortopedisk Bas
Anonim

För en lägenhet med små rum eller en sovsal är en fåtölj-säng med en ortopedisk madrass perfekt, som en modern och bekväm sovplats. Modellen har vunnit stor popularitet på den moderna möbelmarknaden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och enhet

De moderna möblerna i lägenheten skapar utmärkt komfort, men det är kontraindicerat att sova på en enkel madrass på en sängstol varje dag. I det här fallet har personen stora problem med ryggraden. Idag erbjuder möbelproducenter ett stort antal produkter som har olika transformerbara segment. Ett populärt föremål har blivit en stolsäng med en ortopedisk madrass, vilket är perfekt för små lägenheter.

Skillnaden mellan stol-sängen och andra transformerande sängar är användningen av beslag och pålitliga fästelement. Kapningsmekanismen måste tillverkas med hög hållfasthet. Moderna modeller med en ortopedisk bas eller ram är högteknologiska uppfinningar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fällbara modeller är multifunktionella och har många fördelar:

  • Kroppen är i rätt position, vilket garanterar en vilsam och hälsosam sömn.
  • Den hopfällda stolsängen är ett bra ställe att koppla av och läsa böcker.
  • Den ortopediska madrassen är hållbar.
  • Prisvärd kostnad.
Bild
Bild
Bild
Bild

Idag väljer många köpare, efter att ha studerat alla egenskaper och recensioner, stolsängar med en ortopedisk madrass. Naturligtvis är kostnaden ganska hög, men efter att ha övernattat flera gånger på den här modellen vill de inte ändra den till en annan. Madrasser av denna modell har ingen negativ effekt på människans ryggrad. Anatomiska madrasser med överlägsen komfort kopierar perfekt människokroppen.

Produktens grund är block med oberoende fjädrar, som inte tillåter dig att känna lederna mellan elementen.

Bild
Bild
Bild
Bild

En stol-säng med en solid madrass är det mest budgetalternativet, som en idealisk sovplats.

Filler används för alla modeller:

  • Mycket elastiskt polyuretanskum, bra densitet.
  • Naturlatex med hög elasticitet.
  • Kokosnöt eller granulat polyuretanskumflis.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Fördelarna med sådana modeller:

  • Övergripande dimensioner är små. Modeller frigör utrymme i rummet.
  • Strukturen förvandlas från en vanlig säng till en bekväm fåtölj för avkoppling, läsning av böcker och tidningar.
  • Ortopediska egenskaper orsakar inte obehag, på morgonen vaknar en person helt utvilad och full av energi.
  • Produktens yta är jämn, så kroppen är inte begränsad eller dom.
  • Fåtöljen kombinerar skönhet och praktik. Modellen kan dekorera alla rum.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Nackdelar med stolar:

  • Högt pris.
  • Endast en säng.

Köpet av en stol-säng med en ortopedisk madrass kommer att vara ett idealiskt alternativ för att spara mer ledigt utrymme i lägenheten.

Bild
Bild

Vem är dessa möbler till för?

Tack vare sina ortopediska egenskaper kan stolsängen användas för barn och vuxna. Den stöder din rygg perfekt och skapar ett plan för hälsosam sömn. Styvhetskoefficienten i denna möbel kan vara genomsnittlig eller något under genomsnittet.

Sådana modeller är inte lämpliga för små barn. Enligt läkares rekommendationer kan stolar med en ortopedisk madrass endast användas från 12 års ålder. Modeller med låga stöd, tillverkade av säkra och högkvalitativa material och med sidostöd, är lämpliga för barn. Transformationssystemet ska vara lätt.

Stolsängar för barn är mindre och har speciella ortopediska överdrag.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Som fyllmedel används material som har anatomiska egenskaper som följer människokroppens form, trycket fördelas jämnt över alla delar av kroppen. Detta är det enda sättet att känna sig bekväm under sömnen.

Produktens yta är tillverkad av slitstarka och hållbara tyger som är lätta att tvätta och rengöra. För enkel underhåll bör modellen ha avtagbara delar. Stolen måste klara den belastning som förväntas läggas på den.

Bild
Bild
Bild
Bild

Transformeringsmekanismer som används

De mest optimala är transformationsmekanismerna - "Dragspel" eller "Eurobook". De har ett minimalt antal element och är lätta att använda:

  • Mekanism " Dragspel " konstruerad för permanent användning. Ytan är så plan som möjligt, utan veck och mellanrum mellan kuddarna. Denna produkt är tillverkad utan armstöd för att göra stolen bredare. Stolmodellen är kompakt och har ett särdrag: Stolsryggen är tjock med ortopediska egenskaper.
  • Utrullningsmodell anses vara den mest pålitliga och hållbara. Produkten har små luckor och dess höjd är högst 30 centimeter.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • I modeller med mekanism " Delfin " det finns ingen linnelåda, eftersom strukturen tar upp allt ledigt utrymme under sätet.
  • Mekanism " Eurobook " låter dig installera stolen nära väggen, vilket frigör mycket ledigt utrymme.
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är bäst att välja mekanismer och modeller av säten från inhemska tillverkare.

Populära modeller

Möbelserie Fusion-A , vars tillverkare är företaget KONST Divan , den mest populära på grund av det stora antalet modeller som presenteras. I denna serie produceras de bästa fåtöljerna, med samma funktioner:

  • Metallram med 29 ortopediska fjädrar.
  • Kärna av polyuretanskum med god densitet.
  • Förekomsten av ett omslag.
  • Modellerna är gjorda med sätesbredder på 90 eller 130 centimeter, med en transformerande mekanism.
Bild
Bild
Bild
Bild

Seriemodell " Leende "produceras av företaget Style Group , har många omvandlingsalternativ. Produktens design kan förvandlas till en enkel säng med en ortopedisk madrass eller till en bekväm schäslong. Stolsängens ram är metall och täckt med en speciell korrosionsskyddande förening. Kostnaden för produkten beror på draperimaterialet och fyllmedlet.

Bild
Bild

Många har sovit i en enkel fåtölj med en glidmekanism minst en gång. Inte alla kände sig bekväma med närvaron av ojämna kuddar. Oftast används de i en stor familj som bor i ett litet rum.

Stolsängar med en ortopedisk madrass gillar absolut alla. De har en mycket rak yta, utan stötar eller sprickor. Armstöd är inte installerade i vissa produkter, så de är lika bekväma som sängar.

Dessa modeller är lämpliga för permanent användning av vuxna och barn. Enheterna har en lättanvänd mekanism med ökad uthållighet. Användningen av en stolsäng ger stora fördelar för en persons hälsa och avkoppling. Ryggraden, nervsystemet och muskulaturen förblir friska. Den släta ytan och utmärkta anatomiska egenskaper förbättrar sömnen och utmärkt ryggstöd.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tips för att välja den bästa modellen

Produkter med transformerande element och en ortopedisk madrass är för dyra, därför är det nödvändigt att studera alla egenskaper innan du bestämmer dig. Madrassen ska vara högre än en mänsklig handflata. På detta sätt ges den nödvändiga komforten under sömnen och bevarandet av formen på ryggraden.

Några funktioner för att välja den bästa produkten:

  • Sovplatsen i arbetsläget ska vara platt, leder och sömmar ska inte kännas, liksom även små oegentligheter som bryter mot produktens ortopediska egenskaper.
  • Slitstarka och tvättbara material används för klädsel.
  • Den tillåtna viktbelastningen på produkten måste vara maximal.
  • Ramen och dess stöd måste vara så styva som möjligt.
  • Transformationsmekanismen ska vara enkel att använda och bekväm att använda.
Bild
Bild

Huvudkriteriet för att välja en stol är inte produktens storlek eller designlösningar, utan sängens komfort. Modellen kan se snygg ut, och om sängen består av många olika sektioner som inte passar ihop, är det bäst att inte köpa en sådan stol.

Det viktigaste är inte en stilfullt inredd inredning, utan en hälsosam och användbar sömn. Det finns ett stort antal modeller, och genom att välja rätt färgschema och textur på tyget får du inte bara inredning, utan också bekväma möbler.

Välj den bästa och mest praktiska layoutmekanismen, den ska skapa en rak sovyta. Bredden på sovområdet ska vara så bred som möjligt. Till ramen används tillförlitliga stålrör. Trästrukturen är också hållbar, men den är beroende av luftens luftfuktighet och temperatur. För fyllmedlet väljs en kombination av polyuretanskum med pressad kokosfibrer. Oberoende fjädrar används för alla utdragbara mekanismer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sittarnas form kan ändras med ryggstöd och sidoväggar. Om det inte finns några armstöd ser stolen ut elegant. Produkten på benen ser massiv ut och modellen på hjul är väldigt lätt. Du bör välja baserat på den allmänna interiören i rummet.

Stolsängen med en ortopedisk madrass, gjord i den ursprungliga designen, ser ovanlig och fantastisk ut. Den passar perfekt in i vilken inredning som helst. Modeller måste vara bekväma och uppfylla alla krav på kvalitet och andra egenskaper. Vissa modeller är inte lämpliga för personer på grund av ryggproblem och är kontraindicerade på rekommendation av en läkare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fåtöljen är idealisk för vardagssömn och avkoppling. Strukturens styrka och alla ytterligare element ökar. Förvandlingsmekanismen är enkel, även barn klarar den.

Rekommenderad: