Camping Fällstolar: Camping Fällbara Modeller Med Bekväma Armstöd Och Camping Fällbara Sängar För Barn, Andra

Innehållsförteckning:

Video: Camping Fällstolar: Camping Fällbara Modeller Med Bekväma Armstöd Och Camping Fällbara Sängar För Barn, Andra

Video: Camping Fällstolar: Camping Fällbara Modeller Med Bekväma Armstöd Och Camping Fällbara Sängar För Barn, Andra
Video: Best Camping Chairs on Amazon 2019 Under $50 | Reviewitbro 2024, Maj
Camping Fällstolar: Camping Fällbara Modeller Med Bekväma Armstöd Och Camping Fällbara Sängar För Barn, Andra
Camping Fällstolar: Camping Fällbara Modeller Med Bekväma Armstöd Och Camping Fällbara Sängar För Barn, Andra
Anonim

Idag finns många typer av möbler tillgängliga för utomhusaktiviteter, vandring och andra alternativ för att spendera tid i naturen. Bland det presenterade sortimentet är turiststolar av den hopfällbara typen särskilt efterfrågade.

Sådana möbler sticker ut för sina unika egenskaper som bestämmer dess popularitet bland turister, sommarboende, fiskare och andra utomhusentusiaster.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Campingmöbler kan skilja sig väsentligt från de vanliga föremålen som används i vardagen. Denna kategori innehåller nästan alla befintliga designalternativ, inklusive modeller som bekvämt kan sitta i sittande ställning. Bland de anmärkningsvärda egenskaperna hos sådana stolar för turism finns följande.

Det första och främsta kännetecknet för denna möbel är minsta vikt. Lättheten i fällningsalternativen för inkomststolar är ett viktigt kriterium för utvärdering av produkter, på grund av särdragen i användningen av säten. Stolar kräver transport, inte alltid med bil eller andra transportmedel, utan också i händerna, bakom ryggen, etc

Bild
Bild

På grund av behovet av leverans till destinationen bör turistfällstolar vara så kompakta som möjligt. Mot bakgrund av detta finns det ett stort antal transformationsmekanismer för sådana möbler, vilket underlättar transport och lagring hemma

Bild
Bild
Bild
Bild

Idag erbjuder tillverkare av campingstolar sina produkter som en separat vara, liksom tillsammans med andra användbara möbler i form av uppsättningar

Bild
Bild

Bland de presenterade sorterna finns modeller avsedda för standard eller tung last. Dessutom inkluderar produktsortimentet barnsorter av hopfällbara stolar för turism

Bild
Bild

Campingmöbler sticker ut för sin enkla förvandling. Men driftkomforten är inte heller den sista platsen i modellutvecklingsprocessen. Därför kommer alla att kunna välja en fällstol, inte bara för sina individuella parametrar, utan också baserat på bekvämlighetskriterierna. Till salu finns stolar med nackstöd, bekväma armstöd, fotstöd, en kopphållare och andra ytterligare element, beroende på stolens syfte

Bild
Bild

Trots att de presenterade mönstren skiljer sig från varandra enligt olika kriterier, är möblernas samlingsfunktion dess montering och närvaron av de viktigaste beståndsdelarna - stolarna är mestadels sammansatta av en stark ram, samt en cape, som kommer att fungera som sits och rygg

Bild
Bild
Bild
Bild

Vad är dem?

I dag till salu kan du hitta ett stort antal olika design av turist-, vandrings- och fiskefällstolar. Deras klassificering beror på strukturella skillnader - det finns enkla alternativ, liksom förbättrade modeller för utomhusbruk. Bland de viktigaste sorterna är det värt att lyfta fram följande.

Fällbar resestol

Det enklaste möbelalternativet som kan användas utomhus. Denna möbel utmärks av funktioner som lätthet och okomplicerad design, i ljuset av vilka även barn kan montera och demontera stolen. För transport och förvaring kan stolen fällas på mitten . Bland modifieringarna av stolar är det värt att lyfta fram de vanliga modellerna utan rygg, liksom mer bekväma alternativ när det gäller drift, som kommer att ha en genomsnittlig rygg.

Bild
Bild

Förutom, hopfällbara modeller i denna kategori kännetecknas av minimala möjligheter när det gäller bärförmåga … Oftast är sits och ryggstöd gjorda av täta textilier som inte klarar den ökade belastningen, vilket begränsar användningen av sådana produkter.

Men vid tillverkning av möbler förbrukas ett minimum av råvaror, så stolarna bör klassificeras som turistmöbler - de mest prisvärda av de befintliga.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Schäslong

Detta alternativ kännetecknas av en ökad komfortnivå i jämförelse med den tidigare versionen. Sådana fällstolar kommer dock att vara stora i storlek. Det kommer att vara ganska problematiskt att transportera en schäslong i handbagage under vandring . Därför köps inte möbler i denna kategori av alla utomhusentusiaster. Oftast används vilande schäslonger för picknick eller fiske.

Ett utmärkande kännetecken för sorten är närvaron av ett högt och bekvämt ryggstöd som kan fällas ut i flera lägen och armstöd . Även idag till försäljning kan du hitta mönster realiserade med kuddar och rymliga fickor, vilket positivt påverkar användarvänligheten.

Dessutom är stolarnas ben utrustade med justering, så att du kan göra resten på stolen så bekväm som möjligt. Några av likheterna med en schäslong gör det möjligt att jämföra det med en hopfällbar säng.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Camping Balance Stolar

Bland ett stort antal turistmöbler är det balansstolarna som är mycket populära bland köpare. Den användbara designen är en liten version av stolen som stöds av två punkter i botten av strukturen.

Sorten är ganska bekväm när det gäller rekreation, har en minsta vikt, är lämplig för transport vid vandring.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Camping soffstol

Sådana campingmöbler är avsedda för de fall då det är planerat att rymma mer än en person. Fåtöljer för två har en förstärkt ram, så de tål en belastning som överstiger 150 kg . Dessutom har turistfällbara möbler vanligtvis mjuka armstöd, vilket positivt påverkar komforten i processen med friluftsliv. Trots det faktum att konvertibla stolar från denna kategori är utformade för två personer, när de fälls upp tar de väldigt lite plats, därför är de lämpliga för transport till destinationen i en bil.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fällbar madrassstol

Bland de moderna sorterna av hopfällbara stolar för friluftsliv är denna typ en design med ökad komfort. Utåt liknar sådana produkter en liten enkelstol eller en schäslong . Transporten av sådana möbler förtjänar särskild uppmärksamhet. Alla sorter kan tas med dig även i dina händer, eftersom fällnings- och omvandlingsmekanismen förutsätter att stolen pumpas med luft med någon form av pump. Den enda nackdelen med stolar anses vara oförmågan att arbeta på ojämn mark i skogen, vid en flod, i bergen eller i andra områden, eftersom det är hög sannolikhet att råvarorna från vilka möblerna är gjort kommer att skadas.

Sådana vikningsalternativ är dock ganska bekväma för avkoppling, de klarar ökade belastningar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Förutom ovanstående modeller av hopfällbara campingstolar finns det hybriddesigner som kan bestå av olika element relaterade till en eller annan typ. Detta gäller fiskeryggsäckar som kan läggas ut i naturen i form av en bekväm stol. Till salu hittar du hybridfällbara stolstolar, mer komplexa modifieringar som kan kombinera en fåtöljs möjligheter, en schäslong och till och med ett minitält.

Beroende på materialet som används för att göra möbler klassificeras loungestolar enligt följande

Plastmodeller . Bland de särpräglade egenskaperna hos dessa produkter är det värt att notera den låga vikten och överkomliga kostnaden. Strukturer gjorda av högkvalitativa råvaror sticker ut för sin hållbarhet, men är föremål för noggrann hantering. Produkterna presenteras i olika färger, men vikande polymertyper kommer inte att klara mycket vikt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Trä och rotting . Den mest attraktiva och praktiska typen av hopfällbara campingmöbler. Som regel kan sådana modeller helt bestå av naturliga råvaror eller vara en kombinerad struktur med ett textilsäte.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Metallisk . Till salu finns det varianter av aluminium som är lätta. Men sådana modeller klarar inte alltid ökade belastningar; vid valet är ramrörens diameter av stor betydelse. Stolar gjorda av andra legeringar är mer praktiska och hållbara, oftast erbjuds av tillverkaren med rygg och säte av tyg.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Översikt över vikmekanismen

Vid tillverkningen av hopfällbara modeller av turiststolar använder tillverkaren flera alternativ för att omvandla strukturer.

Paraply

Utvecklingsprincipen är att stolarna har ytterligare ett stöd, förutom benen, som är mekanismens bygel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tabletten

Ett enkelt alternativ med ett standard hopfällbart vikningsalternativ, vilket är mer bekvämt för möbler som transporteras i en personbil, eftersom modellen även tar upp mycket plats även när den är hopfälld.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sittvagn

Vikalgoritmen liknar principen om att få barnvagnen i fungerande skick, vilket gör möblerna mer praktiska när det gäller transport i handbagage.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

För att hitta en bekväm och pålitlig hopfällbar stol för friluftsliv, experter rekommenderar att uppmärksamma följande nyanser i processen att studera sortimentet.

  • I egenskaperna hos den modell du gillar, bör du studera funktioner som strukturens struktur, liksom möjligheterna när det gäller maximal belastning på den. Dessa parametrar gör det möjligt att förstå om det kommer att vara möjligt att använda möbler för vinterfiske, i ett område med ojämn yta etc.
  • Om valet av stolar för camping handlar mer om picknickutflykter, skulle det vara mer korrekt att fokusera på närvaron av ytterligare element som ökar komforten med att använda möblerna. Detta gäller mjuka armstöd, funktioner i stolens baksida och andra punkter som kommer att vara relevanta i ett eller annat fall.
  • Vikten av den valda produkten spelar roll om du planerar att transportera den bakom ryggen eller i dina händer. Då är det värt att överväga strukturer gjorda av material med en minsta massa.
  • Säsongens drift är fortfarande en viktig faktor när du väljer. Vissa material kan deformeras från frost, hög luftfuktighet och andra yttre faktorer som kan uppstå när man går ut i naturen. Vid användning av möbler året runt bör du vara uppmärksam på modeller med avtagbara lock som kan bytas ut vid behov.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En översikt över de hopfällbara resestolarna presenteras nedan.

Rekommenderad: