Serta Madrasser (40 Bilder): Amerikansk Vår Och Fjäderlös, Deras Egenskaper, Bättre Mediflex, Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Serta Madrasser (40 Bilder): Amerikansk Vår Och Fjäderlös, Deras Egenskaper, Bättre Mediflex, Kundrecensioner

Video: Serta Madrasser (40 Bilder): Amerikansk Vår Och Fjäderlös, Deras Egenskaper, Bättre Mediflex, Kundrecensioner
Video: Måste simma naken eller hitta en ford? Flickan på floden Uzh. Ensam vandring till Pripyat. Del 1. 2024, April
Serta Madrasser (40 Bilder): Amerikansk Vår Och Fjäderlös, Deras Egenskaper, Bättre Mediflex, Kundrecensioner
Serta Madrasser (40 Bilder): Amerikansk Vår Och Fjäderlös, Deras Egenskaper, Bättre Mediflex, Kundrecensioner
Anonim

Det amerikanska företaget Serta är en välkänd tillverkare av ortopediska madrasser, eftersom den använder den senaste tekniken, högkvalitativa material och fyllmedel, och lockar också uppmärksamhet med snygg design. Alla madrasser har ett modernt block av oberoende fjädrar, vilket ger bekvämlighet och komfort under en natts vila.

Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Det amerikanska företaget Serta grundades 1931 genom sammanslagning av flera små företag. Idag tillverkar den ortopediska madrasser av hög kvalitet som är godkända av US National Sleep Foundation. Företaget är den officiella leverantören av produkter för många hotell i landet.

I Ryssland tillverkas Sertas produkter under licens av Ascona.

Bild
Bild

Alla madrasser från det amerikanska företaget Serta är gjorda på basis av fjädersystemet "Comfort Quit ". Den består av oberoende fjädrar av stark tråd, som värmebehandlas före användning. Detta gör fjädrarna hållbara, praktiska och pålitliga. Varje fjäder presenteras i ett separat fall - för att låta luft passera igenom och skapa ett bra mikroklimat.

Bild
Bild

Fjäderblocket är tillverkat på basis av Flexzone Support System 4D Spring -tekniken, vars särart är att fjädrarnas höjd är annorlunda . De är fixerade endast i mitten, medan toppen och botten av fjädern förblir fria för rörelse. Fjäderns flexibilitet ger en ortopedisk effekt och mjukhet på produktens yta, förbättrar blodcirkulationen.

Bild
Bild

Vid tillverkning av Serta -madrasser används många tekniker som gör att alla produkter kan uppfylla internationella standarder. Serta har utvecklat och patenterat systemet "Advanced Comfort Quilt" - för bekvämlighet och komfort.

Det översta lagret ger en mikromassage-effekt.

Bild
Bild

Serta använder den moderna tekniken "Cool Balance" vid tillverkning av madrasser med ortopedisk effekt ., på grund av vilken stickade kläder har en ökad densitet. Tillverkaren lägger till hollotekfibrer och cellulosa extraherad från vitstammad furu vid tillverkning av stickade kläder. Denna teknik ansvarar för produktens termiska förhållanden.

Under varma dagar kommer du att känna dig sval, och på vintern kan du hålla dig varm i en varm säng.

Bild
Bild

Alla Serta -modeller är utrustade med "Total Edge" -systemet - för förbättrat stöd och förhindrar rullning från soffan . På sidorna har madrasserna ett poröst 3D -nät. Det transporterar perfekt bort fukt och bidrar till utmärkt ventilation. Denna teknik kallas "Aero System ".

Tillverkaren använder modern teknik "Smart Clean System", produkten består av avtagbara plattor - för att säkerställa enkel rengöring från damm och smuts.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vid tillverkning av ortopediska madrasser använder företaget både naturliga och konstgjorda fyllmedel. Allt material är patenterat och certifierat av "CertiPUR". Alla produkter tillverkas med originalutrustning, under företagets kontroll.

Varför är Mediflex bättre?

Serta och Mediflex är två kända tillverkare av ortopediska madrasser. Varje märke använder unik teknik och fyllmedel av hög kvalitet, men det finns vissa skillnader.

Bild
Bild

Mediflex madrasser har ett fjäderblock "Adaptive System" (sju produktionszoner) . Fjädrarna är gjorda av trådar med olika diametrar, vilket gör det möjligt att reglera styvheten och fördela belastningen på madrassen korrekt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Serta -modellerna bygger på ett block av oberoende fjädrar som inte påverkar varandra . De reagerar perfekt även på små rörelser i din kropp. Systemet reagerar bra på belastningar, det kännetecknas av sin hållbarhet och tillförlitlighet.

Den största fördelen med Serta -madrasser med ortopedisk effekt är användningen av det andningsbara OxyFoam -systemet, vilket ger utmärkt luftutbyte.

Bild
Bild

Visningar

Serta producerar madrasser med en ortopedisk effekt, med hjälp av ett block av oberoende fjädrar och innovativ teknik, högkvalitativa fyllmedel och modern utrustning. Tillverkaren erbjuder två produktlinjer: Natural Start och Perfect Sleeper.

Bild
Bild

Perfekt sovhytt

Perfect Sleeper -serien skapades av företagets bästa specialister (tillsammans med US National Sleep Foundation) - genom användning av innovativ teknik. Alla modeller i denna serie låter dig återställa styrkan inte bara under sömnen.

Madrassen fungerar som en källa till styrka och energi när som helst på dygnet.

Bild
Bild

Alla produkter är utrustade med ett latexsystem - för jämn fördelning av tryck och god blodcirkulation. T " Memory Form" -teknologi låter dig forma kroppen samtidigt som du minskar trycket på axlar och höfter . Det övre lagret är väl ventilerat och ger en mikromassage-effekt. Fjäderblocket ger perfekt ryggstöd.

Bild
Bild

Madrasser från Perfect Sleeper -kollektionen är utrustade med ett termoregleringssystem … Du kommer att känna dig bekväm både på varma dagar och under kalla årstider. Total Edge Perimeter Reinforcement System låter dig använda hela madrassytan.

Naturlig start

Modern teknik användes vid skapandet av Natural Start -linjen. Modellerna är tillverkade av miljövänliga naturliga fyllmedel med ursprungliga egenskaper. Varje modell är gjord på grundval av ett oberoende fjäderblock och är utrustat med ett naturligt bomullsöverdrag.

Bild
Bild
Bild
Bild

Alla modeller kännetecknas av förmågan att klara tunga belastningar, men max är 140 kg. Bland modellerna i denna kollektion kan du hitta produkter med medelhög, hög hårdhet. Höjden varierar från 20 till 27 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Vid tillverkning av ortopediska madrasser använder den amerikanska tillverkaren Serta moderna material och fyllmedel av mycket hög kvalitet som säkerställer rätt läge under sömnen och maximal komfort.

Bild
Bild

De viktigaste fyllmedlen för madrasser från märket Serta:

  1. Specialskum "Oxy Comfort " med en ortopedisk effekt har den en öppen struktur som gör att luft kan passera perfekt. I en perforerad ensemble av porös typ bildar detta skum ett originalmaterial med utmärkt luftcirkulation.
  2. BambooFlex material tack vare sin porösa konsistens och användningen av kolimpregnering ger den en mikromassage-effekt.
  3. Latex "Talalay " tillverkad med en speciell teknik. Dess huvudsakliga skillnader från den vanliga latexen är fyra gånger bättre luftgenomsläpplighet, ljudlöshet, hypoallergenicitet. Produkten tar snabbt upp kroppstemperaturen.
  4. " Memory Foam " - ett originalfyllmedel som snabbt tar formen av kroppen, medan det inte finns något tryck på höfter och axlar. Tack vare denna teknik stöds ryggraden på ett tillförlitligt sätt under nattens vila och musklerna är helt avslappnade.
  5. Eco Latex ger en mjuk madrass samt bra ventilation. Den kännetecknas av ökat slitstyrka, återställer sin form perfekt och klarar också betydande belastning. Tack vare användningen av ett latexskikt förbättrar madrassen blodcirkulationen.
  6. " Serta Viscopur " - ett unikt minneskum som består av mikroskopiska fjädrar. Närvaron av detta material gör att du kan skapa effekten av viktlöshet. De öppna cellerna i denna teknik ansvarar för god ventilation.
  7. " Konturskum " - originaldesign med en porös struktur. Denna teknik lockar uppmärksamhet med sin mikromassage-effekt och ger också utmärkt ventilation av produkten.
Bild
Bild

Vit filt är ett mellanlager mellan fjädermekanismen och det mjuka, elastiska fyllmedlet. Den är tillverkad av naturlig bomull, ger produkterna styvhet, motståndskraft och elasticitet.

Bild
Bild

Populära modeller

Astoria

Astoria är en reversibel modell som lockar uppmärksamhet med Oxy Comfort -systemet, vilket bidrar till god andningsförmåga. Denna madrass kännetecknas av en hög fasthet, den är lämplig för personer som väger upp till 140 kg.

Produktens vikt beror på dess storlek, men genomsnittet är 19 kg.

Bild
Bild

Astoria ortopedisk madrass är idealisk för personer som har ryggproblem:

  • Det låter dig lindra smärta genom rätt stöd i ryggen.
  • Den kan användas för partners i olika vikter.
  • Denna modell har ett 720FlexZone ™ -stödsystem med den berömda 4D -fjäderdesignen, samt det ursprungliga Total Edge -systemet för att stödja produkten runt omkretsen.
Bild
Bild

Dorsey

Dorsey Orthopedic Madrass är en mångsidig och funktionell modell som låter dig enkelt ändra hårdhetsnivån. Produkten är tillverkad av "Memory Foam" -material som gör att kroppen kan slappna av. Andningsbar Oxy Comfort -teknik är utformad för att ge komfort året runt.

Den ortopediska madrassen är gjord i ett praktiskt omslag av vit filt. Produktens höjd är 25 cm. Ena sidan har en medelhård styvhet och den andra har en hög nivå.

Bild
Bild

Orland park

Den attraktiva Orland Park -madrassen tillhör Perfect Sleeper -serien. Dess främsta egenskap är närvaron av ett stort antal fjädrar . Denna produkt tål belastningar upp till 140 kg. Modellen är utrustad med "Oxy Comfort" -systemet - för god ventilation. …

"Memory Foam" och "Latex" används som fyllmedel.

Bild
Bild

De huvudsakliga egenskaperna hos Orland Park -modellen är en optimal styvhet, utmärkt andningsförmåga och pålitligt ryggstöd under en natts vila. Produkten väger mer än 27 kg och når 33 cm i höjd.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kaledonien

Caledonias ortopediska madrass är ett utmärkt exempel på Natural Start -linjen. Modellen innehåller ett fjäderblock och specialimpregnerat BambooFlexco -fyllmedel som neutraliserar elektriska eller statiska laddningar och ger en lätt massage. Omslaget på produkten är tillverkat av trevlig och hållbar bomull.

Den är konstruerad för tung belastning och kan också ge utmärkt stöd för ryggraden.

Bild
Bild
Bild
Bild

San Marino

San Marino ortopediska madrass lockar uppmärksamhet med sin låga fasthet:

  • Den klarar också upp till 140 kg.
  • Denna modell innehåller flera lager.
  • Omslaget är tillverkat av”Comfort Quilt” bomullstyg.
  • Ett pålitligt linneskikt”Organic Flax” skapades för att skydda madrassen.
  • Madrassen är utrustad med ett mycket elastiskt "Memory Foam" -system, som gör att du enkelt kan anpassa dig efter kroppens form.

Din rygg kommer att känna maximalt stöd - tack vare tillämpningen av "Support System" -utvecklingen.

Bild
Bild

Kilimanjaro

Kilimanjaro -modellen har följande funktioner:

  • Den har en hårdhet under genomsnittet.
  • Dess mjukhet uppnås genom närvaron av lager av naturlig bomull, latex och linne.
  • Denna madrass tål en belastning på upp till 140 kg.
  • Produktens övre lager representeras av ett poröst strukturmaterial med kolimpregnering "BambooFlex" - för att säkerställa utmärkt ventilation.
Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Tillverkaren erbjuder dubbla madrasser, som inte bara är avsedda för personligt bruk, utan även för hotell- och hotellutrustning.

Bild
Bild

Madrassen 200 × 160 cm är det bästa alternativet för en dubbelsäng . Det ger hälsosam och sund sömn för två personer. För mer komfort bör du vara uppmärksam på modellen med måtten 180 × 200 cm. För en och en halv säng är en madrass med måtten 140 × 200 cm lämplig.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kundrecensioner av amerikanska madrasser

Många användare lämnar positiva recensioner om kvaliteten och hållbarheten hos ortopediska madrasser från det amerikanska märket Serta. De säkerställer rätt position av ryggraden under vila, hjälper till att vila och slappna av.

Bild
Bild

Den obestridliga fördelen med Serta-produkter är högkvalitativ montering, liksom produktens hållbarhet (tack vare användningen av ett system med oberoende fjädrar). Serta -madrassen är perfekt för dubbelsängar, den ger sinnesro för varje partner medan du sover.

Ett brett utbud av modeller låter dig välja det bästa alternativet för alla kunder. Till exempel är en hård madrass perfekt för barn.

Bild
Bild

Vissa användare noterar den uppblåsta kostnaden för Serta -produkter, men det höga priset betalas fullt ut av produkternas hållbarhet. Efter att ha köpt madrassen måste du ventilera den en stund för att bli av med den syntetiska lukten.

Rekommenderad: