Sonberry Madrasser: Funktioner Och Varianter Av Modeller, Kundrecensioner Om Fabriken

Innehållsförteckning:

Video: Sonberry Madrasser: Funktioner Och Varianter Av Modeller, Kundrecensioner Om Fabriken

Video: Sonberry Madrasser: Funktioner Och Varianter Av Modeller, Kundrecensioner Om Fabriken
Video: VISPRING Factory video 2024, April
Sonberry Madrasser: Funktioner Och Varianter Av Modeller, Kundrecensioner Om Fabriken
Sonberry Madrasser: Funktioner Och Varianter Av Modeller, Kundrecensioner Om Fabriken
Anonim

Att välja en madrass är en skrämmande uppgift. Det tar mycket tid att hitta rätt modell, på vilken det kommer att vara bekvämt och bekvämt att sova. Dessutom bör du innan det studera de viktigaste egenskaperna hos moderna madrasser. Idag kommer vi att fokusera på produkterna från Sonberry -varumärket.

Bild
Bild

Om tillverkaren

Sonberry är en rysk tillverkare av sömn- och viloprodukter. Fabriken har funnits på marknaden i 16 år. Huvudkontoret och huvudproduktionen ligger i staden Shatura, Moskva -regionen.

Sortimentet innehåller inte bara madrasser utan även sängbottnar, kuddar, överdrag och madrassöverdrag. Produktionen är koncentrerad till tillverkning av madrasser av hög kvalitet. Det är baserat på erfarenhet från ledande företag från Amerika och Europa. För produktion av produkter används miljövänliga och allergivänliga material.

Funktioner och Fördelar

Sonberry -produkter är certifierade av den europeiska kvalitetsstandarden CertiPur. Denna standard bekräftar säkerheten för skum som används i madrasser. Det står att skummet uppfyller utsläppsnormerna och är också tillverkat utan:

  • formaldehyd;
  • ozonnedbrytande ämnen;
  • brombaserade brandskyddsmedel;
  • kvicksilver, bly och tungmetaller;
  • förbjudna ftalater.
Bild
Bild

En av funktionerna i Sonberry -företaget är dess fokus på olika prissegment - för alla målgrupper av köpare

Vid tillverkningen av madrasser använder företaget dessutom:

  • egna fjäderblock (både traditionella och moderna - oberoende);
  • naturmaterial: naturlig latex, kokos, sisal, bomull, aloe vera;
  • " Memory Foam " - ett material som överensstämmer med människokroppens form och inte utövar mottryck.

För att öka komforten i det översta lagret av madrassen har företagets specialister utvecklat och introducerat antibakteriella och anti-stressimpregneringar baserade på aloe.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Olika topp- och vadderingsmaterial används vid tillverkning av madrasser.

Bomull används för det översta lagret. jacquard och jersey-stretch .

Bomullsjacquard är baserat på naturliga råvaror, det skapar ett idealiskt mikroklimat samt utmärkt termoregulering.

Stretchjersey är tillverkad av en blandning av bomull och syntetfibrer. Materialets speciella vävning ger en trevlig yta och hållbarhet. Dessutom är tyget inte benäget att pilla, arket glider inte av madrassen.

Bild
Bild
Bild
Bild

För att isolera fjäderblocken från madrassens mjuka lager används den känt … Det är ett hållbart material tillverkat av naturliga råvaror, som är tillverkat av bomull och tovad ull.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kokosfibrer och sisal används för att göra madrasser extra fasta.

Bild
Bild
Bild
Bild

Används också polyuretanskum … Det är ett syntetiskt skum som är fritt från föreningar som är skadliga för människors hälsa.

Bild
Bild

Egenskaper

Sonberry -madrasser kan väljas enligt fyra huvudkarakteristika:

  • storlek;
  • höjd;
  • blockets grund: fjäder eller fjäderlös;
  • stelhet.

När det gäller produkternas storlek finns det många av dem. Det finns plantskolor, singlar, en och en halv och dubbel. Höjden varierar från 7 cm till 44 cm.

Madrassen kan vara:

  • fjäderlös;
  • med beroende fjäderblock;
  • med ett oberoende fjäderblock.

Oberoende fjäderblock ger madrasserna ortopediska egenskaper.

Bild
Bild

Med hårdhet är madrasserna indelade i:

  • mjuk;
  • tuff;
  • mjuk hård;
  • medelhårt.

Laguppställningen

Madrasser presenteras i tolv samlingar.

Aktiva

En av de tre mest prisvärda kollektionerna. Linjen innehåller modeller av båda typerna av fjäderblock, en fjäderlös madrass "Quatro". Det finns ett komplett utbud av styvhetsalternativ. Madrassernas höjd är 18-22 cm.

Modeller med oberoende fjädrar har ortopediska egenskaper på grund av arrangemanget av fjädrar med olika elasticitet i sju zoner.

Latex och polyuretanskum används som mjuka fyllmedel i serien och kokosduk används för stelning.

Bild
Bild

Quatro

Den enda fjäderlösa modellen i denna serie. Består av alternerande lager av kokos och naturlig latex. Den har olika styvhet på båda sidor.

Bild
Bild

Aero

Madrasser i denna serie kan hänföras till mellersta prissegmentet. Priset varierar från 15 700 rubel till 25 840 rubel. Modellerna på linjen har en bas av oberoende fjäderblock, en höjd av 20-26 cm och alla typer av styvhet.

Bild
Bild

I serien är det värt att lyfta fram två modeller:

  • " Jungfru ", där ett naturmaterial används för att ge styvhet - sisal;
  • " PM ", där fyllmedlet "Memory Foam" används på båda sidor.

Värmefilt används som isoleringsmaterial i alla modeller.

Organisk

Denna kollektion är en av de dyraste i märkets sortiment. Den genomsnittliga kostnaden för madrasser är 19790-51190 rubel.

Det finns inga mjuka hårda madrasser och modeller med beroende fjädrar i samlingen. I denna serie finns det ett ganska stort urval av madrasshöjder - från 16 till 32 cm.

Det finns inga modeller av polyuretanskum i kollektionen. Latex, sisal, kokos och Memory Foam används som fyllmedel.

Bild
Bild

Sonberry Bio

Kollektionen är representativ för mellanprissegmentet. Modellerna presenteras på ett oberoende fjäderblock och utan fjädrar. Du kan välja det hårda eller medelhårda alternativet.

En egenskap i serien är den aktiva användningen av naturmaterial: sisal, kokos och latex - för invändig fyllning och för stoppning - bomullsjacquard. Stretch jacquardklädsel med aloe finish.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sonberry Baby

Madrasser för barn. Det finns modeller för olika typer av fjädrar, madrasser för nyfödda av kokosplatta.

För det översta lagret används en andningsbar bas i bomull eller elastisk quiltad jacquard. Kokosfibrer och naturlig latex används som inre material.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Lama

Det bredaste utbudet av modeller. Avser ett billigt prissegment (5050-14950 rubel).

Det finns inga mjuka madrasser i kollektionen, men det finns ett brett utbud av modeller på både beroende och oberoende fjädrar. Det finns också "Comfort Rollpack" på polyuretanskum och "Sandwich" - på lager av polyuretanskum, alternerande med kokos.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sonberry 2XL

En exklusiv samling madrasser från mellansegmentet. Linjen kännetecknas av ett oberoende fjäderblock "2XL" och trimmat med icke-quiltat svart tyg runt produktens omkrets.

Bild
Bild

Premie

De skiljer sig åt i originaldesign och i olika färgalternativ (vit, brun, svart). Sådana produkter tillverkas endast med oberoende fjäderblock. De har höjder från 25 till 44 cm. Endast mjukhårda och medelhårda modeller presenteras.

Dessa produkter kännetecknas av speciella egenskaper hos den inre fyllningen, som ger maximal komfort och bekvämlighet. Till exempel, i "Rich" -madrassen finns det 1024 fjädrar per en sovplats. Så fyllmedlet anpassar sig till varje centimeter av människokroppen, lindrar trötthet och ger en god sömn.

Bild
Bild
Bild
Bild

Nanoskum

Sådana produkter kännetecknas av närvaron av mycket elastiskt nanoskum. Detta material används som fyllning för Nano Foam Silver fjäderlös madrass, samt som ett mellanlager mellan de övre lagren och oberoende fjädrar i andra modeller i serien.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Referens

Ekonomiklass segment. Det finns inga fjäderlösa modeller i kollektionen. Serien representeras av madrasser med medium fasthet på Bonellberoende fjäderblock och TFK och Revolution -oberoende block. Modellernas höjd är 17-20 cm. Polyuretanskum, termofilt och kokosnöt används som invändiga fyllmedel, och syntetiskt quiltat jacquard och stickat tyg används för klädsel.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vitality Collection

Samlingen skiljer sig genom att den skapades för aktiva människor som behöver återhämta sig efter en arbetsdag. Dessutom kan madrasser av denna serie endast köpas i tillverkarens onlinebutik.

Varje modell i kollektionen har sina egna unika egenskaper.

Till exempel använder Loft -modellen VisCool -fyllmedel, den är gjord på basis av sojaolja och har en kylande effekt. Naturligt skum med en lugnande doft används för madrassen Traid.

Bild
Bild
Bild
Bild

Grundläggande

Premium madrasser med oberoende fjäderblock. Essential Cezar har ett dubbelt fjäderblock - med i genomsnitt 1040 fjädrar per kvadratmeter. m.

Bild
Bild

Recensioner

Köpare noterar den optimala kombinationen av pris och kvalitet, brist på obehaglig lukt, bekvämlighet och komfort under sömnen - både på fjäderlösa och fjäderbelastade modeller. De gillar det stora utbudet: att välja rätt modell kan ta flera månader. Efter 2-3 års drift finns det inga klagomål om produkternas kvalitet.

Rekommenderad: