Frottéark (27 Bilder): Vattentäta Ark För Täckning Från Turkiet, Recensioner Av Bambuprodukter Från Ivanovo

Innehållsförteckning:

Video: Frottéark (27 Bilder): Vattentäta Ark För Täckning Från Turkiet, Recensioner Av Bambuprodukter Från Ivanovo

Video: Frottéark (27 Bilder): Vattentäta Ark För Täckning Från Turkiet, Recensioner Av Bambuprodukter Från Ivanovo
Video: OFF GRID LIVING | camping alone, bathing in the stream, Solo Bushcraft / Bushcraft & camping Ep1 2024, April
Frottéark (27 Bilder): Vattentäta Ark För Täckning Från Turkiet, Recensioner Av Bambuprodukter Från Ivanovo
Frottéark (27 Bilder): Vattentäta Ark För Täckning Från Turkiet, Recensioner Av Bambuprodukter Från Ivanovo
Anonim

Frottéark är ett multifunktionellt, mjukt och pålitligt föremål i vardagen i varje hem. Dessa produkter ger familjen mys och komfort, vilket ger sant nöje för hushållen, eftersom de är så skonsamma och behagliga att ta på. Bland frottéerna finns det många sorter, varav varje hemmafru kommer att kunna välja det alternativ som passar bäst för hennes inredning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur kan du använda den?

Produktens funktionalitet känner inga gränser.

  • De kan användas för sitt huvudsakliga syfte som ett ljust lock för att täcka på natten. Under den varma årstiden kan linne enkelt ersätta filten.
  • En mycket trevlig känsla ges av ett lakan, som användes som en badhandduk. Tyget absorberar perfekt fukt och värmer kroppen efter badprocedurer.
  • Det är möjligt att lägga arket på golvet och sitta på det för att leka med barnet. I det här fallet behöver du inte oroa dig för att barnet kommer att få kalla fötter på det kalla golvet, och du kan inte heller vara rädd för att golvbeläggningen kommer att skadas efter att ha spelat.
  • Produkten kan tas med dig till stranden eller på en landsresa. På stranden kommer den att ersätta solsängen, och under vandringen kan den användas som sängkläder.
  • Ett lakan som läggs ovanpå sängen som ett dekorativt överkast kommer att se väldigt elegant och mysigt ut hemma.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

I produktionen tillverkas frottéark med olika material.

  • Bomull . Det mest traditionella alternativet. Bomullsprodukten utmärks av naturlighet, vilket i sin tur säkerställer miljövänlighet och allergivänlighet. Dessutom kännetecknas detta tyg av dess mjukhet, slitstyrka och hållbarhet.
  • Linné . Detta är en annan version av det naturmaterial som frottéark är tillverkade av. Detta tyg har samma kvaliteter som bomull, men trådarna är finare.
  • Bambu . Bambotyget har sina antibakteriella egenskaper, fantastiska mjukhet och ömhet. Det är oerhört trevligt att röra vid en sådan duk. De främsta fördelarna med bambu frotté är lätthet och egenskapen att torka snabbt.
Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Produktens huvudsyfte är att använda den som ett ark, därför tillverkas produkterna i enlighet med de klassiska måtten:

  • en och en halv: 140x200, 150x200;
  • dubbel: 160x220, 180x220;
  • Europeisk storlek: 200x220, 220x240.

Dessutom kan lakan villkorligt delas in i vuxna och barn. Om en produkt väljs för barn, har föräldrar ett stort urval av alla typer av moderna mönster: det här är seriefigurer och sagokaraktärer, och bara abstraktioner i pastellfärger. Om duken används för barn, verkar den vara lika mångsidig. Det kan läggas i en spjälsäng eller barnvagn, det är tillåtet att torka barnet efter ett bad eller täcka det istället för en filt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Nyligen har vattentäta barnsaker varit särskilt populära. De används ofta för de yngsta barnen. Spänningsversionen, som är ett ark med elastiska band, gör livet lättare för en ung mamma. Det är lätt att lägga den, förstärka den på en madrass, ett rörligt barn kommer inte att kunna slå ner det och sover lugnt hela natten på ett bekvämt och mjukt tyg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Frottéark kan delas in i grupper enligt typen av hög. Villi är vanligtvis 5 mm långa. Om du köper en produkt med en kortare tupplur blir materialet lite grovt på huden. Längre villi är kortlivade, eftersom de rullar iväg snabbt. Enligt garntypen skiljer sig följande alternativ ut:

  • singel: det här tyget har en hög på ena sidan;
  • dubbel: den är tät, mjuk, nötningsbeständig;
  • vriden: detta är ett hållbart alternativ som inte bara förblir samma funktion under en lång tid, utan också behåller sitt ursprungliga utseende;
  • kammad: den är hygroskopisk, öglorna på en sådan produkt är inte benägna att tappa, och därför är den perfekt att använda som handduk.
Bild
Bild
Bild
Bild

När hon går till affären för frottéark kommer värdinnan att bli förvånad över hur mångsidigt sortimentet av produkter är när det gäller deras design. Du kan välja en produkt i enlighet med alla smaker och önskemål. De vanligaste alternativen är:

  • vanligt eller flerfärgat;
  • ensidig illustration;
  • jacquardmönster;
  • velourmönster;
  • duk med ovanliga kanter;
  • material med 3D-mönster som skapas genom att ändra pålens storlek.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Populära tillverkare

När du väljer en produkt är det mycket viktigt att ta hänsyn till tillverkningslandet och företaget självt. Med den aktiva utvecklingen av tekniska framsteg i textilproduktionsprocessen uppträder också nya tekniker och tekniker för tillverkning av produkter. Och detta gäller inte bara designen av produkter, utan också dess kvalitet, eftersom användningen av ark av hög kvalitet ger inte bara komfort och mys, utan också människors hälsa. Det orsakar inte obehag i huden, värmer upp en kall natt, sparar med sina trevliga taktila egenskaper från stress och sömnlöshet.

Att döma av konsumenternas recensioner kan vissa tillverkares produkter anses vara produkter av högsta kvalitet

Vitryska företaget "Home comfort ". Fördelen med textilierna i detta märke är användningen av uteslutande naturliga råvaror i produktionen.

Bild
Bild
  • Tillverkare från Turkiet: Hanibaba Home Linem, Le Vele, Ozdilek. Den största fördelen med produkterna är ett brett utbud av produkter. Varje köpare kommer att kunna välja bland turkiska textilprodukter, ark som motsvarar önskad storlek, estetiska preferenser och priskategori.
  • Märke från Ivanovo . Ivanovo textilier är en mycket seriös konkurrent till importerade produkter. Prismässigt vinner dessa produkter till och med, men i kvalitet är de inte på något sätt sämre. Bland arken med Ivanovo -produktion kan du hitta det alternativ som passar bäst för ditt hem.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Turkiska företaget Sikel Pique . Den största fördelen med detta företag är användningen av förstklassig naturlig bambu.
  • Mycket bra produkter kommer från Kina . De utmärks inte av ett högt pris, men de erbjuds i ett ganska stort sortiment med olika designdesigner.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • En annan konsument rekommenderas Turkisk tillverkare - Karna Medusa … Den är specialiserad på produktion av produkter med dubbelsidig hög, som utmärks av mycket känsliga och mjuka fibrer.
  • Höga recensioner erhållna Ryska företag Fiesta och Cleanelly , liksom det turkiska företaget Home collection. Det noteras att märken erbjuder kvalitet, praktiska och billiga produkter.
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

När du går till textilavdelningen för frottéark måste du vara uppmärksam på flera kriterier.

  • Högdensitet . Vanligtvis är denna siffra 300-800 g / m². Ju lägre densitet, desto kortare livslängd för denna produkt. Produkter med en densitet på 500 g / m² är optimalt bekväma och hållbara.
  • Inga syntetmaterial . Ett miljövänligt material bör inte innehålla konstgjorda tillsatser, men du ska inte neka produkter som innehåller lite viskos eller högst 20% polyester. Dessa tillägg kommer att göra duken mjukare, mer böjlig och hållbar.
  • Information på etiketten . Kontrollera produktens sammansättning och mått som anges på etiketten. Om dessa data inte är tillgängliga, bör en sådan tillverkare inte lita på.
Bild
Bild

Subtletier av vård och förvaring

För att produkten ska behålla sin funktionalitet och sitt estetiska utseende under en längre tid är det nödvändigt att ge den rätt förutsättningar för vård och förvaring. Flera punkter är viktiga.

  • Frottéprodukter kan tvättas i tvättmaskinen som klassiska sängkläder. Produkten behåller sin prestanda bra även när den tvättas för hand. Kom ihåg i alla fall att vattentemperaturen måste vara minst 30 ° C. Blötläggning av ark i förväg är tillåten.
  • Frottén ska under inga omständigheter strykas. Hög temperatur kan förändra högens struktur, vilket avsevärt förkortar produktens livslängd.
  • Det föredragna förvaringsalternativet är i en doftande garderob i en plastpåse bredvid resten av sängkläderna.
Bild
Bild
Bild
Bild

Frottéark är inte bara en mycket praktisk och nödvändig produkt i huset, utan också ett intressant dekorativt element som harmoniskt passar in i vilken inredning som helst. Sängkläder och frottéhanddukar av hög kvalitet kommer inte bara att glädja hushållet, utan också ge dem en hälsosam och full sömn.

Rekommenderad: