Selena Kuddar (22 Bilder): Fördelarna Med Modeller Med Svan Ner, Recensioner Om Företaget

Innehållsförteckning:

Video: Selena Kuddar (22 Bilder): Fördelarna Med Modeller Med Svan Ner, Recensioner Om Företaget

Video: Selena Kuddar (22 Bilder): Fördelarna Med Modeller Med Svan Ner, Recensioner Om Företaget
Video: Förebilder viktiga för mångfald i finansvärlden | EFN Marknad 20 oktober 2024, Maj
Selena Kuddar (22 Bilder): Fördelarna Med Modeller Med Svan Ner, Recensioner Om Företaget
Selena Kuddar (22 Bilder): Fördelarna Med Modeller Med Svan Ner, Recensioner Om Företaget
Anonim

Oavsett hur stark tröttheten är, är en sund sömn omöjlig utan en bra, mjuk, bekväm och mysig kudde. Selena kuddar har ansetts vara en av de bästa sängkläderna i många år och erbjuder en riktigt bekväm vistelse och många positiva egenskaper.

Bild
Bild

Om företag

För första gången på marknaden dök produkterna från den ryska LLC Selena för sömn och vila upp 1997. Under 20 års drift har företaget lyckats inte bara bevisa sin livskraft, utan också ta plats bland ledarna inom produktion av fiberduk och textilier.

Denna framgång säkerställdes av följande:

  • användning av modern högteknologisk utrustning och innovativa material;
  • noggrann iakttagande av alla regler och förordningar;
  • hög professionalism hos de anställda.

Att ta hänsyn till kundernas behov och kapacitet vid utveckling av nya modeller spelar dessutom en viktig roll för att öka produkternas popularitet.

Bild
Bild

Produktfunktioner

Alla Selena kuddar är gjorda av konstgjorda eller kombinerade material, vilket gör dem till:

  • Hypoallergen . Syntetiska fyllmedel drar inte till sig dammkvalster och det bildas inte mögel i dem, vilket har en positiv effekt på sovsystemets andningssystem.
  • Elastisk . På grund av fibrernas speciella bearbetning rullar inte fyllmedlen och kommer inte i klumpar; efter att lasten har stoppats tar de lätt sin ursprungliga form.
  • Andas . Fyllfibrerna har en porös struktur som tillåter luft att cirkulera obehindrat, vilket skapar extra komfort under sömn och vila.

Dessutom märkeskuddar:

  • lungor;
  • hållbar;
  • och lätt att rengöra.
Bild
Bild
Bild
Bild

Dessutom har de alla standardstorlekar på 50x70 cm och 70x70 cm, vilket gör det enkelt att välja örngott och utbytbara omslag för dem.

Alla produkter är förpackade i genomskinliga påsar och "resväskor" av plast, så att de enkelt kan användas som present till familj och vänner.

Bild
Bild
Bild
Bild

Material som används

Tillverkaren använder mest som ett kuddfyllmedel tinsulat eller konstgjord svan ner , enligt dess egenskaper, praktiskt taget inte sämre än den naturliga analogen.

Thinsulate består av de finaste polyesterfibrerna, tvinnade i en spiral och behandlad med silikon. Mjukt och elastiskt, det är väldigt likt äkta svanfluff, men mycket billigare och billigare.

Förutom att svana ner, använder företaget vid tillverkning av kuddar:

  • Kamelull med tillsats av polyesterfibrer. Innehåll av naturmaterial - 30%, syntetisk komponent - 70%.
  • Kombination fårull med polyesterfiber i procent 50x50.
  • Bambufibrer även i kombination med konstgjord fyllmedel (30% bambu, resten är polyester).
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tack vare kombinationen av naturliga och syntetiska material har produkterna de bästa kvaliteterna av båda, vilket gör dem ännu mer bekväma och användbara för att sova. Den yttre delen av kuddarna är gjorda av tätt material som håller fyllmedlet väl, är irriterande och behagligt vid beröring.

Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

Sortimentet av Selena kuddar presenteras i flera serier:

  1. Dagdröm . Den främsta kännetecknen för denna serie är den exklusiva designen med ett märkestryck på fodralet. Syntetisk svan dun används som fyllmedel.
  2. " Vattenfärg ". Denna kollektion innehåller modeller fyllda med konstgjord dun, bambu och ull.
  3. Original . En serie kuddar i ekonomiklass med olika typer av fyllmedel.
  4. " Barndom ". En samling sängkläder för barn i alla åldrar. Fyllningen av babykuddar kan göras av olika material: från svan ner till bambu. Fodral av sådana modeller är dekorerade med glada och roliga tryck av seriefigurer och olika djur.
  5. Hotellsamling - en samling dunfyllda kuddar speciellt utformade för hotell och hotell. Kuddarna är mycket hållbara och hygieniska.
  6. Eco Line - en serie smaksatta produkter. Under tillverkningen impregneras fyllmedlet av konstgjord svanfluff med eteriska oljor av medicinska örter och blommor:
  • Rosor och jasmin . Aroma av dessa blommor har varit efterfrågade inom parfymeri och medicin i många århundraden. De lugnar nervsystemet, främjar utvecklingen av fantasi och kreativitet.
  • Kamomill . Den har antiinflammatoriska och bakteriedödande egenskaper, hjälper till att bekämpa sömnlöshet, lindrar stress och irritation.
  • Nypon . Ökar immuniteten, påskyndar vävnadsregenerering samtidigt som kolmetabolismen aktiveras.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dessutom innehåller serien kuddar med tillsats av pärlpulver, som erhålls som ett resultat av noggrann slipning av pärlor. En produkt med en sådan "twist" hjälper till att stabilisera blodtrycket och normalisera nervsystemet. Dessutom tros pärlor hjälpa till att behålla kärlek och lycka. Därför är dessa kuddar en bra present till nygifta.

Bild
Bild

Recensioner

Under åren har Selena och dess produkter fått många olika recensioner. Det är anmärkningsvärt att dessa recensioner mestadels är positiva. Den här ryska tillverkarens kuddar har länge förtjänat popularitet och förtroende bland köpare som värdesätter komfort och mys i sovrummet. Samtidigt är smaksatta modeller särskilt populära bland kvinnor, som inte bara ger hälsosam sömn, utan också hjälper till att förbättra hudens tillstånd, hantera huvudvärk och lugna nerver.

Kvaliteten och den ursprungliga designen på alla produkter uppskattades mycket av konsumenterna. Dessutom tillåter deras breda sortiment dig att välja kuddar som harmoniskt passar in i sovrummet och kompletterar det. Överkomligt pris och hållbarhet uppskattas också.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Användare noterar att även vid långvarig användning förlorar kuddarna inte formen och faller inte i klumpar - även några månader efter köpet är det lika bekvämt att sova på dem som under de första dagarna.

Under användning kan konsumenter notera vissa nackdelar med produkterna, till exempel deras otillräckliga ortopediska effekt (överdriven mjukhet) och dålig förmåga att absorbera fukt. Men mot bakgrund av många positiva egenskaper verkar dessa "nackdelar" inte så betydande.

Rekommenderad: