Sommaroveraller: En översikt över Kostymer Och Kamouflagekläder För Arbetare, Västar Och Andra Typer, Urval

Innehållsförteckning:

Video: Sommaroveraller: En översikt över Kostymer Och Kamouflagekläder För Arbetare, Västar Och Andra Typer, Urval

Video: Sommaroveraller: En översikt över Kostymer Och Kamouflagekläder För Arbetare, Västar Och Andra Typer, Urval
Video: Vett och etikett hur du viker en ficknäsduk. av Etikettdoktorn 2024, April
Sommaroveraller: En översikt över Kostymer Och Kamouflagekläder För Arbetare, Västar Och Andra Typer, Urval
Sommaroveraller: En översikt över Kostymer Och Kamouflagekläder För Arbetare, Västar Och Andra Typer, Urval
Anonim

Med säsongskiftet byter folk sin egen garderob. Men det är viktigt att göra detta inte bara hemma och på gatan, utan också på jobbet. Därför är det viktigt att veta hur man väljer sommaroveraller.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Och det är ingen idé att styras av personliga smaker och preferenser. För implementering och användning av sommaroveraller för arbetare inom olika branscher har en särskild GOST utarbetats . Den godkändes 2014. Sådana overaller ger inget särskilt skydd mot dåligt väder.

Det kan dock förhindra punktering, skärning eller gnidning på huden och slemhinnorna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

När de skapar sommardräkter för arbete försöker de vanligtvis säkerställa maximal ventilation . Detta är viktigt för att upprätthålla ett optimalt mikroklimat. Även vid en temperatur på 20-24 grader, för att inte tala om den uppenbara värmen, är sannolikheten för överhettning ganska hög. Mycket uppmärksamhet ägnas åt avlägsnande av fukt, det vill säga bara "andningsbara" produkter kan användas. För utomhusarbete på sommaren kan kamouflagekläder av täta tyger användas.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Värt att notera också:

  • ökat motståndskraft mot slitage (inklusive vid tvätt);
  • målar långsamt blekna i ljuset;
  • minimal veckning;
  • motstånd mot beslag av delar av utrustning och rörliga delar av verktyget;
  • förmågan att motstå de specifika faktorerna för en viss produktion;
  • hydrofoba egenskaper (viktigt för arbete utomhus och på platser där en stor mängd vatten används).
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Översikt över tillverkare och modeller

Visade mycket bra resultat i praktiken sommarjobb "2020 " … Nu har produktionen av en sådan modell från 44 till 62 storlekar behärskats. För tillverkning av produkten används tätt tyg av utländsk produktion, liksom särskilt hållbara beslag som levereras från Grekland. Jacka "2020" är positionerad som arbetskläder för ledning och kvalificerad personal. Den kompletteras med praktiska fickor och ett sytt bälte.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Arbetsbyxor "2020" från samma av Ronta … Ett viktigt alternativ är stretchbandet för maximal komfort. Det finns många fickor i byxorna, så att du kan ta med dig alla nödvändiga verktyg. Tester har bekräftat Corduras förmåga att klara 15 000 nötningscykler. Motståndet mot tvätt i industriella tvättmaskiner vid temperaturer upp till 85 grader är också garanterat.

Bild
Bild

Det är värt att uppmärksamma arbetaren kostym Dimex 639 + 620 … Modellen är exakt lämplig för lednings- och ingenjörspersonal. Vid tillverkning av dräkten används endast högkvalitativa material som gör att luft kan passera genom, men på ett tillförlitligt sätt behålla vatten.

Designerna har tagit hand om den snygga designen. Dräkten är elastisk och stör inte rörelser.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ytterligare en exklusiv sommarklädsel - Delta Plus MCVes + MCPan … Det största franska företaget har tillhandahållit allt för bekväm utförande av olika uppgifter. Utarbetandet av anatomiska korrespondenser var av särskild betydelse för skaparna. Ärmarna och botten kan justeras för en bekväm passform. Ventilerna hjälper dig verkligen att uppnå ett utmärkt mikroklimat.

Bild
Bild
Bild
Bild

Nästa tillbehör i den allmänna listan är Engelska jumpsuit Portwest C813 Röd. Det unika signaturmaterialet innehåller 65% polyester och 35% bomull. Både ventilerande och smutsresistenta garanteras. Det finns gott om fickor för att hantera de saker du behöver. Bra blixtnedslag. Det finns 7 möjliga färger.

Bild
Bild
Bild
Bild

Valbara kriterier

Bra arbetskläder för sommaren är gjorda av naturliga tyger, med en liten mängd syntetiserade trådar. Du bör inte klara dig utan dem, för det hotar att försämra praktiska egenskaper. När man läser recensioner för produkter är det absolut nödvändigt att kontrollera deras grad av slitstyrka. Utseendet på sommararbetskläder måste också bedömas noggrant . En lätt, lös passform är mycket viktig, vilket förhindrar obehag och rörelse stelhet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Man bör bara välkomna användningen av ett antal tillverkare av speciella impregneringar som ökar kvaliteten på tyger . Till exempel, för svetsare, kommer sommar specialkläder med förbättrat skydd mot öppen låga och vind att vara av intresse. När allt kommer omkring måste du arbeta utomhus. Men för låssmeder är skydd mot skärverktyg mer lämpligt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Viktigt: oavsett yrke spelar de antistatiska egenskaperna hos produkterna en viktig roll.

Det är lämpligt att köpa arbetsuniformer direkt från leverantörer och deras officiella partners . Situationen är lite värre i stora handelsorganisationer. Det sista är att shoppa på marknaden eller använda tjänster från lite kända nätbutiker.

Viktigt: Innan du köper bör du bekanta dig med de officiella certifikaten och licenserna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är knappast värt att ta kostymer och andra overaller gjorda av mycket tunt material, eftersom de inte skyddar tillräckligt bra och kommer att slits ut väldigt snabbt själva.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Alla struktur- och efterbehandlingselement i arbetskläder bör utföras så smidigt och exakt som möjligt . Du kan inte köpa produkter där sömmarna inte är gjorda på en överlock, utan på en vanlig symaskin. Antalet fickor väljs efter eget gottfinnande. För användning på dammiga platser är tättslutande krage och manschetter mycket relevanta. Förekomsten av emblem och andra identifieringsmärken är också användbar i alla fall.

Rekommenderad: