Era Strålkastare: LED-strålkastare, 20-30 W Och 50-100 W Modeller, Strålkastare Med Och Utan Rörelsesensor, För Utomhus- Och Inomhusbruk

Innehållsförteckning:

Video: Era Strålkastare: LED-strålkastare, 20-30 W Och 50-100 W Modeller, Strålkastare Med Och Utan Rörelsesensor, För Utomhus- Och Inomhusbruk

Video: Era Strålkastare: LED-strålkastare, 20-30 W Och 50-100 W Modeller, Strålkastare Med Och Utan Rörelsesensor, För Utomhus- Och Inomhusbruk
Video: 20W LED strålkastare superslimmat chassi med rörelsesensor - www.humanhabit.nu 2024, April
Era Strålkastare: LED-strålkastare, 20-30 W Och 50-100 W Modeller, Strålkastare Med Och Utan Rörelsesensor, För Utomhus- Och Inomhusbruk
Era Strålkastare: LED-strålkastare, 20-30 W Och 50-100 W Modeller, Strålkastare Med Och Utan Rörelsesensor, För Utomhus- Och Inomhusbruk
Anonim

Från den här artikeln kan du lära dig alla de viktigaste funktionerna i Era spotlights. Kännetecknas av LED-strålkastare-lyktor, modeller 20-30 W och 50-100 W, strålkastare med och utan rörelsesensor, gatumodeller och enheter för hemmet. Huvudtillbehören och anslutningsproceduren beskrivs.

Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Moderna era -strålkastare är relativt billiga. De olika modellerna från denna tillverkare har attraktiva mönster.

Bild
Bild

De närmar sig till och med förpackningen mycket noggrant och noggrant. Installationen är snabb och enkel. Strålkastare avger lika bra ljus som halogenlampor av hög kvalitet.

Vissa konsumenter noterar att det är möjligt att använda enheter även utan jordning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Men ändå är det föreskrivet och är helt redo att utföra sin funktion . Det är sant att tillförlitligheten hos sådana modeller väcker ibland kritik. Era -enheter kan vara relativt tunga. Den nuvarande förbrukningen är liten, ibland till och med mindre än vad tillverkaren rapporterar.

Bild
Bild

Modellöversikt

Om du väljer en LED-strålkastare med en effekt på 50 W bör du definitivt uppmärksamma modellen LPR-021-0-40K-050. Enheten sticker genast ut genom att den är konstruerad för nivån på det elektriska motståndet IP65 . Dess lätta temperatur är 4000K. Samtidigt når ljusflödet 4000 lm. Och en så kraftfull enhet placeras i ett kompakt fodral som mäter 18, 3x13, 1x3, 6 cm.

Tillverkaren lovar hög motståndskraft mot mekanisk påfrestning . Minsta drifttemperatur är –40 grader.

Enheten kan lysa stabilt även när luften värms upp till 50 grader.

Konstruktörerna tog hand om överensstämmelse med första klassens skydd mot elektriska stötar. Ljuskrusningen är under 20%, vilket är en mycket bra indikator.

Andra parametrar:

  • vikt 460 g;
  • eloxerad aluminiumkropp;
  • genomskinlig diffusor av härdat glas;
  • standardspänning från 200 till 240 V;
  • det finns inga temperaturbegränsningar under lagring och transport.
Bild
Bild
Bild
Bild

Om vi pratar om enheter med en effekt på 10 W, då det är absolut nödvändigt att nämna strålkastaren LPR-021-0-30K-010 med lysdioder i SMD-klass … Det ger ett ljusflöde på bara 800 lm, men i ett litet område kan det mycket väl räcka.

Strömens färgtemperatur är 3000K . Enhetens linjära dimensioner är 9, 5x6, 2x3, 5 cm. Varmvitt ljus uppfattas mycket trevligt.

Det är ganska enkelt att installera den här enheten. En speciell typ av fäste tillhandahålls. I kombination med justeringsbultarna kan du välja belysningsriktning.

Enheten rekommenderas för användning både utomhus och i trånga utrymmen.

Färgnoggrannheten överstiger 75%, klimatgrupp - U1; totalvikt - 120 g.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sortimentet av Era innehåller också modeller för 20 watt . Den avger 2 gånger mer ljus än i föregående fall. Produkten överensstämmer helt med den globala IP65 elektriska säkerhetsstandarden. Standarddriftstemperaturer från -40 till +45 grader; linjära dimensioner - 13, 6x5, 3x18, 8 cm.

Bild
Bild

Men företaget erbjuder också 30W -enheter. Detta handlar främst om LPR-021-0-30K-030 . Denna enhet avger ett ljusflöde upp till 2400 lm. Yttermått är 139x104x35 mm. Det svarta fodralet ser attraktivt ut.

Bild
Bild

Om inte ens denna effekt räcker kan du överväga enheter för 100 watt. LPR-021-0-65K-100-versionen avger 8000 lumen ljus . Det är sant att dess storlek också har ökats till 25, 1x18, 3x3, 6 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ett kallvitt spektrum är typiskt för modellen . Du kan enkelt belysa även ett monument, till och med en park eller en stadion, till och med en fasad av en byggnad; modellvikt - 880 g.

Bild
Bild

Men Era är redo att leverera en batteridriven strålkastare också . Dess effekt är bara 10 watt. Men arbetet är garanterat inom 150 minuter. Färgtemperaturen är 6500K och luminescensintensiteten är 900 lm. Total storlek - 14,5x17,5 cm; designen är utformad för användning både i huset och utanför den, vid en temperatur som inte är lägre än –30 och inte högre än +50 grader.

Bild
Bild
Bild
Bild

ENIOP-04 "Snowflakes" kommer att bli ett utmärkt förvärv för nyårshelgen.

Det är sant att det här troligen inte är en lampa, utan en projektor med fjärrkontroll.

Men dess optiska effekt är tillräcklig för de flesta; elektrisk skyddsnivå - IP44 . Vägghängande spår finns. Enheten kan anslutas till typiska 220 V -nätverk via en 5 m fabrikskabel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns inga LED -modeller med rörelsesensor i den officiella katalogen. Det är också omöjligt att hitta en halogenapparat där. Men det finns en soldriven modell. Det handlar om ERAFS024-07. Den har en rörelsesensor; batteriet tas ur.

Fasadmodellen är lämplig för belysning av hus, lusthus och garage . Arbets- och statiska belysningslägen finns. Det finns 6 lysdioder inuti. Kroppen är gjord av plast. Enheten förbrukar endast 6W och avger kallt vitt ljus.

Strålkastare för växter från detta märke finns i ett brett sortiment. Den rödblå enheten FITO-100W-RB-LED sticker ut bland dem. Galvanisk isolering tillhandahålls. Modellen är lämplig för odling av tomater, trädgårdsörter och aubergine. Arbetsspänning från 180 till 240 V.

Andra nyanser:

  • 216 lysdioder
  • strålning med en längd av 440 till 660 nm;
  • färgtemperatur 1200K;
  • damm- och fuktskydd på nivån IP65;
  • flamskyddande plasthus;
  • nettovikt 1, 76 kg;
  • nivån av ljuspulsationer är 45%.
Bild
Bild
Bild
Bild

En bra laserstrålkastare är ENIOP-06 . Han fick tilläggsnamnet "Dancing Santa". Enheten har ett bra elektrisk skydd - IP44.

En vacker bild kan sändas antingen på väggen eller i taket.

Projektionsbilden innehåller gröna och röda strålar; du kan slå på blinkande läge.

Bild
Bild
Bild
Bild

Återigen finns det inga sinnesmodeller i katalogen. Men det finns "Falling Snow" - en mycket elegant modell. ENIOP-03 har ett "kallt sken" i flera lägen . Enheten skapar faktiskt den visuella effekten av snöfall i den projicerade bilden. Som med andra modeller är nätkabeln 5 m lång.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är lämpligt att slutföra granskningen på en ficklampa (om än inte en manuell) SB-504 "Aurora ". Setet innehåller 3 silverlampor. Den är baserad på högteknologiska lysdioder av den senaste generationen. De avger inte bara ett mer kraftfullt ljusflöde, utan tjänar också under ganska lång tid. För påfyllning finns det 3 uttag för AAA -batterier.

Tekniska specifikationer:

  • 4 lysdioder;
  • luminescensintensitet 70 lm;
  • strålavstånd - 5 m;
  • inget magnetiskt hållarelement tillhandahålls;
  • bredd 7, 3 cm;
  • höjd 2, 45 cm.
Bild
Bild
Bild
Bild

Tillbehör

Det märkta stället LPR-STAND visar sig från en utmärkt sida . Enheten är lämplig för en spotlight. Det används där stel fixering är omöjlig.

Observera: tillverkaren levererar denna produkt demonterad.

Bild
Bild

Stativets vikt är 700 g, och du kan montera projektorer som inte är tyngre än 3 kg på den.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns också ett stativ i lager. LPR -TRIPOD - konstruktion för 2 strålkastare som väger högst 3 kg . Det är också möjligt att överföra 1 spotlight. De linjära måtten är 16x8, 5x8, 5 cm. Höjden kan ändras från 62 till 160 cm. Modellens vikt är 1, 75 kg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur ansluter jag?

Typiska enheter är anslutna till enfas 220 V. Nätverkskabel måste användas.

Det är värt att överväga att en hel del elnät bildas enligt TNC -systemet, med kombinationen av noll och skydd.

Bild
Bild

Det är absolut nödvändigt att övervaka den elektriska säkerhetsklassen . För att jordningen ska klara uppgiften är det nödvändigt att använda automatisk skyddsutrustning och differentialbrytare.

Kabeltvärsnittet väljs mycket noggrant . Den mäts med förbrukad effekt, inte motsvarande effekt. Rörelsesensorerna (om sådana finns) är anslutna till faskablarnas avbrott. I förhållande till konventionella switchar måste de vara seriekopplade.

Det är bättre att använda kablar med typiska kärnisoleringsfärger; samma anslutningsordning bör vara både på strömkällan och i rampljuset.

Bild
Bild
Bild
Bild

Andra rekommendationer:

  • om möjligt, ledningar på gatan i ett metallrör;
  • allt arbete bör utföras med strömmen avstängd;
  • noggrant övervaka isoleringens skick.

Rekommenderad: