Laddningsbara LED-strålkastare: En översikt över Bärbara Batteridrivna Strålkastare, Bärbara Utomhusmodeller Med 12 Volt Batterier Och Annan Ström

Innehållsförteckning:

Video: Laddningsbara LED-strålkastare: En översikt över Bärbara Batteridrivna Strålkastare, Bärbara Utomhusmodeller Med 12 Volt Batterier Och Annan Ström

Video: Laddningsbara LED-strålkastare: En översikt över Bärbara Batteridrivna Strålkastare, Bärbara Utomhusmodeller Med 12 Volt Batterier Och Annan Ström
Video: Lenovo IdeaPad U260 разборка, удаляем акум 2024, April
Laddningsbara LED-strålkastare: En översikt över Bärbara Batteridrivna Strålkastare, Bärbara Utomhusmodeller Med 12 Volt Batterier Och Annan Ström
Laddningsbara LED-strålkastare: En översikt över Bärbara Batteridrivna Strålkastare, Bärbara Utomhusmodeller Med 12 Volt Batterier Och Annan Ström
Anonim

Den laddningsbara LED -strålkastaren är en enhet med ett långt ljusintervall och kort batteritid jämfört med utomhus -LED -strålkastare. Du bör vara medveten om att dessa enheter inte är utbytbara. Den första behövs för stor belysning i 2-4 timmar (en plats krävs för laddning), det andra alternativet är att belysa ett rum i avsaknad av el, för att se innehållet i ett tält under en campingtur eller att bära ut mindre reparationer på en bil på vägen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vad är dem?

Marknaden för sådana strålkastare är bred. Allt beror på användningsfunktionerna

  1. Laddningsbar diodstrålkastare . Dess främsta fördel är det stora ljusområdet, nackdelen är att den kräver laddning efter 4 timmars användning.
  2. För rum där det är mörkt (hangarer, källare) . De använder en bärbar lampa.
  3. Förutom vanliga belysningsarmaturer finns det också oberoende modeller . En av dem är en batteridriven ficklampa.
  4. Utomhusapparater används för parker och vägar i staden, stadioner, utomhuspooler . De är fästa med fästen på husväggarna, monterade på stolpar och ger mer kraftfull belysning.
  5. Byggstrålkastare används för kvälls- och nattarbete på byggarbetsplatser där belysning inte utförs.
  6. Bärbar - i huvudsak är det en liten LED -ficklampa som tar liten plats . Det är nödvändigt för belysning av trottoaren, trappor och så vidare.
  7. Den handhållna lyktan hjälper inte bara att belysa vägen på natten . Han kan rädda en mobiltelefon när den är död. Detta är hur den utför funktionen för Power Bank.
  8. Head -on - namnet i sig talar för sig själv . Det bärs på huvudet när händerna behöver arbeta eller bära en last. Således belyser han vägen.
  9. Lampa med rött sken . Används i växthus för växttillväxt. Det används också i bilar, indikatorlampor och fotolampor.
  10. LED står för diod . Detta är en undertyp av LED som bildar en stråle när en elektrisk ström passerar genom den. Det används för indikation inom mikroelektronik. Den tänder ljuset när kretsen är strömförsörjd. Vi kan hitta dem överallt - i en surfplatta, mobiltelefon, videokamera.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

De har en enkel design. Även LED -sensorer med låg effekt skapar riktade och kraftfulla ljusstrålar. Den 12 volts sladdlösa strålkastaren har en ultrahög brand- och elsäkerhet. I detta avseende används det nästan överallt.

Ett slags belysningsprodukter som används för konstgjord belysning av olika föremål är en mycket ljus 50 W strålkastare

Belysningsutrustning kan delas upp efter typ av armatur. Det är uppdelat i tak (upphängd), vägg och skrivbord. Det finns också miniatyr nanolights som är små i storlek.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Granskning av populära modeller

LED laddningsbara strålkastare har en lång livslängd. De tänds direkt. Från leverantörer kan du välja modeller som är mer efterfrågade, beroende på deras egenskaper. Låt oss lista de bästa.

OSCAR-10 - en ekonomisk modell. Höljet skyddar mot damm och fukt.

Bild
Bild

SL788-B - Det speciella med dessa belysningsenheter är att de fungerar genom en rörelsesensor. De kan också styras via fjärrkontrollen. Lampan tänds bara vid körning, till exempel gick en person in i entrén - lampan tändes, en liten tid gick, och i avsaknad av rörelser som sensorn fångar, slocknar lampan. Detta resulterar i energibesparingar. Modellen har en ljus stråle, är miljövänlig, hållbar.

Bild
Bild

YG-6820 - används på kontor, industrilokaler vid nödavbrott. Batteridrivna armaturer är praktiska i rum med ett stort antal personer eller utrustning.

Bild
Bild

Tesla LP-1800Li - används på en byggarbetsplats eller på en vandring. Detta är ett budgetalternativ. Det är bekvämt när du reser till landet, liksom på en vandring. Det sparar ström under lång tid, är lätt att installera och ger ett starkt ljusflöde. Det finns också nackdelar - det är fastsättning och en lång laddning.

Bild
Bild

Feron LL-913 - avger en ljus, vit stråle i upp till 9 timmar. Modell med roterande stativ, kan användas både på platser och i parker och byggarbetsplatser. Hållbar belysningsarmatur, inte rädd för fukt och damm. En bra modell i alla avseenden, men dyr.

Bild
Bild

Feron TL911 - på grund av sin lilla storlek och plastkropp är enheten lätt och kompakt. Det finns 3 lägen och USB -utgång. Till skillnad från den tidigare modellen har den en budgetkostnad. Detta är ett praktiskt verktyg för en förare, fiskare eller jägare.

Bild
Bild

Naturligtvis finns det många andra modeller som inte har nämnts. Det finns många fördelar med sådana strålkastare framför konventionella lampor och armaturer, och därför är de efterfrågade på marknaden.

Beroende på användning och kostnad kan du välja det lämpligaste alternativet . Det finns kataloger och onlinebutiker där alla tekniska specifikationer anges.

Bild
Bild

Valbara kriterier

När du köper en viss enhet bör du vara uppmärksam på följande egenskaper

  1. Ram . Det kan vara metalliskt, vilket ökar dess hållfasthet, men med konstant användning utomhus kan korrosion uppstå. Plast är mindre hållbart, men det rostar inte. Handtag, monteringsfästen måste vara starka. Kraftfulla armaturer måste ha en stabil bas, eftersom de ofta används i öppna områden.
  2. Åtdragning . Du bör inte spara på denna egenskap, särskilt om enheten används utomhus, där det finns mycket regn och damm. Vid användning i bastur, simbassänger bör denna egenskap inte heller glömmas bort.
  3. Kylarens tjocklek . Valet bör stoppas vid en större tjocklek. Detta är en garanti för ett längre liv.
  4. Matris temperatur . Valet beror på användningsområdet. När man arbetar i de södra regionerna måste man fokusera på maximal temperaturindikator. I de norra regionerna krävs motstånd mot låga temperaturer.
  5. Matrisen . COB -matrisen är mest effektiv. När en lysdiod brinner ut ökar belastningen på andra, deras antal når hundratals. Klustermodeller är dyra, men livslängden är lång, vilket motiverar kostnaden.
  6. Spridande vinkel . Det indikerar utbredningsområdet för ljusflödet och dess effekt.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

När man tänker på en diodstrålkastare måste man ta hänsyn till syftet med dess tillämpning. Det är värt att ägna särskild uppmärksamhet åt typen av utrustning, matris, radiator, täthet.

Fler och fler belysningsenheter av denna typ ingår i vår moderna värld. När du anordnar en semester i naturen eller när du bygger ett hus måste du använda mer kraftfulla modeller. För montrar och belysning av statyer i parken är enheter med riktningsstrålbländning lämpliga.

Om du reser genom tunnlar eller berg, välj en LED -strålkastare . Designers älskar att använda fristående ljuskällor i sina projekt. De flesta enheterna har 2-3 driftlägen, vilket gör att du kan skapa ljuseffekter - ändra ljusstyrka, flimra, blinka. Därför är de efterfrågade när det gäller att organisera fester, scendekoration.

Rekommenderad: