Minifläkt: Liten Handhållen Enhet På En Klädnypa, Bärbar Och Fickmodeller Med Batterier Och Laddningsbara Batterier

Innehållsförteckning:

Video: Minifläkt: Liten Handhållen Enhet På En Klädnypa, Bärbar Och Fickmodeller Med Batterier Och Laddningsbara Batterier

Video: Minifläkt: Liten Handhållen Enhet På En Klädnypa, Bärbar Och Fickmodeller Med Batterier Och Laddningsbara Batterier
Video: Mini Fan Portable Rechargeable Cooler USB | Unboxing TV 2024, Mars
Minifläkt: Liten Handhållen Enhet På En Klädnypa, Bärbar Och Fickmodeller Med Batterier Och Laddningsbara Batterier
Minifläkt: Liten Handhållen Enhet På En Klädnypa, Bärbar Och Fickmodeller Med Batterier Och Laddningsbara Batterier
Anonim

Under varma arbetsdagar blir minifläkten den enda räddningen för dem som blir kalla efter att ha slagit på luftkonditioneringen. Sådana enheter har blivit en räddning för många människor och har därför vunnit en fantastisk popularitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Den lilla fanmarknaden erbjuder ett brett utbud av val som ständigt ökar.

Nedan är de mest populära och vanliga modellerna

  • USB -fläktar . Till och med varje förskolebarn vet vad en USB -port är idag. Sådana fläktar drivs av bärbara datorer, datorer eller från ett nätverk med en speciell adapter. De kännetecknas av en relativt lång livslängd och mycket låg energiförbrukning. Oftast placeras de på kontorsbord. Modeller på klädnypor är mycket bekväma och populära.
  • Batteridriven fickfläkt . Den sladdlösa fläkten kräver inget eluttag, vilket gör den mobil och dubbelt bekväm. Oftast behövs en sådan enhet på semester eller resor.
  • Bladlösa modeller . Det låter otroligt, men sådana modeller har vunnit popularitet de senaste åren. Funktionsprincipen är enkel: luft dras in av enhetens botten, varefter den fördelas över en slits längs ringens diameter. Sådana modeller är tysta, säkra, hållbara, men inte heller billiga. Finns både på batteri och med USB -port. Denna enhet är enkel och trevlig att använda.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

  • Ljudnivå . Naturligtvis är ljudet från en liten enhet mycket mindre än från en stor. Ändå är det där och kan vara irriterande ibland. Som standard är standardbrusnivån för alla sådana enheter 40 dB och ibland 30 dB. Sådan information finns i instruktionerna eller på förpackningen.
  • Kraft . En bärbar minifläkt kan inte ha hög effekt på grund av dess storlek. Ström är en ganska viktig faktor, eftersom den avgör hela fläktens funktionalitet, eftersom ju mer effekt, desto bättre fungerar enheten. Vanligtvis har små enheter en effekt på cirka 5 watt. Det maximala värdet för en bärbar enhet med batterier är 12 watt. Spänningen är 5 volt.
  • Andra funktioner . En bakgrundsbelysning, effektregulator, timer, jonisering eller befuktningsfunktion kan läggas till fläkten. Om köparen gillar icke-standardiserade saker, kommer en modell, till exempel med en enhet eller andra tilläggsfunktioner, att vara mycket till hans tycke. Även i butiker kan du hitta modeller med en icke-standard design i form av kaninöron och andra intressanta detaljer.

Valet av en mini-fläkt verkar enkelt vid första anblicken. För att få en handhållen fläkt som ska vara bekväm måste du följa vissa kriterier.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vad mer att tänka på?

Det är mycket enkelt att göra ett köp för en sådan mini-enhet, men det är också lätt att göra ett misstag med produktens val och kvalitet. För att förhindra att detta händer måste du vara förberedd i förväg för att ta hänsyn till några ytterligare punkter.

  • Stabilitet . Detta kan vara ett problem för små apparater. Om enheten köps för kontoret, där det inte finns tid att distraheras av en instabil struktur, är det bättre att välja en modell med en klädnypa.
  • Delarnas integritet . Om det är skada på fodralet är det definitivt inte värt att köpa sådana produkter. Sannolikheten för att enheten inte går sönder eller fungerar som den ska är ganska låg.
  • Stark värme . När du köper måste du slå på enheten i butiken. Om det blir varmt på kort tid, bör köpet överges.
  • Lågt pris . En sådan produkt, som vilken som helst i sitt slag, kännetecknas inte av vare sig kvalitet eller lång livslängd.

Konsumenter rekommenderar att du bor med en enkel men högkvalitativ modell. En alltför prickig och extravagant design kan lägga till pris, men inte förbättra kvaliteten. Det är värt att välja en mini-fläkt beroende på platsen för dess användning och effekt.

Rekommenderad: