Gazebos-hus: Byggnader Från En Minibar I Storlek 3x3, Ett Lusthus För Ett Sommarresidens Och Recensioner Av Ett Trädgårdshus

Innehållsförteckning:

Video: Gazebos-hus: Byggnader Från En Minibar I Storlek 3x3, Ett Lusthus För Ett Sommarresidens Och Recensioner Av Ett Trädgårdshus

Video: Gazebos-hus: Byggnader Från En Minibar I Storlek 3x3, Ett Lusthus För Ett Sommarresidens Och Recensioner Av Ett Trädgårdshus
Video: Lysthus / Lusthus Madeleine 12 kvm 2024, Maj
Gazebos-hus: Byggnader Från En Minibar I Storlek 3x3, Ett Lusthus För Ett Sommarresidens Och Recensioner Av Ett Trädgårdshus
Gazebos-hus: Byggnader Från En Minibar I Storlek 3x3, Ett Lusthus För Ett Sommarresidens Och Recensioner Av Ett Trädgårdshus
Anonim

Dacha är en favorit semesterplats för många människor, eftersom ensamhet med naturen hjälper till att återställa mental styrka och slappna av helt från stadens liv och rörelse. Den första platsen när du väljer ett sommarboende är ett lanthus. Denna struktur kan enkelt byggas även med egna händer, särskilt när det gäller ett litet format (cirka 3x3 m). Sådana hus liknar genom sin design lusthus. De är små, men perfekta för familjen utomhus.

Bild
Bild

Huvudsakliga fördelar

Gazebos-hus har ett antal fördelar.

Snygga hus kompletterar landskapsbilden perfekt och gör förortsområdet unikt. Det är bekvämt att koppla av i lusthuset, eftersom det rymmer bekväma stolar och ett bord för en måltid

Bild
Bild
Bild
Bild

På en sådan plats kan du gömma dig för strålande strålning från den brännande solen och från början av regnet, vilket har makalösa fördelar jämfört med att koppla av direkt i det fria

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Små trädgårdspaviljonger är gjorda av trä, sten, glas, tegel, polykarbonat och metall. I det här fallet är det viktigt att en sådan struktur passar in harmoniskt i landskapets övergripande utformning. Paviljonghus ser alltid väldigt attraktiva ut och representerar verkliga konstverk i arkitekturvärlden

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Byggnadstyper

I allmänhet är sommarstugor uppdelade efter typ i stängt och öppet.

Stängda konstruktioner är utrustade med väggar på alla sidor . Ett sådant paviljonghus skyddar på ett tillförlitligt sätt mot kyla, vindbyar och insekter. Tillsammans med fördelarna bör emellertid ett antal nackdelar med denna typ av strukturer noteras. I ett sådant hus kommer utrymmet att stängas, på grund av vilket ofullständig ensamhet med naturen kommer att kännas.

Men problem kan också uppstå med beredning av kebab, för utan närvaro av en speciell skorsten är matlagning på denna plats förbjuden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Öppna lusthus skyddar mot sommarvärme och nederbörd. Dessa lusthus ger en möjlighet att till fullo njuta av naturen tack vare frisk luft och fågelsång. I det här fallet fanns det också några nackdelar. I ett öppet lusthus kommer det inte att finnas något skydd mot starka vindbyar och irriterande insekter. Det kommer att vara bra att vara i det bara under den mycket varma årstiden, och med kallt väder kommer detta alternativ att bli oacceptabelt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ett lusthus med grill förtjänar särskild uppmärksamhet . Denna design kan vara hopfällbar, öppen och stängd. När det gäller det senare, då är en skorsten obligatorisk för detta. Detta alternativ är mycket attraktivt eftersom det gör det möjligt att njuta av din semester i dåligt väder på sommaren och även på vintern. Byggandet av ett grillhus bör börja med en solid grund, vilket kommer att påverka strukturens hållbarhet. Förutom att bygga själva huset är det viktigt att utrusta det ordentligt med värmeapparater, oavsett om det är en grill eller en vanlig spis. För installation av ugnsutrustning är det nödvändigt att använda värmebeständiga tegelstenar.

Klätterväxter bör inte planteras nära grillhuset, som kommer att ligga i omedelbar närhet av byggnaden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Genom sitt utseende kan lusthus ha olika former

  • Den runda formen gör att du kan installera strukturen i valfri del av trädgårdstomten i ett fördelaktigt perspektiv. En sådan struktur kan placeras även bland träd, liksom på en liten del av en personlig tomt.
  • Ett fyrkantigt lusthus är en av de mest populära typerna av strukturer. De kännetecknas av enkelhet och funktionalitet.
  • Ett mångfacetterat (sexkantigt eller oktaedrisk) lusthus är en komplex struktur, men det har det mest attraktiva utseendet i motsats till konventionella strukturer.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är viktigt att ta hänsyn till att lusthusets konfiguration väljs med hänsyn till stilen för hela landskapsområdet. Huset ska vara i harmoni med trädgårdsföremål och vegetation.

Bild
Bild

Grundmaterial

Gazebos skiljer sig åt inte bara vad gäller typ och utseende, utan också beroende på vilket material som valts för konstruktionerna. Den största preferensen för byggandet av små hus på landet ges till trä. Och detta är inte förvånande med tanke på att detta material är miljövänligt.

Det är väldigt bekvämt att vara i ett sådant hus, eftersom luften alltid är frisk där.

Bild
Bild
Bild
Bild

Trots sina positiva naturkvaliteter försämras träet med tiden . Därför kommer ett utmärkt alternativ för älskare av naturliga byggmaterial att vara en hopfällbar träkonstruktion, vilket har visat sig i praktiken. Den hopfällbara versionen gör det möjligt att lagra material för montering i ett speciellt slutet rum, på ett tillförlitligt skydd mot negativa väderförhållanden.

Bild
Bild
Bild
Bild

För dem som inte har råd med byggnader av naturligt trä är alternativet att bygga från en minibar lämplig. Detta material föredras av många ägare av sommarstugor och hus på landet. Minitimmer är en hyvlad bräda som har standardmått 145 mm bred och 45 mm tjock. Denna design har speciella fästelement, så att installationen görs enligt schemat utan problem. För konstruktion från en minibar behöver du inte justera någonting, eftersom brädorna är installerade som i konstruktören.

En sådan struktur ser väldigt attraktiv ut, och den största fördelen är monteringshastigheten.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Du kan göra små lusthus i trädgården av miniträ, avsett för ett företag med upp till tio personer. Ett sådant trädgårdshus kännetecknas av sin kompaktitet. Oftast är deras dimensioner 3x3 m. Trots sina små dimensioner är sådana hus perfekta för sommarsemestrar, och när de installerar högkvalitativ uppvärmning hittar de sin användning även på vintern.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ofta används sten eller tegel vid byggandet av hus på landet . Med hjälp av detta byggmaterial kan du göra ytterligare dekorativa element som kommer att se väldigt originella ut och göra designen elegant och snygg. Tegelbyggnader skapar ett intryck av tillförlitlighet, styrka och soliditet. En sådan struktur har högkvalitativ värmeisolering, tack vare vilken du kan koppla av i ett sådant hus på vintern och sommaren. I konstruktionen av de flesta lanthus finns också polykarbonat, vilket är utmärkt för taket, eftersom det är relativt lätt, lätt att använda och har dekorativa funktioner.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För en bekväm vistelse i lusthuset installeras glasfönster på vintern. Sådana lusthus är mer som ett fullvärdigt hus på landet, men med en mycket mindre storlek. För ökad komfort och skapande av hemvärme görs spisar i husen, som inte bara ger värme under den kalla årstiden, utan också gör det möjligt att laga eller värma upp mat.

För att skapa spisar och grillar inomhus är det absolut nödvändigt att följa alla brandsäkerhetsregler.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

De flesta ägare av sommarstugor föredrar att vila i små hus på landet. På sommaren är det mycket bekvämt att sitta i mysiga trähästar, där du kan ha det bra. De hjälper dig att enkelt göra drömmar om en bekväm friluftsliv sann. Gazebos är utformade för små företag som gillar att spendera tid med fördel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Finska grillhus är mycket populära , som trots sin kompakta storlek är perfekta för en hel familjesemester. Kaminen i rummet fungerar både för uppvärmning och för matlagning. Därför kan du koppla av i den både på sommaren och på vintern. Dessutom är det finska husets väggar isolerade med speciella byggmaterial. Stora fönster är installerade i dessa hus, så utsikten från fönstret kommer att fascinera med sin charm när som helst på året.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Camping hjälper till att återställa både fysisk och psykisk hälsa. Därför är det inte förvånande att många användare lämnar extremt positiva recensioner på Internet om en så trevlig semester.

Rekommenderad: