Sonys Högtalare (41 Bilder): Musikalisk Golvstående Extra Bass Med Ljus Och Musik, Akustisk SRS-XB01 Och Andra Modeller För Hemmet

Innehållsförteckning:

Video: Sonys Högtalare (41 Bilder): Musikalisk Golvstående Extra Bass Med Ljus Och Musik, Akustisk SRS-XB01 Och Andra Modeller För Hemmet

Video: Sonys Högtalare (41 Bilder): Musikalisk Golvstående Extra Bass Med Ljus Och Musik, Akustisk SRS-XB01 Och Andra Modeller För Hemmet
Video: Обзор портативной колонки Sony SRS-XB01/Review of portable speaker Sony SRS-XB01 2024, Maj
Sonys Högtalare (41 Bilder): Musikalisk Golvstående Extra Bass Med Ljus Och Musik, Akustisk SRS-XB01 Och Andra Modeller För Hemmet
Sonys Högtalare (41 Bilder): Musikalisk Golvstående Extra Bass Med Ljus Och Musik, Akustisk SRS-XB01 Och Andra Modeller För Hemmet
Anonim

Sony är ett världsberömt varumärke för oklanderlig teknik. I tillverkarens sortiment finns många perfekt utförda högtalare som skiljer sig åt i utmärkt ljud. Du bör bekanta dig med utbudet av Sonys akustik och ta reda på hur du kan välja det bästa alternativet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Sony -märket har länge vunnit många konsumenters hjärtan. Produkterna från denna tillverkare har länge varit kända för sin oöverträffade kvalitet, och detta är ett av de viktigaste kriterierna för att välja vilken typ av utrustning som helst.

Sony har en mängd olika tekniska prylar i sin arsenal. Bland dem finns högkvalitativa högtalare.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den musikaliska tekniken för det aktuella märket är mycket efterfrågad. Bland köparna finns det många av dem som bara väljer den akustik som tillverkas av Sony. Det är inget konstigt i detta, eftersom produkterna från denna tillverkare har många positiva egenskaper och funktioner som är attraktiva för musikälskare.

  • Sonys högtalare känd för god kvalitet … Märkesutrustning är konstruerad för många års drift, är inte mottaglig för haverier och funktionsstörningar, förutsatt att den hanteras korrekt. Musikenheter av detta märke tas sällan med för reparation.
  • Sonys högtalare skryta med perfekt byggnad … Om du tittar på märkesenheter ser du inte ett enda fel i dem. Originalutrustningen har inga skador, lösa delar eller sprickor i höljena.
  • Moderna Sony -högtalare kännetecknas av en hög funktionalitet … En mängd olika enheter kan anslutas till dem. Många modeller har Bluetooth, USB, Wi-Fi och andra. Och även kopiorna med "karaoke" -läget har vunnit stor popularitet. Till salu hittar du enheter som du kan ansluta 2 mikrofoner till samtidigt för att sjunga i par.
  • Det är omöjligt att inte nämna attraktiv design märkta högtalare Sony. Varumärket producerar enheter som visar högsta kvalitet och hög tillverkningsförmåga genom sitt utseende. Denna teknik passar perfekt in i många interiörer, särskilt om de är utformade i en modern stilistisk riktning.
  • Det kan inte annat än glädjas och stort sortiment olika Sony -högtalare. Varumärkets arsenal innehåller enheter som skiljer sig från varandra både vad gäller design, funktionellt innehåll, tekniska egenskaper och kostnad. Köpare av alla inkomstnivåer kan hitta den optimala modellen för sig själva som inte kommer att göra dem besvikna med dess kvalitet och ljud.
  • Sonys högtalare kännetecknas av bokstavlig rudimentär kontroll … Det är inte svårt att installera, konfigurera och förstå sådana enheter - alla användare kan klara denna uppgift. Om du har några frågor kan du hänvisa till de enklaste och mest detaljerade bruksanvisningarna som alltid levereras med Sony -högtalare.
  • Ljudkvaliteten på Sony -högtalare överraskar positivt moderna musikälskare … Vid vilken volymnivå som helst levereras det återgivna ljudet så skarpt och klart som möjligt. Du kommer inte att höra något onödigt ljud eller förvrängning i den. Detta är en av de viktigaste fördelarna som användarna har märkt i tillverkarens akustik.

Det bör noteras att märket producerar ganska många dyra enheter. Vissa användare är missnöjda med detta faktum. Det är dock värt att överväga att Sony -högtalare är värda sina pengar - för det belopp du spenderar får du musikutrustning av hög kvalitet som kommer att tjäna dig troget i många år, tilltalande med utmärkt ljud.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recension av de bästa modellerna

Det finns många olika högtalarmodeller i Sonys sortiment med olika egenskaper och egenskaper. Musikutrustning klassificeras också efter kostnad. Låt oss titta närmare på de bästa modellerna av ett välkänt varumärke och dela dem i olika priskategorier.

Billig

En välkänd tillverkare erbjuder högkvalitativa budgethögtalare för konsumenterna att välja mellan. Det finns ett antal aktuella enheter i denna klass.

Sony XB01 Extra bas … En billig kompakt högtalare med en rund form som du alltid kan ha med dig. Modellen är gjord i ungdomsdesign. Utrustad med en bekväm silikonrem. Bluetooth -gränssnitt finns. Det finns ett trådlöst batteri som ger enheten 16 timmars batteritid. Kroppen är tillverkad av slitstark plast.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sony SRS-XB10 … Liten bärbar ljudhögtalare. Modellen har en cylindrisk struktur och väger bara 260 g. Enheten har en mikrofon, så den kan användas som headset. Effekten på Sony SRS-XB10 är 5W. Skåpet i denna minihögtalare är tillverkat av hållbar plast. Det finns en USB -kontakt. Den drivs av ett batteri med en kapacitet på 1400 mAh.

Batteritiden är begränsad till 16 timmar - en bra indikator.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sony SRS-XB01 … Ett litet högtalarsystem med ett plastfodral som kan tillverkas i olika färger. Modellen är så liten att den enkelt får plats i fickan, så det är väldigt bekvämt att ha den med sig överallt. Denna enhet kan anslutas till en smartphone eller spelare med Bluetooth eller en akustisk kabel som ansluts till AUX -utgången. Produkten kompletteras med ett bekvämt handledsrem. Effektnivån når 3 W, ström levereras från batteriet.

Batteritiden är 6 timmar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sony SRS-XB12 … Detta är ett kompakt och mycket lätt cylindriskt musikinstrument. En bra teknik för en rolig fest med vänner. Den populära Extra Bass -tekniken tillhandahålls. Det ger ett rikare och rikare ljud för en så liten högtalare.

IP67 -skydd tillhandahålls, så modellen kan tas säkert med dig även för avkoppling vid poolen eller i skogen. Tekniken fungerar bra i nästan alla miljöer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mellanprissegment

Sony erbjuder kvalitets multifunktionella högtalare i mellansegmentet. Enheter i denna kategori är också mycket praktiska och hållbara.

Låt oss nämna några av de mest populära och pålitliga modellerna

Sony SRS-XB21 … Bärbar högtalare av hög kvalitet, som är innesluten i ett robust metallhölje. Denna modell är inte rädd för extrema temperaturer, damm eller fukt. Kroppen utsätts inte för mekanisk skada och försämras inte av stötar. Modellen har en bra effektnivå på 10 watt. En trådlös anslutning tillhandahålls med Bluetooth version 4.2. Den drivs av ett batteri, tack vare vilken den autonoma driften av enheten kan pågå i 12 timmar, vilket är en bra indikator.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sony SRS-XB31 … Bärbar ljudhögtalare, tillverkad i ett robust metallhölje. Den har en avlång struktur. Perfekt för utomhusfester. Modellens effekt är bara 30 watt. Sony SRS-XB31 är utrustad med inbyggd belysning för att skapa en musikalisk atmosfär som alla kommer att älska. Genom att trycka på ratten på den här populära högtalaren i olika områden kan du utlösa olika intressanta effekter, till exempel bastrumljud, virveltrummeljud eller skrapljud. Enheten har en mikrofon, Bluetooth, NFC, AUX -utgång.

Bild
Bild

Sony SRS-XB41 … Bärbar modell, som också tillverkas i ett vattentätt metallfodral. En mycket användbar Power Bank -funktion tillhandahålls. Det gör att enheten kan bli en energikälla för laddning av mobil utrustning. Kolonnens effekt är 40 W, den drivs av ett inbyggt batteri, vilket gör att tekniker kan "arbeta" i autonomt läge i 24 timmar. Ett extra basalternativ finns för ett kraftfullare ljud av musikspår.

Användaren har möjlighet att byta ljudläge, samt använda ljudeffekter och skapa en slags lätt musik.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sony GTK-XB7 … Detta är ett mini-format system som används både som hemakustik och som en enhet för olika evenemang. Modellen är gjord i en strikt stil och har optimala dimensionella parametrar. Produkten tillhör 2.0 -formatet och är ganska kraftfull: 470 watt. Den kan anslutas till mobila enheter och till och med till en dator eller bärbar dator. Skåpet på denna högtalare är tillverkat av hållbar plast. Högtalarna är LED-bakgrundsbelysta, det finns en basförstärkningsfunktion, men tyvärr finns det inget "karaoke" -läge.

Bild
Bild
Bild
Bild

Premiumklass

Sony gör utmärkta premiumhögtalare. Dessa enheter har en rik uppsättning alternativ och har en mer gedigen design. Premiumakustiken hos ett välkänt varumärke kännetecknas av oklanderligt utförande och den bekvämaste kontrollen, eftersom alla modeller i denna klass är utformade för att vara ergonomiska.

Låt oss titta närmare på några av Sonys bästa avancerade högtalare och deras specifikationer

Sony SRS-X99 … För högkvalitativ ljudåtergivning har denna modell 7 högkvalitativa högtalare. Enheten kan täcka intervallet från 45 Hz till 40 kHz - detta är en av de bästa indikatorerna i denna priskategori. Enheten är utrustad med ClearAudio + -teknologi, som automatiskt optimerar ljudkvaliteten. Kolonnens effekt är 154 W, fodralet är tillverkat av plast, strömmen matas från elnätet.

Bild
Bild

Sony MHC-V82D … Dyrt midisystem, den totala uteffekten är 800 watt. Enheten har ett trådlöst Bluetooth-gränssnitt, en avstängningstimer, en equalizer, en digital tuner, 2 mikrofoningångar och 1 USB-port. Högkvalitativa högtalare kompletteras med LED-bakgrundsbelysning, kapslingar är gjorda av en kombination av plast och MDF, karaoke tillhandahålls. Högtalaren kan användas som golvhögtalare, den är kraftfull och återger högkvalitativt ljud. Tillverkad i ett robust traditionellt svart hölje.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sony V81D … Multifunktionell akustikmodell med Bluetooth -teknik. Det har högkvalitativt ljud och spektakulär 360 ° belysning. Med dessa tillägg kan användaren organisera en rolig fest var han vill. Enheten är utrustad med praktiska hjul och ett handtag, så det är bekvämt att transportera den från plats till plats, om det behövs. Akustikens effektnivå är 800 W.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

En välkänd japansk tillverkare glädjer konsumenterna med den höga kvaliteten på sina produkter, liksom ett brett utbud. I ett elegant sortiment riskerar en vanlig köpare att bli förvirrad, eftersom det är så svårt att stanna vid ett alternativ när det finns så många lika högkvalitativa och intressanta enheter runt.

Här är några användbara tips för att välja de bästa Sony -högtalarna

  • Innan du går till affären, bestäm själv vilken typ av akustik du vill köpa och för vilka ändamål … Bestäm vilka funktioner du verkligen behöver. Tänk på att modeller med många tillval alltid kommer att kosta mer. Efter att ha bestämt vad som kommer att vara användbart för dig, kommer du att rädda dig från onödiga utgifter för multifunktionell utrustning som du inte kommer att använda till fullo.
  • Om du letar efter en modell för ett hem eller en arbetsmiljö, då du det är vettigt att välja enklare alternativ … De kan ha imponerande kraft, men närvaron av ljus och musik och andra tillägg kommer inte att krävas (baserat på ägarnas önskemål), särskilt om detta är ett fungerande alternativ. Om du vill ha underhållningsutrustning med "karaoke" -funktionen hemma, erbjuder märket ganska många liknande alternativ som inte är för dyra.
  • För utomhusaktiviteter, resor till naturen och vandring är det bättre att välja bärbar , inte för dyra modeller som inte är rädda för negativa yttre faktorer.
  • Om du letar efter akustik för ett stort rum, då kan du hämta något mer kraftfullt och stort … Om du lever under trånga förhållanden är det opraktiskt att köpa en superkraftig enhet-det är bättre att installera utrustning med låg eller medelhög effekt baserat på det specifika området i rummet.
  • Om du letar efter multifunktionell utrustning för roliga fester kan du hänvisa till de förbättrade modellerna , där det finns kontakter för 2 mikrofoner (för "karaoke" -läget), ljus och musik, stark belysning och andra komponenter som skapar en glad "break-away" stämning. Det är sant att en sådan teknik ofta är dyrare än andra möjliga alternativ, särskilt om den har hög effekt (till exempel 800 W.).
  • Var uppmärksam på alla tekniska parametrar matchande Sony -högtalare. Det är lämpligt att studera dem enligt medföljande dokumentation, och inte tro på säljarnas uttalanden. Ofta överskattar den senare medvetet egenskaperna hos musikteknik för att intressera konsumenten mer.
  • Kontrollera och testa utrustningen innan du betalar … Original Sony -produkter kommer att ha en perfekt konstruktion. Alla delar fixas säkert, utan luckor och andra brister. Kontrollera alla typer av högtalarkabinett. Det ska inte finnas några repor, inga chips, inga skav, inga trasiga bitar på den. Kontrollera ljudet av de valda högtalarna - en säljassistent bör hjälpa dig med detta. Akustik ska inte göra buller, gnälla och återge förvrängt ljud under testning.
  • Granska gärna din musikaliska enhet som du ska köpa, särskilt om det är dyrt. I en hem- eller ljudutrustningsbutik ska du inte bevara dig för detta, för det här är din rätt.

Om du märker några brister och problem i enheten är det bättre att leta efter en annan modell eller besöka en annan butik.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är starkt avskräckt att köpa högtalare från Sony från tvivelaktiga butiker eller marknader … Du riskerar att stöta på utrustning som används, är defekt eller till och med icke-original (Sony-produkter är ofta förfalskade).

Vanligtvis, på sådana platser, får köpare inte garantikort eller får falsk dokumentation, ofta är Sony -högtalare mycket billigare. Men sådana besparingar, tvärtom, kommer senare att leda användaren till ännu fler utgifter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Användarmanual

Det räcker inte att välja den perfekta högtalaren från en japansk tillverkare; du måste använda den korrekt. Driftsreglerna för denna typ av utrustning beror på egenskaperna hos en viss modell, därför är det så viktigt att studera bruksanvisningen, som alltid ingår i satsen. Det finns dock gemensamma regler för alla enheter.

  • I Sony -högtalare det finns ventilationsöppningar som aldrig ska täckas med tidningar , dukar, gardiner och andra liknande föremål. Detta är ett säkerhetskrav.
  • Anslut enheten till ett tillgängligt uttag. Om du märker några konstiga funktionsstörningar i utrustningen är det bättre att omedelbart dra ut kontakten ur uttaget .
  • Om du använder enheten länge vid hög volym riskerar batteriet i det att sitta ner mycket tidigare … Om du vill använda utrustningen medan du laddar är det värt att sänka högtalarvolymen.
  • För att ladda en Sony -högtalare via en dator måste du ansluta en USB -kabel till enheten och anslut den andra änden direkt till datorn. Vanligtvis kommer den namngivna kabeln med någon typ av akustik.
  • Du kan ladda din enhet med ett vägguttag … Du måste ansluta USB -kabeln till högtalaren, ansluta den andra änden till en USB -nätadapter (ingår inte alltid) och sedan ansluta kontakten till ett vägguttag.
  • Om det uppstår funktionsstörningar eller problem Sony -högtalare, du bör inte bekämpa dem själv, särskilt om utrustningen fortfarande är garanti. Direkt gå till varumärkets servicecenter .

Ytterligare information om användningen av Sony -högtalare finns bara i bruksanvisningen. Glöm inte att studera det.

Rekommenderad: