Cersanit -bad: Fördelarna Och Nackdelarna Med De Populära Santana Och Milena, Nano Och Lorena, Virgo Och Sicilia 170x100 Modeller, Konsumentrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Cersanit -bad: Fördelarna Och Nackdelarna Med De Populära Santana Och Milena, Nano Och Lorena, Virgo Och Sicilia 170x100 Modeller, Konsumentrecensioner

Video: Cersanit -bad: Fördelarna Och Nackdelarna Med De Populära Santana Och Milena, Nano Och Lorena, Virgo Och Sicilia 170x100 Modeller, Konsumentrecensioner
Video: Villeroy&Boch 2.0 pakabinamas klozetas 2024, Maj
Cersanit -bad: Fördelarna Och Nackdelarna Med De Populära Santana Och Milena, Nano Och Lorena, Virgo Och Sicilia 170x100 Modeller, Konsumentrecensioner
Cersanit -bad: Fördelarna Och Nackdelarna Med De Populära Santana Och Milena, Nano Och Lorena, Virgo Och Sicilia 170x100 Modeller, Konsumentrecensioner
Anonim

Bland VVS -utrustningen som används i bostadslokaler intar ett badkar en speciell plats. Det är hon som är centrum i inredningen och sätter tonen för hela designen. Vilken typ av bad erbjuds inte av moderna VVS -tillverkare, men akrylprodukter blir mer och mer populära bland dem. Cersanit badkar från en välkänd polsk tillverkare med 20 års erfarenhet inom detta marknadssegment är särskilt efterfrågade.

Bild
Bild
Bild
Bild

Krav på akrylprodukter

Akrylbadkar lockar konsumenter främst med sin variation och enkla installation.

För att termoplastiskt polymer -VVS ska fungera korrekt måste det uppfylla ett antal krav

  • Har inte mer än två lager, varav det ena är akryl och det andra förstärkande, bestående av polyuretan eller polyesterhartser. Du kan bestämma antalet lager på en sidoskärning när du kontrollerar VVS i en butik.
  • Tjockleken på akrylarket måste vara minst 2 mm. I det här fallet är regeln att ju fler desto bättre. Det bästa alternativet är 5–6 mm.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Kvalitetsprodukter har en vit, blank yta utan skav eller repor. Förekomsten av fläckar och även de minsta defekterna indikerar produktens låga kvalitet.
  • När du trycker handen på badets botten ska den inte böja sig. Trots sin flexibilitet är akryl ett ganska starkt material som tål betydande belastningar utan deformation.
  • Utrustningen ska inte avge någon stark lukt. Deras närvaro indikerar användningen av styren för att täcka VVS. Du ska inte hoppas att denna lukt kommer att försvinna, tvärtom, när du skriver varmt vatten i badet kommer det bara att intensifieras.
Bild
Bild
Bild
Bild

Akrylbadkar av hög kvalitet är ogenomskinliga. Om produktens kanter är genomskinliga betyder det att den inte var gjord av akryl, eller att ett för tunt lager av polymer användes. Och faktiskt, och i ett annat fall, kommer badet inte att vara länge

Utrustning av hög kvalitet kommer att ha en individuell ram, som behövs för installation , och skärmen, liksom badkaret, är gjord av akryl (i det här fallet matchar färgen och glansen perfekt). Alla dessa krav uppfylls fullt ut i Cersanits sanitetsartiklar, som tillverkaren behandlar med stort ansvar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Allmänna egenskaper hos företagets produkter

Alla badkar från Cersanit är tillverkade av Lucite -akrylplåt (gjuten akryl) och har justerbara fötter. Tack vare detta kan utrustningen installeras inte bara mot väggen, utan också på en lämplig plats. De flesta märkesvaror har en speciell antibakteriell och svampdämpande Silverit -beläggning, som innehåller silverjoner. Det skyddar utrustningen på ett tillförlitligt sätt från olika mikrober under lång tid.

Bild
Bild
Bild
Bild

Varje badkar från en polsk tillverkare har ett certifikat och rekommenderas för användning av Polish Society of Allergists. Alla badkar av akryl i Cersanit är utrustade med en förstärkt dubbelbotten. Som förstärkning används speciella plattor och akryl med ett lager harts.

Företaget ger 7 års garanti på all utrustning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Tack vare användningen av högkvalitativa material, användningen av den senaste tekniken och kvalitetskontroll i alla produktionsstadier har Cersanit badkar många fördelar.

Bland de främsta fördelarna med polsk VVS är det värt att lyfta fram följande:

  • badmaterialets höga motståndskraft mot repor och flis;
  • förmågan att hålla värmen länge, så att vattnet inte svalnar. Samtidigt är badets yta behaglig för kroppen, vilket ökar komforten under vattenprocedurer;
  • enkel skötsel - det är lätt att tvätta det med rengöringsmedel;
  • ökad hållfasthet tillhandahålls av en förstärkt botten och stel ram;
Bild
Bild
Bild
Bild
  • ytterligare tillbehör avsedda för större bekvämlighet (nackstöd, armstöd, hyllor och urtag för placering av hygienprodukter);
  • lätt och enkel installation. Den lätta designen skapar inte stora belastningar på golven, men du kan installera den själv;
  • möjligheten att återställa täckningen. Om det ändå uppstår en spricka på badets yta kan den repareras med flytande akryl;
  • i sortimentet kan du hitta både ett elitbadkar och ganska budgetalternativ.
Bild
Bild
Bild
Bild

Nackdelarna med akrylbadkar inkluderar i sin tur följande:

  • oförmågan att installera ett hydromassagesystem - detta gäller endast modeller med en antibakteriell beläggning;
  • hög förmåga hos materialet att absorbera färgpigment (hårfärg, jod, lysande grönt och andra).

Mot bakgrund av många fördelar verkar dessa nackdelar dock inte särskilt betydande.

Bild
Bild
Bild
Bild

Varianter och storlekar

Cersanit -företagets sortiment innehåller badkar i olika former och storlekar.

  • Rektangulära modeller - det här är de enklaste och mest populära produkterna. Linjerna i sådana bad kan vara runda eller klara, och botten - anatomiska eller välvda.
  • Asymmetrisk hörn - Detta är det bästa alternativet för små rum med väggar i olika längder. De låter dig spara utrymme i badrummet, men de är bekväma och ger tillräckligt med utrymme för bad. De kan vara höger- eller vänsterhänta.
Bild
Bild
Bild
Bild

Symmetriskt hörn Är en utmärkt lösning för stora rum. Dessa modeller är så rymliga att de samtidigt rymmer två personer samtidigt.

När det gäller storlekarna, i modellutbudet av polska bad kan man hitta både stora objekt 180x80 och 45 cm djupa eller 170x70 42-44 cm djupa, liksom mer kompakta 150x70 cm och till och med 120x70 cm med ett optimalt djup.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller och kundrecensioner

Idag erbjuder Cersanit kunderna flera dussin modeller av badkar för alla smaker och för rum i alla storlekar. Flera modeller är mycket efterfrågade.

  • Ariza Är ett hörnbadkar med en asymmetrisk skålform. Akrylen är 4-5 mm tjock. Paketet kan innehålla ben och en skärm. Tack vare det bekväma nackstödet kommer badet i ett sådant bad att vara så bekvämt som möjligt, och kompaktiteten i själva produkten kommer att spara utrymme i rummet.
  • Flavia Är en rektangulär produkt som kan kompletteras med ben eller en ram, beroende på modellens avsedda plats.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Intro Är ett fristående rektangulärt badkar. Sortimentet innehåller produkter med en längd på 140 till 170 cm och en standardbredd på 75 cm.
  • Kaliope -Det här är en asymmetrisk modell mot vägg. Tack vare det inbyggda sätet är det bekvämt för barn och äldre att bada. Trots sin kompakta storlek är den enkel och bekväm. Dessutom kan ett sådant bad utrustas med ett hydromassagesystem.
Bild
Bild
Bild
Bild

Korat Är en budgetversion av ett rektangulärt badkar, en av företagets nya produkter. Modellen har en bred kant längs kortsidorna, vilket gör det enkelt att installera duschen och placera hygienprodukter. För ökad komfort för badgästerna har tillverkaren tillhandahållit ett område för ryggen, som det är bekvämt att luta sig mot medan du simmar. Om så önskas kan ett vanligt bad förvandlas till ett riktigt spa, eftersom dess design gör att du kan utrusta modellen med ett hydromassage- eller luftmassagesystem, en enhet för ryggmassage och belysning.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • Meza Är en asymmetrisk modell med strömlinjeformade former. Inuti finns ett säte och ryggstöd för en bekväm position under vattenprocedurer. Sortimentet innehåller både små kompakta badkar för små utrymmen och överdimensionerade modeller för rymliga badrum.
  • Sicilia Är en elegant modell av ett asymmetriskt hörnbad. Den presenteras i olika storlekar, men det mest populära alternativet är modellen med måtten 170x100 cm. Den inre tjockleken är gjord i form av en oval. För ökad komfort finns det en liten förlängning för axlarna. Och för bekvämlighetens skull ger den en sittplats, en lutande panel och hyllor för tvättmedel och kosmetika.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Venus Är en symmetrisk hörnmodell. Snygg version med släta former, där två personer kan bada samtidigt.
  • Nano Är en superkompakt hörnmodell. De mest populära storlekarna är 150x75 cm. Den plana botten och formen som liknar en triangel, bara med släta linjer, gör den bekväm att använda. Beroende på plats kan du välja en vänster- eller högerhänt modell. För ytterligare bekvämlighet finns det hyllor där du kan placera allt du behöver för att bada.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Lorena - denna modell presenteras i flera versioner: vinkelsymmetriska och asymmetriska, liksom rektangulära bad. Den funktionella och originalversionen är lämplig för alla interiörer. Botten av badkaret är platt och en av panelerna är något sluttande så att du bekvämt kan vila och koppla av medan du simmar.
  • Santana Är en rektangulär produkt, perfekt för avkoppling efter en hård dags arbete. För största möjliga komfort har tillverkaren utrustat badkaret med en lutande bakpanel och speciella urtag för händerna. Dessutom kan modellen utrustas med ben, räcken och nackstöd.
Bild
Bild
Bild
Bild

Joanna Är en asymmetrisk modell i modern stil. Det inre utrymmet är utformat i enlighet med kroppens anatomiska egenskaper, vilket ökar användarkomforten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Var och en av dessa modeller har vunnit hjärtan hos hundratals konsumenter ., vilket framgår av många recensioner. På tal om Cersanit -badkar noterar köpare först och främst deras höga kvalitet och ursprungliga design, som gör det möjligt att förverkliga alla idéer när de inreder ett badrum.

Dessutom lägger de stor vikt vid styrkan och hållbarheten hos modellerna. De mörknar inte med tiden och avskalar inte från fukt.

Samtidigt tål Cersanit badkar enkelt vilken vikt som helst utan deformation, även när varmt vatten dras i dem.

Rekommenderad: