Aeroc Luftbetong: Hur Man Använder Luftbetongblock, Egenskaper Hos EcoTerm D400 Luftbetong, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Aeroc Luftbetong: Hur Man Använder Luftbetongblock, Egenskaper Hos EcoTerm D400 Luftbetong, Recensioner

Video: Aeroc Luftbetong: Hur Man Använder Luftbetongblock, Egenskaper Hos EcoTerm D400 Luftbetong, Recensioner
Video: Bauroc Ecoterm 375 bloku līmēšana uz putām, energoefektivitātes paaugstināšana 2024, Maj
Aeroc Luftbetong: Hur Man Använder Luftbetongblock, Egenskaper Hos EcoTerm D400 Luftbetong, Recensioner
Aeroc Luftbetong: Hur Man Använder Luftbetongblock, Egenskaper Hos EcoTerm D400 Luftbetong, Recensioner
Anonim

Under århundraden utfördes konstruktion endast av trä, tegel och natursten. Betongens utseende, inklusive luftbetong, har blivit en verklig era av byggaktivitet. Men inte alla märken av denna produkt är skapade lika.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

I över tre kvartssekel har luftbetong använts aktivt i konstruktion.

Den finner tillämpning inom följande områden:

  • produktion av bärande och sekundära väggar;
  • skapande av hjälpisolering;
  • bildning av härdade plattor för överlappande strukturer.

Det är användbart att använda luftbetongblock, eftersom de har följande funktioner:

  • extremt flamskyddsmedel;
  • kännetecknas av förstklassigt termiskt skydd;
  • låter dig leva lika bekvämt på vintern och under den varma årstiden;
  • de tjänar under mycket lång tid och skiljer sig åt i ett relativt lågt pris (i jämförelse med produkter med liknande egenskaper).
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Varför Aeroc?

Aeroc har varit känt i sin bransch länge och använder endast förstklassiga råvaror. Ett team av kvalificerade ingenjörer och utvecklare vidtar särskilda åtgärder för att säkerställa att de tillverkade produkterna kan användas i alla klimat. Ytterligare bearbetning av block, om behovet uppstår under konstruktionen, är enkelt och enkelt. Sortimentet är ganska varierat i storlek, färg och geometrisk form. Ett gasblock från Aeroc har alltid en längd på 60 cm, men höjden varierar från 20 till 25 cm. Tjockleken på en enda struktur, som kan vara 7,5–40 cm, har en ännu större spridning.

Det traditionella blockformatet överensstämmer helt med standardgeometrin för gasbetongprodukter, som nu produceras av många andra företag . Elements -sortimentet är optimerat för baffelkonfigurationer och EcoTerm har en fjäderanslutning. Betalningen för de medföljande gasbetongblocken är minst 3000 rubel per 1 kubikmeter. m. Det är omöjligt att säga mer exakt, eftersom denna parameter påverkas av arbetets säsongsbetingelser, transportens avstånd och kategorin för det inköpta materialet och dess kvantitet. Kvalificerade Aeroc -specialister är redo att besvara alla dessa punkter när som helst. Vanligtvis, ju större sats som beställs, desto billigare är det enskilda betongblocket. Samtidigt upprättas tariffer helt öppet, kunderna kan alltid kontrollera sitt innehåll.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man använder?

Positiv feedback ges endast av de konsumenter som strikt och strikt följer Aerocs riktlinjer för arbetsteknik. Installation med cement av högsta kvalitet är oacceptabelt. Det finns en tydlig indikation - att använda ett specialiserat specialiserat lim.

Denna lösning har följande fördelar:

  • förhindra bildning av inloppskanaler för kyla;
  • exceptionellt motståndskraft mot inträngande av vatten;
  • stabilitet under stark kylning;
  • härdning inom 120 minuter (du kan korrigera omedelbart upptäckta missar);
  • utmärkt vattenångpermeabilitet.
Bild
Bild
Bild
Bild

Limmet ger anständiga resultat strikt under vissa förhållanden. För dess tillämpning måste luften ha en temperatur på +20 till +22 grader med en relativ luftfuktighet på 55%. När det är nödvändigt att bygga eller reparera en byggnad vid en låg temperatur, är det lämpligt att ta en specialiserad märkeslösning istället för lim. Med förbehåll för lagstadgade krav är lagring av kompositionen möjlig i 12 månader. Alla företagets produkter kännetecknas av en utmärkt andel hållfasthet och tyngdkraft, vilket gör det möjligt att ge konstruktioner en hög lastkapacitet med låg värmeledningsförmåga.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Räckvidd

Det är ganska svårt att tala om de tekniska egenskaperna och dimensionerna för Aeroc luftbetongblock, om funktionerna i deras användning i allmänhet. Det vore mer korrekt att analysera deras detaljer separat. Så, den tunga-och-spår typ av väggkonstruktioner ger snabb och exakt installation av block. Den verifierade strukturen på kanterna i ändarna gör att du inte kan fylla elementens vertikala luckor. Som ett resultat reduceras förbrukningen av den vidhäftande blandningen märkbart. En ytterligare fördel med denna modifiering kan betraktas som närvaron av bekväma fickor för handbärning.

Viktig! Varje originalprodukt som levereras under Aeroc -märket säljs endast tillsammans med ett tekniskt pass från företaget. Denna omständighet gör det möjligt att praktiskt taget garantera uteslutning av köp av en falsk.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Varje konstruktion som gjorts av Aeroc bearbetas professionellt i en autoklav. Tack vare det är naturstenens huvudsakliga egenskaper stabila, ökade flera gånger. Aeroc har åtagit sig att uppfylla tekniska krav och köper endast råvaror av högsta kvalitet. Att variera styrkan uppnås genom att ändra mängden av de huvudsakliga beståndsdelarna. En viktig roll spelas också av kontrollen av svällning av luftbetong till vissa dimensioner, vilket är organiserat i enlighet med nationella standarder. Användning av oljeskifferaska, som förstör miljöparametrarna för byggmaterial, är uteslutet. Enligt företaget själv är det extremt svårt att förstöra murverket från de block som det har producerat eller att täcka med dålig efterbehandling.

Överläggningar av Aeroc -märket kan ha olika linjära parametrar ., men i alla fall ger de snabbare stängning av öppningar inuti skiljeväggar och i väggar av märkesblock. När öppningen är mindre än 120 cm bred används överlappningar med en längd på 150 cm. För öppningar med en bredd på 120–170 cm är överväg av större format avsedda - 2 m. Vikten av dessa strukturer är begränsad till 7–15 kg, så att de till och med kan installeras ensamma. Genom att använda delar från EcoTerm D400 -versionen skapas den varmaste designen möjligt (jämfört med konkurrerande erbjudanden).

Bild
Bild
Bild
Bild

Den högsta tillåtna (fördelade över hela ytan) mekaniska belastningen på överdragarna är 200 kgf per 1 löpmeter. m.

Därför är produkter av detta slag acceptabla för följande ändamål:

  • partitioner av vilken typ som helst;
  • självbärande väggar i olika format;
  • bärande väggar på vilka monolitiska tak vilar.

Viktigt: om du planerar att använda Aeroc luftbetonghoppare för andra situationer måste du göra en beräkning för att bedöma deras lämplighet.

Bild
Bild

Betongblock i U-Aeroc-linjen är utformade för att bli en del av monolitiska förstyvningsbälten. Och de kommer också att användas som en del av stöd under tak, balkar, takbjälkar, Mauerlats. Det är också tillåtet att använda hoppare för fönster och dörrar. Storleken på blocken i U -gruppen är lika med dimensionerna på de delar som är avsedda för vanligt murverk. Deras längd är exakt 50 cm.

När du behöver använda den mest hållbara och stabila konstruktionstypen är det värt att köpa Aeroc Hard 600 luftbetongblock . Styrkan hos sådana strukturer, bekräftad av tester, är 3,5 MPa, medan värmeledningsförmågan för ett torrt material inte överstiger 0,14 W per 1 m² per sekund. Frostmotståndet som fastställts genom samma tester motsvarar kategori F100. Aeroc Classic (D500) block är en annan högpresterande utveckling som alla kan köpa. Varje ändring av Aeroc luftbetongblock tar omedelbart en av de ledande positionerna på marknaden. Företaget gör allt för att få förstklassiga strukturella element.

Bild
Bild

Med hjälp av modifieringsprodukter från EcoTerm Plus är det fullt möjligt att bygga en stenvägg med en tjocklek på 0,2 till 0,3 m, som helt uppfyller de senaste värmeskyddsnormerna. Produkterna har redan testats på höghus och har tillverkats sedan 2009. Jämförelse av Aeroc -produkter med material som liknar egenskaper visar att alla analoger är sämre antingen i bärighet eller värmeskyddsnivå. Bäringsegenskaperna hos märkesvaror är tillräckliga för montering av monolitiska armerade betonggolv. Väggen 20-30 cm tjock namngavs av en anledning, eftersom det är detta alternativ som är tillräckligt för att stoppa effekten av kyla i nästan hela den europeiska delen av Ryssland.

Den teoretiskt beräknade mekaniska tryckhållfastheten hos murverket är 800 kPa . Detta motsvarar effekten av 15 ton per 1 meter. m. EcoTerm Plus på grund av dessa egenskaper är tillräckligt för konstruktion av byggnader med en höjd av 1, 5-2 våningar med en monolitisk typ av golv under ett platt tak. Om du använder ljusare tak och ett tak med ökad branthet kan du göra en tredje våning. Överensstämmelse med sanitära och hygieniska standarder för värmeförluster (för Sankt Petersburg och den omgivande regionen) garanteras med ett murverk på 17-25 cm.

Rekommenderad: