Betyg För Inbyggda Tvättmaskiner: Topp över De Bästa Modellerna När Det Gäller Kvalitet Och Tillförlitlighet 2022

Innehållsförteckning:

Video: Betyg För Inbyggda Tvättmaskiner: Topp över De Bästa Modellerna När Det Gäller Kvalitet Och Tillförlitlighet 2022

Video: Betyg För Inbyggda Tvättmaskiner: Topp över De Bästa Modellerna När Det Gäller Kvalitet Och Tillförlitlighet 2022
Video: Toy Washing Machine CASDON Unboxing and Review 2024, April
Betyg För Inbyggda Tvättmaskiner: Topp över De Bästa Modellerna När Det Gäller Kvalitet Och Tillförlitlighet 2022
Betyg För Inbyggda Tvättmaskiner: Topp över De Bästa Modellerna När Det Gäller Kvalitet Och Tillförlitlighet 2022
Anonim

Bedömningen av inbyggda tvättmaskiner kan intressera både de som just planerar ett sådant förvärv och ägare till utrustning som har stor erfarenhet av att använda den. Den moderna marknaden erbjuder ett ganska brett urval av märken för hushållsapparater med anständiga tekniska egenskaper. Det är värt att titta närmare på toppen av de bästa modellerna när det gäller kvalitet och tillförlitlighet för att kunna fatta ett slutgiltigt beslut om huruvida ett sådant köp är lämpligt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Topptillverkare

Bland tillverkarna av inbyggda tvättmaskiner kan de märken som förtjänat mest förtroende hos kunderna särskiljas. Först och främst är det respekterade europeiska märken som har bevisat sig på jakt efter icke-standardiserade lösningar. Följande märken tillhör marknadsledarna för inbyggd tvättutrustning.

  • Electrolux . Det svenska varumärket har funnits i över 100 år och anses vara ett av de äldsta i Europa. Bland de uppenbara fördelarna med tvättmaskiner från denna tillverkare är en liten andel av utrustningsfel och haverier. Dessutom förbättras tekniken ständigt, vilket innebär att byte av bil efter 10 år kan du enkelt komma åt alla innovationer inom kläd- och hemtextilvård på en gång.
  • Bosch . En tysk tillverkare som ägnar stor uppmärksamhet åt att behålla sitt rykte. Företaget är känt för tvättmaskinernas höga tillförlitlighet, vars uppdelningshastighet bara är 5%, men utrustningen presenteras främst i högprissegmentet.
  • Siemens . Den tyska koncernen, som verkar inom olika sektorer av ekonomin, tillverkar fortfarande pålitliga tvättmaskiner. Varumärkets modeller lämnar inte topplinjerna i popularitetsbetyg, till stor del på grund av att deras priser fortfarande är riktigt överkomliga.
  • Beko . Det europeiska varumärket kommer ursprungligen från Turkiet. Trots den överkomliga kostnaden intar märkets inbyggda tvättmaskiner en värdig plats i jämförelse med mer framstående konkurrenter.
  • Godis . Det italienska märket fortsätter att vara populärt bland europeiska köpare. Bland dess uppenbara fördelar finns ett brett utbud av modeller, överkomliga produktionskostnader, hög tillförlitlighet och underhåll av utrustning.
  • Zanussi … Italienskt företag, en del av Electrolux -koncernen. Positionerat som ett premiummärke, producerar ett brett utbud av inbyggda hushållsapparater.
  • AEG . En tysk tillverkare känd för den höga tillförlitligheten i sin teknik. Företaget har ett etablerat försäljningsnätverk, ett urval av inbyggda tvättmaskiner och en garantiservice.
  • Indesit . Ett märke som nästan har fått status som nationellt. Indesit -maskiner kännetecknas av användarvänlighet, tillförlitlighet och attraktiv design.

Detta uttömmer inte listan över de mest relevanta globala tillverkarna av inbyggd tvättutrustning. Idag kan varje kund enkelt hitta en modell för en given budget, storlek eller andra parametrar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Toppmodeller

Betyget för de bästa inbyggda tvättmaskinerna gör det möjligt att studera populariteten för denna typ av utrustning, för att bedöma tillgängligheten för efterfrågan på dem. Följande modeller är bland den utrustning som förtjänar mest uppmärksamhet.

Bosch WIS 24140 . En enkel och pålitlig modell av den inbyggda tvättmaskinen med tyst motordrift, en 7 kg tank och en massiv bas. Det finns en justering av bakbenen från kontrollpanelen. Utrustningen är väl skyddad från läckor och har en skumkontroll. Vändbar dörr - du kan välja önskad öppningssida.

Bild
Bild

Beko WDI 85143 . Snygg tvättmaskin-torktumlare med inbyggt hölje. Vid tvätt har modellen en belastning på upp till 8 kg, vid torkning, högst 5 kg. Tillgänglig - bra centrifugeringshastighet, upp till 1400 rpm, fördröjd startsystem. Priset på modellen är ganska överkomligt.

Bild
Bild

Electrolux EWG-147540 W . Kraftfull och pålitlig modell av den inbyggda tvättmaskinen. Den har direktdriven teknik för att förlänga utrustningens livslängd. Kapaciteten på 7 kg -tanken räcker för att tvätta skrymmande föremål. Energieffektivitetsklass A ++, det finns många program för tvätt av olika tyger.

Bild
Bild

Whirlpool AWO / C 0714 . Kompakt modell med en ekonomisk vattenförbrukning - endast 54 liter, energiförbrukning A ++, en tank för 7 liter tvätt. Med den här modellen kan du tvätta ömtåliga material utan veck, städa upp jackor.

Bild
Bild

Zanussi ZWI 71201 WA . Modell med ett brett utbud av funktioner - det finns 21 tvättlägen, justerbar centrifugeringshastighet, lågt vatten och energiförbrukning.

Alla dessa modeller har redan fått sitt erkännande och med rätta förtjänar de mest lovande recensionerna från konsumenterna. Med dem kan du lösa problemet med att tvätta sängkläder för barn och vuxna, se till att filtar och sängkläder blir rena optimalt.

Bild
Bild

Enligt experterna är den mest pålitliga tvätttekniken med en inbyggd funktion presenterad i följande lista

Bosch WAN 24140 . Tvättmaskinen i 6 -serien har en stor kapacitet - tankens kapacitet är 7-8 kg, du kan till och med ta hand om täcken och filtar. Tillgänglig - praktisk programmerare, inbyggd display. Energiförbrukning A +++, djup och bredd upp till 60 cm, ljudnivå vid tvätt endast 41 dB gör denna modell till den optimala lösningen för hemmet.

Bild
Bild

Beko WMI 81241 . Tillverkaren positionerar denna modell som den mest kraftfulla - med en centrifugeringshastighet på upp till 1600 varv / min. Energibesparing på A + -nivå, karets lastkapacitet är 7 kg. Tekniken kan knappast kallas tyst, men priset betalar mest av alla möjliga olägenheter.

Bild
Bild

Candy CBWM 914DW . Det bästa i sin priskategori, med 3 snabbtvättslägen, bekväm funktionsjustering, fördröjd start. En rymlig tank för 9 kg tvätt kommer att vara en utmärkt lösning för en stor familj. Modellen är lätt att använda, tyst och har en energieffektivitetsklass A +++.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Det kan vara ganska svårt för en oinformerad person att förstå vad som är värt att uppmärksamma när man väljer en inbyggd tvättmaskin. För det första det är värt att bestämma sig för installationsplatsen . Vanligtvis blir det ett kök, du måste ta hänsyn till denna faktor när du väljer ett headset. För inbäddning är de modellerna lämpliga där det finns ett fäste på framsidan för ett skärm som täcker utrustningen och bevarar lagringssystemets integrerade utseende.

En lika viktig punkt är energiförbrukningsklassen . Här har nästan alla tillverkare av moderna tvättmaskiner modeller av kategorierna A +, A ++ på marknaden, men under centrifugering brukar energiförbrukningen variera i G-C-serien, vilket inte är särskilt ekonomiskt. Dessutom är vattenförbrukningen också viktig. I genomsnitt varierar den från 40 till 80 liter, beroende på tvättläge.

Frånvaron av expressprogram och delvis lastning av tanken kommer definitivt att skapa vissa svårigheter i framtiden med överförbrukning av resurser.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vibrations- och bullernivån är vad ägarna till inbyggda apparater är mest rädda för. Rädslan är dock förgäves - inbyggda bilar är ganska tunga och massiva, de är inte så lätta att flytta . Vibrationsbelastningar med hopputrustning i hela huset är uteslutna i detta fall. Det är värt att uppmärksamma ljudnivån närmare. För att arbeta i tvättläget bör normen inte överstiga 40-50 dB, för centrifugering - 70 dB, högre indikatorer kommer helt enkelt att orsaka obehag.

Den stora trumvolymen och kapaciteten är ett stort plus för den inbyggda maskinen. En sådan tvättenhet kommer att skrynkla tvätten mindre och är lämplig för vård av filtar och dunjackor. När du väljer bör du också uppmärksamma närvaron av ytterligare alternativ: fördröjda startfunktioner, accelererade tvättlägen, ångning, lätt strykning, autobalans, självdiagnosesystem. Ju mer teknik som används, desto större tillämpningsområde.

Rekommenderad: