Bosch Grästrimmer: Elektriska Och Bensinskärare. Hur Används Den Sladdlösa Elscootern, Den Lilla Handhållna Borstsaxen Och Andra Modeller?

Innehållsförteckning:

Video: Bosch Grästrimmer: Elektriska Och Bensinskärare. Hur Används Den Sladdlösa Elscootern, Den Lilla Handhållna Borstsaxen Och Andra Modeller?

Video: Bosch Grästrimmer: Elektriska Och Bensinskärare. Hur Används Den Sladdlösa Elscootern, Den Lilla Handhållna Borstsaxen Och Andra Modeller?
Video: Unboxar elsparkcykel!! 2024, Maj
Bosch Grästrimmer: Elektriska Och Bensinskärare. Hur Används Den Sladdlösa Elscootern, Den Lilla Handhållna Borstsaxen Och Andra Modeller?
Bosch Grästrimmer: Elektriska Och Bensinskärare. Hur Används Den Sladdlösa Elscootern, Den Lilla Handhållna Borstsaxen Och Andra Modeller?
Anonim

Bosch grästrimmare används ofta av användare. Denna utrustning är pålitlig och multifunktionell. Trimmare finns i bensin, el och manuell.

Bosch trädgårdsutrustning är mycket populär bland befolkningen på grund av dess positiva egenskaper, hög tillförlitlighet och användarvänlighet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Elektriska trimmare

Denna utrustning kännetecknas av ett stort antal komponenter och användarvänlighet. All utrustning innehåller ett stort antal funktioner, är utrustad med ett effektivt bullerutjämningssystem och har skydd mot kortslutning och spänningsfel. Den elektriska lie är lätt att använda och behöver inte repareras på länge. Ljuden kan användas i förortsområden, i parker och torg, av alla storlekar. Elektriska gräsklippare använder mindre energi och är mer produktiva . Tillgängligheten av olika typer av utrustning gör det möjligt för alla användare att välja ett verktyg med den nödvändiga uppsättningen funktioner.

En sådan enhet klarar sig bra med högt gräs och klipper också gräsmattan med den. Liten storlek och hög funktionalitet gör det möjligt att använda produkten för gräsklippning i områden med en stor yta. Det kraftfulla batteriet låter dig utföra aktiviteter på svåråtkomliga platser . Trimmern är utrustad med en icke-separerbar axel, med ett tätt passande huvud på enheten, detta tillåter inte att gräs och skräp kommer in. Utrustningen har ett robust hölje som skyddar mot stötar vid fall. Nycklarna för att växla mellan noder finns på nålhandtaget, och detta ökar bekvämligheten med att använda verktyget. Enheten är utrustad med ett axelband och ett extra handtag, vilket ökar noggrannheten vid klippning.

Bild
Bild

En av varianterna på den elektriska trimmern är den laddningsbara Bosch AMW 10 … Batteriladdning räcker för 1-1, 5 timmars arbete. Produkten används under trädgårdsarbete och trädgårdsarbete. Denna modell är utrustad med redskap för klippning av gräs under träd och längs staket. Motorns intensitet är 1000 W, vilket gör det möjligt för verktyget att klippa gräs i alla områden. På dachas kan du använda penselklippare och beskärare. Skärbladet är enkelt att byta ut.

Specifikationer:

  • placering av motorns topp;
  • vikt drygt 5 kg;
  • skärstorlek 0, 36 m;
  • paketet innehåller en axeluppsättning, fästen.
Bild
Bild
Bild
Bild

Bensinmodeller

Bosch bensinenhet har en hög arbetsintensitet och klarar inte bara små växter utan även buskar. Benzokosa fungerar autonomt och beror inte på kabelns storlek. Därför används sådana produkter långt hemifrån och på stora områden. Borstklipparen har en tvåtakts- eller fyrtaktsmotor. För det första blandas bensin och olja i lika delar. Fyrtaktsmotorer har separata behållare för olja och bensin.

Tekniska funktioner:

  • motorvolym 1,5 l;
  • tankens storlek för bensin under 4 timmars drift.
Bild
Bild

Detta verktyg behöver regelbundna reparationer och förebyggande åtgärder. Det kännetecknas av en ökad nivå av vibrationer och buller. Utrustningen startar ibland inte första gången.

Bosch ANM 30 är en liten handhållen enhet med en grässtäckning på 0,3 m. Enheten har en liten vikt - 6 kg. Klipphöjden når 0, 4 cm. Skärgrupp av roterande typ, spindelkniv med fyra blad. Eftersom det inte finns någon motor i enheten beror enhetens effekt på operatörens styrka och skicklighet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalsprinciper

När du väljer en elektrisk trimmer eller penselklippare styrs av vissa parametrar.

  • Gräsbevakning på jobbet . Produkter med ett litet grepp är väl lämpade för klippning av svåra gräsmattor, med en stor - för stora områden.
  • Kraft . Spelar en viktig roll. För klippning av högt och tjockt gräs är utrustning med högre effekt lämplig. För en vanlig gräsmatta är ett verktyg med låg effekt lämpligt.
  • Samlarstorlek . Den stora gräsuppsamlaren är idealisk för klippning av gräs över stora områden.
Bild
Bild
Bild
Bild

Manuell

Produkter av det kända tyska märket utmärks av hög kvalitet, bra montering, hållbarhet och tillförlitlighet och lång livslängd. För att använda enheterna korrekt måste du läsa instruktionerna. Strikt följning av rekommendationerna gör det möjligt att göra utan att reparera enheten under ganska lång tid.

När du använder utrustningen är det nödvändigt att strikt följa säkerhetsreglerna när du interagerar med elverktyg för att behärska grunderna för deras användning . Innan arbetet påbörjas, bör du kontrollera tillståndet hos de rörliga elementen, efter att ha slutfört, se till att rengöra verktyget för smuts och gräs. Om det uppstår mindre haverier eller funktionsstörningar kan de elimineras av dig själv enligt instruktionerna. Vid allvarliga funktionsstörningar är det bättre att kontakta tjänsten.

Rekommenderad: