Högtalare Sven: Golvstående Akustik Och En Liten Högtalare PS-47, Trä Stora Och Andra Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Högtalare Sven: Golvstående Akustik Och En Liten Högtalare PS-47, Trä Stora Och Andra Modeller

Video: Högtalare Sven: Golvstående Akustik Och En Liten Högtalare PS-47, Trä Stora Och Andra Modeller
Video: Acoustic Lab Technology Pro Series 600 3 Way Home Floor Standing Speakers 2024, Maj
Högtalare Sven: Golvstående Akustik Och En Liten Högtalare PS-47, Trä Stora Och Andra Modeller
Högtalare Sven: Golvstående Akustik Och En Liten Högtalare PS-47, Trä Stora Och Andra Modeller
Anonim

Olika företag erbjuder datorakustik på den ryska marknaden. Sven är ett av de ledande företagen när det gäller försäljning inom detta segment. En mängd olika modeller och överkomliga priser gör att produkterna från detta märke framgångsrikt kan konkurrera med liknande produkter från välkända världstillverkare av datorutrustning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Sven grundades 1991 av akademiker från Moscow Power Engineering Institute. Idag tillverkar företaget, vars huvudsakliga produktionsanläggningar ligger i Kina, olika datorprodukter:

  • tangentbord;
  • datormöss;
  • webbkameror;
  • spelmanipulatorer;
  • Överspänningsskydd;
  • Akustiska system.

Av alla produkter från detta märke är Sven -högtalarna de mest populära. Företaget producerar ett stort antal modeller, och nästan alla tillhör budgetsegmentet. De är gjorda av billiga material och är inte utrustade med onödiga funktioner, men samtidigt gör de ett bra jobb med sin huvuduppgift. Ljudkvaliteten är den största fördelen med Sven datorhögtalarsystem.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recension av de bästa modellerna

Modellutbudet för Sven -företaget presenteras på den ryska marknaden nästan i sin helhet. Akustiska system skiljer sig åt i egenskaper och dimensioner. Beroende på användarens behov kommer alla att kunna välja det bästa alternativet för sig själva.

Multimedia

Först kommer vi att prata om multimediahögtalare.

Bild
Bild

Sven MS-1820

Modellen är det bästa alternativet för dem som letar efter en kompakt minihögtalare. Dess egenskaper kommer att vara tillräckliga för användning i ett litet rum hemma. Närvaron av skydd mot GSM-störningar är en sällsynthet för enheter vars pris är mindre än 5000 rubel, men det finns i MS-1820-modellen. Ljudet från högtalarna och subwoofern är mycket mjukt och behagligt. Även när du lyssnar på musik med maximal volym hörs ingen väsande andning. Komplett med högtalare kommer att vara:

  • radiomodul;
  • fjärrkontroll;
  • en uppsättning kablar för anslutning till en dator;
  • instruktion.

Systemets totala effekt är 40 watt, så det kan bara användas hemma. Efter att enheten har stängts av är den tidigare inställda volymen inte fast.

Högtalarna är inte väggmonterade, så de är placerade på golvet eller skrivbordet.

Bild
Bild

Sven SPS-750

De största styrkorna i detta system är basens kvalitet och kvalitet. En något föråldrad förstärkare är installerad i SPS-750, men tack vare en högkvalitativ impulsenhet finns det praktiskt taget inget främmande ljud och surr. Ljudet är mycket rikare och mer intressant än de flesta i tävlingen. På grund av den snabba överhettningen av bakpanelen rekommenderas inte långvarig användning av högtalarna vid maximal volym.

Försämring av ljudkvaliteten kan vara resultatet. I Sven SPS-750 fokuserade tillverkaren på ljud, eftersom de inte har en radio och andra tilläggsfunktioner . Om du använder högtalarna via Bluetooth kommer den maximala volymen att vara lägre än vid en trådbunden anslutning. När systemet är frånkopplat från strömförsörjningen återställs alla inställningar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sven MC-20

Den presenterade akustiken producerar högkvalitativt ljud på grund av goda detaljer vid valfri volymnivå. Enheten uppfyller helt medelhöga och höga frekvenser. Ett stort antal USB -portar och kontakter gör det enkelt att ansluta flera enheter till systemet . Basljudskvaliteten försämras avsevärt när den är ansluten via Bluetooth. Samtidigt är signalen ganska stark och passerar lugnt genom flera betonggolv.

Att styra systemet kan vara utmanande på grund av bristen på en mekanisk volymkontroll.

Bild
Bild

Sven MS-304

Snyggt utseende och användning av kvalitetsmaterial skapar en attraktiv design av dessa högtalare. De passar perfekt in i ett modernt rum. Skåpet är av trä för tydligt ljud. På frontpanelen finns en högtalarsystemstyrenhet med LED -display. Den visar information om enhetens driftslägen.

MS-304 levereras med en fjärrkontroll som låter dig justera ljudet och utföra andra manipulationer med högtalarna . Den aktiva högtalaren och subwoofers är täckta med plastskydd som skyddar dem från yttre påverkan. Sven MS-304-musiksystemet är säkert installerat på nästan vilken yta som helst tack vare närvaron av gummifötter. Det finns en separat ratt på frontpanelen för att göra det lättare att justera bastonen. Högtalarna stöder Bluetooth -anslutning på högst 10 meters avstånd. Detta system är utrustat med en radio och låter dig ställa in och lagra upp till 23 stationer.

Bild
Bild

Sven MS-305

Det stora musikhögtalarsystemet kommer att bli en komplett ersättning för multimediacenteret. Ett system med en buffert som håller låga frekvenser för kvalitetsbas . Det rekommenderas inte att slå på högtalarna med full volym för att undvika störningar i ljudet. Systemet är mycket snabbt när det är anslutet via Bluetooth.

Spåren växlar nästan utan fördröjning. Byggkvaliteten är ganska hög, vilket säkerställer tillförlitligheten för systemet som helhet . Det rekommenderas att använda Sven MS -305 hemma för att lösa fler globala problem - systemkraften räcker inte.

Bild
Bild

Sven SPS-702

SPS-702 golvsystem anses vara ett av de bästa prisprestanda-alternativen. Medelstorlek, lugn design och stöd för ett brett frekvensområde utan förvrängning gör dessa högtalare ganska populära bland användare . Även efter långvarig användning försämras inte ljudkvaliteten. Saftig och mjuk bas gör att lyssna på musik särskilt roligt.

När du slår på enheten stiger volymen kraftigt till den tidigare inställda nivån, så du måste vara försiktig när du aktiverar dem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sven SPS-820

Med ett relativt litet fotavtryck levererar SPS-820 bra bas från en passiv subwoofer. Systemet stöder ett brett spektrum av höga och medelfrekventa frekvenser . Ett omfattande inställningssystem gör att du snabbt kan hitta det optimala ljudet för varje tillfälle. Det enda besväret när du arbetar med systemet är strömbrytaren, som finns på bakpanelen. Tillverkaren erbjuder Sven SPS-820 i två färger: svart och mörk ek.

Bild
Bild

Sven MS-302

Universalsystemet MS-302 ansluts enkelt inte bara till en dator utan även till andra enheter. Den innehåller 3 enheter - en subwoofer och 2 högtalare. Systemkontrollmodulen är placerad på subwooferns framsida och består av 4 mekaniska knappar och en stor mittbricka.

Det finns också en röd bakgrundsbelyst LED -informationsdisplay. Trä med en tjocklek av 6 mm används som material. Det finns inga plastdelar i den presenterade modellen, vilket utesluter ljud som skramlar vid maximal volym. I fästpunkterna installeras dessutom förstärkningselement.

Bild
Bild

Bärbar

Mobila enheter är särskilt populära.

Sven PS-47

Modellen är en kompakt musikfilspelare med bekväm kontroll och bra funktionalitet. Tack vare sin kompakta storlek är Sven PS-47 lätt att ta med sig för en promenad eller resa . Med enheten kan du spela musikspår från ett minneskort eller andra mobila enheter via Bluetooth. Kolonnen är utrustad med en radio -tuner, så att du kan njuta av din favoritradiostation utan störningar och väsande. Sven PS-47 drivs av ett inbyggt 300 mAh batteri.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sven 120

Trots den lilla storleken är ljudkvaliteten i allmänhet och särskilt basen ganska hög kvalitet, men du bör inte förvänta dig hög volym. Utbudet av stödda frekvenser är ganska imponerande och sträcker sig från 100 till 20 000 MHz, men den totala effekten är bara 5 watt . Även när du spelar musik från din telefon är ljudet klart och behagligt. Externt ser Sven 120 -modellen ut som svarta kuber. De korta ledningarna förhindrar att högtalarna placeras långt från datorn. Hållbar och icke-märkande plast används som material i enhetsfodralet.

Med USB -porten är enheten ansluten till ström från en mobiltelefon.

Bild
Bild

Sven 312

Enkel åtkomst till volymkontrollen tillhandahålls av en kontroll på högtalarens framsida. Basen hörs nästan inte, men mellan- och högfrekvenserna hålls på en hög kvalitetsnivå . Enheten ansluts till valfri dator, surfplatta, telefon eller spelare. Alla högtalarinställningar görs i equalizern.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Innan du väljer en lämplig högtalarmodell från Sven måste du bestämma några grundläggande parametrar

  • Utnämning . Om högtalare krävs för arbete, som uteslutande kommer att användas på kontoret, räcker det med typ 2.0 akustik med en kapacitet på upp till 6 watt. De kommer att kunna återge datorns systemljud, skapa en ljus bakgrundsmusik och låta dig titta på videor. För hemmabruk i Sven-serien finns det många modeller som fungerar i 2.0 och 2.1-typerna, med en kapacitet på upp till 60 watt, vilket är tillräckligt för högkvalitativt ljud. För professionella spelare är det bättre att välja 5.1 -modellen. Liknande högtalare används för hemmabioapplikationer. Effekten hos sådana system kan nå 500 watt. Om du planerar att använda högtalarna när du reser eller är utomhus, kommer Sven bärbara högtalare att göra.
  • Kraft . Baserat på högtalarnas syfte väljs lämplig effekt. Bland alla modeller från märket Sven på den ryska marknaden kan du hitta enheter med en kapacitet på 4 till 1300 watt. Ju mer ström enheten har, desto högre blir kostnaden.
  • Design . Nästan alla modeller av Sven -högtalarsystem ser snygga och lakoniska ut. Det attraktiva utseendet skapas till stor del av närvaron av dekorativa paneler installerade på framsidan av högtalarna. Förutom den dekorativa funktionen skyddar de högtalarna mot yttre påverkan.
  • Kontrollera . För att underlätta systemkontrollen finns volymkontroller och andra inställningar på frontpanelerna på högtalarna eller subwoofern. Baserat på den planerade installationsplatsen för högtalarna måste du vara uppmärksam på placeringen av kontrollenheten.
  • Kablarnas längd . Vissa Sven -högtalarmodeller är utrustade med korta sladdar. I det här fallet måste du installera dem i omedelbar närhet av datasystemen eller köpa en extra kabel.
  • Kodningssystem . Om du planerar att ansluta högtalarna till din hemmabio, bör du i förväg söka efter ljudkodningssystem. De vanligaste systemen i moderna filmer är Dolby, DTS, THX.

Om högtalarsystemet inte stöder dem kan det uppstå problem med ljudåtergivning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Användarmanual

Varje Sven -högtalarmodell har sin egen bruksanvisning. All information i den är indelad i 7 punkter.

  • Rekommendationer till köparen . Innehåller information om hur du packar upp enheten på rätt sätt, kontrollerar innehållet och ansluter det för första gången.
  • Fullständighet . Nästan alla enheter levereras i en standarduppsättning: själva högtalaren, en bruksanvisning, en garanti. Vissa modeller är utrustade med en universell fjärrkontroll.
  • Säkerhetsåtgärder . Informera användaren om åtgärder som inte behöver utföras för enhetens säkerhet och för att säkerställa en persons säkerhet.
  • Teknisk beskrivning . Innehåller information om enhetens syfte och dess funktioner.
  • Förberedelse och arbetsförfarande . Den största posten när det gäller mängden information. Den beskriver i detalj processerna för beredning och direkt drift av själva enheten. I den kan du hitta funktionerna i driften av den presenterade modellen av högtalarsystemet.
  • Felsökning . En lista över de vanligaste felen och sätten att eliminera dem anges.
  • Specifikationer . Innehåller de exakta specifikationerna för systemet.

All information i bruksanvisningen är duplicerad på tre språk: ryska, ukrainska och engelska.

Rekommenderad: