Stora Bärbara Högtalare: Golvstående Bärbara Trådlösa Uppladdningsbara Musikhögtalare Och Andra

Innehållsförteckning:

Video: Stora Bärbara Högtalare: Golvstående Bärbara Trådlösa Uppladdningsbara Musikhögtalare Och Andra

Video: Stora Bärbara Högtalare: Golvstående Bärbara Trådlösa Uppladdningsbara Musikhögtalare Och Andra
Video: Sony | SRS-XP500 and XP700 X-Series Portable Wireless Speakers Product Introduction 2024, Mars
Stora Bärbara Högtalare: Golvstående Bärbara Trådlösa Uppladdningsbara Musikhögtalare Och Andra
Stora Bärbara Högtalare: Golvstående Bärbara Trådlösa Uppladdningsbara Musikhögtalare Och Andra
Anonim

Stora bärbara högtalare är populära bland arrangörer av semestrar och evenemang, de som gillar att ha kul i ett stort företag utanför staden - på landet eller på en resa till naturen. De flesta av dessa modeller har en bärbar design, de kan fungera som ett fristående ljudsystem, kommunicera med en smartphone eller andra enheter via Bluetooth och spela upp filer från en flash-enhet.

Det är värt att lära sig mer i detalj om vilken typ av bärbara och trådlösa musikhögtalare med batteri och andra modeller av sådan utrustning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Stora bärbara högtalare har ett antal fördelar som deras stationära motsvarigheter inte har. Bland de främsta fördelarna:

  • rörlighet - bärbara högtalare är lätta att transportera;
  • trådlösa gränssnitt;
  • reproduktion av musikaliska kompositioner från externa medier;
  • autonomi, utrustning med batteri;
  • drifttid utan laddning från 5 till 24 timmar;
  • bra ljudkvalitet;
  • ett stort utbud av modeller;
  • närvaron av ljus och musikaliska specialeffekter;
  • mångsidighet, lämplig för inomhus- och utomhusbruk;
  • enkel användning.

Det finns också nackdelar. För det mesta är bärbara högtalare i budgetpriskategorier representerade av modeller med inte de mest kraftfulla högtalarna och en begränsad uppsättning funktioner.

Batteriets kapacitet är också begränsad; efter urladdning måste utrustningen vara ansluten till elnätet. Du kommer inte att kunna lyssna på musik på länge med full volym.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recension av de bästa modellerna

Bland de modeller som presenteras i klassen av de bästa enorma och helt enkelt stora ljudhögtalarna bör följande alternativ noteras

JBL PartyBox 300 . Den uppenbara ledaren för alla betyg är den största och mest kraftfulla bärbara högtalaren med utmärkta användarrecensioner, stark bakgrundsbelysning med olika pulslägen, en mikrofon eller gitarrjack. Ström stöds från nätverket och från batterier, batteriets livslängd är upp till 18 timmar. Kolumnen stöder Bluetooth -kommunikation, det finns en USB -port för en flash -enhet. Skåpets mått 31 × 69 × 32 mm.

Bild
Bild

Goffi GF-893 . Bärbar 2.1 -högtalare med ett utdragbart teleskophandtag, hjul och en effekt på 150 watt. Modellen har ett klassiskt träfodral med plastelement, inte avsett för utomhusbruk. I närvaro av inbyggd Bluetooth, USB-port, stöd för minneskort, radiomottagare, jack för gitarr och mikrofon.

Bild
Bild

Marshall Tufton . Bärbar högtalare med ett bekvämt bärrem, ben, vattentätt fodral. Måtten 22, 9 × 35 × 16, 3 cm är inte slående i storlek, men inuti finns en kraftfull akustik på 80 W, batteriet håller i 20 timmars drift. Modellen stöder bara Bluetooth -anslutning, det finns ett minijack, stereoljud är klart, det finns frekvenskontroll. Vintage -designen förtjänar särskild uppmärksamhet, som britterna har hållit i trådlös akustik.

Bild
Bild

Sony GTK-PG10 . Bärbar 2.1-högtalare med en bra subwoofer, starkt, fylligt ljud och en minibar överst. "Taket" fälls ut, så att du kan placera drycker eller andra nödvändiga saker ovanpå. Måtten på högtalarhöljet är inte de mest imponerande 33 × 37, 6 × 30, 3 cm, men ett rymligt batteri för 13 timmars batteritid ingår, det finns Bluetooth- och USB -portar för en flash -enhet och en laddare.

Bild
Bild

JBL Playbox 100 . Förväntat kraftfull golvhögtalare från en av marknadsledarna. Vid 35, 6 × 55, 1 × 35, 2 cm finns ett 160 W stereoanläggning. I närvaro av stöd för prylar på Android, batteri och nätverkskraft, möjligheten att arbeta autonomt upp till 12 timmar.

Bild
Bild

Vagnhögtalare K-16 . Kolonnen imponerar inte med sina extra stora dimensioner - bara 28 × 42 × 24 cm, men den skiljer sig i närvaro av ett teleskophandtag och hjul, det finns också en kontakt för montering på ett stativ. Detta är en helt bärbar modell som kan fungera på en enda laddning upp till 8 timmar. Kolonnen är utrustad med en karaoke-funktion, en trådlös mikrofon, LED-bakgrundsbelysning, en inbyggd display och en fjärrkontroll.

Denna modell av en högtalare på hjul kan säkert väljas för att organisera semester och utomhusevenemang.

Bild
Bild

Dialog AO-21 . Billig kinesisk högtalare som mäter 28, 5 × 47, 1 × 22, 6 cm. Modellen är utrustad med ett monofoniskt ljudsystem, men har en karaoke -funktion, 2 ingångar för anslutning av trådbundna mikrofoner, stöder röstinspelning, det finns portar för USB, microSD -media. Med den inbyggda radiomottagaren kan du spendera tid i naturen, även om det inte finns musik inspelad på USB-flashenheten, på kvällen kan du slå på högtalarens bakgrundsbelysning.

Bild
Bild

Digma S-38 . Billig bärbar högtalare med ett bekvämt bärhandtag och kroppsmått på 53, 3 × 23, 9 × 17, 8 cm. 60 W effekt räcker för att återge stereoljud, det finns en equalizer, men kvaliteten på diskanten är låg. Detta är en stereohögtalare med en inbyggd display och en intressant design som kan fungera upp till 10 timmar på en enda laddning. För kinesisk teknik är tillverkningsnivån för bärbar akustik ganska hög.

Bild
Bild

Hur väljer man?

När du väljer en stor bärbar högtalare måste du inte bara vara uppmärksam på byggkvaliteten eller teknikens ursprungsland. Bland de viktiga punkterna noterar vi följande.

  • Utnämning . För semester, utomhusevenemang i skolor, dagis, hemma hos kunder, är det bättre att välja bärbara bärbara högtalare med handtag och hjul. Ibland är det nödvändigt att bära utrustningen över långa avstånd. För stationärt utomhusbruk är detta alternativ överflödigt. Den medföljande karaoke och mikrofon är ett bra val för dem som gillar att aktivt delta i det roliga.
  • Ljudkraft . I en stor högtalare ska den inte vara lägre än 40 watt. Över 100 W -modeller produceras endast av ledarna på den bärbara akustikmarknaden. I budgetmärken kan du hitta högtalare upp till 65 watt. Det räcker för att ha kul utan att störa dina grannar.
  • Volym . 50 dB är det buller som en genomsnittlig tvättmaskin producerar. För inomhusbruk är en räckvidd på 45-70 dB tillräcklig. För att organisera utomhusevenemang kan du ta högre högtalare, annars hörs de helt enkelt inte bakom det externa bullret.
  • Krav på ljudrenhet . Om du vill höra kraftfull bas behöver du inte lägga pengar på dyra högtalare. Rena höga frekvenser kan bara spelas av avancerade modeller.
  • Design och ergonomi . En stor pelare ska vara lätt att bära. Närvaron av handtag, hjul, sidogrepp är en bra anledning att titta närmare på den valda modellen.

Detta är huvudkriterierna för att välja stora bärbara högtalare för rekreation eller för att organisera evenemang. Viktigt kan också vara batterikapaciteten, utrustningens batteritid, tillgången på portar för anslutning av externa enheter.

Rekommenderad: