Actionkamera I HD 1080P: Full HD -kameror, Populära Modeller Och Tips För Att Välja

Innehållsförteckning:

Video: Actionkamera I HD 1080P: Full HD -kameror, Populära Modeller Och Tips För Att Välja

Video: Actionkamera I HD 1080P: Full HD -kameror, Populära Modeller Och Tips För Att Välja
Video: Sony 32WD756 Unboxing, Setup and Test, a more premium 32" from Sony full model KDL32WD756 2024, Maj
Actionkamera I HD 1080P: Full HD -kameror, Populära Modeller Och Tips För Att Välja
Actionkamera I HD 1080P: Full HD -kameror, Populära Modeller Och Tips För Att Välja
Anonim

Nyligen har specialvideor dykt upp på nätverket som filmats med en actionkamera . Dessa videor spelas vanligtvis av dem som gillar att känna ruset av adrenalin. Sådana kameror används av idrottare som deltar i extremsport, takläggare, turister, fiskare och jägare.

Vad det är?

Actionkamera är kompakt enhet, vars huvudsakliga syfte är att skjuta i aktiv rörelse . På grund av sin lilla storlek är den väl lämpad för bloggare, turister, jakt- och fiskeentusiaster.

Bild
Bild

För att förhindra att enheten utsätts för vätskor, fukt och smuts placeras den i specialfall … En annan ovanlig detalj är förekomsten av fix-fokus , som, till skillnad från autofokus, har permanent förankring … Det betyder att han inte är rädd för stötar och hopp, så bilden är klar i alla fall. För att spela in den händelse du gillar bör du vrida kameran i önskad riktning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Actionkameran skiljer sig från den vanliga med den med hjälp du kan spela in video under extrema förhållanden . I det här fallet behöver du inte konfigurera någonting, du behöver bara slå på utrustningsinspelningen och skjuta.

Full HD 1080p -kamera kan användas med alla tillbehör som erbjuds på dagens marknadsplats.

Bild
Bild

Populära modeller

Bland alla modeller av actionkameror markerar användarna särskilt följande tre.

Polaroid kub

Denna variant är den minsta actionkameran . Den kan enkelt passa i din handflata. Vikten är mindre än 50 g. På utrustningens baksida hittar du en upplösningsbrytare (720-1080p) och en plats för ett USB-minne. I den nedre delen finns en magnetisk fixering, och i den övre delen finns en strömknapp med en LED -indikator.

Bild
Bild
Bild
Bild

Enhetsfördelar: miniatyrstorlek och funktionalitet, rimlig kostnad, magnetisk fixering, möjligheten att välja färger, styra komforten med en knapp.

Nackdelar: dålig fotograferingskvalitet, låg ljuskänslighet, cykelfäste är inte heller särskilt bra.

Bild
Bild
Bild
Bild

EKEN A8

Upplösningen för denna modell är 720p. Objektivet har en bra betraktningsvinkel på 120 grader. Det här alternativet är mycket enkelt att använda: endast en knapp används här . Dessutom finns en funktion styra kameran med en smartphone , men innan det måste du installera programmet. Enheten är utrustad med en mängd olika tillbehör, inklusive bälten, fästen, klämmor. Närvaron av en vattentät autobox gör att du kan skjuta även på ett betydande djup. Batterikapaciteten är 900 mAh, vilket ger bra autonomi, och närvaron av ett cykliskt fotograferingsläge gör att du kan använda enheten som en videoinspelare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar: tillförlitlighet, högkvalitativ montering, lakoniskt utseende, rimlig kostnad, bekväm utrustning, låg vikt. Nackdelar: det finns ingen autohållare, i svagt ljus blir det lite brus i videon.

Bild
Bild
Bild
Bild

Xiaomi Yi 4K Action Camera 2

Detta alternativ är mycket efterfrågat bland användare. Den största fördelen som skiljer denna actionkamera från de två föregående alternativen är 4K -stöd och betraktningsvinkeln är 150 grader . Det finns en brusdämpande funktion. Det finns möjlighet till fjärrkontroll, och satsen innehåller också många olika tillbehör.

Men under användning blir kameran väldigt varm, vilket kan orsaka sprickor på fodralet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Eftersom HD 1080p är ganska dyrt bör du vara uppmärksam på följande parametrar när du väljer det

  • Skjutkvalitet . Detta är en väsentlig egenskap hos all videoutrustning som är i funktion.
  • Ett annat viktigt kriterium när du väljer en enhet är betraktningsvinkel , eftersom det definierar fångstbredden för händelserna.
  • Displayens närvaro och dess egenskaper .
  • Vattentålighet … En sådan egenskap kommer att behövas för dem som planerar att skjuta under extrema förhållanden.
  • Batteri … Den längsta drifttiden för enheten utan laddning är 5 timmar.
  • Fästelement … Oftare föredrar användare av actionkameror att montera dem på en cykel. Om ytterligare fästelement ingår i paketet blir fixeringsproceduren mycket enklare.
Bild
Bild

Genom att följa dessa urvalskriterier kan du köpa en kvalitetsenhet som kommer att glädja din användare under lång tid.

Rekommenderad: