Samsung Soundbar: Granskning Och Installation Av Karaoke Soundbars, Installation Med Fästen Och Fästen, Anslutningstips

Innehållsförteckning:

Video: Samsung Soundbar: Granskning Och Installation Av Karaoke Soundbars, Installation Med Fästen Och Fästen, Anslutningstips

Video: Samsung Soundbar: Granskning Och Installation Av Karaoke Soundbars, Installation Med Fästen Och Fästen, Anslutningstips
Video: Почему ВСЕ покупают эту звуковую панель ? 2024, Maj
Samsung Soundbar: Granskning Och Installation Av Karaoke Soundbars, Installation Med Fästen Och Fästen, Anslutningstips
Samsung Soundbar: Granskning Och Installation Av Karaoke Soundbars, Installation Med Fästen Och Fästen, Anslutningstips
Anonim

Samsung är ett välkänt varumärke som producerar högkvalitativ, funktionell och attraktiv teknik. Sortimentet av denna populära tillverkare innehåller många olika enheter. Till exempel är ljudmärken från Samsung efterfrågade idag. Enheter av denna typ väljs av många användare som uppskattar högkvalitativt och rikt ljud.

Särdrag

Moderna soundbars från det berömda Samsung -märket finns i många butiker. Denna teknik är avundsvärd efterfrågan, eftersom den har många positiva egenskaper. Låt oss överväga vad som är huvuddragen i märkesljudfält.

Originalmodeller från Samsung förbättrar ljudet på din TV dramatiskt. Det är därför de köps av många användare som är vana vid att spendera fritid med sådan utrustning

Bild
Bild

Soundbarerna för det aktuella märket är utformade för att inte bara spela upp ljud utan även videofiler som inte kan spelas upp med en vanlig tv -mottagare

Bild
Bild

Samsungs teknik kännetecknas av den mest enkla och intuitiva hanteringen. Denna positiva kvalitet noteras av många märkes Soundbar -ägare. Alla kan räkna ut hur man arbetar med dessa enheter. Märkets sortiment innehåller också modeller som kan styras med röst

Bild
Bild

Samsung soundbars finns i olika modifikationer. Märket producerar många kompakta modeller som inte behöver mycket ledigt utrymme för installation och bekväm användning. Detta faktum är särskilt relevant om användare lever under trånga förhållanden där det inte finns plats för massiv utrustning

Bild
Bild
Bild
Bild

För att lyssna på musik med ljudmärken med märken kan du använda flashkort eller mobila enheter, vilket är mycket bekvämt och praktiskt

Bild
Bild
Bild
Bild

Varumärket producerar multifunktionella enheter som ger många användbara alternativ. Idag är enheter med karaoke, flashkortläsning, fungerande Wi-Fi och andra användbara konfigurationer särskilt populära

Bild
Bild

Samsungs produkter är kända för sin attraktiva design som många konsumenter älskar. Det kan inte jämföras med många modeller av enkel, standarddesign. Denna funktion berörde också märkets moderna soundbars. Många modeller är snygga, moderna och snygga. Med denna teknik kommer interiören definitivt att bli mer attraktiv och modern

Bild
Bild

Det välkända varumärket har ett stort sortiment av producerade ljudfält. Konsumenter med alla önskemål och önskemål kan välja den perfekta modellen för sig själva, vilket definitivt inte kommer att göra dem besvikna

Bild
Bild

Toppmodeller

Samsung producerar många högkvalitativa och funktionella ljudfält som skiljer sig från varandra på många sätt. Låt oss överväga vilka modeller som är erkända som de bästa och bärarna av vilka tekniska egenskaper de är.

HW-N950

Låt oss börja vår recension med den populära modellen av den märkta soundbaren, som är gjord i en utsökt smal kropp med låg höjd. NW-N950 soundbar är en Samsung-utveckling tillsammans med en annan välkänd tillverkare-Harman Kardon . Enheten stöder nätverksfunktioner, Bluetooth, Wi-Fi. Ingångar tillhandahålls: HDMI, USB, linjär, optisk. Det har också Alexa röststöd.

HW-N950 har en minimalistisk svart kaross. Denna soundbar -modell är medelstor.

För att installera en sådan panel måste ägarna förbereda ett brett skåp.

Modellen har en trådlös subwoofer och framåtvända trådlösa högtalare som medföljer satsen. Den övervägda modellen ser särskilt harmonisk ut tillsammans med TV-apparater med en diagonal på 48-50 tum. HW-N950 anses vara en mångsidig lyssningsenhet för filmljudspår och ljudspår . Modellen kännetecknas av elementära och intuitiva kontroller, samt rikt funktionsinnehåll.

Bild
Bild

HW-P 7501

En vacker silver soundbar från ett känt märke. Tillverkad i ett slående aluminiumliknande hölje som perfekt matchar modern tv och akustiska enheter. Formen på huvudpanelen är idealisk för kombination med krökta TV -apparater. Systemet är 8,1-kanaligt och ger högkvalitativt och surroundljud.

HW-P 7501 kompletteras av en högkvalitativ fristående subwoofer. Den kan placeras på en lämplig plats utan att förlora kvaliteten på det återgivna ljudet . Enheten har också ett Bluetooth -gränssnitt. Det finns en HDMI -kontakt. Soundbarn i fråga har en användbar inbyggd Samsung TV Sound Connect-funktion. Med dess användning kan du ansluta den egna panelen till Smart TV, vilket är mycket bekvämt.

Den totala uteffekten för denna modell är 320W . Vikten når 4 kg. Modellen stöder USB -media. Kroppen ser bara ut som aluminium, men den är faktiskt tillverkad av MDF. Teknikern styrs med fjärrkontrollen som medföljer satsen. Dessutom är utrustningen utrustad med väggfästen, alla nödvändiga kablar och en nätadapter.

Bild
Bild

HW-K450

Den populära Samsung soundbar -modellen med en effekt på bara 300 watt. Det finns 2, 1 kanaler (stereo). Det finns 5 DSP -lägen. Ytterligare komponenter är anslutna med TV SoundConnect . Med denna teknik kan användare skapa och anpassa sitt hemunderhållningssystem på egen hand. Underhållande innehåll kommer att åtföljas av högkvalitativt röstspel.

Om du har en HW -K450 soundbar kan du styra allt ljud med en app - Samsung Audi Remote app … Det räcker att installera det på en smartphone. Högtalarstorleken på HW-K450 subwoofer är 6,5 tum. Den medföljande subwoofern är trådlös. De flesta moderna format stöds. Det finns en USB-kontakt, Bluetooth, HDMI-CEC.

Bild
Bild

HW-MS6501

En ljusfärgad soundbar som ser helt vit ut vid första anblicken. Modellen kännetecknas av en icke -standardiserad krökt struktur - en idealisk lösning för en inredning designad i modern stil. En kopia märkt MS5601 gör att hushållen kan känna hela djupet av låga frekvenser.

Gynnsam Samsung Distorian Canceling -teknik tillhandahålls, som effektivt tar bort eventuella störningar som förstör ljudet.

Brister elimineras innan de uppstår.

Soundbar Samsung HW-MS6501 skryter med att dess enhet har upp till 9 högtalare av oklanderlig kvalitet. Var och en av dem kompletteras med sin egen förstärkare. Konfigurationen av dessa komponenter, deras justering och placering i märkesenheten är genomtänkt och optimerad av Samsung California Acoustic Laboratory.

Bild
Bild

HW-MS 750

Samsungs förstklassiga soundbar med 11 högkvalitativa högtalare med dedikerade förstärkare. De senare ger utmärkt ljud, rik och mångsidig. Det finns också en inbyggd subwoofer, som är ansvarig för den perfekta överföringen av djup bas. HW-MS 750 har en snygg och modern design som lätt kan smälta in i de flesta möjliga heminredningar . Soundbar är en enda sömlös design och ett enda fäste.

Enheten skiljer sig genom att den har en speciell teknik som snabbt fångar upp alla ljudförvrängningar. Samma system ansvarar för att samordna kraften hos var och en av högtalarna. Den totala effekten på HW-MS 750 är 220 W . Det finns Wi-Fi-stöd. Setet innehåller en fjärrkontroll.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Utbudet av ljudmärken från Samsung är ganska stort, så det kan vara svårt för konsumenterna att bestämma sig för den optimala modellen. Fundera över vad du bör vara särskilt uppmärksam på när du väljer "din" modell av en sådan teknik.

  • Skynda dig inte till affären för att köpa en sådan enhet utan att i förväg tänka på vilka funktioner du vill få från den. Tänk noga: vilka alternativ som verkligen kommer att vara nödvändiga och användbara för dig, och vilka som inte är vettiga. Så du sparar dig själv från att köpa en dyr multifunktionell modell, vars kapacitet inte ens används av 50%.
  • Tänk på storleken på din TV -skärm och soundbar. Det är lämpligt att välja dessa enheter på ett sådant sätt att ett objekt ser harmoniskt ut mot ett annat. För att göra detta, ta hänsyn till TV -skärmens diagonal och ljudstångens längd.
  • Ta hänsyn till de valda modellens tekniska egenskaper. Var uppmärksam på dess kraft, ljudkvalitet. Det är lämpligt att överväga dessa funktioner i den tekniska dokumentationen för enheten, eftersom vissa data indikeras med viss överdrift i många butiker för att locka köpare.
  • Var också uppmärksam på soundbar -designen. Lyckligtvis har Samsung övervägande vackra och snygga enheter, så köpare har mycket att välja mellan.
  • Kontrollera soundbaren innan du betalar. Det rekommenderas också att inspektera hela tekniken. Det ska inte vara några fel på fallen. Dessa inkluderar eventuella skav, flis, bucklor, dåligt fixerade delar, sprickor, motreaktion. Om du hittar sådana brister är det bättre att vägra köpet, även om säljaren har hittat en ursäkt för de identifierade problemen.
  • För köp av högkvalitativa och originella Samsung-apparater bör du bara gå till butiker där hushållsapparater säljs. Du kan också besöka Samsungs monomärkesbutik. Endast under sådana förhållanden kommer du att kunna köpa en soundbar av riktigt hög kvalitet med tillverkarens garanti.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Installation

Efter köpet måste den valda Samsung Soundbar installeras korrekt. Om din TV är på ett särskilt skåp eller ett speciellt bord, kan soundbaren helt enkelt placeras framför den . Naturligtvis bör det finnas tillräckligt med utrymme för alla enheter. Du måste också mäta avståndet från stativets yta till TV -skärmen och avgöra om det är möjligt att placera soundbaren där, om det kommer att hindra bilden.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är möjligt att installera ljudfältet inuti racket, men då måste det skjutas framåt. Detta för att förhindra att sidoväggarna blockerar ljudet från enheten.

Man bör komma ihåg att modeller som Dolby Atmos och DTS: X inte behöver fixas inuti racken.

Detta beror på att listade instanser fungerar med ljud som reflekteras från takytan för att skapa levande ljudeffekter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Soundbar kan fixeras under TV: n om den är installerad på väggen . Lyckligtvis kommer många modeller av sådan Samsung -utrustning med ett speciellt fäste och fäste så att de kan fixas på detta sätt. Soundbar kan installeras inte bara under TV: n, utan också ovanför den.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Anslutningsmetoder och konfiguration

När den har köpts och installerats måste din Samsung Soundbar vara korrekt ansluten. För väggfästen är allt först anslutet, först då installeras själva utrustningen . Du måste hitta de nödvändiga kontakterna på baksidan av soundbaren. Vanligtvis är alla märkta i olika färger och signerade. I olika modeller kan alla märken och deras placering vara olika, så det finns inget enda anslutningsschema.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du har anslutit ljudfältet till din TV måste du konfigurera det korrekt. Se till att TV: n skickar ljudsignalen till panelen som den är ansluten till. Gå till TV-ljudinställningsmenyn, stäng av den inbyggda akustiken och välj synkronisering med externa enheter. Kanske här kommer tekniken att fråga vilken utgång ljudsignalen kommer att skickas till (analog eller digital).

Det är sant att moderna "smarta" TV -apparater oberoende avgör dessa parametrar.

Var inte rädd för att ansluta och konfigurera din Samsung Soundbar själv blir för svårt.

Faktum är att alla stadier av arbetet finns i bruksanvisningen, som alltid följer med utrustningen.

Bild
Bild

Tips för användning

Funktioner beror direkt på den specifika modellen av Samsung soundbar. Men du kan läsa några användbara tips för alla enheter av denna typ.

  • Samsung Soundbars kan endast anslutas till jordade eluttag. Detta är ett viktigt säkerhetskrav.
  • Se alltid till att enhetens kontakt fungerar.
  • Se till att inget vatten kommer på utrustningen. Placera inga främmande föremål ovanpå soundbaren, särskilt om de är fyllda med vatten.
  • Man bör komma ihåg att mobila enheter och annan elektronik i omedelbar närhet av förstärkarens vakuumrör eller på utrustningens yta kan framkalla märkbar ljudstörning.
  • Om barn bor hemma, se till att de inte vidrör ytan på soundbaren under drift. Detta beror på att huset kan vara varmt.
  • Fjärrkontrollen ska användas på ett avstånd av högst 7 m från enheten, endast i en rak linje. Du kan använda "fjärrkontrollen" i en vinkel på 30 grader från sensorn som tar emot signalen.
  • Installera inte Samsung Soundbar i ett rum med hög luftfuktighet eller hög temperatur.
  • Häng inte soundbaren på en vägg som inte tål sådana belastningar.
  • Om du märker att enheten inte fungerar korrekt (till exempel försvinner ljudet regelbundet eller fylls med obegripliga ljud), bör du besöka ett Samsung -servicecenter. Det rekommenderas inte att självständigt leta efter orsaken till problemet och reparera utrustningen med egna händer. Detta gäller särskilt för modeller som fortfarande har garanti.
Bild
Bild
Bild
Bild

Recension av Samsung Q60R soundbar i videon.

Rekommenderad: