Earbuds (27 Bilder): De Bästa öronsnäckorna. Hur Tar Jag På Och Bär Droppmodeller Korrekt? Topp Hörlurar För Dator Med Och Utan Mikrofon

Innehållsförteckning:

Video: Earbuds (27 Bilder): De Bästa öronsnäckorna. Hur Tar Jag På Och Bär Droppmodeller Korrekt? Topp Hörlurar För Dator Med Och Utan Mikrofon

Video: Earbuds (27 Bilder): De Bästa öronsnäckorna. Hur Tar Jag På Och Bär Droppmodeller Korrekt? Topp Hörlurar För Dator Med Och Utan Mikrofon
Video: The 8 Best Wireless Headphones & Earbuds For Running (2020) 2024, April
Earbuds (27 Bilder): De Bästa öronsnäckorna. Hur Tar Jag På Och Bär Droppmodeller Korrekt? Topp Hörlurar För Dator Med Och Utan Mikrofon
Earbuds (27 Bilder): De Bästa öronsnäckorna. Hur Tar Jag På Och Bär Droppmodeller Korrekt? Topp Hörlurar För Dator Med Och Utan Mikrofon
Anonim

Hörlurar är mycket efterfrågade. Sådana praktiska och okomplicerade tillbehör säljs i många butiker och är relativt billiga. Varje musikälskare har möjlighet att välja det perfekta alternativet för sig själv. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på sådana populära enheter och lära oss hur man väljer rätt.

Bild
Bild

Särdrag

Öronproppar är moderna in-ear-tillbehör som måste placeras i öronens inre del under drift.

Enheterna hålls där tack vare den elastiska kraften och de speciella fästena.

Bild
Bild

Hörlurar som ser ut som en droppe är vansinnigt populära idag. Dessa enheter har många positiva egenskaper. Låt oss bekanta oss med listan över de viktigaste av dem.

  • Som tidigare nämnt, dessa enheter är små i storlek … Det är mycket bekvämt att alltid ha dem nära till hands och bära dem på någon lämplig plats. För detta kommer det att finnas tillräckligt med fickor på kläder och fack i valfri väska och till och med en plånbok.
  • Det är mycket bekvämt och enkelt att använda sådana enheter .… Varje användare klarar av öronsnäckor. De är lätta att ansluta och behöver vanligtvis inte en lång och svår installation.
  • Hörlurar finns i ett brett sortiment … I butiker och onlinebutiker kan du hitta många olika modeller. Även den mest nyckfulla köparen kan välja det bästa alternativet för sig själv.
  • Tillbehören i fråga har en attraktiv och snygg design .… Dropparna är gjorda i olika färger. Under kända märken produceras modeller i både återhållsamma och klassiska, samt varierade färger. Hörlurarnas yta kan vara matt eller blank.
  • Många av öronsnäckarmodellerna är mycket billiga … Musikaliska tillbehör av denna typ är mestadels billiga, så konsumenterna behöver inte spendera imponerande summor pengar på dem.
  • Sådana enheter är lätta att plocka upp också för att de är lämpliga för de flesta moderna prylar .… Huvudprocenten droppar är utrustad med ett uttag på 3,5 mm, ett kontaktdon som finns tillgängligt i huvudprocenten av tekniska enheter som för närvarande produceras.
  • Droppshörlurar har ett bra reproducerbart ljud . Naturligtvis beror mycket här på egenskaperna hos en viss produkt, men oftast finns det enheter som har dessa egenskaper.
  • Sådana anordningar kan användas säkert även under aktiva rörelser och handlingar .… Särskilt praktiska är moderna trådlösa modeller som kan fungera utan extra ledningar och kablar.
  • De flesta av dessa enheter passar perfekt i lyssnarens öra . De faller inte ut, de behöver inte ständigt korrigeras. Med många enheter finns ytterligare tillbehör avsedda för öron i olika storlekar. Således kan användaren anpassa öronsnäckorna för sig själva för att använda dem ännu mer bekvämt.
  • Moderna dropphörlurar skiljer sig åt mycket bra prestanda av ljudisolering .
Bild
Bild
Bild
Bild

Öronproppar har många positiva egenskaper. Men det betyder inte att de inte har några brister.

  • Många användare anser att dessa hörlurar inte är de mest praktiska att använda . De känns ofta tydligt i örat, vilket allvarligt kan anstränga lyssnaren. Vissa människor upplever många obehagliga känslor på grund av detta, och vissa har öron som börjar göra ont efter att ha använt dropphörlurar.
  • Dessa tillbehör är inte de mest läckagesäkra . Vakuumhörlurar är strikt individuella tekniska tillbehör, men det betyder inte att de inte behöver tas om hand ytterligare. Det rekommenderas att behandla sådana produkter regelbundet med antiseptika. Annars börjar patogena bakterier aktivt utvecklas på dem, och detta är inte bra för människokroppen.
  • Hörlurarna är väldigt små , men denna fördel innehåller också en viktig nackdel med sådana enheter - på grund av deras kompakthet visar de sig vara mycket känsliga. Om du inte använder en sådan pryl för noggrant kan den lätt skadas eller förstöras. Vanligtvis måste du i sådana fall köpa en ny enhet.
  • Trots att dropphörlurar har bra ljudkvalitet , men de kan inte "konkurrera" med moderna enheter i full storlek i denna parameter .
  • Om du vill köpa riktigt hållbara hörlurar av hög kvalitet, användaren måste spendera mycket .
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Öronproppar presenterade i ett brett sortiment … På butikshyllorna hittar du många högkvalitativa modeller gjorda i olika konfigurationer. Konventionellt kan alla enheter av denna typ delas in i trådbundna och trådlösa. Låt oss överväga mer detaljerat vilka egenskaper både det första och det andra alternativet har.

Bild
Bild

Trådbundet

Dessa är de mest populära typerna av dropphörlurar . De är gjorda med en kabel som måste anslutas till en eller annan vald enhet (vare sig det är en mobiltelefon, persondator, surfplatta eller annan multimediautrustning). Vissa användare anser att denna faktor är en nackdel med sådana samplingar, eftersom ledningar ofta skapar onödiga problem för musikälskare.

Oftast är enheterna i fråga utrustade med en mikrofon. Många in-ear-hörlurar har dock inte denna del. Vanligtvis är produkter utan mikrofon de billigaste artiklarna som inte skiljer sig åt i rika tekniska egenskaper.

Kabellängden för hörlurar med kabel kan variera. Oftast i butiker finns det enheter vars tråd har följande längdparametrar:

  • 1 m;
  • 1, 1 m;
  • 1,2 m;
  • 1,25 m;
  • 2 m.

Många modeller av trådbundna hörlurar har utmärkt basåtergivning, men det är dyra föremål som säljs i många butiker.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Trådlös

Fler och mer moderna trådlösa öronsnäckor blir allt populärare bland musikälskare. Det här är mycket praktiska enheter, utan onödiga kablar och ledningar, vilket gör dem mer praktiska än trådbundna.

De flesta av dessa enheter ansluter till en ljudkälla via en inbyggd Bluetooth-modul. Tack vare detta kan trådlösa hörlurar synkroniseras med nästan vilken enhet som helst, vare sig det är en persondator, bärbar dator, smartphone, surfplatta eller till och med en TV med inbyggd Bluetooth (eller Bluetooth-adapter).

Trådlösa hörlurar visar sig inte bara vara mer bekvämt att använda och attraktivt när det gäller design, men också dyrare.

I många butiker kan du hitta enheter av denna typ, vars kostnad överstiger 10 tusen rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bästa bästa modellerna

Numera produceras högkvalitativa öronsnäckor av många kända märken.

Bild
Bild

LG Tone HBS-730

Dessa är mycket bekväma trådlösa öronsnäckor, som ger tillräckligt med relevanta funktioner som inte finns i andra modeller.

Här kan du till exempel göra equalizer -inställningar eller ställa in vibrationsåterkoppling på samtal.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sennheiser CX300-II

Droppar av vakuumtyp av hög kvalitet. Dessa enheter saknar bara en fjärrkontroll och en inbyggd mikrofon.

Enheten är billig och passar de användare som letar efter de enklaste hörlurarna med bra ljud.

Bild
Bild

Beats X

Detta är en annan typ av trådlösa droppar, utrustad med både en mikrofon och en kontrollpanel.

Produkten har elegant utseende och djup bas.

Bild
Bild
Bild
Bild

Marshall Mode EQ

Och det här är trådbundna hörlurar tillverkade i form av kontakter. Enheter kan glädja musikälskaren underbart och kraftfullt ljud, fantastisk design.

Dessa hörlurar är ett bekvämt och funktionellt headset med en fjärrkontroll med två knappar.

Bild
Bild

Sony MDR-EX450

Populära vakuumdroppar med en intressant design och låg kostnad.

Enheten producerar ganska bra ljud, vilket passar många användare.

Bild
Bild

Philips TX2

Philips lanserar fantastiska in-ear-hörlurar som skryter hållbarhet och praktiska egenskaper.

Enheten är enkel, men tillverkad av hållbara material som inte utsätts för mekanisk skada.

Bild
Bild

Apple hörlurar

Dessa är in-ear-droppar med en trendig design i Apple-stil.

Enheterna är dyra, men de har bra ljud och en fjärrkontroll.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Här är de viktigaste kriterierna för val av hörlurar

  • Material . Enheten måste vara tillverkad av högkvalitativa och praktiska material.
  • Modifiering … Bestäm vilken modell som är bäst för dig: trådbunden eller trådlös.
  • Funktioner och alternativ … Välj hörlurar vars alternativ och funktioner verkligen är användbara för dig. Ju fler alternativ desto dyrare blir tillbehöret.
  • Design … Välj din favoritmodell i din favoritfärg.
  • Stat . Kontrollera produkten för skador innan du köper den.
  • Varumärke . Köp endast märkesvaror.
Bild
Bild

Hur man använder?

Låt oss ta reda på hur du använder dropphörlurar korrekt

  • Trådlösa modeller måste anslutas till Bluetooth på en annan enhet (till exempel en telefon eller en dator). Sedan kan du lyssna på dina favoritlåtar.
  • Hörlurar du behöver sätt på korrekt : Ta den till ingången till hörselgången och tryck försiktigt inåt med fingret för att fixa den där.
  • Enhet behöver pressas in tills det lätt slutar komma in i örat. Detta gör det mer bekvämt att bära hörlurar så att de inte ramlar ur öronen.
  • Skjut inte prylen för grovt i ditt öra , annars kan du skada dig själv.
  • Det mest praktiska kasta tråden över öronsnäckan så att hörlurarna hålls stadigt .

Rekommenderad: