Kipor Generatorer: Diesel, Gas Och Bensin Kraftgeneratorer, 2 KW, Inverter Och Svetsning

Innehållsförteckning:

Video: Kipor Generatorer: Diesel, Gas Och Bensin Kraftgeneratorer, 2 KW, Inverter Och Svetsning

Video: Kipor Generatorer: Diesel, Gas Och Bensin Kraftgeneratorer, 2 KW, Inverter Och Svetsning
Video: GenTrax Generator 2024, April
Kipor Generatorer: Diesel, Gas Och Bensin Kraftgeneratorer, 2 KW, Inverter Och Svetsning
Kipor Generatorer: Diesel, Gas Och Bensin Kraftgeneratorer, 2 KW, Inverter Och Svetsning
Anonim

Idag ser vi ofta kraftöverskott i driften av elnätet. Detta beror på att kraftledningarna inte är konstruerade för den belastning som modern elektrisk utrustning kräver. Dessa är mikrovågor, luftkonditionering, frysar och mycket mer. I detta avseende är det nödvändigt att köpa generatorer av olika slag. Bland de märken som producerar högkvalitativa och billiga produkter kan man särskilja Kipor-företaget.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Det kinesiska företaget bedriver produktion av generatorer och kraftverk av olika slag och kapaciteter på världsnivå. Sortimentet har många bensin- och dieselalternativ, gas och dubbelbränsle, generatorer för svetsning och digitala bensin- och dieselgeneratorer … Företagets produkter utmärks av sin produktion genom att använda modern teknik till överkomliga priser för konsumenten. Produkter är efterfrågade på grund av deras tekniska och lättanvända egenskaper. Bland det stora utbudet av generatorer kommer varje konsument att kunna välja en modell som uppfyller alla önskemål och krav.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ett stort urval av invertergeneratorer som arbetar med principen att generera el med minimal avvikelse gör att de mest känsliga enheterna kan fungera, till exempel bärbar dator, TV, medicinsk utrustning.

Sådana alternativ kan reglera motorvarvtalet beroende på belastningen, vilket gör bränsleförbrukningen mer ekonomisk. De är tysta, ekonomiska och enkla att använda.

Generatorer för allmänt ändamål kan vara både diesel och bensin. Effektområdet är från 2 till 920 kW. De är opretentiösa i drift, har en minsta ljudnivå och gasutsläpp, är lätta att installera och transportera. De kan arbeta både självständigt och i kombination med flera installationer.

Bild
Bild

Linje industriella generatorer erbjuder alternativ för säkerhetskopiering för elproduktion. Deras effekt varierar från 8,5 till 100 kW. Att arbeta med låg ljudnivå gör att du kan tillhandahålla el till en liten produktionsanläggning, stormarknad eller butik. Det automatiska styrsystemet tar enheten i drift utan minsta ljud. Enheterna är utrustade med en dubbel kylfläkt. För enkel användning och transport har strukturen öppningar för en lastare, en övre krok för eventuell transport med en kran.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För maximal bekvämlighet finns enfasuttag direkt på kontrollen.

Laguppställningen

Kipor IG2600

Elgenerator Kipor IG2600 är digital bensinmodell med en nominell effekt på 2 kW. Modellen är tillverkad i ett ljudisolerat hölje med manuell start. Det är möjligt att arbeta med gas, vilket kommer att avsevärt spara bränsleförbrukningen.

Lämplig för hemmabruk och industriell användning för att ansluta nödvändig utrustning.

Modellen har en fas med en märkspänning på 220 volt. Bränsletankens volym är 4,8 liter, vilket garanterar oavbruten drift i upp till 5 timmar. Bränsleförbrukningen är 900 gram per timme. Luftkylningssystem. Varvtalet per minut är 3600. Motortypen är encylindrig fyrtakts. Kontrollpanelen är analog.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kipor KDE 2200 X

Dieselgeneratorn Kipor KDE 2200 X producerar en effekt på 2 watt. Startade med manuell start. Det används i företag, byggarbetsplatser, i privata hus och lokaler . En full tankvolym på 15 liter ger upp till 20 timmars drift utan tankning. Alla komponenter i denna modell är gjorda av krom-volframlegering och höghållfast gjutjärn. Modellens mått är 64 * 48 * 53 cm, och vikten är 53 kg. Luftkylningsmetod. Ger en märkspänning på 220 volt per fas. Motorn är fyrtakts, encylindrig. Motorvarv per minut varierar från 3000 till 3600. Kontrollpanelen har en analog vy. Bränsletyp - diesel.

Bild
Bild

Kipor KNGE6000E

Generator med två bränslen Kipor KNGE6000E kan köras på både gas och bensin. Gaseffekten är 4 kW och bensineffekten är 5 kW. Antalet arbetsfaser är 1 med en märkspänning på 220 V. Bränsletankens volym är 15 liter och gasförbrukningen är 1,66 m3h. Gastrycket varierar från 2 till 10 kPa. Enhetens dimensioner är 67,5 * 52 * 54 och vikten är 95 kg.

Luftkylning av motorn tillhandahålls, och dess start är möjlig med hjälp av en elektrisk startmotor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kipor IG150W

Svetsgasgenerator Kipor IG150W kan använda svetsteknik och kraftöverföring samtidigt. Under drift ger den AC -kvalitet utan stora fluktuationer, det är minimal bränsleförbrukning och utsläpp, och driften är så tyst som möjligt. En integrerad design garanterar tillförlitlig ventilation. Modellens effekt varierar från 2 till 10 kVA. Svetsströmområdet varierar från 160 till 450 A.

Den speciella svetsströmförsörjningen i denna modell är tillverkarens egen innovation.

Den här modellen används i arbetet med att bygga strukturer, inom jordbruk eller andra industrier … Enheten är kompakt och manövrerbar. Nominell spänning 220 V tillhandahålls på en fas. Medeleffekten för svetsgeneratorn är 2,5 kVA. Bränsletankens volym är 14,5 liter med en flödeshastighet på 1,3 l / h. Detta räcker för kontinuerligt arbete upp till 11, 5 timmar. Modellen har mått 73,5 * 51,5 * 65 cm och vikt 85 kg. Motorn kyls med luft, och den encylindriga fyrtaktsmotorn kan startas med en elektrisk startmotor. Den typ av bränsle som ska fyllas är bensin.

Bild
Bild

Kipor IG1000s

Kipor IG1000s - inverter generator med en effekt på 1 kW, som är utrustad med en avtagbar lykta. Den används både för att driva elektrisk utrustning och för belysning . Modellen kommer att vara en bra hjälpare för utomhusentusiaster. Den lilla enheten har måtten 60 * 25 * 40 cm och en vikt på 16 kg. Mycket tyst, tar lite plats. Utrustad med en bränsletank med en volym på 2,6 liter.

Kan leverera el på en bensinstation i upp till 5 timmar.

Bränsleförbrukningen är 400 gram per timme. Den encylindriga fyrkontaktmotorn kyls med luft och startas manuellt. Modellens nominella effekt är 0,9 kVA. Invertermodellen drivs med bensin . Motorn ger 5500 varv / min. Den kompletta uppsättningen innehåller ett ljudisolerat hölje, en förstorad ljuddämpare, en mycket tydlig och enkel instrumentbräda, jordström, klämmor och en förstorad ljuddämpare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

För att välja rätt generatormodell för hemmabruk är det viktigaste att bestämma valet av effekt

  1. Kraft bestäms genom att beräkna effekten för de nödvändiga enheterna som fungerar när enheten är ansluten. För att göra detta, beräkna effekten för varje enhet, lägg till 10% för att starta dem och låt 20% vara en marginal. Detta är kraften i din generatormodell.
  2. Var uppmärksam på att förhindra att enheten störs till ljudnivån . Enheten bör inte överstiga 60 dB.
  3. Arbetstid utan laddning … Detta betyder hur länge enheten kan arbeta med en fyllning av sin tank. Ju större tank, desto mer kan den arbeta självständigt, men dess dimensioner kommer också att vara större.
  4. Om du behöver använda datorer, medicintekniska produkter eller andra enheter som behöver ström av hög kvalitet under strömförsörjning i vänteläge. För detta köpa invertergeneratorer som kan leverera spänningsfrekvenser utan stora svängningar från hopp.
  5. Rörande sätt att starta , då är den manuella formen den enklaste, men det kräver viss fysisk ansträngning, och vid låga lufttemperaturer stelnar oljan, och det är mycket svårt att starta den. Vissa modeller är utrustade med en elektrisk startmotor. Det betyder att du kan slå på enheten helt enkelt genom att vrida tändningslåset. Elstartaren går på ett batteri, så när den startar är den inte rädd för frost. De bästa och dyraste är generatorer med ATS -funktionen. Detta innebär att i avsaknad av elektricitet kommer generatorn att starta av sig själv.

Rekommenderad: