Uppblåsbar Soffa Lamzac (35 Bilder): Välj En Schäslong I Hangout Och En Bivakshängmatta, En Självuppblåsbar Strand Med Soffstol Airpuf, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Uppblåsbar Soffa Lamzac (35 Bilder): Välj En Schäslong I Hangout Och En Bivakshängmatta, En Självuppblåsbar Strand Med Soffstol Airpuf, Recensioner

Video: Uppblåsbar Soffa Lamzac (35 Bilder): Välj En Schäslong I Hangout Och En Bivakshängmatta, En Självuppblåsbar Strand Med Soffstol Airpuf, Recensioner
Video: Blow Up Couch! Debunking The Myth - Comfortable or Crappy? How To & Review 2024, Maj
Uppblåsbar Soffa Lamzac (35 Bilder): Välj En Schäslong I Hangout Och En Bivakshängmatta, En Självuppblåsbar Strand Med Soffstol Airpuf, Recensioner
Uppblåsbar Soffa Lamzac (35 Bilder): Välj En Schäslong I Hangout Och En Bivakshängmatta, En Självuppblåsbar Strand Med Soffstol Airpuf, Recensioner
Anonim

För att din strandsemester verkligen ska bli oförglömlig och sorglös bör du definitivt köpa en uppblåsbar madrass. Du kan simma på den och njuta av de varma solstrålarna utan att bli bränd på den varma sanden. Den enda nackdelen med ett sådant tillbehör är behovet av att ständigt blåsa upp det, detta kräver en pump och tid.

Bild
Bild

Lamzac -uppblåsbara soffan löser detta problem med lätthet. Du kan ta den med dig till stranden, picknick, sommarstuga eller på en vandring. Det kräver inte mycket utrymme och är redo att användas på bara några minuter.

Vad är det och vad heter det?

Lamzak -soffor dök upp på fritidsmarknaden ganska nyligen, men fick nästan omedelbart stort erkännande och världsomspännande popularitet. Idag är dessa modeller kända under olika namn, inklusive "lata soffor".

Bild
Bild

De är en slags uppblåsbar väska, vars översta lager är tillverkat av slitstarkt, vattentätt tyg - nylon. Det inre lagret är täckt med ett polymermaterial, vilket säkerställer påsens absoluta täthet i 12 timmar (tiden beror på personens vikt).

Magnetbandet bidrar också till den extra tätheten.

Bild
Bild

Den största fördelen med en sådan soffa är förmågan att blåsa upp / blåsa upp den utan hjälp av en pump . Detta är en viktig faktor, eftersom det inte alltid är möjligt att pumpa en solsäng med den.

Bild
Bild

Den färdiga produkten är en väl uppblåst luftsoffa 2 meter lång och 90 cm bred (måtten beror på vilken modell som valts). När de är vikta reduceras dessa dimensioner till 18 * 35 cm. Den vikta produkten i ett fodral kan bäras i händerna, på axeln, i en väska, i ett paket, transporteras i bagageutrymmet på en bil - det tar inte mycket utrymme och är redo att användas när som helst.

Bild
Bild
Bild
Bild

En uppblåsbar soffa är inte en fast, plan yta, utan sammankopplade fack fyllda med luft . I pausen mellan dem kan en person sitta ner för att koppla av, sola och spendera tid på att läsa en bok.

Bild
Bild

En sådan soffa kommer perfekt att ersätta en bankett, studsmatta, bänk. Materialet som används för att skapa det tolererar perfekt extrema temperaturer, så det kan användas både på sommaren och vintern.

Bild
Bild

Lamzac-företagets innovativa utveckling har blivit så populär bland konsumenterna att produktutbudet har expanderat, och idag kan du köpa en mängd olika varor, till exempel en hängmatta bivack eller en Hangout, Airpuf, Dream soffchaiselong.

Hangout -schäslongen kommer att vara till nytta i landet, på en vandring, på en strandsemester. Det kan enkelt ersätta en bänk, en strandfilt och till och med en säng där du bekvämt kan koppla av i skuggan av träd. Det är multifunktionellt, lätt att använda, praktiskt, pålitligt och visuellt tilltalande.

Bild
Bild

En sådan schäslong kommer att bli en oersättlig möbel i trädgården eller på landet. När den är hopfälld kan den vara ständigt i bilen, för att vid behov förvandlas till en bekväm sovplats eller bänk inom några sekunder.

Bild
Bild

Fördelar och nackdelar med en "lat" soffa

Fördelarna med luftsoffor, solstolar och hängmattor inkluderar följande punkter:

  1. Det tar bara några sekunder innan produkten är klar att användas. Det blåses upp spontant i blåsigt väder, bara fäll ut det. En självuppblåsbar soffa utan pump kallas därför "lat".
  2. Användning av moderna högkvalitativa material. Nylon är inte bara mycket hållbart och vattentätt. Det är ett mycket praktiskt material, lätt, motståndskraftigt mot temperaturförändringar.
  3. Kompakt när den är vikt, lätt (högst 1,3 kg), rymlig kaj i utfällt läge.
  4. Multifunktionalitet (en sådan soffa kan användas utomhus, på stranden, på landet och till och med hemma).
  5. Ljus, snygg design, rika färger.
  6. Utmärkta prestandaegenskaper (styrka, tillförlitlighet, hållbarhet).
Bild
Bild

Bland dess nackdelar är:

  • ofullständig täthet, trots närvaron av ett magnetband;
  • du kan använda en sådan soffa på en sandig eller stenig yta, men inte där stenar med vassa hörn eller till och med glas kommer över. I det här fallet kommer den uppblåsbara väskan snabbt att misslyckas.
Bild
Bild

Lamzak soffor finns i flera grundstorlekar:

  • STANDART. Modellen kan bära upp till 300 kg, medan dess egen vikt är 1,1 kg. Soffan är lämplig för personer vars höjd inte överstiger 1,65 m.
  • PREMIE. Vid utfällning är dess längd 2,4 meter. Den rymmer upp till 4 personer samtidigt. Tål belastning upp till 300 kg. Egen vikt - 1,2 kg.
  • BEKVÄMLIGHET. Rekommenderas som solstol eller säng. Utrustad med ett speciellt nackstöd för bekvämare användning. Produktens vikt - 1,2 kg, tål en belastning på upp till 300 kg. Ovikt längd - 2,4 meter.

Satsen för märkesmodeller innehåller instruktioner, en speciell pinne och ögla för att fixa soffan, en väska av märkesväska för att bära.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ansökan

Mångsidigheten hos Lamzac -uppblåsbara soffor ligger i deras stora användningsområde:

Strandstol … Perfekt för avkoppling på ett sand- eller grushav, hav, sjö eller flod. En strandfilt eller en handduk är naturligtvis en bekväm sak, men de blir blöta, sand, grus eller vassa stenar kan tydligt kännas genom dem. De krymper ihop och gör det svårt att slappna av helt. Alla dessa problem löses på några sekunder med en uppblåsbar solstol.

Bild
Bild

Uppblåsbar båt . Vattentätt material och en stor mängd luft gör det möjligt att använda denna solstol som en uppblåsbar madrass eller till och med en båt. Det kommer att vara stabilt även med små vågor, och du behöver inte vara rädd för att produkten spricker, går sönder eller börjar läcka vatten.

Bild
Bild

Schäslong . Det höga temperaturintervallet som de uppblåsbara sängarna tål gör det möjligt att använda dem inte bara under varma somrar. De kommer säkert att vara till nytta för fans av skidorter.

Bild
Bild

Trampolin . Denna ljusa uppblåsbara väska kommer att vara en utmärkt deltagare i barns spel och underhållning. På dacha, trädgårdstomt, strand - det kan blåsa upp var som helst och problemet med barns fritid kommer att lösas.

Bild
Bild

Bänk . De 2,4 m långa sofforna ersätter utemöbler perfekt. Till exempel under en picknick i naturen eller vila i landet. De är mjuka, bekväma, rymliga och ovanliga.

Perfekt för uteservering.

Bild
Bild

Tillägg

Förutom att en uppblåsbar solstol (hängmatta, schäslong, bänk) är en multifunktionell artikel, har tillverkningsföretaget tillhandahållit flera användbara detaljer för sin bekvämare och bekvämare användning:

  • Det finns små praktiska fickor i varje produkt för att lagra olika nödvändiga små saker. Allt kan vikas där - från nycklar och mobiltelefon till en liten strandhandduk eller en intressant tidning. Det finns också modeller utan fickor.
  • Krockkudden blir naturligtvis väldigt lätt och rörlig, särskilt i blåsiga förhållanden. För att fixa det i önskad position och plats, tillhandahålls små pinnar och solstolarna är utrustade med en ögla.
Bild
Bild

Färglösningar

En av de främsta fördelarna med Lamzac -produkter är deras attraktiva utseende. Alla modeller presenteras i ljusa, rika, rika färger - en idealisk lösning för en varm sommar.

Det är dessa ljusa färger som perfekt kommer att kombineras med gul sand, blått vatten och frodig grönska.

Bild
Bild
Bild
Bild

Utbudet av Lamzac solstolar och soffor finns i flera färger: gul, röd, blå, lila, grön, rosa.

Bild
Bild

Den svarta soffan är mångsidig. Det ser bra ut på stranden, i trädgården och hemma.

Lämplig för vuxna och barn, män och kvinnor.

Bild
Bild

Användningsinstruktioner

Den viktigaste "höjdpunkten" i företagets produkter är snabbheten och enkelheten att blåsa upp sofforna. Detta kräver inte en pump eller andra hjälpmedel. Några sekunder - och madrassen är klar att använda!

Hela processen kan delas upp i flera steg:

  1. Ta ut solstolen från locket och fäll ut den.
  2. Öppna halsen.
  3. Skaka påsen flera gånger, skopa eller dra luft i den. I blåsigt väder blir det ännu enklare - du behöver bara öppna nacken mot vinden. Om gatan är lugn, är det bättre att svänga runt din egen axel flera gånger eller springa några meter och ta in luft i varje fack i tur och ordning. I det här fallet måste du hålla nacken med fingrarna så att luften förblir inuti kammaren.
  4. Magnettejpen vrids och låses i stängt läge.
Bild
Bild

Första gången kanske du inte kan blåsa upp soffan på några sekunder. Men efter flera försök kommer den nödvändiga skickligheten att dyka upp.

Bild
Bild

Följande video kommer att berätta hur du blåser upp en Lamzak -soffa korrekt:

Hur man bryr sig?

För att kunna använda denna moderna bekväma uppfinning så länge som möjligt är det absolut nödvändigt att följa tillverkarens rekommendationer:

  1. För att placera soffan måste du välja en mark eller sand utan vassa stenar, glas, tråd eller andra taggiga eller vassa föremål.
  2. Samma regel gäller för kläder där en person sitter i soffan: det får inte finnas taggar eller vassa metallbeslag på den.
  3. Rengöringsprodukter bör också göras med försiktighet: inte alla produkter är lämpliga för detta. Speciellt om kompositionen innehåller slipande partiklar. Använd inte heller pulver eller geler med reaktiva reagenser. Endast milda, mest skonsamma vårdprodukter.
  4. När du rengör eller tvättar, se till att inget vatten kommer in i produkten.
  5. Små repor och sprickor på soffans utsida kan tas bort med vanligt tejp.

Den ungefärliga livslängden för en sådan produkt är cirka fem år.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Oavsett hur färgstarkt och övertygande tillverkaren annonserar sina produkter, kommer den mest exakta informationen om produktens fördelar och nackdelar, driftstiden, svårigheten att lämna att få veta av svaren från riktiga köpare som hade möjlighet att använda produkten i mer än ett år.

Bild
Bild

Lamzak soffor är mycket populära produkter på grund av sin snygga design, användarvänlighet och mångsidighet.

Bild
Bild

Därför kan du på många webbplatser hitta mycket olika svar angående kvaliteten på dessa solstolar:

  • Det första plus som noteras i dessa recensioner är produkternas kompakthet och låga vikt när de är vikta. Även ett barn kan lyfta en liten ryggsäck.
  • Det andra pluset är att det inte finns något behov av en pump och andra hjälpelement. Soffan töms snabbt ut och blåses upp nästan på egen hand.
  • En annan fördel som noteras i recensionerna är högkvalitativt, praktiskt, säkert material, mycket behagligt vid beröring, vackert, ljust.
Bild
Bild

Eftersom utformningen av solstolar och själva idén med deras användning är ganska enkel, kan du idag hitta många förfalskningar från olika företag som erbjuder liknande produkter till låga priser. Köpare som har jämfört flera alternativ rekommenderar att köpa originalsoffor. Billiga motsvarigheter är ofta gjorda av lågkvalitativt tyg, som snabbt fastnar och rivs, och dessutom är det inte alltid vattentätt.

Materialet som används för att sy luftkammaren direkt är ofta av mycket dålig kvalitet, vilket resulterar i att förfalskningen inte tål den deklarerade vikten

Bild
Bild

Snygg, modern design och ljusa färger är de otvivelaktiga fördelarna med de ursprungliga sofforna. Det är alltid bra när en produkt inte bara är av oklanderlig kvalitet, utan också attraktiv i utseende. Det är ett nöje att använda sådana soffor.

De är särskilt populära bland barn som använder dem som bänk, hängmatta, uppblåsbar madrass för poolen eller havet, studsmatta.

Bild
Bild

Denna solstol rekommenderas också för personer med ortopediska problem. Ibland är det väldigt svårt att hitta ett lämpligt soffalternativ så att ryggen inte blir trött eller skadad. Själva "Lamzak" -stolen har kroppens form och omfamnar den försiktigt och omsorgsfullt från alla håll. Luftkammare rymmer en ganska stor luftmängd, vilket är tillräckligt för flera timmars bekväm vila.

Bild
Bild

Otvivelaktiga fördelar är ytterligare element (en pinne med en ögla för att fästa madrassen) och bekväma rymliga fickor för förändring.

Rekommenderad: