Overaller För Byggare: En översikt över Byggkläder, De Bästa Vinterdräkterna Och Jackorna, Hattar Och Byxor

Innehållsförteckning:

Video: Overaller För Byggare: En översikt över Byggkläder, De Bästa Vinterdräkterna Och Jackorna, Hattar Och Byxor

Video: Overaller För Byggare: En översikt över Byggkläder, De Bästa Vinterdräkterna Och Jackorna, Hattar Och Byxor
Video: 5 TIPS TO LOOK BETTER AT WORK | How To Look Good in the Office | Men's Professional Attire 2024, Maj
Overaller För Byggare: En översikt över Byggkläder, De Bästa Vinterdräkterna Och Jackorna, Hattar Och Byxor
Overaller För Byggare: En översikt över Byggkläder, De Bästa Vinterdräkterna Och Jackorna, Hattar Och Byxor
Anonim

Det är ganska svårt att vara byggare, du måste ha erfarenhet och kvalifikationer. Samtidigt är det viktigt att följa säkerhetsåtgärder, särskilt att bära speciella arbetskläder. Den har sina egna egenskaper och funktioner, så det är viktigt att bekanta sig med beskrivningen av olika produkter. Det finns ett antal tillverkare som erbjuder utmärkta skyddskläder. I den här artikeln väljer vi overall för byggare.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Byggmästarens arbete är ständigt förknippat med fara. För att skydda liv och hälsa måste vissa regler följas. Förekomsten av overall är obligatorisk på webbplatsen, annars kan arbetaren inte börja utföra sin uppgift . Huvuddragen i denna typ av kläder är dess skyddande funktion från yttre påverkan. Produkter bör täcka delar av byggarens kropp för att förhindra olika skador. Overaller måste vara bekväma, så hög produktivitet kommer först. I sådan klädsel kommer byggaren att känna sig bekväm och enkelt klara arbetet, eftersom hans rörelser inte kommer att begränsas.

Vissa produkter har ytterligare skyddsfunktioner som armbågsskydd eller knäskydd.

Bild
Bild
Bild
Bild

Eftersom arbetaren ska ha verktyg till hands, har kläderna fickor och olika dynor där du kan lägga ett måttband, penna och andra verktyg som kan behövas på platsen. Det är absolut nödvändigt att materialet inte är brandfarligt, eftersom byggare ofta måste arbeta nära brännaren . Ökade krav ställs för sömnad av produkter, eftersom de måste motsvara väderförhållandena, vara bekväma, starka och motståndskraftiga mot eventuella skador. När det gäller vintersäsongen är arbetskläderna isolerade så att du kan arbeta i den utomhus. Och ofta har tyget en vattenavvisande egenskap.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vad består den av?

Det finns flera olika arbetskläder för byggnadsarbetare. Hela setet består av byxor, jumpsuit, jacka och kostym . Allt beror på vilken tid arbetet utförs, väder och andra förhållanden beaktas. Som material används inte bara naturliga, utan även syntetiska tyger, de har en speciell impregnering som skyddar dem från att bli blöta. För att minska skadorna förstärks kläderna med ytterligare element - det kan vara manschetter, knäskydd och remmar. Rymliga fickor ingår i hela uppsättningen.

För att det ska vara lätt att upptäcka arbetaren i skymningen måste han ha en signalväst på sig.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Eftersom byggarnas arbete är indelat i olika inriktningar finns det vissa skillnader i kläder . Den kompletta uppsättningen beror på arbetets omfattning, men uppfyller samtidigt fullt ut standarder och krav. Svetsare är inte ovanliga på byggarbetsplatsen. Eftersom de arbetar med varm metall måste deras kostym vara brandbeständig och inte utsättas för höga temperaturer, skydda bäraren från stänk med gnistor. För att sy sådana kläder används impregnerad presenning och klyvduk.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Huvudet måste skyddas, varför hjälmar och hårda hattar krävs på byggarbetsplatser . På vintern kan du bära en hatt under dem för att hålla dig varm. Sommarversionen av arbetskläder presenteras i form av en jumpsuit med ett stort antal rymliga fickor, byxor är också en bekväm version av kläder. En sådan mantel är bekväm och kan tjäna ganska länge, oavsett driftförhållanden.

Materialet i alla arbetskläder är mycket hållbart och pålitligt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Förutom kläder inkluderar personlig skyddsutrustning i konstruktionen andra komponenter . Arbetaren måste skydda inte bara bålen, armarna och benen utan också ansiktet. Därför är närvaro av andningsskydd obligatoriskt i vissa fall så att damm eller skadliga ångor inte skadar andningsorganen. För att skydda ögonen bär byggare ofta glasögon, skärmar och skärmar som är utformade för att hålla fasta partiklar, smält metallstänk eller strålning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Populära tillverkare

För att hitta kvalitetskläder för byggnadsarbete rekommenderas att studera listan över de bästa tillverkarna som kan erbjuda ett brett utbud av kläder.

Om vi pratar om inhemska företag kan vi nämna flera företag

" Vostok-service " producerar ett brett urval av olika arbetskläder för representanter för alla yrken, inklusive byggnadsarbetare. Sortimentet innehåller kostymer, overaller och personlig skyddsutrustning. Huvuddragen i produkterna är motståndskraft mot aggressiva förhållanden, och detta är viktigt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Technoavia är engagerad i produktion av kläder för representanter för olika specialister. Här kan du hitta något att arbeta nära ditt hem.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det rikstäckande företaget "Tract " … Tillverkaren har arbetat felfritt i nästan tre decennier. Produkterna används inte bara i Ryssland, utan skickas också utomlands. Katalogen innehåller cirka fyra hundra namn på arbetskläder. Tack vare variationen kan alla hitta något som passar sig själva.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om du behöver något isolerat kan du vara uppmärksam på uppvärmda overaller. från företaget RedLaika .

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Produkter från "Avangard " möter GOST, så här kan du hitta professionell utrustning. Säkerhet och komfort sätts i första hand i produktionen, därför är kundrecensioner av produkter positiva.

Bild
Bild
Bild
Bild

När det gäller utländska tillverkare kan flera företag namnges

Fristads testprogram anses vara en av de bästa. Om du behöver en bekväm jumpsuit med många fickor för improviserade verktyg kan du säkert överväga detta alternativ. Företaget har funnits på marknaden i nittio år, vilket bekräftar dess erfarenhet och kundförtroende. Det svenska märket erbjuder pålitliga kläder för arbete utan att glömma stil.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fransmännen Delta Plus -företag . Hon levererar professionella byggrockar som uppfyller de högsta kraven. Trots att sortimentet inte är så brett kommer valet av denna utrustning att vara fördelaktigt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Vid tillverkning av byggnadsarbeten är ett av de viktigaste kraven tillgången på specialutrustning. Och det här handlar inte så mycket om tillsynsmyndigheterna som om de fördelar som en arbetare kan få. Professionella kläder kan förbättra arbetets produktivitet, ge kontroll och påverka byggmästarens välbefinnande.

Uniformer måste vara av hög kvalitet och uppfylla standarder.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Först måste du bekanta dig med egenskaperna hos tillverkarens arbetskläder, vilket är av intresse. Det är viktigt att se till att du har använt ett starkt och hållbart impregnerat tyg för sömnad. Du bör välja utifrån dina egna preferenser och säsongen under vilken arbetet kommer att utföras . Om det är sommartid behöver du en jumpsuit eller byxor med starka och rymliga fickor. När det gäller vintersäsongen måste du se till att kostymen har ett varmt foder och ger komfort.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är trevligt att arbeta i overaller om den har rätt storlek . Detta är en avgörande faktor när du väljer en outfit. Produkten bör inte begränsa rörelsen, utan också vara ganska fri, den ska ge fullständigt skydd för varje del av kroppen.

Med tanke på alla ovanstående faktorer kan du självständigt klara sökningen efter kvalitetsutrustning för byggnadsarbete.

Rekommenderad: