Madrasser "Damaskus": Beskrivning Och Typer Av Modeller, Recensioner Av Fabriken

Innehållsförteckning:

Video: Madrasser "Damaskus": Beskrivning Och Typer Av Modeller, Recensioner Av Fabriken

Video: Madrasser
Video: Highgate Manor Damask Print Gusseted Mattress Pad 2024, April
Madrasser "Damaskus": Beskrivning Och Typer Av Modeller, Recensioner Av Fabriken
Madrasser "Damaskus": Beskrivning Och Typer Av Modeller, Recensioner Av Fabriken
Anonim

Sedan flera år har bland de bästa tillbehören för att sova och vila med ortopedisk effekt noterats inhemskt producerade Damaskusmadrasser. Deras konkurrenskraft beror på den optimala kombinationen av kvalitet som uppfyller moderna krav och standarder, ett rikt sortiment och ganska överkomliga priser.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Den största fördelen med tillverkaren är att fabriken i Damaskus är utrustad med allt som behövs för en hel cykel av madrasstillverkning. Detta gör det möjligt att inte bara avsevärt minska kostnaderna för färdiga produkter, utan också att kontrollera kvaliteten på varje tillverkad produktenhet.

Dessutom använder företaget modern högteknologisk utrustning från Europa, vilket gör det möjligt att tillverka produkter som inte bara uppfyller inhemska, utan också europeiska kvalitetsstandarder.

Bild
Bild

Andra funktioner och fördelar med Damaskus madrasser inkluderar:

  • 100% miljövänligt och säkert. Vid tillverkning av märkesmadrasser används material som är allergivänliga och fria från skadliga tillsatser.
  • Nuvarande förmåga. Omslagens yttre design är gjord enligt den ursprungliga designen, vilket gör dem estetiskt attraktiva.
  • Effektivt anatomiskt stöd och ortopediska egenskaper.

Samtidigt innehåller modellserien produkter för alla åldrar och viktkategorier.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Räckvidd

Under de första verksamhetsåren var företagets sortiment begränsat till endast 6 sängkläder.

För närvarande finns det mer än 70 av dem, indelade i serier:

  • Modeller på det beroende fjäderblocket "Bonnel ". Företagets mest budgetkollektion. Ingen ortopedisk effekt.
  • Tfk standard - en samling produkter med en bas av ett oberoende fjäderblock av ficktyp. Funktionerna i fjäderstrukturen gör det möjligt att ge ett bekvämt mikroklimat, att ta formen av den liggande kroppen, stödja muskuloskeletala systemet i en bekväm position. Basfjädrarna har en ökad spiraldiameter, vilket ger dem ytterligare styrka och ökar tillförlitligheten för hela strukturen.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Samling på fjäderblocket "Multipacket ". Basen av sängkläderna är gjord av ett block där det finns 512 fjädrar för varje 1 m2. Detta gör att du kan förbättra madrassens ortopediska egenskaper.
  • Samling på blocket "Micropacket " - en lyxig serie madrasser, där antalet fjädrar per 1 m2 redan är 1024 stycken, vilket gör sömnen ännu mer bekväm och hälsosam.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Dubbelserie - kombinerade system med ett dubbel fjäderblock för att sova och vila, med alla fördelar med fjäder och fjäderlösa baser.
  • Fjäderlösa produktserier med fyllmedel från naturliga och konstgjorda material.
  • Barnmadrasser (barn) - ortopediska produkter, med beaktande av egenskaperna hos en växande och utvecklande organism. Serien innehåller både fjäderlösa madrasser och modeller baserade på ett oberoende fjäderblock.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Damaskus använder oftast kokos- och latexfyllmedel som madrasser.

Dessutom material som:

  • struttofiber (Forplit);
  • bomullsslag;
  • olika filt (mjuk och hård termofilt, fluffig).
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det yttre skalet på modellerna är tillverkat av jacquard, jersey eller polycotton (en kombination av bomull och polyester).

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

När man utvecklar modeller tar designarna för Damaskusföretaget hänsyn till både de senaste marknadstrenderna och konsumenternas behov, därför hittar varje madrassmodell sina ägare. De mest populära modellerna inkluderar dock:

  • " Klassisk " - en av de mest prisvärda modellerna med ett "Bonnel" fjäderblock vid basen. Fjädrarna kompletteras med spunbond, batting och filt, vilket ger produkten både styrka och mjukhet. Denna modell är lämplig för personer med medelvikt.
  • " Aristokrat " (Tfk standardserie) - dubbelsidig madrass med ett fjäderblock i mitten. På den hårdaste sidan användes ett fyllmedel av komprimerade kokosfibrer, på den mjukare sidan - naturlig latex med sju zoner med massageeffekt. Modellens höjd kan variera från 16 till 20 cm. Samtidigt tål den en belastning på 130-150 kg.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Svit Premier (på fjäderblocket "Micropacket"). Det kombinerar också egenskaperna hos latex och kokosnöt. Höjd upp till 30 cm. Den tål ökade belastningar och ger komfort under sömn och vila.
  • " Junior " (Dubble -serien) - dubbelsidig modell, bestående av en bas med ett Tfk -fjäderblock och två toppers på båda sidor. Olika styvhet på sidorna uppnås på grund av olika tjocklekar på fyllmedlen.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • " Latexljus " (serie av madrasser utan fjäder) är en idealisk lösning när det gäller förhållandet mellan pris och kvalitet. Latexfyllning inuti med mikromassage-effekt. Höjd från 11 till 15 cm. Designad för personer som väger upp till 90 kg.
  • " Nemo " (barnkollektion) - en madrass med varierande hårdhet på sidorna, fylld med struttofiber, som är fodrad med latex på ena sidan och komprimerad kokosfibrer på den andra. Denna komposition gör att modellen kan användas för barn från födseln till 5-6 år.

Varje modell finns i alla standardstorlekar. Dessutom kan företaget tillverka skräddarsydda madrasser enligt individuella storlekar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Många recensioner av dem som redan har köpt och använt Damaskus madrasser vittnar om produkternas höga kvalitet och bekvämlighet.

Köpare noterar att i vårmadrasser känns fjädrar inte alls och stör inte bekväm vila. Tvärtom, de ger produkterna en bekväm elasticitet som inte tillåter dem att "falla igenom" och håller kroppen i rätt läge.

Det finns inte mindre positiva recensioner om fjäderlösa modeller. Användare noterar att ett brett sortiment gör det möjligt att välja exakt vad som är mest lämpligt för varje familjemedlem. Egenskaperna hos Damaskus -madrasser, såsom motståndskraft mot smuts och användarvänlighet, allergivänlighet och miljövänlighet, förtjänar höga betyg.

Men det viktigaste är att Damaskus -produkterna låter dig få en god natts sömn, få styrka och energi. Med dessa tillbehör för sömn och avkoppling blir varje morgon riktigt snäll - utan trötthet från en obekväm hållning och domning i nacke, rygg eller lemmar.

Rekommenderad: