Gardex Myggmedel: Armband Och Spray, Ljus Och Klipp, Klistermärken Och Andra Produkter, Sammansättning Av Röda, Gröna Och Andra Serier, Hållbarhet

Innehållsförteckning:

Video: Gardex Myggmedel: Armband Och Spray, Ljus Och Klipp, Klistermärken Och Andra Produkter, Sammansättning Av Röda, Gröna Och Andra Serier, Hållbarhet

Video: Gardex Myggmedel: Armband Och Spray, Ljus Och Klipp, Klistermärken Och Andra Produkter, Sammansättning Av Röda, Gröna Och Andra Serier, Hållbarhet
Video: Myggjävlar - så får du en myggfri sommar! - Nyhetsmorgon (TV4) 2024, Maj
Gardex Myggmedel: Armband Och Spray, Ljus Och Klipp, Klistermärken Och Andra Produkter, Sammansättning Av Röda, Gröna Och Andra Serier, Hållbarhet
Gardex Myggmedel: Armband Och Spray, Ljus Och Klipp, Klistermärken Och Andra Produkter, Sammansättning Av Röda, Gröna Och Andra Serier, Hållbarhet
Anonim

Gardex är en av de mest kända tillverkarna av insektsmedel. Ett brett utbud av produkter gör att varje person kan välja det bästa alternativet för sig själv. Varumärket har intagit en ledande position på marknaden i över 15 år och erbjuder sina konsumenter botemedel inte bara mot myggor, utan också för fästingar, myrar och andra liknande insekter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

allmän beskrivning

Under sin existens på marknaden har Gardex kunnat rekommendera sina produkter som en av de mest effektiva och prisvärda för konsumenterna. Sådan stor popularitet dikteras av ett antal fördelar, bland vilka ett antal faktorer kan urskiljas.

  1. Tillämpning av avancerad forskning och utveckling av företagets anställda. I produktionsprocessen används endast modern utrustning och egenutvecklad teknik, vilket gör det möjligt att uppnå imponerande resultat när det gäller att skapa effektiva medel för att kontrollera mygg.
  2. Hög effektivitet. Varje produkt testas nödvändigtvis i praktiken innan den går in på marknaden.
  3. Utmärkt säkerhet. I skapandeprocessen används endast komponenter som är ofarliga för människors hälsa. Alla produkter är föremål för obligatoriska kontroller, så du behöver inte oroa dig för människors eller husdjurs säkerhet.
  4. Gardex -produkter innehåller inte bara kemiska, utan också naturliga ingredienser.
  5. Myggmedel avger inga allergiska reaktioner och fläckar inte kläder eller möbler.

Gardex -företaget står inte på ett ställe och släpper varje dag fler och fler perfekta produkter. Detta resultat uppnås tack vare ett stort antal patent, samt en personal av högkvalificerade medarbetare.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Medel och deras tillämpningar

Gardex -katalogen innehåller ett stort antal produkter, som alla kännetecknas av sina unika egenskaper samt applikationsfunktioner.

Familj

Detta är tillverkarens mest kända serie, som innehåller flera produkter och erbjuds i grön förpackning. Alla är kapabla att ge hög komfort och skydd för rekreation både i naturen och hemma . Med hjälp av upp till 4 timmar kan dessa medel avvärja och lamslå myggor i vilken mängd som helst. Serien kommer att vara en utmärkt lösning för fall då en promenad i parken eller stugan planeras.

Det ska noteras att produkterna i denna serie klarar inte av de enorma myggvärmarna . Den mest populära produkten i serien är 150 ml avvisande spray. På grund av närvaron av unika komponenter i dess sammansättning kan denna aerosol ge pålitligt skydd mot myggor och myggor. Produkten är helt säker för människor, därför kommer den att vara en utmärkt lösning för applicering på hud eller kläder. Volymen på 150 ml räcker för långvarig användning av hela familjen. Förutom N-dietyltoluamid innehåller den också etylalkohol, aloe vera och ett kolvätedrivmedel.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Denna linje innehåller också en myggspray med aloe vera -extrakt, som hjälper till att förbättra hudens skick och har en hög grad av säkerhet för människor.

Om det är nödvändigt för att ge längsta möjliga skydd mot myggor och andra liknande insekter, är det bäst att använda ett ljus från samma serie . En särskiljande egenskap hos produkten är dess förmåga att skydda mot myggor i naturen och i huset i 30 timmar. Dessutom skapas en romantisk stämning, liksom mysighet och komfort. Ljuset innehåller också citronellaolja, som kan garantera maximalt skydd.

Den enda begränsningen vid användning är att en sådan produkt inte är lämplig för personer med hög känslighet för stark lukt, liksom de som har allergiska reaktioner mot naturliga oljor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Extrem

En av de starkaste linjerna, som kan ge en hög skyddsnivå på platser där ett stort antal insekter ackumuleras. Förekomsten av unika komponenter inuti den röda vätskan från Extreme -serien ger upp till 8 timmars skydd både utomhus och hemma . Extrema produkter kommer att vara en utmärkt lösning för användning under en picknick i skogen, fiske eller andra aktiviteter som äger rum på platser med en ökad koncentration av insekter.

Vid valet av den optimala produkten bör man ägna stor uppmärksamhet åt en 150 ml aerosol, som inte bara klarar mygg, utan också med andra blodsugande insekter och fästingar. Även skogsmider kan inte hantera de ämnen som utgör Extreme -aerosolen . Trots en så stark sammansättning är aerosolen utmärkt för applicering på exponerad hud eller kläder. Dessutom kan den användas för att skydda utrustning tillverkad av naturliga tyger. Om det appliceras på huden, kommer skydd att ges i 4 timmar, och om på kläder, sedan upp till 30 dagar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ett särdrag hos denna aerosol är den unika Unimax -formeln, som är en patenterad teknik från företaget och som kan ge den högsta nivån av myggskydd.

Serien innehåller också ett 80 ml super -aerosolmedel för mygg och mugg. De unika komponenterna i produkten garanterar maximalt skydd mot myggor och mugg i 8 timmar när de appliceras på huden och upp till 5 dagar när de används på kläder . Den största fördelen med denna produkt är närvaron av ett bekvämt lock med en blockerare, som inte tillåter aerosolen att spraya på egen hand. Tack vare detta kan du inte oroa dig för att produkten kommer in i ögonen eller andra delar av kroppen vid det mest olämpliga ögonblicket. Produkten innehåller 50% dietyltoluamid, etylalkohol och parfym. Företaget råder att avstå från att använda produkten för barn och gravida kvinnor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bebis

Gardex bryr sig inte bara om vuxna, utan också om barn. Det är därför Baby -serien släpptes, som kan ge pålitligt skydd för barnet från myggor och fästingar . En användning räcker för att inte oroa dig för barnets säkerhet i 2 timmar. I företagets katalog hittar du produkter som är lämpliga för barn från 3 månader, ett år och två år.

Aerosolen från denna linje är mycket populär, vilket kan skydda barnet inte bara från myggor, utan också från muggar . Ett särdrag hos produkten är att den innehåller äkta vanillin. Alla komponenter är helt säkra och kan inte orsaka allergiska reaktioner. Den huvudsakliga aktiva ingrediensen är IR 3535, som kan användas av spädbarn från ett års ålder.

Samtidigt rekommenderar företagets specialister att inte använda produkten mer än 2 gånger om dagen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Märkets katalog har också ett speciellt armband med flera patroner som kan bytas . Studier visar att användningen av ett sådant armband avsevärt minskar sannolikheten för myggbett i naturen med ett lågt till måttligt antal insekter. Produkten kan användas inte bara utomhus, utan också inomhus. Avstötande egenskaper bevaras länge om de förvaras i en lufttät låda. Produkten innehåller flera eteriska oljor som ger barnet ett tillförlitligt skydd mot mygg utan att orsaka allergiska reaktioner hos honom.

Bild
Bild
Bild
Bild

Linjen innehåller också klistermärken för kläder, vilket kommer att vara en bra lösning för barn från två år . Om du bara använder en klistermärke minskar risken för bett kraftigt. Medlet fungerar i 12 timmar efter att det har tagits bort från den förslutna förpackningen.

En distinkt fördel med klistermärkena är deras naturliga sammansättning: den huvudsakliga aktiva ingrediensen är apelsin- eller citrongräsextrakt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om klistermärket av någon anledning inte passar kan du använda ett klipp . De kan bäras i 6 timmar och högst två stycken åt gången. De innehåller också uteslutande naturliga ingredienser, vilket gör produkten absolut säker för barn i alla åldrar, trots att tillverkaren rekommenderar att du använder klipp för att skydda barn från 2 års ålder. Klippet är tillverkat av silikon och polymermaterial, vilket gör det bekvämt att bära och säkert.

Bild
Bild
Bild
Bild

Naturin

Naturin -serien skapades främst för människor som föredrar naturläkemedel, inklusive insektsmedel. Huvuddragen i produkterna från denna serie är att de inte innehåller någon kemi i sin sammansättning . Alla aktiva ingredienser är av naturligt ursprung, vilket fördelaktigt skiljer denna produkt från andra. En användning räcker för att ge skydd mot insekter i 2 timmar. På grund av det faktum att produkten inte innehåller sammansättningen av några syntetiska repellenter har den en behaglig doft.

De eteriska oljorna som ingår i linjen har en behaglig doft och irriterar inte andra.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Säkerhetsåtgärder

För att uppnå maximal säkerhet vid användning av produkter från Gardex är det värt att uppmärksamma försiktighetsåtgärder. Det bör noteras att Gardex -produkter klassificeras som säkra, men vid användning är det viktigt att inte glömma några av reglerna som finns i instruktionerna för varje produkt. Här är huvudpositionerna.

  1. Använd inte produkter för spädbarn och kvinnor under graviditeten. Det finns inga bevis för att detta kan skada dem, men det är fortfarande bättre att spela det säkert.
  2. Var noga med att se till att avstötningsmedlet inte kommer in i ögonen, munnen eller slemhinnorna. Om detta händer måste du skölja kontakten med en stor mängd rinnande vatten.
  3. Plagg ska hanteras utomhus. Det är förbjudet att utföra bearbetning av kläder som finns på en person.
  4. När du sprayar sprayen måste du vara extremt försiktig. Avståndet från huden måste vara minst 25 cm.
  5. Innan användning är det absolut nödvändigt att studera instruktionerna och kontrollera utgångsdatumet. Detta gäller särskilt för stora aerosoler på 250 ml, som kan användas under lång tid. En utgången produkt tappar vanligtvis helt sina egenskaper.
Bild
Bild
Bild
Bild

Således, Gardex erbjuder sina kunder ett brett utbud av myggavvisande produkter och produkter . Under utvecklingsprocessen ägnar tillverkaren särskild uppmärksamhet åt säkerheten för sina produkter. I katalogen hittar du produkter inte bara för vuxna utan också för barn, som uteslutande innehåller naturliga ingredienser i deras sammansättning, därför kan de inte orsaka allergiska reaktioner eller andra hälsoproblem.

Alla företagets formuleringar tolereras väl av huden, orsakar inte klåda, irritation och rodnad.

Rekommenderad: