Myggavvisande Armband: Myggavvisande Armband För Vuxna Och Barn. Hjälper De Och Hur Man Använder Det? Ersättningspatroner För Armband. Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Myggavvisande Armband: Myggavvisande Armband För Vuxna Och Barn. Hjälper De Och Hur Man Använder Det? Ersättningspatroner För Armband. Recensioner

Video: Myggavvisande Armband: Myggavvisande Armband För Vuxna Och Barn. Hjälper De Och Hur Man Använder Det? Ersättningspatroner För Armband. Recensioner
Video: 🦟 Mosquito Repellent Bracelet Unboxing & Review🦟 2024, April
Myggavvisande Armband: Myggavvisande Armband För Vuxna Och Barn. Hjälper De Och Hur Man Använder Det? Ersättningspatroner För Armband. Recensioner
Myggavvisande Armband: Myggavvisande Armband För Vuxna Och Barn. Hjälper De Och Hur Man Använder Det? Ersättningspatroner För Armband. Recensioner
Anonim

Armband mot mygg låter dig undvika angrepp av påträngande skadedjur, oavsett miljö. De flesta modellerna av sådana enheter är lämpliga att bära även av små barn.

Vad är det och hur fungerar det?

Ett anti-myggarmband, som namnet antyder, är utformat för att skydda en person från irriterande myggor. Det ser vanligtvis ut som en tät och smal tejp, vars längd når 25 centimeter, och som är utrustad med en knapp eller kardborre . Produkter av detta slag hjälper till att bekämpa inte bara myggor, utan också myrar, och ibland även flugor eller fästingar. Ett anti-myggarmband fungerar enligt följande: det innehåller ett ämne med en stark avskräckande doft. Produktens radie är upp till 100 centimeter i diameter. Ju längre kapseln är från insekterna, desto mindre uppstår effekten av den.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den "avskräckande" blandningen består vanligtvis av ren citronellaolja och eteriska oljor av lavendel, citron, pepparmynta eller pelargon . Ovanstående komponenter kan användas både individuellt och som en komposition. Bandets skyddande egenskaper varar i genomsnitt från 7 till 30 dagar. Produkten kan vara generisk, endast avsedd för vuxna eller barn. Det bör tilläggas att myggavvisande armband är indicerade för personer som lider av allergi.

Växtextrakten som används för impregnering stöter bort insekter, men skadar inte personen själv.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Myggskydd har många fördelar. Naturligtvis är den viktigaste effektiviteten i användningen - blodsugande insekter irriterar verkligen människor som bär produkter mindre . Det är väldigt enkelt att använda tillbehöret - lägg det på handleden och fäst knappen, armbandet är lätt, praktiskt och ganska estetiskt. De flesta modellerna kan användas även när du simmar i dammar eller i regnet. Armbanden har låg toxicitet, de tjänar länge och säljs till ett lågt pris.

Bland bristerna kallas oftast sannolikheten för att "snubbla" på en falsk och som ett resultat inte få något resultat . Vissa människor kan fortfarande vara allergiska mot avstötningsmedel, medan andra kan ha huvudvärk på grund av för stark lukt. Dessutom är vissa remmar förbjudna att bäras av barn under 3 år, gravida och ammande kvinnor, såväl som personer med överkänslighet i huden. Naturligtvis är allergi mot en av komponenterna som används också en kontraindikation.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Alla befintliga myggarmband kan delas upp i engångs- och återanvändningsbara. Dessutom skiljer sig modellerna åt i tillverkningsmaterialet. … Det kan vara plast med polymerer, gummi, mikrofiber, tjockt tyg, filt eller silikon.

Produkten kan fästas helt enkelt på armen eller fotleden, på remmarna på en väska, barnvagn eller kläder. Den skyddande substansen är antingen jämnt fördelad över hela armbandets yta eller innesluten i en speciell kapsel.

Disponibel

Engångsarmband fungerar under en viss tid, varefter deras effekt avbryts och tillbehöret kan bara kasseras.

Bild
Bild
Bild
Bild

Återanvändbar

Återanvändbara armband säljs med nya patroner. Genom att byta ut dem kan du använda produkten under en mycket längre period. Återanvändbara remmar är dyrare än engångsremmar . Det finns också påfyllningsbara silikonprodukter. Armbandet levereras med en vätska som kan appliceras om och om igen på tillbehöret och förlänga dess livslängd. Det är omöjligt att inte nämna en sådan sort som ett ultraljudsmygavvisande armband.

Enheten uppnår en avstötande effekt genom att härma ljudet från insekterna själva. Driftstiden är cirka 150 timmar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Toppmärken

Många märken producerar myggband inte bara för vuxna utan också för barn. När du väljer en produkt bör du inte bara fokusera på kostnad, utan också på användarvänlighet, produktens originalitet och möjligheten att använda den flera gånger.

För barn

Beprövade produkter levereras till marknaden av det italienska märket Gardex. Polymerarmbandet har tre huvudfärger: grönt, gult och orange. Den levereras med tre utbytbara patroner fyllda med en blandning av eteriska oljor av pelargon, mynta, lavendel och citronella . Det är väldigt enkelt att byta dem på egen hand efter det att den föregående gick ut. Effekten av ett sådant tillbehör varar i nästan tre månader och plattan byts ut efter 21 dagar. Det är tillåtet att bäras av barn från två års ålder, och innan det är det inte förbjudet att fixa produkten på en barnvagn.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är värt att nämna det Armbandet av termoplastiskt gummi från Gardex kan också stöta bort mugg och till och med fästingar . Individuell märkning gör det möjligt att välja optimal skyddsutrustning för alla åldrar. Ett plus är tillsatsen av en bitter livsmedelstillsats till den myggavvisande blandningen, vilket avskräcker barn från att försöka smaka på tillbehöret. Trots den barnsliga designen kan dessa myggband också bäras av vuxna. Bland kontraindikationerna för Gardex finns allergier mot dess komponenter, graviditet och amning. Det rekommenderas att bära en skyddande produkt högst 6 timmar om dagen.

Modervårdsarmband har utmärkt prestanda . Det snygga tillbehöret är helt och hållet tillverkat av naturliga ingredienser och är dermatologiskt godkänt. Bekämpning av skadedjur utförs av eteriska oljor av citrongräs, pelargon och pepparmynta. Produkten varar mer än 100 timmar. Det är tillåtet att bära det på kroppen för barn från tre års ålder, liksom för gravida kvinnor. En vanlig vuxen eller tonåring är i princip inte förbjuden att använda en sådan produkt. För yngre barn kan myggskydd fästas på en barnvagn, cykel eller kläder. Tillbehöret är fuktbeständigt, så det är inte ens nödvändigt att ta bort det medan du badar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bugslocks produkter är tillverkade av mjuk gummerad mikrofiber, vilket gör att de kan bäras även av spädbarn . Tack vare den speciella fästelementet "knapp" är det enkelt att fästa armbandet på armen eller fotleden, eller ändra storlek. Själva materialet, från vilket tillbehöret är tillverkat, är impregnerat med en myggavvisande vätska - eteriska oljor av lavendel och citronella, så det kräver inga ersättningspatroner. Giltighetstiden för den skyddande produkten är dock begränsad till 10 dagar. Plus är att Bugslock inte orsakar allergiska reaktioner. Den mångsidiga designen i sex färger gör att armbandet kan bäras av vuxna också.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mosquitall -armbandet ger pålitligt skydd . Barn gillar särskilt tillbehörets utseende: dekorerad med antingen en groda eller en delfinfigur. Blandningen innehåller också citronella, lavendel, mynta och pelargonoljor. Effektiviteten av att använda tillbehöret bibehålls i ett par veckor. Insektblockarmband kan bäras av barn från två års ålder.

Fördelen med designen är det automatiska fästelementet, liksom möjligheten att anpassa det till alla grepp på handen.

Bild
Bild
Bild
Bild

För vuxna

Sortimentet av märket Bugstop inkluderar mångsidiga, familje- och barnlinjer . Vuxenarmband har en diskret design, medan barnarmband, mycket ljusa, säljs med leksaker. För de små kan du också köpa speciella klistermärken impregnerade med ett skyddsmedel. Skyddstillbehörets livslängd varar från 170 till 180 timmar. Den fuktresistenta produkten fungerar mot mygg genom en citronella-baserad impregnering. Den speciella folien låter den inte avdunsta, vilket förlänger armbandets livslängd.

Ukrainska tillverkaren "Farväl squeak" erbjuder kunderna barn-, dam- och herrprodukter . Skyddsmedlet finns i en speciell kapsel som kan punkteras för att öka effekten. Det rekommenderas att bära den inte mer än 7 timmar om dagen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ett annat”vuxet” anti-myggarmband av hög kvalitet är Camping Protect-produkter.

Silikontillbehöret innehåller också ett arbetsämne i en speciell kapsel.

På grund av förmågan att reglera produktens intensitet kan dess giltighetstid nå 4-5 veckor. Green Luck -armband är lämpliga för alla åldrar och ger upp till 480 timmars skydd . Det finns flera färgvariationer av detta tillbehör.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man använder?

Att använda ett armband mot mygg är inte för svårt. Det är tillåtet att bära det inte mer än 5-6 timmar i rad, och ändå är det bättre att göra det i frisk luft eller i ventilerade rum . Det rekommenderas inte att sova i tillbehöret. Om du tillbringar natten i det fria eller på platser där insekter lever, är det bättre att fästa skyddet på sovsäcken eller i sängens huvud. Produkten ska inte tas i munnen och inte vidröra slemhinnorna. Om kontakt uppstår är det bättre att omedelbart skölja det drabbade området med rinnande vatten.

Barn ska endast använda "myggdämpning" under övervakning av vuxen . Förresten, om du är osäker på avsaknaden av allergi mot en av komponenterna är det rimligt att inte ens försöka sätta på ett armband, utan helt enkelt fästa det på en ryggsäck eller kläder. Förvara enheten i en hermetiskt försluten påse av polyeten för att förhindra avdunstning av impregneringen. Dessutom bör den ligga långt från värmekällor och belysningsarmaturer, eftersom oljorna i kompositionen kan antändas. Det är bättre att inte tvätta produkten eller sänka den specifikt i vatten, även om instruktionerna indikerar att den är vattentät.

Självklart ska du inte använda produkter som har gått ut eller de som har varit utomhus länge.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om det inte räcker med ett armband kan du sätta på två armband samtidigt och fördela dem på olika händer eller arm och fotled . Armbandet ska vara ordentligt fixerat på kroppen, men inte pressa blodkärlen. Det rekommenderas att observera din egen hälsa de första timmarna du bär den. Om klåda, utslag, rodnad eller halsont uppstår ska armbandet tas bort omedelbart och platsen för dess kontakt med huden ska sköljas med vatten. Undvik kontakt med öppen låga i tillbehöret för att undvika antändning.

Granska översikt

Ungefär hälften av recensionerna för myggavvisande armband håller med om att det är ganska effektivt, men bara när den ursprungliga produkten köps. Många barn bär gärna ett sådant tillbehör och försöker inte ens bli av med det . Den naturliga sammansättningen av den skyddande blandningen förhindrar uppkomsten av allergiska reaktioner. Av kommentarerna att döma visar sig dock att bandets effektivitet är mycket lägre i skogen eller på landsbygden, medan stadsborna praktiskt taget inte klagar på blodsugande insekter.

Dessutom innehåller de flesta recensioner fortfarande ett klagomål om en skarp och ganska märklig lukt. Det noterades också att effekten av att bära tillbehöret gradvis minskar även med korrekt förvaring.

Rekommenderad: