Makita Garden Shredder: Anordning För Trädgårdskrossar För Gräs Och Grenar, Storlekar Och Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Makita Garden Shredder: Anordning För Trädgårdskrossar För Gräs Och Grenar, Storlekar Och Recensioner

Video: Makita Garden Shredder: Anordning För Trädgårdskrossar För Gräs Och Grenar, Storlekar Och Recensioner
Video: Best Garden Shredder Reviews 2021 | Best Budget Garden Shredders (Buying Guide) 2024, Maj
Makita Garden Shredder: Anordning För Trädgårdskrossar För Gräs Och Grenar, Storlekar Och Recensioner
Makita Garden Shredder: Anordning För Trädgårdskrossar För Gräs Och Grenar, Storlekar Och Recensioner
Anonim

Idag har ett stort utbud av enheter skapats för att underlätta rutinmässigt arbete i trädgården eller trädgården. Med deras hjälp kan du inte bara hålla webbplatsen i perfekt renhet, utan också skapa miljövänliga gödningsmedel på egen hand. Makita Garden Shredder är en sådan enhet. Dess funktioner, driftsprincip och driftsregler kommer att diskuteras nedan.

Bild
Bild

Beskrivning

Detta verktyg är en speciell typ av utrustning som är utformad för att hugga gräs, träd och buskar. Ofta kallas denna enhet också för en trädgårdsförstörare.

Beroende på storlek, effekt och typ kan det vara antingen universellt, det vill säga det hugger nästan alla växter, eller det kan bara bearbeta ett slag, till exempel bara gräs.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tack vare de inre skärarna och knivarna förvandlar Makita trädgårdsförstörare onödig överväxt i området till små flisor. De är idealiska för vidare produktion av humus ., som är känt för att vara det bästa växtgödselmedlet.

Användningen av en sådan strimlare gör det möjligt att snabbt, enkelt och utan kontaminering av miljön rengöra området för onödiga träd och växter, och vid utgången också få en grund för befruktning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Karakteristisk

Det japanska märket erbjuder sina kunder den kraftfulla Makita UD2500 Garden Shredder. Denna enhet har ett antal särdrag som utmärker den positivt mot bakgrund av konkurrenters produkter, nämligen:

  • Shredderns kropp är tillverkad av ultratåliga moderna material, varför den inte är rädd för några typer av mekaniska påverkan och den negativa påverkan av den yttre miljön;
  • moderna motorsystem - det är de som säkerställer korrekt användning av kvarnen under lång tid och denna funktion har bevisats klart;
  • ganska överkomligt pris - tillsammans med hög kvalitet, funktionalitet och hållbarhet är denna faktor avgörande för köpet;
  • en trädgårdsförstörare för denna japanska tillverkare är utformad för bearbetning av gräs och grenar, medan råvaran kan vara antingen torr eller våt - enheten kommer fortfarande att hantera det effektivt;
  • tack vare installationen av kraftfulla fräsar kan trädgårdsförstöraren enkelt bearbeta även de träd med en stamdiameter på upp till 40 cm; Att skryta med sådana resultat ligger inte hos varje tillverkare.

Förutom sådana funktioner har Makita UD2500 -shredder, precis som alla andra typer av utrustning, vissa fördelar och nackdelar, som du definitivt bör bekanta dig med innan du köper.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

De främsta fördelarna med sådan trädgårdsbehandlingsutrustning är följande:

  • elmotorns effekt är 2,5 W;
  • strimlaren är utrustad med ett inbyggt kylsystem;
  • kvarnens främre grill är gjord av en speciell aluminiumlegering, vilket ökar dess styrka;
  • enheten fungerar från en anslutning till en konventionell strömförsörjning;
  • du kan flytta makulatorn inte bara med hjälp av små manövrerbara hjul, utan också genom att lyfta den och bära den med speciella handtag på sidorna;
  • under drift avger enheten inte höga ljud;
  • det finns en speciell tank för tillfällig lagring av den resulterande krossade massan;
  • själva shreddern har en kompakt storlek, som gör att den kan lagras även i rum med ett litet område;
  • för att kontrollera tankens fyllningsgrad finns det ett speciellt visningsfönster;
  • med hjälp av olika munstycken kan du få både en grov fraktion av chips och en liten;
  • En obestridlig fördel är tre års garanti från tillverkaren själv.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om vi pratar om bristerna, identifierades följande under den frekventa användningen av trädgårdsförstöraren:

  • när du utför en stor mängd arbete fylls lagertanken snabbt och du måste ta pauser ofta för att tömma den.
  • Det är mycket obekvämt att bära själva tanken, eftersom konstruktionen inte ger särskilda handtag - de är endast tillgängliga på enhetens kropp.

Inga andra nackdelar hittades i denna typ av trädgårdsutrustning. Samtidigt säger både tillverkaren själv och ägarna till en sådan japansk shredder att nackdelarna uppträder i hans arbete endast i de fall då instruktionerna inte tydligt följs och enheten är överbelastad. Om allt görs tydligt i enlighet med bruksanvisningen kommer inga brister att dyka upp alls.

Specifikationer

Makita UD2500 trädgårdsförstörare har en elektrisk typ av motor och en effekt på drygt 3 hästkrafter. Maskinen väger bara 30 kg och har en uppsamlingskapacitet på 67 liter. Enhetens strimlingssystem presenteras i form av en speciell skäraxel. Shredderns kropp är tillverkad av kraftig plast, och själva enheten tillhör kategorin professionella enheter, men samtidigt är den utmärkt för privat bruk.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Rekommendationer för användning

För att trädgårdsförstöraren ska fungera länge och utan klagomål, det är nödvändigt att iaktta följande regler under driften:

  • före varje lansering ska enheten inte vara ansluten till nätverket förrän den har visuellt inspekterats fullständigt;
  • tanken ska tömmas för hackade grenar och gräs när fyllningsgraden är 80%;
  • försök inte fylla behållaren helt eller försök att tama grenar och gräs i tanken;
  • det är absolut nödvändigt att utföra förebyggande underhåll av enheten varje gång innan du rengör den för förvaring;
  • platsen där krossaren förvaras måste vara torr och skyddad från inträngande av stora mängder vatten och snö.

Viktig! Efterlevnaden av dessa enkla rekommendationer gör att du kan bibehålla både utseendet och felfri prestanda hos makulatorn under många år.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Recensioner av denna produkt är ganska kontroversiella. Samtidigt är det majoriteten av invånarna i vårt land som är missnöjda med att enheten ofta vibrerar under drift, tanken fylls snabbt och ibland slås makulatorn helt enkelt inte på. Ägarna till denna enhet från andra länder har praktiskt taget aldrig sådana problem. Anledningen till denna negativa inställning ligger i att de banala bruksanvisningarna inte följs. Slutsatsen är enkel - följ noga alla tillverkarens instruktioner, överbelasta inte enheten, och i händelse av problem - kontakta det märkta servicecenteret.

Rekommenderad: