DEXP -högtalare: Granskning Av Bärbara Modeller, P170 Och Pulsar, P350, Med Ljudsystem, Med Bluetooth Och Andra. Hur Ansluter Jag?

Innehållsförteckning:

Video: DEXP -högtalare: Granskning Av Bärbara Modeller, P170 Och Pulsar, P350, Med Ljudsystem, Med Bluetooth Och Andra. Hur Ansluter Jag?

Video: DEXP -högtalare: Granskning Av Bärbara Modeller, P170 Och Pulsar, P350, Med Ljudsystem, Med Bluetooth Och Andra. Hur Ansluter Jag?
Video: 2 yrs Male child 2 cm Vesical Calculus Laser Cystolithotripsy 2024, April
DEXP -högtalare: Granskning Av Bärbara Modeller, P170 Och Pulsar, P350, Med Ljudsystem, Med Bluetooth Och Andra. Hur Ansluter Jag?
DEXP -högtalare: Granskning Av Bärbara Modeller, P170 Och Pulsar, P350, Med Ljudsystem, Med Bluetooth Och Andra. Hur Ansluter Jag?
Anonim

Bärbar akustik har funnits på marknaden länge. Det är radikalt annorlunda än tidigare släppta bärbara musikenheter. Kompakta, funktionella, lättanvända högtalare blev snabbt populära och efterfrågade. Många tillverkare erbjuder bärbara högtalare av högsta kvalitet, och en av dem är DEXP.

Särdrag

Grundåret för DEXP -märket anses vara 1998. En grupp professionella ingenjörer i Vladivostok organiserade ett litet företag för att tillhandahålla datortjänster och montera datorer. Under flera år har företaget framgångsrikt utvecklats, och under 2009 organiserade ägarna det första monteringscentret för bärbara datorer på Ryska federationens territorium. Nästa steg i företagets utveckling var organisationen av produktion av personliga och surfplattor samt LCD -skärmar under eget varumärke. Idag omfattar DEXP -produktsortimentet alla typer av datorutrustning och kringutrustning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

I utvecklingsprocessen följde företaget flera principer

  • Tillräcklig kostnad … Genom att analysera priserna för produktutbudet till konkurrenterna erbjöd företaget sin utrustning till en mer attraktiv kostnad.
  • Kvalitetssäkring … Kvalitetskontroll av tillverkade produkter i alla produktionsled gör det möjligt att ge en långsiktig garanti på utrustning.
  • Räckvidd … Efterfrågeforskning gör att företaget kan erbjuda de mest efterfrågade produkterna som uppfyller kundernas behov. DEXP -högtalare har blivit en av de ledande i sitt segment på grund av deras höga kvalitet och överkomliga pris.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

Det finns många anständiga modeller inom DEXP -akustiken, som alla har sina egna unika egenskaper.

DEXP P170

Högtalarens effekt är bara 3 W, så dess maximala volym är inte för hög. Det rekommenderas att använda P170 -modellen inomhus … Högtalaren ger en snabb anslutning till en smartphone eller surfplatta via Bluetooth. För älskare av ljudböcker kan denna modell vara det bästa alternativet. Närvaron av USB gör att du kan spela ljudfiler från ett minneskort, och FM -tunern ger stabil mottagning av radiosignaler. Kolonnen är utrustad med ett 500 mAh batteri , vilket räcker för 3 timmars kontinuerligt arbete.

För att helt återställa batteriets energi räcker 1,5 timmars laddning. Den kompakta storleken gör att du kan ta med dig enheten på semester eller resor.

Bild
Bild
Bild
Bild

DEXP P350

Egenskaperna hos DEXP P350 -akustiken överstiger avsevärt de för den tidigare modellen. Batterikapaciteten ökade till 2000 mAh … Enhetens totala effekt är 6 W, vilket ger den nödvändiga volymen och kvaliteten även i närvaro av främmande brus. Det stora utbudet av stödda frekvenser (från 100 till 20 000 Hz) garanterar djupt ljud vid valfri volymnivå.

DEXP P350 används ofta som en ljudkälla för bärbara datorer.

Anslutningen mellan dem sker med ett Bluetooth-gränssnitt eller en standard line-in. Kolonnfodralet är tillverkat av högkvalitativ plast och skyddas från stänkande vatten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Pulsar

DEXP: s Pulsar -ljudsystem fungerar som 1.0, med Enhetens effekt är imponerande 76 W .… Med en liknande konfiguration och pris har den presenterade modellen praktiskt taget inga konkurrenter. Enheten är utrustad med en radiomottagare som låter dig lyssna på FM -radio i bra kvalitet. Närvaron av en LCD -skärm på högtalarens framsida låter dig övervaka enhetens funktion.

För att underlätta kontrollen levereras högtalaren med en fjärrkontroll. Det låter dig fjärrkonfigurera alla parametrar för enheten. Det går att ansluta ljudsystemet till andra enheter via Bluetooth eller AUX -kontakten. Kapaciteten på batteriet som installerats i Pulsar är 3200 mAh , vilket gör att han kan arbeta stabilt i 6 timmar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur ansluter jag?

Innan du börjar arbeta med akustik DEXP det rekommenderas att noggrant studera instruktionerna som följer med varje modell. Den beskriver alla tekniska egenskaper hos det köpta ljudsystemet, hur man ställer in radion och ansluter till huvudenheten.

Nästan alla modeller av bärbara DEXP -högtalare är utrustade med Bluetooth, vilket gör att du snabbt kan ansluta dem till en modern dator, bärbar dator, smartphone eller spelare. Med en liknande anslutning ljudkällan och högtalaren kan vara upp till 10 meter från varandra … Vid störningar eller hinder kan akustiken bli instabil. Detta kan manifestera sig i ljudavbrott, främmande brus och en minskning av volymen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vissa DEXP -högtalare är utrustade med en fjärrkontroll. Den kan användas för att ansluta via Bluetooth var som helst i rummet där ljudsystemet är installerat.

En mer stabil och pålitlig anslutning är AUX -kontakten. I detta fall garanteras stabilt ljud av hög kvalitet, men högtalarnas placering begränsas av anslutningskabelns längd.

En översikt över DEXP -kolumner - nedan.

Rekommenderad: