Tillverkare Av Stoppade Möbler I Ryssland: En Lista över Högkvalitativa Premiumklädda Möbelföretag Och Andra

Innehållsförteckning:

Video: Tillverkare Av Stoppade Möbler I Ryssland: En Lista över Högkvalitativa Premiumklädda Möbelföretag Och Andra

Video: Tillverkare Av Stoppade Möbler I Ryssland: En Lista över Högkvalitativa Premiumklädda Möbelföretag Och Andra
Video: Building a Sofa 2024, Maj
Tillverkare Av Stoppade Möbler I Ryssland: En Lista över Högkvalitativa Premiumklädda Möbelföretag Och Andra
Tillverkare Av Stoppade Möbler I Ryssland: En Lista över Högkvalitativa Premiumklädda Möbelföretag Och Andra
Anonim

Det finns många stoppade möbeltillverkare i Ryssland. För att göra rätt val måste du noggrant studera deras betyg och bekanta dig med funktionerna i sortimentet för varje märke. I vårt land finns det inte bara stora möbeltillverkare, utan också företag i premiumklass, som bör diskuteras separat.

Särdrag

Tillverkningen av stoppade möbler i Ryssland har en lång historia. Och under denna tid har det förbättrats avsevärt både tekniskt och estetiskt. Nu har ryska tillverkare av stoppade möbler gått långt från den stereotypa bilden som fanns för 25 år sedan . Då var det möjligt att producera "bara inhemska billiga produkter, och bara kvaliteten som det visar sig."

På grund av ökad konkurrens var det nödvändigt att närma sig mycket strängare både egenskaperna hos grundmaterialen, produktionstekniken och sammansättningen av den använda utrustningen och utbildning av teknologer och montörer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Resultatet lät inte vänta på sig. Sedan början av 2010 -talet är inhemska möbelprodukter minst lika bra som importerade produkter i samma prisklass . Antalet modeller är redan flera tiotusentals. All modern teknik och de senaste designinnovationerna introduceras aktivt. En stor del av varorna genomgår redan ständig certifiering för överensstämmelse med västeuropeiska standarder. Samtidigt gör närvaron av lokal produktion och de relativt låga transportkostnaderna därför möbler från fabriker i Ryska federationen till ett ganska lönsamt köp.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Översikt över fabriker och deras sortiment

Genom att ge en lista över storskaliga tillverkare är det svårt att passera Rival. Hon fokuserar på produktion av fallmodeller. Förutom fullvärdiga soffor innehåller sortimentet:

  • puffar;
  • fåtöljer;
  • soffor.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Användningen av lock är särskilt värdefull för dem som har husdjur hemma, liksom för barnfamiljer. Företaget har ett liknande sortiment Möbel-innehav . Det inkluderar soffor, soffor och en mängd olika ottomaner. Under detta märke produceras också skräddarsydda soffor, som kan ha icke-standardiserad geometri.

Ett otvivelaktigt plus är det faktum att Mebel-Holding också är redo att leverera skåpmöbler av hög kvalitet och därigenom helt löser problemet med att inreda ett visst hus.

Bild
Bild
Bild
Bild

Du kan hitta täckmöbler som en del av produkten Anderssen . Några av företagets produkter tillhör premiumklassen och kommer att tillfredsställa även de mest kräsna konsumenterna både praktiskt och estetiskt. Fabriken har varit i drift sedan 2000, och under denna tid har den upprepade gånger moderniserat både produktion och modellutbud. Företaget har organiserat en hel produktionscykel. Det finns alternativ med ett mycket annorlunda utseende:

  • i lugna och energiska färger;
  • med utförande i en färg och blommotryck;
  • med geometriska mönster med ett strikt utseende;
  • i stil med klassiker eller modern minimalism.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Företaget lovar att använda pålitliga och beprövade omvandlingsmekanismer, samt:

  • klädsel med förbättrade praktiska egenskaper;

  • robusta omslag gjorda av treskiktsmaterial;
  • olika design och praktiska lösningar.

Men toppen av listan över elittillverkare är företaget " Shatura-möbler ". Det sticker ut för sitt helt enkelt gigantiska sortiment och produktionsskala. Du kan köpa soffor, soffor och fåtöljer för både ett bostadshus och ett gediget kontor. Produktionen utförs inte bara i Moskva, utan också i staden Balakovo, där den största europeiska möbelfabriken ligger. Möbler produceras för sovrum och kök, för korridorer och rum, även för kontor och hotell.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns ett lokalt ledande varumärke i Volga -regionen - Blando . Han är också specialiserad på mjuka headset. De är utformade för både hem och kontor. Både mycket billiga soffor och produkter för den mest krävande smaken erbjuds. Företaget har varit verksamt sedan 1992, dess produktion upptar över 5000 kvadratmeter. m.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kvalitetsbetyg

De flesta experter kallar nu den berömda Shatura för en av de bästa inhemska tillverkarna. Företaget har fått sin erfarenhet sedan 1961, vilket redan talar mycket för att förstå människor. Ja, villkoren var inte desamma, och konsumenten var inte densamma … men praktiken är fortfarande en oersättlig sak. Mer än 600 butiker verkar under varumärket Shatura, vilket bekräftar den höga kvaliteten och populariteten hos sådana produkter. Dessutom går några av produkterna från företagets företag till IKEA -nätverket, vilket fungerar som en ytterligare bekräftelse på kvaliteten.

Mycket yngre Krasnodar fabriken "Katyusha ". Hon började arbeta, faktiskt, bara under XXI -talet. Men detta hindrade henne inte från att uppnå en mycket anständig position. Katyushas sortiment designades ursprungligen med förväntan på en perfekt kombination av olika objekt. Därför är det nu fullt möjligt att förse hela huset med produkter av ett märke.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vissa experter tror att användare tillskrivs den tredje raden " Mebel-Holding " borde ha satts först. Detta företag tillverkar högkvalitativa produkter. Modellerna är ganska olika, och att välja den optimala kommer inte att vara svårt.

Sortimentet innehåller ett antal icke-standardiserade produkter. Därför förenklas inredningen även för specifika uppgifter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Produkter under varumärket förtjänar också uppmärksamhet. " Soyuz-möbler " … Företagets produkter tillhör kategorin ekonomi, men detta påverkar inte de praktiska egenskaperna. Tillverkaren försöker använda komprimerat spån, som är mycket billigare än massivt trä, och till och med spånskiva. Varorna från "Borovichi-möbler" är också välförtjänt populära.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sofforna i detta märke är praktiska och ergonomiska samtidigt. Konsumenterna kan välja mellan olika typer av läder- och tygklädsel. Med tanke på dessa fastigheter, liksom överkomliga priser, bör "Borovichi-möbler" placeras på fjärde plats åtminstone. Och den femte raden är upptagen av möblerna "Allegro-Classic", som utmärks av:

  • extraordinära former;
  • noggrann estetisk utarbetning;
  • bekvämlighet;
  • en mängd olika mönster;
  • rimliga priser.

Rekommenderad: