Ikea Barnbord (25 Bilder): Plastbord Med Stolar För Ett Barn, Ett Sortiment Av Barnmöbler Och Produktrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Ikea Barnbord (25 Bilder): Plastbord Med Stolar För Ett Barn, Ett Sortiment Av Barnmöbler Och Produktrecensioner

Video: Ikea Barnbord (25 Bilder): Plastbord Med Stolar För Ett Barn, Ett Sortiment Av Barnmöbler Och Produktrecensioner
Video: Styla vardagsrummet! - Inred med mig || Hemma hos Falk 2024, Maj
Ikea Barnbord (25 Bilder): Plastbord Med Stolar För Ett Barn, Ett Sortiment Av Barnmöbler Och Produktrecensioner
Ikea Barnbord (25 Bilder): Plastbord Med Stolar För Ett Barn, Ett Sortiment Av Barnmöbler Och Produktrecensioner
Anonim

I ett barnrum är det mycket viktigt att utrusta en plats för klasser. Ikea erbjuder barnbord där ditt barn kommer att känna sig bekväm att rita, spela brädspel eller studera naturvetenskap. Vad dessa produkter är, vilka funktioner de har, kommer att diskuteras i den här artikeln.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Ikea -företaget är allmänt känt i vårt land, och dess produkter är mycket efterfrågade. Det grundades i Sverige 1943 och har sedan dess erövrat hela världen. Detta märke erbjuder en mängd olika produkter för hemmet, inklusive bord för barn.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ikea barns skrivbord har ett antal fördelar

  • Alla produkter är tillverkade av miljövänliga material och är helt säkra för dina barn.
  • Designad speciellt för spädbarn, har inga vassa hörn. Även om du spelar utomhusspel i ditt rum kommer ditt barn inte att stöta på möbler och kommer inte att skadas allvarligt.
  • Flera modeller presenteras för dig, varifrån du kan välja det bord du behöver.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Möjligheten att ändra måtten på vissa modeller hjälper inte att ändra möblernas attribut, utan bara att anpassa den till ditt barns parametrar.
  • Komplett med ett bord kan du alltid köpa en stol i en färg och utförande.
  • Kostnaden för dessa möbler är ganska demokratisk, och nästan alla har råd att köpa dem.
Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Ikea barnbord är gjorda av flera typer av material.

Plast . Den använder helt säker polyeten, som används för att tillverka barnrätter, inklusive matningsflaskor, babyblöjor och matbehållare. Det är motståndskraftigt mot förändringar i temperatur och luftfuktighet, ultraviolett strålning, så produkter gjorda av det kan användas även utomhus, utan rädsla för att plasten brinner ut, bordet deformeras och förlorar sitt ursprungliga utseende. Dessutom är möbler av den ganska lätta, även barn kan bära den.

Bild
Bild
Bild
Bild

Massiv furu . För tillverkning av barnbord används trä som växer i Karelen. Det är ett miljövänligt material som inte orsakar allergier. Dessutom är möbler gjorda av det ganska starka och hållbara. Massivt träbord kommer att tjäna dig och ditt barn i mer än ett år. Dessutom är trädet inte rädd för fukt, därför kommer produkten inte att försämras från ett spillt glas vatten på den. Var inte rädd för att ett barn kan måla det. Bordets yta kan alltid återställas och återgå till sitt ursprungliga utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • Fiberboard (fiberboard) . Detta material erhålls genom varmpressande träfibrer. Det är också miljövänligt och säkert för barnens hälsa. Det tål fuktförändringar bra.
  • Spånskiva . Detta är en analog av massivt trä, tillverkat av trärester i form av sågspån. Detta material är mycket billigare än naturligt trä, men mindre hållbart och tolererar inte heller fuktförändringar. Från ett överskott av vatten kan dess yta svälla och deformeras, vilket resulterar i att produkten tappar sitt utseende. Detta material är inte föremål för restaurering och du måste bara byta ut möbler från det.

Alla träytor är behandlade med träfläck, vilket ger produkten dess ton, och akryllack, vilket gör det lättare att ta hand om produkten, och förhindrar också att smuts tränger in i träets porer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Färger

Färgerna på produkterna beror på materialet från vilket de är tillverkade.

Så, barnbord i plast har en ganska ljus variation av färger. Här hittar du blått, rosa, grönt och vitt.

Massiva träprodukter tillverkas huvudsakligen i den naturliga tonen av tall, men de kan också målas vita.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

Ikeas utbud av bord för barn innehåller flera modeller.

" Mammut ". Detta är ganska hållbart, och samtidigt kommer lätta plastmöbler att motstå alla påfrestningar under ditt barns aktiva spel, och de ljusa färgerna i detta attribut kommer inte att lämna honom likgiltiga, kommer att bidra till att skapa en unik interiör i barnrummet. Dessutom gör bordsskivans mått 77x55 cm att två barn kan placeras bakom den samtidigt.

Ett sådant bord kan placeras inte bara hemma, utan också i trädgården, till exempel organisera en bebis födelsedag utomhus. Komplett med denna egenskap av möbler, du kan köpa stolar eller pallar.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Flisat ". Detta är en växande modell som kan ändra höjden på bordsskivan beroende på ditt barns höjd. Det finns totalt tre höjder: 52 cm för en förskolebarn från 3 till 6 år, 62 cm för en elev från 7 till 13 år, 72 cm för en vuxen med medelhöjd. Dessutom är det möjligt att ändra vinkeln på bordsskivan, vilket också är praktiskt för träning. Locket på bordet har ett rör runt omkretsen, vilket förhindrar att brevpapper faller under lektionerna. Denna modell är utrustad med en speciell hållare som hjälper till att fästa Mola -papperet i en rulle från Ikea och förhindra att det rullar av under ditt barns kreativa aktiviteter.

Flisat -bordet kan eftermonteras med speciella behållare där ditt barn kan förvara alla möjliga småsaker.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • " Sundvik ". Massivt furubord avsett för förskolebarn. Dess höjd är bara 55 cm. Modellen har praktiska lådor under bordsskivan, vilket ger förvaringsutrymme för brevpapper direkt inuti detta möbelattribut.
  • " Återställ ". Modell för en picknick. Det är ett träbord och bänkar gjorda av lameller. Rekommenderas för utomhusbruk, till exempel en terrass eller trädgård. Det kommer att gå bra med vuxenmöbler från Eplaro -serien.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • " Stuva ". Barnbord som har en loftsäng. Med den här uppsättningen möbler kommer du omedelbart att utrusta barnkammaren till ett växande barn med allt du behöver: ett bord med rymliga lådor, en säng, en garderob och ett skrivbord.
  • " Paul ". Ett annat alternativ för ett odlingsbord, det har inget överflödigt: en enkel form, med ytterligare lameller i botten, där du bekvämt kan placera till exempel ett överspänningsskydd från en dator. Eftersom bordet är målat vitt kan det flyttas nära fönsterbrädan och därmed organisera ett utrymme, vilket ökar arbetsytan på bordsskivan.
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Recensioner om Ikea barnbord är ganska höga. Möblerna är faktiskt av hög kvalitet. För fällbara modeller är beslagen pålitliga, så att du enkelt kan ändra höjden på detta attribut. För sådana möbler är barn bekväma att inte bara göra sina läxor utan också göra något.

Konsumenter skriver praktiskt taget inte om bristerna, även om man kan hitta negativa uttalanden om priset på produkter.

Rekommenderad: