Ikea Bordsöverlägg: Genomskinliga Hörnskydd I Silikon

Innehållsförteckning:

Video: Ikea Bordsöverlägg: Genomskinliga Hörnskydd I Silikon

Video: Ikea Bordsöverlägg: Genomskinliga Hörnskydd I Silikon
Video: How To Place Transparent Dining Table Cover | Crysendo Super Clear Transparent Table Cover 2024, April
Ikea Bordsöverlägg: Genomskinliga Hörnskydd I Silikon
Ikea Bordsöverlägg: Genomskinliga Hörnskydd I Silikon
Anonim

Det är svårt att föreställa sig livet utan ett bord. Det används särskilt ofta, därför behöver det noggrant underhåll. Den här frågan är oerhört viktig om familjen har barn, eftersom det ibland är väldigt svårt att hålla reda på lite bus. För att undvika kontaminering och skada på bordsskivan kan du använda Ikea -bordsoverlägg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och funktioner

Den viktigaste funktionen för Ikea -dynan (pad) är att skydda bordet och, som ett resultat, förlänga dess livslängd. Buvarna är gjorda av mjukt material som inte glider på bordet, vilket innebär att sannolikheten för oavsiktliga fall av föremål på grund av glidning av fodret minimeras. Oroa dig inte om en vacker prydnad på bordet, om det finns en, för du kan alltid välja en transparent silikonmodell.

Detta alternativ täcker inte ritningen, men bordet är fortfarande säkert . Företagets sortiment innehåller dock också sådana modeller som själva blir en dekoration av bordsskivan.

Sådana överlägg kan spela en helt annan roll - dekorativa, dölja eventuella brister i bordsskivan från nyfikna ögon. I detta fall ska buvars inte vara transparenta.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ikea erbjuder också skyddskuddar för bordshörn . Med deras hjälp kan du både skydda hörnen och skydda dig från dem. Överläggen är fästa vid bordsskivans topp och botten. En sådan åtgärd gör att du kan förhindra uppkomsten av marker på platsen för fixering, liksom att skydda hushållsmedlemmar från olycksfallsskada, eftersom sannolikheten för att slå huvudet på hörnet av bordet är särskilt hög hos små barn.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

Det finns flera av de mest populära Ikea -pumpmodellerna:

Överlägg "Preis " tillverkad av starkt och hållbart Eva -material. Det är motståndskraftigt mot kemisk och mekanisk belastning, så risken för sådana obehagliga fenomen som repor och fläckar minimeras. Det är värt att notera att Eva -materialet anses vara miljövänligt, så om du ska köpa ett sådant alternativ till ett barnbord kan du tryggt ge Preis -byrån din preferens. Att ta hand om detta tillbehör är lika enkelt som att pilla päron, allt du behöver göra är att torka av det med en fuktig trasa. Tack vare överläggets transparens blir ritningen på bordet synlig. Dessutom kan du placera viktiga anteckningar under den transparenta baksidan, de kommer att vara läsbara, vara till hands när som helst. Storleken på överlägget är 65x45 cm, och kostnaden är cirka 300-400 rubel.

Bild
Bild

Överlägg "Skrutt " har ett liknande utseende som det som beskrivs ovan, men den här modellen är gjord helt i svart. Det är bäst att använda en torr trasa för att ta hand om dynan. Produktens slitstyrka är ganska hög. Dess storlek är 65x45 cm, och priset är cirka 300 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Rissla pad - dekoration av ett skrivet hem eller skrivbord. Modellen kommer att betona interiörens svårighetsgrad och bli ett attribut i stil med minimalism. Den svarta färgen ger det åtstramning och den vita trimmen på kanten - originalitet och sofistikering. Polyuretan, från vilket det är tillverkat, ger fodret styrka, hög motståndskraft mot kemisk och mekanisk belastning. Böjningen längs produktens kant gör att varianten kan fixeras väl på bordet. Måtten på ett sådant prov är 86x58 cm, och priset är 1700 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ikea -pluggar är armaturer som passar över bordets hörn. De hjälper till att undvika oavsiktlig skada, förhindrar att flis och nötning uppträder.

Bild
Bild

Recensioner

"Preis" -kudden har många positiva recensioner på grund av dess styrka och hållbarhet. Någon köper den till skrivbordet, någon till barnkammaren eller köket. Alla som har provat detta tillbehör i köket noterar att materialet inte är resistent mot höga temperaturer. Detta faktum kan inte annat än uppröra konsumenterna.

Bland nackdelarna noterade användarna också produktens lilla storlek och bristen på liknande alternativ i alternativa dimensioner . De som köpte överlägget till barnbordet noterade att bordet alltid förblir rent och att överlägget inte absorberar färg och andra fläckar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är också bekvämt för en dator skrivbord, eftersom det inte finns något behov av att köpa en musmatta.

Enligt recensioner klarar Skrutt -modellen sina uppgifter fullt ut, men under användningen har konsumenter identifierat många negativa aspekter. För det första noterar många att produkten glider på bordets yta, och detta kan av misstag få föremål att falla. För det andra märkte konsumenterna när de använde produkten närvaro av främmande obehaglig lukt , som dock försvann med tiden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Risla -modellens utseende lämnar inte likgiltig någon konsument som älskar stram lakonisk design. Användare anser att produkten är av hög kvalitet och praktisk, eftersom den inte bara kan användas för att skydda bordet från mekaniska eller andra typer av påverkan, utan också för att dölja befintliga skador. Till skillnad från andra modeller, detta alternativ är resistent mot höga temperaturer.

Tillverkaren har tillhandahållit en hemlig ficka, för vilken de flesta användare är tacksamma för honom. Nackdelarna med köpare är den höga kostnaden för produkten och bristen på val av storlek. När du använder det här alternativet på ett datorbord "glider" datormusen och kräver att du köper en extra matta.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner av Patrol -bordets hörnfästen är generellt bra. Produkterna är mjuka och skyddar verkligen mot stötar, men vissa konsumenter noterar att de inte håller bra, medan andra säger att det är ganska svårt att ta bort det lim som de är fixerade från bordsskivan. Detta förstör mycket hennes utseende.

Genom att jämföra alla för- och nackdelar bestämde användarna att priset på produkten var klart överpris.

Bild
Bild
Bild
Bild

I allmänhet är konsumenterna nöjda med de listade produkterna och känner att de verkligen klarar skyddsfunktionerna. Men människor är fortfarande upprörda över det lilla utbudet av överlägg, deras storlekar och färgvariationer. De flesta produkter är inte resistenta mot höga temperaturer, så du kan inte lägga heta föremål på flaskbehållarna.

Rekommenderad: