Glidande Garderob Med Glas (37 Bilder): Vitvit Modell För Böcker Och En Hall, Med Tonat Glas

Innehållsförteckning:

Video: Glidande Garderob Med Glas (37 Bilder): Vitvit Modell För Böcker Och En Hall, Med Tonat Glas

Video: Glidande Garderob Med Glas (37 Bilder): Vitvit Modell För Böcker Och En Hall, Med Tonat Glas
Video: wardrobe | sliding wardrobes | sliding door wardrobe | mirrored wardrobe | interior look 2024, Maj
Glidande Garderob Med Glas (37 Bilder): Vitvit Modell För Böcker Och En Hall, Med Tonat Glas
Glidande Garderob Med Glas (37 Bilder): Vitvit Modell För Böcker Och En Hall, Med Tonat Glas
Anonim

För närvarande presenteras ett stort urval av skjutbara garderober på möbelmarknaden. Denna typ av möbler finns i nästan alla hem, eftersom den utmärks av sin funktionalitet. Garderober med glas förtjänar särskild uppmärksamhet.

Bild
Bild

Skjutbara garderober med glas kan avsevärt förändra din interiör. Om du behöver utöka utrymmet är det rätt val att använda ett skåp med glas.

Fördelar och nackdelar

Det är ingen hemlighet att glasmöbler kan utvidga utrymmet externt, vilket är mycket viktigt om det inte finns mycket utrymme. Dessutom är sådana möbler inte rädda för att utsättas för fukt. Den säkra infästningen för garderobsdörrar i glas är mycket funktionell.

Naturligtvis finns det flera nackdelar med dessa möbler. När du köper ett skåp med glas är det värt att överväga att det ska hanteras med försiktighet, eftersom glaset inte tål ett starkt slag.

Det bör också skyddas från mekaniska skador.

Bild
Bild

Betydande nackdelar inkluderar bakgrundsbelysning, som endast fungerar som dekoration och inte har någon användbar funktion. På grund av den mycket låga effekten kan det vara svårt att se vad som finns inuti skåpet. Håller med om att detta inte är särskilt bekvämt.

Bild
Bild

Typer och syfte

Det finns olika typer av glas. Låt oss överväga dem mer detaljerat.

Bild
Bild

Klart glas

Genomskinligt glas används när du vill se innehållet i skåpet. En skjutbar garderob med klart glas är bra om du vill ha ett bibliotek i den.

Sådana möbler kommer att bli en pålitlig förvaring för dina favoritböcker.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Matt

Frostat glas är den mest populära typen för att dölja den inre fyllningen.

I ett sådant skåp kan du förvara absolut alla saker, inte bara dina kläder och skokartonger, utan till exempel en dammsugare.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Mönstrat glas

Mönstrat glas är idealiskt för dekoration, eftersom mönstrat glas kännetecknas av sitt utsökta utseende. Den har ytterligare en funktion - skyddande. På insidan av glaset finns en speciell film som kan skydda en person från fragment vid eventuell påverkan.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Målat glas

Med dess hjälp kan du göra en ljus accent i din inredning. Appliceringstekniken fyller vilken färg som helst med glans. Det ser bra ut i ljusa färger såväl som i vita eller pastellfärger.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Glas med film

En ritning appliceras först på glaset med en limmad färgad film, och därefter limmas den på framsidan av skåpet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material

Oftast använder hantverkare Lacobel- och ORACAL -glasögon. De uppskattas av designers för sin rika färg, rika färgpalett och säkerhet vid användning.

Dessutom är de hållbara och kommer inte att falla ut även vid stötar.

Bild
Bild

Lacobel

Möbler med Lacobel -glas kan återuppliva nästan vilken inredning som helst. Du kan välja färgschema på möbelfasaden själv, så att den kombineras med den allmänna interiören och stilen i rummet där skåpet kommer att ligga.

Bild
Bild

Lacobel är ett ganska nytt sätt att dekorera skjutbara garderober . Först är möblerna färdiga med specialglas, som sedan lackeras inifrån. På grund av detta blir möblerna släta och glänsande.

Bild
Bild

ORACAL

ORACAL -film uppskattas av hantverkare för sin höga kvalitet. Hon har en enorm färgpalett för varje smak. Det är helt miljövänligt och därför helt ofarligt. Dessutom, vid eventuella skador kan du inte vara rädd för att det kommer att spricka, eftersom filmen kommer att skydda den.

Bild
Bild

Om du letar efter rika färger är det bättre att välja Lacobel (det kan kosta lite mer), men du kan hitta något som passar från ORACAL.

Du kan också välja inte en färg, utan flera och kombinera dem med varandra.

Bild
Bild

Fasaddekor

Speglade fasader . Baserat på namnet är det klart att en spegel belagd med lack för skydd används för tillverkning.

Bild
Bild

Med målat glasmålning . För att skapa en fasad av målat glas tas en spegel, förbehandlad med sand, och en målning av glasmålning appliceras manuellt på den. Fuktresistenta målade glasfärger används.

Du väljer själv ritningen från katalogen eller erbjuder din egen version.

Bild
Bild

Glasfasad . För det används helt transparent eller tonat glas och ett sandmönster appliceras på det. Denna typ av fasad anses vara hållbar och kommer att tjäna dig i många år.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Om du har en önskan att diversifiera stilen och komplettera ditt hem interiör, kan du vara säker på att du inte kommer att ångra att göra ett val till förmån för att köpa en skjutbar garderob med glasdörrar. När allt kommer omkring är detta exakt den multifunktionella typen av möbler som inte bara kan återuppliva ditt rum, utan också tjäna dig i många år.

Först och främst bestämma för vilket syfte du köper en garderob. Detta avgör vilken typ av glas skåpet kommer att ha.

Bild
Bild

Skåpets utseende bör bero på stilen i vilken korridoren är gjord. Så, för jugendstilen, är en blank fasad med en spegel eller till och med en helt speglad lämplig. Om du är ett fan av klassikerna bör du vara uppmärksam på garderoben i trä med glasmålningar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man bryr sig?

Att ta hand om en skjutbar garderob med glas tar inte mycket av din tid. Glidgarderob med Lacobel -glas kräver inget särskilt underhåll, eftersom dess yttre sida liknar ytan på vanligt glas. Därför är sådant glas inte rädd för fukt och smuts och det är ganska svårt att repa det. Dessutom är Lacobel resistent mot aggressiva ämnen.

Allt du behöver är en trasa och tvättmedel.

Bild
Bild

ORACAL -film, å andra sidan, kräver kemtvätt med en mjuk svamp. Den har trots allt den finaste strukturen där repor kommer att märkas. Dessutom tål filmen inte olika kemikalier.

Rekommenderad: