Designer Sängar (33 Bilder): Ovanliga Och Snygga Lösningar, Italienska Mjuka Ekoläder

Innehållsförteckning:

Video: Designer Sängar (33 Bilder): Ovanliga Och Snygga Lösningar, Italienska Mjuka Ekoläder

Video: Designer Sängar (33 Bilder): Ovanliga Och Snygga Lösningar, Italienska Mjuka Ekoläder
Video: lyxig klassisk säng,klassisk soffa,klassiska hemmöbler,möbler i guldblad,Italienska möbler,Kina 2024, Maj
Designer Sängar (33 Bilder): Ovanliga Och Snygga Lösningar, Italienska Mjuka Ekoläder
Designer Sängar (33 Bilder): Ovanliga Och Snygga Lösningar, Italienska Mjuka Ekoläder
Anonim

Djup, vilsam sömn, trevlig avkoppling på morgonen och gott humör under resten av dagen - allt detta kan garantera en bekväm säng. En person tillbringar en betydande del av sitt liv, nästan en tredjedel av det, i sömnstillstånd. Därför är en viktig faktor hur och under vilka förhållanden det händer.

En säng är ett tillfälle att inte bara ta en paus från vardagens ombyten, utan också att betona din extraordinära stil, förmågan att välja det bästa av det bästa och naturligtvis att pigga upp dig själv. Dessutom, om du letade efter din säng för att sova, vände du dig till nya designlösningar - ovanliga sängar upplever nu en hög efterfrågan.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

När du väljer möbler för ett sovrum, eller snarare, en ovanlig säng, bör särskild uppmärksamhet ägnas åt dess ram.

Hittills presenteras ramar i två typer:

  • Ramen består av ett par ryggstöd och två paneler.
  • Ramen är gjord av fyra paneler och gångjärn. I det här fallet "står" sängen på fyra ben. Hjul, sidopaneler och andra element kan användas istället för ben.

Du kan välja vilken som helst av de föreslagna ramarna, du behöver bara ta hänsyn till tillverkarens professionalism och erfarenhet, liksom kvaliteten på utförandet.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • Nästa punkt: vilket material är ramen gjord av? I denna situation föredras metall och trä. Fiberboard och MDF -ramar är mindre pålitliga. Dessutom, efter en viss driftstid, börjar modeller av detta material att knarka - orsakerna till detta är sprickor i fästelementen.
  • Huvudstruktur och madrass . Basen är ett galler som ramdelen är fäst på. Även här är det faktum av vilket material gallret är gjort av viktigt - metall, trä eller fiberboard. Det finns sängar med lyftbas (gaslift). Tack vare den här enheten lyfts sängens botten och du kan förvara sängkläder i en mycket omfattande, i storleken på sängens botten, låda. Den enda nackdelen med en sådan anordning är att sängens nedre del inte ventileras och följaktligen den nedre delen av madrassen.

En sådan modell är nödvändig i ett litet sovrum, eftersom det avsevärt sparar utrymme. Om kvadratmeterna i ditt sovrum gör att du kan installera både en garderob och en säng i det, är det bättre att välja en annan modell.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

Så det mest ovanliga med en designerbädd är kreativiteten som finns hos många tillverkare.

Italienska eko-lädermöbler ganska välförtjänt kan ta förstaplatsen i denna nisch. Ekoläder kallas prestationen under XXI-talet. Detta material erhålls med hjälp av högteknologiska fibrer som appliceras på en naturlig bas. Ekoläder är ett bra alternativ för klädsel på alla möbler, eftersom det är praktiskt, kräver inte särskild vård, orsakar inte allergier och lämnar inte fläckar från vätskor och mat.

Det senaste pipet för älskare av designlösningar är en kunglig säng gjord av ekoläder med strass. Strass kan dekorera både sidopaneler och sänggavel.

Bild
Bild
  • Älskare av kreativitet kan välja helt icke-triviala modeller. Till exempel en funktionell en och en halv säng som ser ut uppblåsbar madrass med ljus färg placerad på två låga paneler. Under dagen kan en sådan säng i ett litet rum användas som en schäslongstol: transformationsenheten gör att du kan spara kvadratmeter avsevärt.
  • Vissa moderna designers erbjuder en ovanlig säng i en geometrisk lösning , som utan tvekan kommer att uppskattas av älskare av högteknologisk stil: modellerna är gjorda av metall, utåt liknar en galleriutställning, men enligt recensioner av potentiella köpare saknar sådana sängar komfort.
  • Många variationer och på loftet , design, vars huvudsakliga koncept är att påminna invånarna om industriell produktion, ett lager med grov tegel, etc.

Till exempel kan din madrass sitta bekvämt på träbjälkar, sängen kan ha både smala och breda sänggavlar. Om sängens botten är av trä kommer det att se bra ut med en stämpel eller "antika" inskriptioner.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vad mer erbjuder kända designers som en lösning för ditt sovrum?

  • Bilsängar som är galet kär i unga varelser.
  • I barnrummet kan du installera ett slags båt som får ditt barn att känna sig som en orädd sjökapten och vagn säng för en liten prinsessa.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För dem som klagar över rastlös sömn har designers utvecklat mjuka gungbäddar … Till exempel skapade designern Joe Manus, grundare av Shiner, för sina kunder ett lager på ovala ringar av deras kolmaterial. Det är de som låter produkten sättas i rörelse vid den sovande personens minsta rörelse. Denna serie innehåller också modellen hängmatta sängar .

Tillverkare föreslår att du installerar en sådan säng precis på kontoret för de anställda som på grund av ett hektiskt schema knappt lämnar kontorsytan.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • Ovanlig lösning: smörgås säng … Denna idé om amerikanska designers är särskilt populär bland hotellkunder. Den ursprungliga designen med element av snabbmat (bacon, bullar och ost) förbättrar stämningen avsevärt om du inte vet kostnaden för en sådan kreativ.
  • För dem som bor på ett litet antal kvadratmeter erbjuder designers en multifunktionell lösning - en säng kombinerad med ett matbord . Det vill säga din säng flyter smidigt in i ett litet bord där du kan arbeta eller äta.
  • Om din ekonomi är i ett mycket dåligt skick, och du fortfarande vill dekorera sovrummet, använd sedan kartongklämma från kreativa designers. En sådan modell består av kartong, vars tjocklek inte är mer än 7 mm - sådana kartonger kan alltid hittas i nästan alla stormarknader. Formen på basen på en sådan original säng är ett dragspel och så att den inte sprids under kroppens vikt fixeras varje vikning av sicksackbasen med två speciella bälten.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Färglösningar

Färgen på din säng beror bara på ditt val, paletten på de erbjudna modellerna är så olika:

  • Om du har valt en modell av ekoläder kan du ge råd till möbler svart färg … Den ovanliga färgen på klädseln kommer att göra ditt sovrum speciellt, ultramodern. Även i ett litet rum kommer svart alltid att vara relevant och ädelt.
  • Träbädden kräver inga kommentarer: naturlig träfärg är alltid på modet … Trä blir en oberoende dekoration av ditt rum, särskilt om det är gjort i klassisk stil.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Om ditt rum är inrett i retrostil - var inte rädd för ljusa färger : ljust ljusgrönt, orange linne på även en blygsam träsäng kommer att se ut som en harmonisk färgpunkt.
  • Älskar romantik ? Vit hud på din säng med en ovanlig form kommer att se mer ut än självförsörjande och inspirerande.
  • Är ditt sovrum loftstil? Använd gärna ljusa, mättade färger - detta kommer att späda ut den "dystra" färgen på huvudtonen. Välja lila och blå färg , och du kan inte gå fel.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

När du väljer en designer säng, glöm inte att använda praktiska råd från kunniga människor:

  • Om din sovrumsrenovering redan har slutförts, mät den exakta ytan av utrymmet där sängen kommer att ligga, för att undvika obehagliga överraskningar.
  • "Standard" -storleken som visas på paketet betyder inte att standarden är rätt för dig. Det är bättre att rådgöra med en specialist eller butikskonsult igen.
  • Ibland anger tillverkarna storleken, med hänvisning till kajstorleken, och inte själva produkten.
  • Var särskilt uppmärksam på sängens längd. För att sovplatsen inte ska orsaka obehag bör sängens längd överstiga din höjd med 15 centimeter. Du kan välja en skillnad på fler centimeter, men inte från ände till ände.
  • En viktig punkt är sängens höjd ovanför golvbeläggningen. Höjden anses klassisk när madrassen når knäet på personen som står bredvid den. Det är sant att låga modeller är på modet nu, men vi pratar om den klassiska versionen.
Bild
Bild
Bild
Bild

Boende i det inre

Varje säng måste passa i en ordentlig interiör. Endast i detta fall kan du betona dess nåd och originalitet.

  • Till exempel kan en träsäng, mer som en kunglig säng, dekoreras med en baldakin. Sängen kan instrueras med metall eller stenar för att ge den en kunglig look.
  • Designmodeller i Provence-stil är valda från ljust trä, och för en övertygande tomt bredvid finns lådor-byråer, artificiellt "lagrade".
  • När du väljer en rund säng, kom ihåg att den kommer att se perfekt ut i samma halvcirkelformade rum.

När du väljer en särskild säng, glöm inte tillbehör som betonar stilen i ditt sovrum - textilier, linne och kuddar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Ett sovrum med tema för en tjej kan till exempel vara en sjöstjärnssäng. I det här fallet, genom att följa ett visst färgschema, kan du göra ett undervattensriket ur rummet - en ottoman i form av en sjöstjärna, i samma färgnyanser och ett toalettbord.
  • Listan över spektakulära sängkläder fortsätter och fortsätter. Detta är en fatbädd av ekologiskt trä, en pärlbädd, som är en kopia av en havspärla och en säng med fällbara sidor.
Bild
Bild
Bild
Bild

Det viktigaste är att besluta om en designlösning, inte för att skona ekonomi och bli en kreativ användare av ovanliga sovrum. Godnatt!

Rekommenderad: