Datorhögtalare Sven: SPS-820 2.1 Black Och SPS-619 2.0 Black, SPS-702 2.0 Black Och Andra Modeller Av Akustik För En Dator

Innehållsförteckning:

Video: Datorhögtalare Sven: SPS-820 2.1 Black Och SPS-619 2.0 Black, SPS-702 2.0 Black Och Andra Modeller Av Akustik För En Dator

Video: Datorhögtalare Sven: SPS-820 2.1 Black Och SPS-619 2.0 Black, SPS-702 2.0 Black Och Andra Modeller Av Akustik För En Dator
Video: Обзор колонок SVEN SPS-820, 2.1 | Ситилинк 2024, Maj
Datorhögtalare Sven: SPS-820 2.1 Black Och SPS-619 2.0 Black, SPS-702 2.0 Black Och Andra Modeller Av Akustik För En Dator
Datorhögtalare Sven: SPS-820 2.1 Black Och SPS-619 2.0 Black, SPS-702 2.0 Black Och Andra Modeller Av Akustik För En Dator
Anonim

Sven är ett välkänt varumärke som tillverkar högkvalitativ utrustning. Separat är det värt att notera relevansen av moderna akustiska system från denna populära tillverkare. Sven erbjuder utmärkta datahögtalare med olika modifieringar för konsumenterna att välja mellan. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på dem.

Särdrag

Sven datorhögtalare är mycket efterfrågade. De finns i alla butiker som säljer hushålls- eller ljudutrustning.

Idag väljer många konsumenter endast produkter från denna tillverkare, eftersom de har visat sig mycket bra genom åren.

Bild
Bild

Låt oss överväga vad som är huvuddragen i moderna datorhögtalare Sven för att förstå varför köpare älskar dem så mycket

  • Märkesutrustning har utmärkt ljud. Naturligtvis kan Sven datorhögtalare knappast konkurrera med moderna stora högtalarsystem utformade för att titta på filmer på en stor skärm, men kvaliteten på det återgivna ljudet glädjer fortfarande användarna.
  • Original Sven -högtalare har den högsta byggkvaliteten. Tekniken är gjord "samvetsgrant". Det är robust och pålitligt, alla delar är säkrade med hög kvalitet. I modellerna av detta märke kommer du inte att märka några motreaktioner eller lösa fästelement.
  • Utformningen av Svens egna datorhögtalare är sällan slående. Sådan akustik utförs på ett återhållsamt, lakoniskt sätt. Många modeller produceras i bara en färg. Vissa användare tycker att designen på högtalarna är tråkig, medan andra tycker att den är attraktiv och mångsidig och lätt passar in i alla miljöer. En sak är säker - Sven akustik ser inte billig eller smaklös ut.
  • Prispolicyn för ett välkänt varumärke kan inte annat än glädjas. Sven producerar både dyra och budgetmodeller av högkvalitativa högtalare. Även den mest nyckfulla köparen kan hitta det perfekta alternativet.
  • Det bör noteras det bredaste utbudet av datorhögtalare som tillverkats av den aktuella tillverkaren. Till salu kan du hitta en mängd olika akustikmodeller med olika parametrar och tekniska egenskaper. Sådan utrustning säljs i de flesta kända butiker, så du behöver inte leta efter det länge medan du rider runt i staden.
  • Att ansluta, konfigurera och styra högtalare för en dator från Sven är så enkelt och enkelt som möjligt. Varje användare kan ta reda på hur man använder dem. Dessutom levereras alla modeller med detaljerade och begripliga bruksanvisningar, där alla nyanser av att arbeta med musikapparater beskrivs i detalj.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recension av de bästa modellerna

Sven producerar många olika modeller av datorhögtalare. Låt oss överväga huvuddragen i några av de mest populära exemplen.

5.1 högtalarsystem

Låt oss titta närmare på de bästa 5.1 Sven -högtalarna

Sven HT200 . Akustik av hög kvalitet som kan anslutas till en dator, DVD- och mediaspelare, mobila enheter och andra ljudkällor. Enheterna är utrustade med en inbyggd FM-radio, en informations-LED-display och en inbyggd klocka. Designen ger kontakter för USB -flash och SD -kort.

Teknikern styrs med fjärrkontrollen som medföljer satsen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sven HT201 . Nästa populära modell i 5.1 -format. Trådlös signalöverföring via Bluetooth tillhandahålls. Det finns också en FM-radio och inbyggd klocka, display. Väggmontering av satelliter är möjlig. Enhetens totala effekt är 80 watt. Kroppen är tillverkad av MDF, vilket har en positiv effekt på ljudkvaliteten.

Bild
Bild

Sven HT210 . Toppmodern högtalarsystem som är kompatibelt med de flesta ljudkällor. Har en inbyggd spelare för ljudfiler från lagringsmedier. Ger trådlös dataöverföring via Bluetooth (räckvidden är begränsad till 10 meter). Som i andra fall är kroppen gjord av MDF.

Bild
Bild
Bild
Bild

Akustiskt system 2.1

Många användare föredrar att köpa högtalare i Sven 2.1 -format till sina datorer. Denna teknik kostar vanligtvis mindre. Låt oss titta närmare på några av efterfrågemodellerna i denna kategori.

Sven SPS-820 2.1 … Ett elegant högtalarsystem som levererar fantastiskt ljud genom en framgångsrik kombination av tekniska funktioner. Kraftfull 18W subwoofer. Tillsammans med satelliterna är subwoofern inrymd i ett träkasse av hög kvalitet. Systemet är lämpligt för en stationär PC, en bärbar dator och en spelare.

Bild
Bild

Sven MS-2050 2.1 . En populär högtalarmodell med högkvalitativ ljudåtergivning i ett brett frekvensområde. Det finns ett inbyggt trådlöst Bluetooth-gränssnitt. En högkvalitativ subwoofer ingår i högtalarna. Dessa komponenter kan installeras på ett datorbord eller på en icke-dedikerad hylla i närheten. Effekten hos detta system är 55 W. Högtalarhöljet är tillverkat av MDF. Akustiken är gjord i en minimalistisk och stram design - den passar enkelt in i de flesta miljöer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sven SPS-821 . Kräv akustik som kan anslutas till valfri ljudkälla. MDF -kroppen är gjord i en nyans som påminner om mahogny - den ser väldigt attraktiv ut. Det finns en oberoende subwoofer volymkontroll, extern volymkontroll och även diskant tonkontroll. Den totala effekten för den övervägda akustiken i 2,1 -format är 40 W.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Akustik 2.0

För en låg kostnad kan användare köpa högkvalitativa Sven 2.0-högtalare till en dator. Märket erbjuder många bra modeller i denna kategori. Låt oss titta närmare på de mest populära exemplaren.

Sven SPS-619 2.0 Svart . Högkvalitativ medelstor akustik i 2.0-format, kännetecknas av en ljus yttre design. Högtalarna har ett attraktivt MDF -hölje med en blank frontyta. Förutom sin attraktiva design har Sven SPS-619 2.0 ett mjukt och klart ljud. Maxeffekten är 20 watt. En hörlursuttag finns. Akustisk design - basreflex.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sven SPS-702 2.0 Svart . Billiga enheter av hög kvalitet i formatet 2.0. Denna modell är ett utmärkt exempel på hur högtalare ska se ut, som köps specifikt för högkvalitativt ljud. Sven SPS-702 2.0 Black kännetecknas av sin strikta, lakoniska design. Kroppen är tillverkad i klassisk stil och tillverkad av MDF. Effekten hos dessa högtalare är 40 watt.

Det finns inget väggfäste, men högtalarna är magnetiskt skärmade.

Bild
Bild

Sven 312 . Om du vill köpa enkla och pålitliga 2.0 -högtalare. Sven 312s är mycket billiga, men de är av utmärkt kvalitet. Effekten är inte störst här - bara 4 watt. Tillhandahålls för trådlös anslutningstyp - 3, 5 Jack. Akustisk design - basreflex.

Bild
Bild

Bärbar

Sven gör mycket bra bärbara högtalarmodeller. I tillverkarens sortiment kan du hitta många enheter i denna klass. Låt oss titta på egenskaperna hos några av de populära alternativen.

Sven PS-70BL svart . Kompakt högtalare utrustad med en passiv radiator. Den kan anslutas till en smartphone, surfplatta, bärbar dator eller stationär dator. Högtalaren bör placeras på ett avstånd av högst 10 m från ljudkällor. Den nominella effekten för denna modell är 6 watt. Detta räcker för bra ljudåtergivning både hemma och utomhus. Enheten drivs av ett batteri.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sven PS-47 . Kompakt, praktisk och funktionell bärbar högtalare. Du kan ta den med dig överallt och njuta av högkvalitativt ljud. Du kan spela spår från minneskort eller mobila enheter genom att ansluta till dem med Bluetooth. Kraften hos denna akustik är 3 W, kroppen är tillverkad av hållbar plast.

Linjenivå AUX-utgång tillhandahålls.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sven PS-72 … En bärbar högtalare som finns i flerfärgade fodral. Med den här enheten kan du lyssna på musikspår från en mängd olika enheter. Det finns en AUX -utgång på fodralet och överföring av trådlösa signaler med Bluetooth -gränssnittet tillhandahålls. Effekten hos den kompakta utrustningen som övervägs är 6 W. Kolonnen drivs av ett 1200 mAh batteri.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Fundera över vad du bör vara uppmärksam på när du väljer Sven -högtalare till din dator

  • Funktionell . Innan du går till affären bestämmer du vilken typ av högtalare du behöver. Detta kommer att göra det lättare att hitta den optimala modellen som uppfyller alla dina krav. Dessutom kommer du att försäkra dig mot inköp av dyr utrustning, vilket faktiskt inte kommer att vara nödvändigt.
  • Kroppsmaterial . De bästa modellerna har en MDF -kaross. Sådana alternativ är ofta dyrare än plast. Plast förstör inte ljudet, men dämpar inte vibrationer under drift av utrustning, så detta material är sämre än trä.
  • Specifikationer . Var uppmärksam på kolumnparametrarna. Om du köper enheter för en arbetsdator kan du hämta utrustning med medelhög eller låg effekt. Om du vill hitta ett högkvalitativt system för att titta på filmer och lyssna på din favoritmusik, kan du spendera pengar och köpa något mer kraftfullt. Kontrollera alltid högtalarens specifikationer. Det är lämpligt att titta på dem i den medföljande dokumentationen och inte lita blindt på säljarnas uttalanden, eftersom de ofta överskattar många indikatorer för att intressera köparen mer.
  • Design . Var uppmärksam på utformningen av Sven -högtalarna. De flesta av dem är gjorda på ett strikt och koncist sätt. Försök att välja en modell som harmoniskt passar in i den befintliga interiören.
  • Kvalitetskontroll . Skynda dig inte att betala för den teknik du gillar. Ta en närmare titt på det först. Skäms inte över det här - det är normalt i hushålls- och ljudbutiker. Titta på tillståndet som helhet: det får inte finnas några repor, skav, avrivna och dåligt fixerade delar, spån, lösa element och sprickor på utrustningen. Be sedan konsulten att visa dig det akustiska arbetet direkt - ljudet ska vara klart, utan buller och störningar. Först efter att ha sett till att musikutrustningen är tillverkad och fungerar "perfekt" kan du säkert köpa den.
Bild
Bild
Bild
Bild

Det rekommenderas att köpa Sven datorhögtalare uteslutande i specialaffärer. Det kan till exempel vara en nätarbetare som "Eldorado" eller "M-video" eller en Sven-märkesbutik, om det finns en i staden där du bor. På sådana platser kommer de att ge dig en noggrann kontroll och inspektera akustiken, hjälp med att lösa de problem som har uppstått. Efter köpet får du ett garantikort.

Det rekommenderas inte att köpa Sven -högtalare i tvivelaktiga butiker med en obegriplig skylt eller på marknaden. Om du vill spara pengar riskerar du att stöta på en produkt av låg kvalitet, eftersom de på sådana platser ofta säljer reparerad eller begagnad akustik . Dessutom kommer säljarna här inte att vara särskilt nöjda med att du noggrant undersöker högtalarna, och det finns vanligtvis allvarliga problem med garantin - du kanske helt enkelt inte får en kupong.

Bild
Bild

Användarmanual

Hur man använder Sven -högtalare beror på den specifika modellen. Men låt oss ta en titt på de grundläggande reglerna som gäller för alla datorakustiska enheter från detta märke.

  • Innan du använder ljudutrustning från märken måste du läsa bruksanvisningen.
  • Öppna aldrig högtalarna själv, reparera dem inte själv, särskilt om garantin fortfarande gäller.
  • Se till att inga främmande föremål faller ner i högtalaröppningarna.
  • Innan du ansluter högtalarna, installera drivrutinerna som motsvarar din modell av den köpta akustiken på datorn. CD -skivan med programmet måste finnas med.
  • Placera datorns högtalare asymmetriskt i förhållande till lyssnaren. Avståndet bör vara minst 1 meter.
  • Anslut utrustningen noggrant till lämpliga portar och kontakter. För inte in eller dra kablar för hårt, eftersom det kan skada både din dator och din akustik.
  • När du installerar högtalarna för första gången rekommenderas att skruva loss volymkontrollen till ett minimum. När du har slutfört alla procedurer kan du lägga till ljud som du vill.

Rekommenderad: