Actionkameror DIGMA: Granskning Av Den Svarta Videokameran DiCam 700 Och Andra Modeller, Vilket är Bättre

Innehållsförteckning:

Video: Actionkameror DIGMA: Granskning Av Den Svarta Videokameran DiCam 700 Och Andra Modeller, Vilket är Bättre

Video: Actionkameror DIGMA: Granskning Av Den Svarta Videokameran DiCam 700 Och Andra Modeller, Vilket är Bättre
Video: 10 Best Action Cameras With Review & Details - Which is the best Action Camera? 2024, Maj
Actionkameror DIGMA: Granskning Av Den Svarta Videokameran DiCam 700 Och Andra Modeller, Vilket är Bättre
Actionkameror DIGMA: Granskning Av Den Svarta Videokameran DiCam 700 Och Andra Modeller, Vilket är Bättre
Anonim

En actionkamera är en kompakt videokamera som är skyddad enligt de högsta säkerhetsstandarderna . Minikameror började produceras 2004, men då var byggkvaliteten och tekniska möjligheter långt ifrån idealiska. Idag finns det ett stort antal modeller från olika tillverkare. Tänk på actionkameror från DIGMA.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

DIGMA actionkameror har sina egna särdrag

  1. Olika modeller . Den officiella webbplatsen listar 17 aktuella modeller som du kan välja mellan. Detta ger köparen möjlighet att studera sina egna krav för minikameran och välja modell individuellt.
  2. Prispolicy . Företaget tillhandahåller rekordlåga priser för sina kameror. Med tanke på att formatet på actionkameror innebär frekventa förluster, haverier och fel på enheter under ogynnsamma förhållanden, är detta ett utmärkt tillfälle att välja flera kameror samtidigt för en liten prislapp.
  3. Utrustning . Tillverkare som har erövrat den extrema kameramarknaden lägger aldrig till extra tillbehör till sitt kit. DIGMA fungerar annorlunda och utrustar enheten med en rik uppsättning fästelement. Dessa är skärmdukar, adaptrar, en ram, clips, en vattentät behållare, två fästen på olika ytor, ett rattfäste och många andra små saker. Alla dessa tillbehör är gjorda av högkvalitativa material och kommer att vara till nytta förr eller senare för alla videoproducenter.
  4. Instruktion och garanti på ryska . Inga kinesiska eller engelska tecken - för ryska användare tillhandahålls all dokumentation på ryska. Detta kommer att göra det lättare att lära sig gadgetens instruktioner och funktioner.
  5. Stöd för nattfotografering . Den här inställningen finns på dyrare Digma -enheter, men den här funktionen låter dig spela in video i artificiellt ljus eller nära fullständigt mörker.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

DiCam 300

Modellen är en av de bästa när det gäller bildkvalitet, både video och foton .… Bland bristerna kan man peka ut en mindre batterivolym i jämförelse med andra kameror: 700 mAh. Högkvalitativ fotografering i 4K-läge gör att du kan få saftiga, omfattande bilder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kameran är täckt med grå plast, på utsidan finns en stor strömbrytare, samt en mikrofonutgång i form av tre lindningsränder. Alla sidoytor är gjorda i form av prickad plast, som liknar en gummibeläggning. Gadget sitter bekvämt i handen och väcker inte känslan av billig plast.

Specifikationer:

  • linsöppning - 3,0;
  • det finns Wi-fi;
  • kontakter - Micro USB;
  • 16 megapixlar;
  • Vikt - 56 gram;
  • Mått - 59, 2x41x29, 8 mm;
  • batterikapacitet - 700 mAh.

DiCam 700

En av ledarna bland Digma -modeller . Levereras i en ljuslåda med all teknisk information. Själva kameran och en uppsättning extra tillbehör är packade inuti. Perfekt att använda som DVR . I menyn hittar du alla inställningar som är nödvändiga för detta: radera video efter en viss tid, kontinuerlig inspelning och ange datum och tid i ramen under fotografering.

Bild
Bild

Fotografering i 4K finns i modellen och är dess främsta fördel. Kameran, liksom andra modeller, tål 30 meter under vatten i en skyddande vattenlåda. Kameran är gjord i en klassisk rektangulär form i svart, på sidorna är ytan täckt med ribbad plast.

Knappar kontrollerna på utsidan och ovansidan är markerade med blått. På utsidan, bredvid linsen, finns också monokrom display : Den visar information om kamerainställningar, datum och tid för videoinspelning.

Bild
Bild

Specifikationer:

  • linsöppning - 2, 8;
  • Wi-fi finns;
  • kontakter MicroHDMI, Micro USB;
  • 16 megapixlar;
  • vikt - 65,4 gram;
  • mått-59-29-41mm;
  • batterikapacitet -1050 mAh.

DiCam 72C

Ny från företaget väckte uppståndelse. För första gången har Digma -kameror gått utöver sitt låga prisklass. Företaget släppte en kamera med avancerade funktioner, och prislappen gick upp.

Bild
Bild
Bild
Bild

Specifikationer:

  • linsöppning - 2,8;
  • Wi-fi finns;
  • Kontaktdon - MicroHDMI och Micro USB;
  • 16 megapixlar;
  • vikt - 63 gram;
  • mått-59-29-41mm;
  • batterikapacitet - 1050 mAh.

Hur väljer man?

Det finns några saker att tänka på när du väljer en actionkamera

  1. Svarta batterier och deras kapacitet . För att bekvämt kunna spela in video och foton är det lämpligt att välja en kamera med det mest rymliga batteriet. Det kommer inte heller vara överflödigt att köpa flera extra strömförsörjningar så att enheten under lång fotografering kan återgå till jobbet efter det första använda batteriet.
  2. Design … Kameror från märket Digma är tillverkade i olika färgtoner. Därför måste du bestämma i vilken design användaren vill ha kameran: det kan vara en svart färg med en ribbad yta eller en ljus gadget med bakgrundsbelysta knappar.
  3. 4K -stöd . Idag gör tekniken det möjligt att ta fantastiska bilder. Och om du bestämmer dig för att fota natur, landskap eller har en egen blogg, är möjligheten att skjuta i högupplöst kvalitet ett måste. Om du använder kameran som automatisk inspelare kan fotografering i 4K försummas.
  4. Budget … Även om alla företagets kameror är prisvärda, finns det också dyra och extremt budgetmodeller. Därför kan du antingen ta flera kameror till lägsta pris, eller välja en mer premiumversion.
Bild
Bild
Bild
Bild

Extrema prylar ofta ha sönder och misslyckas , eftersom de används i en aggressiv miljö: vatten, berg, skog.

Av denna anledning, när du väljer, är det lämpligt att uppmärksamma två kameror: en med en låg prislapp och den andra med en avancerad fyllning. Så du kan skydda dig från det plötsliga misslyckandet i en av prylarna.

Bild
Bild

Du kan välja mellan de nuvarande modellerna på tillverkarens officiella webbplats: det finns en sortering av kameror efter egenskaper, samt en kamerajämförelsesfunktion. Användaren kan välja flera enheter och jämföra deras egenskaper.

Rekommenderad: