Högtalare Med Bluetooth För Din Telefon: Välj Kraftfulla Små Modeller För Din Smartphone

Innehållsförteckning:

Video: Högtalare Med Bluetooth För Din Telefon: Välj Kraftfulla Små Modeller För Din Smartphone

Video: Högtalare Med Bluetooth För Din Telefon: Välj Kraftfulla Små Modeller För Din Smartphone
Video: How to Connect Multiple Bluetooth Speakers to One Device (Android or Apple iOS) 2024, Maj
Högtalare Med Bluetooth För Din Telefon: Välj Kraftfulla Små Modeller För Din Smartphone
Högtalare Med Bluetooth För Din Telefon: Välj Kraftfulla Små Modeller För Din Smartphone
Anonim

Nyligen har bärbara Bluetooth-högtalare blivit ett verkligt måste för varje person: det är bekvämt att ta dem med på en picknick, på resor; och viktigast av allt, de tar inte mycket plats. Med tanke på att en smartphone har ersatt alla nödvändiga enheter för en person, är ett sådant attribut som högtalare verkligen nödvändigt i vardagen.

Särdrag

Bluetooth -högtalare är ett bekvämt alternativ till klassiska stereon, men de har också sina egna egenskaper

Huvuddragen i telefonhögtalare är definitivt värt att överväga anslutningsmetod, nämligen Bluetooth . Denna anslutningsmetod kräver inte ledningar och komplexa mekanismer. Nu har nästan alla smartphones möjlighet att ansluta genom den, vilket gör att du kan mata ut ljud från smarttelefonen direkt till högtalaren, oavsett om det är att lyssna på musik, titta på en film eller till och med prata i telefon, eftersom ett antal högtalarmodeller är utrustad med en mikrofon.

Nästa funktion hos dessa enheter och deras tveklösa fördel är autonom strömförsörjning. Strömmen är trådlös, batteridriven . Beroende på dess kapacitet, kommer kolumnladdningen att pågå från flera timmar till flera dagar utan laddning.

Du behöver bara komma ihåg att ladda din gadget när den meddelar dig om en låg laddningsnivå.

Bild
Bild

Man kan inte heller notera ljudkvaliteten hos bärbara högtalare: allt beror på modell och upplösning, men självklart ska du inte vänta på ljudnivån som från ett stereoanläggning. Det är orealistiskt att passa in sådan ljudkvalitet i en liten enhet, men tillverkare försöker göra ljudet så högkvalitativt och djupt som möjligt. Ändå är kraften hos en bärbar högtalare tillräckligt för att användas hemma eller för en liten fest, även om själva gadgeten är väldigt liten.

Beroende på modell och tillverkare kan högtalaren ha andra funktioner och funktioner. Det kan till exempel vara fuktbeständigt, vilket är extremt bekvämt för hemmabruk och användning på semester, eftersom det inte finns någon risk att förstöra enheten med vatten. Vissa tillverkare erbjuder också bakgrundsbelysta högtalare. Effekten utför ingen annan funktion än en visuell effekt. Det gör dock processen att lyssna på musik många gånger trevligare och intressantare.

Att använda en bärbar högtalare är enkelt, men ett sådant köp kommer bara att bli framgångsrikt om rätt val av modell och tillverkare.

Bild
Bild

Modellöversikt

Högtalare för en smartphone presenteras i olika prissegment och från olika tillverkare. För att underlätta valet bör du vara uppmärksam på ett antal modeller från ledande tillverkare.

Xiaomi Mi Round 2

Det redan kända kinesiska märket Xiomi har etablerat sig väl på marknaden och erbjuder hög kvalitet till ett överkomligt pris. Runda 2 -modellen presenteras i ett lågprissegment, och kostnaden för modellen är inte mer än 2 000 rubel.

Fördelarna med modellen kan övervägas inte bara dess kostnad, utan också en hög autonomi och ljudkvalitet: ljudet är klart och djupt. Designen och byggkvaliteten är prisvärd: fodralet ser snyggt ut, alla detaljer är gjorda med hög kvalitet. Nackdelarna med användarna inkluderar Kinesiskt röstmeddelande som meddelar på, av och låg batterinivå.

Bild
Bild

Xiaomi Mi Bluetooth -högtalare

En modell från samma välkända kinesiska tillverkare med hög ljud- och byggkvalitet. Modellen presenteras i ljusa färger (blå, rosa, grön), fodralet är tillverkat av aluminium. Kraftfullt djupt ljud och närvaron av en mikrofon läggs till det trevliga utseendet … Enheten skapar känslan fylla rummet med ljud, analogt med stereon . Det finns ingen kinesisk röst i denna modell. Prissegmentet är lågt, kostnaden kommer att vara upp till 2500 rubel.

Bild
Bild

Sony SRS-XB10

Sony, en global tillverkare av teknik och prylar, kan också glädja sina fans med en fristående musikapparat, och det här är SRS-XB10-modellen. Den mest kompakta högtalaren med en cirkulär högtalare och det minsta antalet knappar kommer att vara ett utmärkt tillägg för alla smartphones. SRS-XB10 kommer i ett brett utbud av färger, från klassiskt svart till senapsorange . Ljudkvaliteten är tillräckligt bra för daglig användning. Kostnaden är mer än överkomlig - cirka 3000 rubel.

Bild
Bild

JBL -avgift 3

JBL är en av jättarna inom produktion av musikapparater som kombinerar allt: kvalitet, stil, modern teknik. Kostnaden blir dock dyrare än liknande modeller från mindre kända tillverkare.

JBL Charge 3 är den mest populära modellen bland unga. Medelmått med hög ljudkvalitet kommer att kosta köparen cirka 7 000 rubel. Modellen är gjord av matt plast, högtalarna finns i hela enheten. Storleken tillåter dig inte att bära den hela tiden (vikt ca 1 kg), men den här modellen är lämplig för resor och fester av en annan anledning: batteriet håller i 10-12 timmar och själva fodralet är vattentätt. Denna modell är särskilt relevant för dem som gillar att umgås med vänner.

Bild
Bild

JBL Boombox

JBL Boombox är knappast en bärbar högtalare - produktens storlek är jämförbar med måtten på en bandspelare i slutet av 1900 -talet . Ändå ansluter enheten till en smartphone via Bluetooth, behöver inte en konstant strömkälla, vilket innebär att den är bärbar.

JBL: s företagsidentitet i kombination med kraftfullt ljud och bas kommer att kosta finsmakaren 20 000 rubel, men det är definitivt värt det . Modellen ger dig att lyssna på musik i regn eller till och med under vattnet. Batterikapaciteten räcker för en dag med kontinuerlig uppspelning.

Denna enhet är särskilt användbar för utomhussporter, fester, utomhusbiografer.

Bild
Bild

JBL GO 2

Den mest prisvärda och minsta JBL -modellen. Du bör inte förvänta dig ett kraftfullt högt ljud från den, modellen är utformad för användning av en liten grupp människor i ett slutet rum: perfekt för lektioner, föreläsningar, hemmabruk dagligen . Laddningen håller upp till 6 timmar, ljudet är klart och tillräckligt djupt, trevliga färger och låg kostnad (ca 3000 rubel) gör denna modell perfekt för hemmet.

Bild
Bild

Urvalsregler

För att välja rätt bärbar högtalare är det värt att överväga ett antal kriterier.

Dimensioner

När du väljer en bärbar högtalare bör du först och främst vara uppmärksam på dess storlek och korrelera det med köpsyftet . En bärbar högtalare för rent hemmabruk kan vara av alla storlekar, men en rese- och picknickanordning bör inte ta mycket plats i väskan. Om gadgeten är vald för resor, var uppmärksam på modellerna med en karbinhölje på fodralet - detta gör att du kan bära högtalaren i väskan och lyssna på musik på en lång resa.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ljud

I alla högtalare är det viktigaste ljudet. Ytan på ljudet som avger är inte direkt relaterad till dess kvalitet, men med tanke på den lilla storleken är detta kriterium också viktigt . Till exempel, om det mesta av ytan på gadgeten är upptagen av högtalare, blir djupet och kraften i ljudet bättre oavsett prestanda. Förvänta dig inte kraftfull bas från minihögtalaren: oftast uppnås baseffekten genom kontakt med ytan.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Batterikapacitet

Denna faktor är direkt relaterad till möjligheten till autonom drift. Kapaciteten varierar från 300 till 100 mAh, beroende på modell. Ju större kapacitet, desto längre kommer enheten att kunna fungera utan laddning . Detta kriterium är särskilt relevant för resenärer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ytterligare funktioner

Moderna bärbara högtalare kan ha ett stort antal ytterligare funktioner: toning, vattenmotstånd, förmågan att lyssna på musik från minneskort, närvaron av en mikrofon och mycket mer. Varje funktion tjänar ett annat syfte, alla kan hitta något annorlunda. Detta tillfälle bör inte försummas.

Efter att ha utvärderat kolumnen för alla kriterier, både tillverkaren och byggkvaliteten bör utvärderas.

Den moderna marknaden är full av förfalskningar, och sådana modeller är mycket prisvärda, men ljudkvaliteten blir många gånger sämre än originalets.

Rekommenderad: