De Bästa Stereon 2021: Betyg Av Kraftfulla Modeller För Hemmet När Det Gäller Ljudkvalitet. Översikt över Budgetcentra Och Premier

Innehållsförteckning:

Video: De Bästa Stereon 2021: Betyg Av Kraftfulla Modeller För Hemmet När Det Gäller Ljudkvalitet. Översikt över Budgetcentra Och Premier

Video: De Bästa Stereon 2021: Betyg Av Kraftfulla Modeller För Hemmet När Det Gäller Ljudkvalitet. Översikt över Budgetcentra Och Premier
Video: radione grundig p3 TEST 2024, Maj
De Bästa Stereon 2021: Betyg Av Kraftfulla Modeller För Hemmet När Det Gäller Ljudkvalitet. Översikt över Budgetcentra Och Premier
De Bästa Stereon 2021: Betyg Av Kraftfulla Modeller För Hemmet När Det Gäller Ljudkvalitet. Översikt över Budgetcentra Och Premier
Anonim

Trots att det nu finns många trådlösa högtalare och annan kraftfull ljudutrustning föredrar många fortfarande att köpa bra stereon till sitt hem. För att inte slösa pengar på sådan utrustning förgäves måste du veta exakt vem som producerar de bästa produkterna i detta segment. Låt oss titta närmare på betyget för de bästa musikcentren.

Bild
Bild
Bild
Bild

Granskning av populära märken

Till att börja med är det värt att ta en kort titt på de mest populära företagen

Edifier . Detta företag grundades relativt nyligen - 1996. Ursprungligen var hon populär bara i sitt hemland - i Kina. Då blev hon redan känd över hela världen. Företaget producerar stereon och stereon av mycket hög kvalitet.

Bonusen med detta märke är att deras produkter alltid ser snygga och överraskande ut med kreativa designlösningar.

Bild
Bild
Bild
Bild

F&D . Dessa tillverkare av högkvalitativ musikutrustning dök upp på marknaden lite tidigare - 1993. Och under alla dessa år har de varit i toppen av de bästa. Företaget strävar ständigt efter att utvecklas. För att göra detta har de till och med ett eget laboratorium där alla nya kolumner testas. Kvalitetsstandarderna för detta märke är ganska höga. Men det här är bara bra för deras produkter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Logitech . Detta schweiziska företag grundades 1981. Ursprungligen var det engagerat i produktion av akustiska system, senare utökades sortimentet, men kvaliteten förblev mycket hög.

Bild
Bild

Yamaha . Japansk teknik är högt värderad över hela världen. Och detta märke är helt klart inget undantag, tvärtom, eftersom det är ett av de första företagen i Land of the Rising Sun att vinna sådan popularitet. Hon dök upp 1887. Musikcentra från detta märke kännetecknas av ett mycket tätt och klart ljud.

Bild
Bild
Bild
Bild

Betyg av de bästa modellerna

För att bättre förstå vad som är värt att köpa måste du överväga specifika modeller och alla deras fördelar.

Budget

Det finns flera välkända alternativ som är värda att uppmärksamma

Mystery MMK -915UB - detta är en av budgetmodellerna med en mångsidig modern design. Det kommer att se bra ut i nästan alla rum. Till skillnad från tidigare modeller är den här av högre kvalitet. Fixade frysproblem. Du kan använda detta musikcenter både för att arbeta med skivor och för att ansluta den till en TV. Och faktiskt, och i ett annat fall, förblir ljudet hög kvalitet och ganska rent.

Men om du slår på den maximala volymen kommer du inte att kunna njuta av bra musik. Av nackdelarna är det värt att notera att många inte gillar upplysningen av sådana hemmacenter.

Bild
Bild

BBK AMS115BT kan konkurrera med den tidigare produkten . Det lockar med ett lågt pris och skiljer sig från de flesta centra för detta märke. Produkten är en snygg godisbar. Alla kontrollknappar finns högst upp. I själva verket är detta inte riktigt ett hemmamusikcenter. Du kan säkert ta den till en picknick eller till dacha, eftersom den väger lite mer än åtta kilo och till och med kompletteras med ett handtag som gör att du enkelt kan bära den i önskad riktning.

Pluset är att denna produkt har en mycket kraftfull kropp, så du kan inte vara rädd för att bära den med dig. Av nackdelarna - ändå inte särskilt chic ljud och utseende "för en amatör".

Bild
Bild

En annan produkt från det tidigare nämnda "mystiska" märket - Mystery MMK-820U . Ett sådant musikaliskt centrum är ganska tunt och graciöst. Det ser lika bra ut på hyllan bredvid TV: n och på väggen. Med den kan du spela musik från skivor, flash -enheter eller genom att ansluta den till telefonen. Musikcentret har två kvalitetshögtalare och en 40-watts subwoofer. Detta är tillräckligt för att njuta av det goda ljudet av dina favoritlåtar hemma. Nackdelen med produkten anses vara alltför stark bakgrundsbelysning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mellanklass

Om du vill ha något av högre kvalitet kan du vara uppmärksam på produkterna i mellanklassen

Onkyo CS -265 Svart - det här är modellen som är värd att lyfta fram först. Det tilltalar omedelbart med ett attraktivt utseende och bra ljud. Högtalarnas effekt är 20 watt. De låter bra, mycket bättre än alla centra som nämns ovan.

Bild
Bild
Bild
Bild

Och också värt att notera är den billigare modellen. - Pioneer X-CM56-B . Trots detta blev produkten mer kompakt och snygg än konkurrenterna. Köpare lockas särskilt av vintage -touchen i utseendet på detta musikcenter. Det ser dyrt och imponerande ut. Produkten är ganska stor. Ljudet är tillräckligt kraftfullt. Du kan styra enheten via Bluetooth.

Bild
Bild

En produkt från ett populärt märke som kan köpas till ett överkomligt pris är Philips FX10 . Den har en mer diskret design. Men den kommer in i denna topp senare, som skiljer sig från konkurrenterna i ljudkvalitet. Modellen kommer att kompletteras med två förstärkare. Detta räcker för att bara lyssna på musik i en romantisk miljö och ha en fest med kvalitetsmusik med bra ljud.

Bild
Bild

Ett mer lämpligt alternativ för fester är dock LG OM7550K . Midisystemet har en kapacitet på cirka 1000 watt. Den kompletteras av en subwoofer och ett professionellt karaoke -system. Så det finns gott om möjligheter till underhållning. Förresten innehåller uppsättningen också en mikrofon. Och även detta musikcenter kan säkert användas för att titta på filmer.

Tillsammans med en bra projektor eller stor TV får du en ganska högkvalitativ hemmabio. Du kan styra systemet direkt från din smartphone.

Bild
Bild
Bild
Bild

Premiumklass

De dyraste och högkvalitativa är kraftfulla premiummusikcentra

Pioneer XC-P01-S kostar cirka 30 tusen rubel. Den är uppdelad i två enheter och kompletteras med en förstärkare och en subwoofer. Den är lämplig för att spela musik från skivor, men samtidigt kompletteras den med en USB -kontakt. Den har en mycket hög effekt, så musikcentret är lika väl lämpat för att återge musik i vilken genre som helst. Produkten är lämplig för dig som uppskattar detaljerat och tydligt ljud. Det ser lika bra ut i alla rum, eftersom det har en strikt men modern och snygg design.

Av nackdelarna noterar användare bara att musikcentret värms upp snabbt på grund av dess kompakta storlek.

Bild
Bild

En annan kompakt produkt - Sony MHC-V77DW . Detta coola musikcenter skapar ett mycket högt ljud. Den kompletteras med en liten subwoofer, två diskanthögtalare och två mellanklass. Allt detta ger ett riktigt högt ljud. Om så önskas kan denna produkt tas med dig till en gatufest eller picknick. För detta ändamål kompletteras det med ett infällbart handtag och små hjul. Den är idealisk för dem som gillar att hålla ljusa fester både hemma och på gatan, eftersom den kompletteras med två mikrofonuttag, vilket innebär att den är idealisk för karaoke.

Hemma kan du ansluta den till din TV. Och det finns också möjligheten att använda diskar eller ansluta till ett Wi-Fi-nätverk. Det är denna mångsidighet som gör denna premiummodell så populär.

Bild
Bild

Ett av de mest populära företagen i världen, Yamaha , producerar också utmärkta musikcentra. Ett slående exempel på detta är Yamaha PianoCraft MCR-N560. Detta är ett annat mångsidigt system som är perfekt för både unga och stora familjer. Inspelningen kan spelas upp från både flash -enheter och diskar. För att göra ljudet ännu bättre och tydligare kan du ansluta en subwoofer till musikcentret. Fördelen med en sådan produkt är också en snygg design och möjligheten att styra den med en smartphone. Detta är mycket bekvämt i den moderna världen.

Nackdelarna är inte särskilt hög effekt och bristen på inbyggd förmåga att ansluta till Wi-Fi. Men den sista nackdelen kan korrigeras genom att köpa en speciell adapter.

Bild
Bild

Att jämföra alla dessa populära modeller är en ganska svår uppgift, eftersom både nya och gamla produkter har många fördelar . Dessutom dyker det ständigt upp några intressanta nyheter på marknaden.

Valbara kriterier

För att inte bli förvirrad i ett stort antal sortiment måste du själv bestämma vilka kvaliteter som ett musikcenter för ditt hem är de viktigaste. Någon behöver ett högt ljud, någon är viktigare än dess kvalitet. Och när det gäller utseende har alla olika smaker. Så du måste titta på de viktigaste punkterna att tänka på för att välja rätt teknik.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Först måste du bestämma storleken. Alla musikcentra är indelade i tre huvudkategorier.

  • Mikrosystem . De är kompakta i storlek. Som regel används denna modell endast för att spela musik med en skiva. Ljudet av dessa barn är inte särskilt kraftfullt, så de köps vanligtvis för små rum.
  • Minisystem … De skiljer sig inte heller i särskilt stora storlekar, men de är redan kraftfullare. Ibland kan de stödja flerkanaligt ljud, vilket gör ljudet rymligare.
  • Midisystem … De består av flera block. Var och en av blocken är en separat komponent i ett komplett system. Detta är ett dyrare alternativ och köps vanligtvis av finsmakare av musik av mycket hög kvalitet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Du bör alltid vara uppmärksam på de tekniska egenskaperna. Nu finns det många sätt att göra ljudet bättre, att "ställa in" melodins ljud för dig själv.

  • Kraft . Från denna parameter beror på hur hög kvalitet ljudet kommer att vara. Ju högre effekt, desto tydligare och mindre förvrängt är ljudet.
  • Megabass eller surroundljud … Det här är två alternativ som låter dig antingen göra basen djupare eller ge din musik ett rymligare ljud. Båda alternativen tilltalar fans av en viss typ av musik. Det är bäst att ansluta subwoofern separat. I detta fall blir ljudet mycket kraftfullare.
  • Format som stöds . Hur och vilken typ av musik du kan lyssna på med denna teknik beror på detta.
  • Karaoke . Detta är en valfri funktion som kommer att vara till nytta för festdeltagare.
  • Möjlighet att ansluta till annan utrustning … En annan fördel är möjligheten att ansluta centrum till en TV, dator eller telefon, vilket gör att du kan lyssna på din favoritmusik direkt från din smartphone, och för TV, till och med förvandla denna utrustning till en hemmabio.
  • Ytterligare funktioner . En bonus är sådana funktioner som möjligheten att styra enheten med en smartphone, inbyggd klocka, timer.
Bild
Bild
Bild
Bild

Med tanke på listan över alternativ måste du själv förstå vad som verkar vara viktigt och vad som är helt onödigt . I huset eller lägenheten för alla kännare av kvalitetsmusik borde det definitivt finnas ett bra musikcenter. Du behöver inte köpa dig en dyr modell. Även bland produkterna i mellanklassen är det fullt möjligt att hitta något värdigt. Det viktigaste i musikcentret är inte ytterligare klockor och visselpipor, utan ljud av hög kvalitet.

Rekommenderad: