Mosaic Caramelle: Funktioner I Märkets Produkter, En översikt över Kollektioner, Färglösningar, Exempel I Interiören

Innehållsförteckning:

Mosaic Caramelle: Funktioner I Märkets Produkter, En översikt över Kollektioner, Färglösningar, Exempel I Interiören
Mosaic Caramelle: Funktioner I Märkets Produkter, En översikt över Kollektioner, Färglösningar, Exempel I Interiören
Anonim

Nyligen förvandlas heminredning alltmer till designer konstverk. Mannen på gatan strävar också efter att i plånbokens bästa ge sitt hem stil och elegans, att följa moderna designtrender. Glasmosaik har blivit en utmärkt lösning för att dekorera olika delar av huset. Vad är det fina med Caramelle -produkter kommer att diskuteras i artikeln.

Bild
Bild

Särdrag

Det kinesiska märket Mosaic Caramelle är relativt ungt. Efter att snabbt ha blivit populär hemma gick företaget in på den asiatiska keramikmarknaden. Men tillverkaren stannar inte där. Caramelle -mosaiken gjorde intryck på världsmarknaden och blev efterfrågad i många europeiska länder och i Ryssland. Allt detta är tack vare kinesiska designers icke-standardiserade tillvägagångssätt, som följer världsmodetrender och tillverkningsteknik av hög kvalitet.

Tillverkaren positionerar sina varor som miljövänliga, högkvalitativa och endast tillverkade av naturmaterial och naturliga färgämnen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vid formning av plattorna används naturstenar, marmor, glas, kvartssand . Detta ger utseendet på mosaikens adel och estetik. Förekomsten av flera fashionabla och vackra variationer av kakelmönster gör det populärt och används ofta i heminredning. Produkter är lätta att hitta i webbutiker. Deras pris är ganska högt, men för denna kategori av varor, i kombination med kvalitet, förblir acceptabelt.

Bild
Bild

Vad är glasmosaik?

Glasmosaik produceras genom att smälta kvartssand och olika komponenter. Som ett resultat blir produkternas sammansättning så mycket som möjligt till bergskristall. Produkten ser ut att bestå av många små bitar. Färginnehållet kan vara nästan vad som helst, beroende på din smak.

Bild
Bild

Det finns några viktiga kategorier av glasmosaik som är fördelaktiga för applikationen

  • Vattentålighet beror på frånvaron av porer i produktens yta. En oersättlig kvalitet för våtrum.
  • Kakel är mycket starkare än vanligt glas.
  • Lätt att rengöra - mosaiken kan rengöras med hushållsmedel.
  • Motståndskraftig mot stora temperaturfluktuationer. Glasplattor är värmebeständiga, klarar temperaturer upp till 150 grader. Å andra sidan kommer frost på minst 30 grader inte heller att påverka finishen.
  • Visnar inte i solen, ändrar inte sitt utseende under påverkan av ultraviolett strålning.

Alla dessa kvaliteter indikerar det bredaste utbudet av applikationer för glasmosaik . Den kan användas för efterbehandling av fasader på byggnader, golv, trappor, dekorativa element i interiörer, i badrum och toaletter, i köket för efterbehandling av ett förkläde, mot pooler, fontäner och eldstäder.

Förstörelse av syror är det enda negativa, men med rätt vård är det obetydligt.

Bild
Bild

Kollektioner och design

Tillverkaren erbjuder en mosaik för varje smak som kan tillfredsställa även den mest krävande kunden.

Serier Caramella Pietrine erbjuder produkter tillverkade med naturlig marmor. Plattornas hållbarhet och kvalitet innebär att de används både som väggdekoration och som golv. Temat för linjen är naturliga marmormotiv i ett område nära de naturliga nyanserna av sten: grå, brun-beige, grönaktig. Sådan inredning kommer att se strikt ut och samtidigt spektakulär och elegant.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mosaik Naturelle det utmärks av en oväntad kombination av glas och natursten i sina produkter. Dessutom har glasytor både matta och glansiga strukturer. Utan tvekan är detta alternativ lämpligt för en mängd olika stilar, och olika typer av material kombinerade kommer att ge intressanta höjdpunkter i ljuset. Nyanserna i denna kollektion är också övervägande naturliga.

Bild
Bild
Bild
Bild

Linjal Acquarelli tillverkad uteslutande av glas, har en glansig konsistens och en mängd olika färger. Namnen på tonerna är lånade från blommiga växter och återger deras naturliga nyanser väl. Du kan dekorera med sådana plattor inte bara golvet och väggarna, utan också använda det som en accentpanel eller dekorativ insats.

Bild
Bild
Bild
Bild

Samling La Passion perfekt om du letar efter radikala lösningar och ljusa färger. Intensiv malakit, röd, lila och turkos lämnar dig inte likgiltig och ger dynamik till interiören.

Bild
Bild
Bild
Bild

För älskare av premiumprodukter presenteras linjerna Impressioni, Classica, Arlecchino … Budgetposten Sabbia är tillgänglig för poolbeklädnad.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra exempel i inredningen

Det rymliga badrummet är inrett med lila mosaiknyanser. För att inte överbelasta utrymmet valdes en monokromatisk blank beläggning för golvet. Inredningen kompletteras med en neoklassisk ljuskrona.

Bild
Bild

Bruna nyanser lägger till mys och värme, horisontella ränder expanderar visuellt utrymmet. Förkromade inredningsdetaljer belyser den nuvarande designen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Blå toner är idealiska för varma, små utrymmen. En touch av svalhet och friskhet kommer att lägga till komfort och påminna dig om havet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Du kommer att lära dig hur du lägger mosaiken på rätt sätt i följande video.

Rekommenderad: