Konstruktion Förstärkt Skottkärra: Välj En Kraftfull Fyrhjulsvagn Med En Volym På 100 Liter Och Andra Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Konstruktion Förstärkt Skottkärra: Välj En Kraftfull Fyrhjulsvagn Med En Volym På 100 Liter Och Andra Modeller

Video: Konstruktion Förstärkt Skottkärra: Välj En Kraftfull Fyrhjulsvagn Med En Volym På 100 Liter Och Andra Modeller
Video: A 6.1 Från mindre till större volymenheter 2024, Maj
Konstruktion Förstärkt Skottkärra: Välj En Kraftfull Fyrhjulsvagn Med En Volym På 100 Liter Och Andra Modeller
Konstruktion Förstärkt Skottkärra: Välj En Kraftfull Fyrhjulsvagn Med En Volym På 100 Liter Och Andra Modeller
Anonim

De som har en egen tomt eller bor i en by måste ha nödvändig utrustning. Med hjälp av enkla enheter är det möjligt att underlätta ditt hårda arbete. Konstruktionens skottkärra är ett verktyg som inte kan ersättas av något annat. Om du behöver transportera jord, gödsel, tegel från ett ställe till ett annat, då gör denna mekanism det möjligt för dig att göra detta utan stora svårigheter.

Bild
Bild

Vad är dem?

De människor som ofta står inför arbete på marken är väl medvetna om att det att ha rätt verktyg hjälper i alla situationer. Utan en skottkärra blir det helt enkelt orealistiskt att utföra några av uppgifterna att rengöra en trädgård eller bygga en ladugård.

Vissa sommarboende föredrar att köpa billiga modeller som bara är utrustade med två hjul. Som regel är de billiga, lätta och opretentiösa att använda. När du väljer en sådan produkt bör belastningen på hjulet beaktas.

Och här måste du vara särskilt försiktig. För att minska produktionskostnaderna sparar utvecklare ofta på det viktigaste - på ratten. De använder bara inte en metallstruktur för basen, utan en plast. På grund av detta uppstår olika haverier. Så snart vagnen är överbelastad går hjulet i två.

Bild
Bild
Bild
Bild

Därför är detta alternativ endast lämpligt för dem som inte kommer att bära en tung last i en vagn. För rengöring av lövverk och snö är denna modell ganska lämplig . Välj därför mer pålitliga produkter, vars huvuddelar är utrustade med metalldelar. Hjulen ska ha följande parametrar: ett pålitligt rör av tjockare material, två kraftfulla lager och en skiva av hållbart rostfritt stål.

Glöm dock inte att ta hänsyn till stressen på din ryggrad. För att börja köra med en full skottkärra måste du höja den något. Och den här uppgiften kan bli ganska skrämmande. Oläget är att du inte bara kommer att behöva skjuta mekanismen framåt, utan också ta på dig axlarna av den tunga belastningen.

En annan sak är när vagnen är utrustad med tre hjul. I det här fallet kommer ditt problem att underlättas mycket. Huvudbelastningen kommer inte att falla på axlarna, utan på själva enheten.

Det viktigaste är att tänka på följande: alla delar, inklusive skivor, måste vara gjorda av metall.

Bild
Bild
Bild
Bild

Oavsett enhet, välj den enligt dina individuella önskemål. En tillräcklig mängd varor för närvarande gör att du kan göra detta utan mycket ansträngning.

Tänk på modellens höjd när du köper . Om du är kort, kommer alla typer av produkter att passa dig. Om du är lång blir det svårt att röra sig i terrängen med en låg skottkärra. Förklaringen är enkel. Du måste böja dig och anpassa dig till detta verktyg för att inte välta eller spilla lasten.

Ett annat viktigt faktum är det speciella skyddet av framhjulet i form av en svetsad ram. De flesta av haverierna uppstår när jorden avlägsnas (hälls ut). För närvarande "tar" en särskild enhet all last på sig själv, och din hushållsartikel är inte i fara.

Tänk också på att skottkärrens sidor måste rullas upp och själva kroppen måste vara av tjock metall.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Det finns många rekommendationer för att köpa denna produkt. Konsumenterna har redan kunnat uppskatta dess kvalitet och tillförlitlighet. Bland alla förslagen finns de vanligaste - det här är en tvåhjulig skottkärra från Belamos, en Vinco -konstruktion, skottkärra, en Zubr -konstruktion, skottkärra från Haemmerlin, Haemmerlin Cargo PREMIUM 90 MG.

Dessa modeller är fyrhjuliga. De är kraftfulla och praktiska att använda. De har en kapacitet på mer än 100 liter. Naturligtvis bör denna modell användas i mer seriöst arbete, såsom konstruktion eller borttagning av hårda och tunga material.

Hur mycket energi och värdefull tid sparas om alla nödvändiga men ganska tunga komponenter (färg, sand, byggnadsblandningar) passar på ett ställe.

Att transportera tegel från plats till plats är också endast möjligt med en pålitlig vagn.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Så när du köper en fyrhjulig bil, tänk på karossens bredd. Om du behöver använda den här enheten för hushållsbehov, välj en inte särskilt bred modell, eftersom en för skrymmande kropp kanske inte passar in i någon gång eller dörröppningar.

För hårt arbete, köp en produkt med förstärkt botten med förstyvningar. Sidorna på högkvalitativa modeller är vanligtvis sömmade. Detta görs för att undvika skador. Kontrollera hjulavståndet innan du köper. Vänd plagget åt sidan och tryck ner. Om det sjunker ska produkten kasseras.

Huvuddelen av skottkärran är ramen. Den ska vara gjord av ett enda rör och vara fri från svetsar eller sömmar . Och även ramen bör böja runt hela kroppen, skydda och stärka den.

Bild
Bild
Bild
Bild

Titta på pennornas enhet. Deras avsedda längd kommer att vara tillräcklig, och ändarna är vanligtvis utrustade med bekväma plastlock. Om du tittar närmare och "prova på dig själv", kommer du att se att vagnens höjd blir ganska bekväm för dig . Annars kommer du snabbt att känna dig trött på grund av att du måste "knuta över" hela tiden.

Hjulen är: uppblåsbara, gjutna, utrustade med ett lager (underlättar rörelsen). Deras diameter varierar från 350 till 450 mm. Se till att din bil är utrustad med högkvalitativ metall.

Byggvagnar pågår för fullt runt om i världen. Det återstår att välja de mest pålitliga leverantörerna.

Rekommenderad: