Små TV-apparater: Bärbar TV För Köket, Bärbara Mini-versioner Med Antenn. Betyg På Små Platta Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Små TV-apparater: Bärbar TV För Köket, Bärbara Mini-versioner Med Antenn. Betyg På Små Platta Modeller

Video: Små TV-apparater: Bärbar TV För Köket, Bärbara Mini-versioner Med Antenn. Betyg På Små Platta Modeller
Video: Curved TVs: Explained! 2024, April
Små TV-apparater: Bärbar TV För Köket, Bärbara Mini-versioner Med Antenn. Betyg På Små Platta Modeller
Små TV-apparater: Bärbar TV För Köket, Bärbara Mini-versioner Med Antenn. Betyg På Små Platta Modeller
Anonim

Små TV -apparater är mycket populära eftersom de bekvämt kan placeras i små utrymmen. Vanligtvis inkluderar dessa TV -apparater modeller med en diagonal på mindre än 19 tum. Det är värt att notera att sådana TV -apparater har alla funktioner som finns i stora modeller. Samtidigt är kostnaden för "barn" mycket lägre.

Bild
Bild

Särdrag

TV -apparater med en liten diagonal har sina egna egenskaper, med vetskap om vilket det är lättare att göra ett val. Bland de inbyggda alternativen bör det noteras närvaron av en WLAN-modul, vilket gör det möjligt att ansluta till ett hemnätverk . För enkelhets skull ställer många tillverkare samma inställningar för det i enheter. Således elimineras många problem helt enkelt.

För anslutning till nätverket har många moderna modeller en USB -port . En liten TV är också ganska ofta utrustad med en YouTube -applikation. Det är inte ovanligt att hitta möjligheten att använda sociala nätverk, inklusive Facebook. När det gäller avinstallerade program kan du dessutom ladda ner dem. Således blir det möjligt att ta reda på väder, nyheter och olika TV -program.

En smart -TV är faktiskt en dator utrustad med ett virtuellt tangentbord och en trådlös mus. Dessa funktioner plus Internet gör det möjligt att hitta en mängd information, enkelt att navigera genom sidorna i webbläsaren.

Samtidigt finns det modeller som styrs med en speciell applikation från en smartphone.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bärbar TV är bra, inte bara för hemmet utan också för bilen . Den installeras med hjälp av speciella fästen. Som ett resultat kan du installera enheten var som helst. Bland fördelarna bör det noteras låg strömförbrukning, vilket gör det möjligt att använda ett bilbatteri för att driva TV: n. Men inte alla modeller är sådana, så det är värt att kolla med säljaren dessutom.

Storleken på mini-enheten är populär bland sommarboende . Det är trots allt enkelt att installera det i någon del av huset. Dessutom kan den tas med och tas bort vid behov, vilket gör att du kan skydda dig från stöld. En trevlig funktion i minitv: n är röststyrning. Det finns också modeller som kan känna igen gester.

Det är värt att notera att små TV -apparater har några nackdelar, vilket det är bättre att bekanta sig med i förväg. Till exempel gör en liten diagonal det svårt att läsa textinformation. På modeller med endast en fjärrkontroll är det obekvämt att skriva webbadresser.

För dem måste du dessutom köpa en mus eller en speciell fjärrkontroll.

Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Det vanligaste bland små TV -apparater är alternativ vars diagonal varierar från 15 till 22 tum . De kan skilja sig åt i funktioner och funktioner beroende på konfiguration. De viktigaste indikatorerna för mini-TV påverkar också deras priser. Ju enklare utrustning, desto billigare kommer modellen att kosta . Enligt de typer av TV med en liten skärm är de uppdelade på ett visst sätt.

Bild
Bild

Med antenn

TV-modeller med inbyggd antenn har en liten upplösning, vilket påverkar bildkvaliteten … För att optimera denna parameter kan du använda alternativet som har en extra kontakt för en extern antenn. Vanligtvis, Standardutrustningen inkluderar hörlurar, fjärrkontroll och fäste.

Ibland kan utrustningen innehålla en nätadapter, laddningsbart batteri, batterier eller cigarettändaradapter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Med digital tuner

Närvaron av en digital tuner gör att du kan ta emot både analog och digital tv . Dessa modeller inkluderar en radio, navigator eller mikrofon i sitt kit. En liten TV av detta slag har bra bildkvalitet och ett dyrt pris. Anständiga modeller av denna typ finns bland produkterna från märket Samsung eller LG.

Bild
Bild
Bild
Bild

Med batteri

Modeller med laddningsbara batterier garanterar långsiktig visning av program. De kan dock laddas från elnätet med hjälp av en adapter. Detta gör att TV: n kan användas även när den är urkopplad.

Naturligtvis kommer alternativ med så omfattande interna resurser att kosta ganska mycket.

Bild
Bild
Bild
Bild

Batteridriven

En bärbar batteridriven TV är lätt - upp till 300 gram. Den är lättare att bära, men den håller inte så länge som på batterier . Bland nackdelarna bör beaktas behovet av att ständigt installera nya batterier. Ofta är sådana modeller dessutom utrustade med en radiomottagare, mikrofon, navigator.

Men ju fler sådana möjligheter som är koncentrerade till en TV, desto mindre tid kommer det att fungera.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hopfällbar

Ofta kan små batterier eller laddningsbara TV -modeller vara vikbara. Sådana alternativ är kompakta och behöver inte mycket utrymme, vilket är bekvämt för konstant resa . Den lätta enheten är ganska platt och är utrustad med en plats för ett minneskort, en eller två USB -utgångar och andra tillägg.

Det bör noteras att sådana alternativ är mycket dyra och svåra att hitta på rea.

Bild
Bild
Bild
Bild

Betyg av de bästa modellerna

För närvarande finns det ett stort antal mini-TV-modeller från olika tillverkare. För att bättre navigera i en så stor variation bör du bekanta dig med de bästa alternativen, enligt konsumenter och experter.

Bild
Bild

Philips 19HFL4010W

Denna modell anses vara en professionell LED -TV. … En särskiljande egenskap är ett bekvämt stativ som gör att du kan installera enheten på en lämplig plats, även bredvid sängen . En utmärkt upplösning på 1280x720 pixlar kompletteras med stöd för olika standarder: DVB-T2 / T / C /. Fjärrkonfigurationen är enkel och okomplicerad på grund av SmartInstall -funktionen. Det finns också tillgång till diverse information från Internet.

Effektförbrukningen i modellen är låg, medan strömförsörjningen är säker och har en låg strålningsgrad . Den vita TV: n har ett elegant utseende med rundade hörn.

Av bristerna är det värt att notera den ganska höga kostnaden jämfört med liknande modeller från andra tillverkare.

Bild
Bild

Samsung T22E310EX

Modellen kännetecknas av en diagonal på 22 tum och en upplösning på 1080 pixlar, vilket ger en detaljerad bild från alla betraktningsvinklar. Den obestridliga fördelen är starkt motljus . TV -funktioner inkluderar stöd för kabel- och mark -tv. De som vill titta på satellitkanaler måste skaffa en mottagare.

Baksidan av enheten har en USB -port, HDMI -utgångar, ett hörlursuttag. Montera TV: n på en vägg eller montera den på ett stativ. Av bristerna bör det noteras breda ramar, ganska svag akustik, svarstid på 8 ms.

Detta kompenseras något av det överkomliga priset.

Bild
Bild
Bild
Bild

LG 22MT49VF

Bland modellerna av TV -apparater med en diagonal på 21, 5 tum är detta alternativ ett av de bästa. Det kombinerar kostnad och kvalitet harmoniskt … En upplösning på 1920 × 1080 pixlar och en kraftfull TFT IPS -matris ger breda betraktningsvinklar och exakt färgåtergivning. Fördelarna med enheten inkluderar stereoljud, enkel och intuitiv meny, bekväma inställningar.

Ytterligare ögonskydd tillhandahålls av Flicker-Safe-teknik, som tar bort flimmer.

Snygg och högkvalitativ skärm lämplig för användning som datorskärm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Samsung UE22H5600

En annan modell från Samsung med en diagonal på 22 tum med en attraktiv kostnad och bra tekniska egenskaper . Den kompakta storleken på enheten kommer att tilltala många. Bilden kännetecknas av ljusstyrka och kontrast. Alla ytterligare enheter kan anslutas via olika kontakter.

Mini -TV: n kan stödja många video- och ljudformat, med det enda undantaget som Xvid. Den praktiska betraktningsvinkeln gör denna modell till ett utmärkt alternativ för köket.

Av nackdelarna kan vi notera frånvaron av SMART-funktionen, icke-standardkontroll, samt skramlande vid hög volymnivå.

Bild
Bild

Supra STV LC22T890FL

Denna japanska modell är av bra kvalitet och lågt pris. Praktisk 22-tums diagonal med utmärkt betraktningsvinkel och tunna ramar ger en ljus och tydlig bild . Fördelarna inkluderar också snabbt svar.

Den största nackdelen med TV: n är oförmågan att spela alla format.

Bild
Bild

Toshiba 22S1650EV

Minitv med en upplösning på 1920 × 1080 pixlar kan ta emot digitala och analoga signaler. Den 22-tums LCD-skärmen är LED-bakgrundsbelyst och har bra ljusstyrka och kontrast . Som ett resultat erhålls en högkvalitativ bild vid utmatningen. Bättre visning möjlig med inbyggd mediaspelare … Panelen har en VGA -ingång och ett par HDMI -kontakter.

Modellen har få brister. Oftast noterar användare den komplexa menyn och bristen på SMART -funktionen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Polarline 20PL12TC

En mini-TV från en rysk tillverkare kännetecknas av låg kostnad och samtidigt extremt bra kvalitet . Anständiga betraktningsvinklar och en 20-tums skärm gör TV: n lämplig för mycket små utrymmen. Bland fördelarna bör det noteras möjligheten att reproducera digitala och kabelstandarder . Det finns också en CI + -plats. Panelen innehåller HDMI, USB, VGA, AV -kontakter. Extern akustik kan framgångsrikt anslutas via hörlursuttaget.

Färgen kan enkelt justeras, liksom kontrast. Brusreducering tillhandahålls av ett speciellt filter. Nackdelarna inkluderar inte särskilt bra ljud och bristen på en satellitmottagare.

Bild
Bild

Valbara kriterier

När du väljer en kompakt TV för ditt hem är det viktigt att uppmärksamma ett antal egenskaper. Naturligtvis är det viktigaste storleken på TV: n . När allt kommer omkring bör en enhet med en liten skärm ta lite plats och vara lätt att använda. Den ska passa på en liten yta och vara lätt att transportera.

Om du måste välja en enhet för bilen bör du se till att det finns knappar på panelen . I det här fallet är det faktiskt obekvämt att använda kontrollpanelen. Det avlägsna elementet kan lätt gå vilse i kabinen när bilen rör sig.

TV med digital tuner måste vara utrustad med en antenn . Detta är mycket bekvämt om du planerar att ta enheten utanför staden eller till ett sjukhus. I det här fallet blir signalen mycket bättre.

Men för en bil är en extra antenn en onödig och till och med obekväm komponent.

Bild
Bild

Minitv-apparater som drivs av ett batteri måste stödja DVB-T2-standarden . Detta gör att du kan dra nytta av digital -tv.

När du väljer en TV med en liten diagonal för köket Det är viktigt att vara uppmärksam på den lilla storleken … Till exempel gillar många människor 19-tums modeller. Naturligtvis är de större skärmalternativen bättre för ögonen. Men mindre alternativ är lättare att montera på väggen och kommer att se mer harmoniska ut i ett litet utrymme.

Det är lämpligt att omedelbart välja en modern TV med Wi-Fi-anslutningsfunktion och ett SMART-system . Betraktningsvinkeln bör utvärderas väl. Bilden från alla sidor ska vara ljus och tydlig. Det är bra om modellen innehåller USB -kontakter och möjligheten att stödja olika digitala TV -standarder, inklusive kabel och satellit.

Bild
Bild

När du väljer en TV bör du vara uppmärksam på att hur installationen kommer att utföras . För de flesta rum är en svängarm idealisk och kan köpas separat om så önskas. Inbyggda TV-apparater är också praktiska, för vilka det alltid finns en plats i ett av skåpen. Standen som följer med mini-TV: n är mycket praktiska. De låter dig placera TV: n på en hylla, ett bord eller ett nattduksbord.

Ett valfritt men trevligt ögonblick är närvaron av en sensor . Med sin hjälp är det faktiskt enkelt att styra en bärbar TV -enhet genom att skjuta fingret över skärmen. Det är särskilt trevligt att använda den här funktionen om TV: n är installerad i bilen.

Skilj efter format standard- och widescreen -alternativ … De skiljer sig i förhållandet mellan skärmbredd och höjd. Standarden 4: 3 används för att titta på olika tv -program. När det gäller 16: 9 -formatet används det för att spela upp video från DVD -skivor och olika externa medier.

Bild
Bild

Du kan titta på en videoklassificering av små TV -apparater för köket nedan.

Rekommenderad: