Finishpulver För Diskmaskiner: Funktioner Och Sortiment, Bruksanvisning, Recensera Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Finishpulver För Diskmaskiner: Funktioner Och Sortiment, Bruksanvisning, Recensera Recensioner

Video: Finishpulver För Diskmaskiner: Funktioner Och Sortiment, Bruksanvisning, Recensera Recensioner
Video: Finish Dishwasher Detergent Unboxing and Review | Best Dishwasher Detergent for Indian Utensils 2024, Maj
Finishpulver För Diskmaskiner: Funktioner Och Sortiment, Bruksanvisning, Recensera Recensioner
Finishpulver För Diskmaskiner: Funktioner Och Sortiment, Bruksanvisning, Recensera Recensioner
Anonim

Diskmaskinen gör livet enklare, gör att du snabbt och effektivt kan tvätta en stor mängd disk i taget. För att göra diskmaskinen nöjd med sin renhet och glans måste du använda ett bra tvättmedel. Många föredrar pulverformuleringar framför tabletter. En av de mest populära är Finish -pulver.

Bild
Bild

Särdrag

Finish Diskmaskinpulver har inte publicerats länge . Eftersom dessa produkter har testats med tiden och många diskprogram.

Medel av detta märke rekommenderas för vissa diskmaskinstillverkare. Fördelarna med Finish -pulver ligger i en överkomlig kostnad och komposition, som inkluderar:

  • 30% av den totala mängden ämnen faller på tripolyfosforsyrasalterna, som lätt klarar fett;
  • högst 5% syrehaltigt blekmedel, vilket hjälper till att ta bort plack från te och annan mörk ihållande smuts;
  • skummande ytaktiva ämnen;
  • enzymer - enzymer som bryter ner protein- och kolhydratfläckar även vid låga temperaturer;
  • diskreta smaker.
Bild
Bild
Bild
Bild

I princip är kompositionen ganska typisk, med fördelen av frånvaron av fosfater, som nu är placerade som hälsofarliga föreningar.

Förutom de ämnen som redan listas översätts Finish -pulvret bokstavligen till "fläckborttagare", och det är dess närvaro i kompositionen som hjälper till att ta bort StainSoaker, proprietär hemlighet, kan inkluderas . frätande läppstift eller kaffefläckar.

Och även den aktiva substansen tränger in i de torkade skikten, vilket påskyndar deras upplösning för perfekt renhet av disken.

Bild
Bild
Bild
Bild

Räckvidd

Ursprungligen togs Finish -pulver till hemmamarknaden från Tyskland. Idag levereras paket av olika storlekar från Danmark, Finland och Polen. Pulvret är förpackat i plastbehållare.

  • Avsluta klassiker med en blötläggningseffekt. Finns i behållare som väger 1 kg eller 1,5 kg. Priset på den klassiska kompositionen är cirka 500 rubel.
  • Avsluta Calgonite … Passar alla typer av diskmaskiner. Levereras i en behållare på 2,5 kg. Priset för denna volym är cirka 1100 rubel.
  • Avsluta Calgonite Lemon . Låda 2, 5 kg. Till ett pris inom 1000 rubel.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man använder?

Precis som alla pulver eller andra diskmedel måste Finish doseras enligt instruktionerna. Självbestämning av dosering är inte tillåten . För bekväm mätning av portioner rekommenderas att använda en mätkopp (sked). För en last räcker det med 20-25 g pulver . Det hälls i en pulverform. I många diskmaskinmodeller finns den på insidan av dörren.

Om det är nödvändigt att använda alternativet "presoak" måste ytterligare 5 g pulver hällas i behållaren märkt "C"

Mängden som visas här är den optimala mängden för diskmaskiner i full storlek med full belastning.

Bild
Bild
Bild
Bild

För att ta reda på hur mycket pulver du behöver för att tvätta disken kan du experimentera genom att ta hänsyn till belastningen, graden av förorening av bestick och krukor och hårdheten i det använda vattnet . Eftersom det kan variera kommer inte delen av produkten att vara densamma. Det kan vara så att bara 15 g torr produkt räcker för att läggas i diskmaskinen. Detta ska inte vara pinsamt, för först efter flera cykler kommer det att vara möjligt att förstå hur mycket av pulvret som är optimalt.

Det rekommenderas att användas tillsammans med pulvret Avsluta speciellt regenererande salt och sköljmedel med märke … Närvaron av salt återställer jonbytarens vattenmjukande effekt.

Sköljmedlet ger disken en kristallglans, när besticket torkar bättre, glädjer det frånvaro av ränder på ytan.

Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

De flesta av de undersökta användarna av diskmaskiner, som visade sig vara 70%, rekommenderar pulvret och förlänger dess egenskaper . Baserat på de positiva recensionerna har Finish många attraktiva funktioner.

Rengör perfekt den mest envisa smutsen, inklusive fett och kolavlagringar. Efter detta pulver gnistrar disken inte bara med renhet, utan till och med knarrar. Detta skapar en trevlig känsla och intryck av resultatet.

Det förbrukas ekonomiskt . Mycket liten produkt krävs per cykel i diskmaskinen. Slutförpackningen håller i 2 månader med måttlig konsumtion.

Ett av de viktiga kriterierna är frånvaron av en stark och obehaglig lukt. Detta är det som ibland saknas i många verktyg för manuell eller automatiserad disk. Avsluta positivt överraskningar med en neutral doft utan uttalade kemiska dofter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Låg kostnad . Detta är ett trevligt faktum som lockar dig att köpa Finish -pulver. Naturligtvis kan du hitta billigare medel vid försäljning, men med mycket sämre sammansättning och effektivitet.

Finns i olika förpackningar. Finishpulver för moderna diskmaskiner finns i 2, 5, 2, 1, 5 och 1 kg lådor. Du kan välja det alternativ som är mest lämpligt när det gäller kostnad och volym.

Pulvret från denna tillverkare är inte ovanligt i butiker.

Produkten har en typisk sammansättning för denna typ av produkt. Men den uppenbara fördelen med Finish -pulver är frånvaron av farliga fosfater.

Pulvret säljs i en plastbehållare utrustad med ett bekvämt bärhandtag och en smal hals.

I ett sådant paket hotas inte produkten av fukt, det är lätt att få ut den och mäta en viss mängd.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vilket negativt kan du lära dig om pulvret från kommentarerna?

Det stora diskmedlet i fråga lämnar ibland märkbara ränder på de diskade diskarna. Du måste dessutom skölja den för hand. Det är inte känt hur väl kemikalierna kommer att tvätta bort i detta fall.

Kompositionen passar inte begreppet”eko”. Det finns inga naturliga komponenter bland kemiska föreningar

Ibland noterar användarna att vid låga grader löses inte pulvret helt upp. Naturligtvis händer detta inte bara med detta pulver, utan också med analoger från andra företag, liksom med tabletter. Men denna nackdel äger rum, särskilt eftersom du ofta förväntar dig oklanderligt arbete från en produkt i denna priskategori.

Man tror att endast i kombination med sköljmedel och salt från märket Finish ger pulvret den bästa effekten av att diska i en modern automatisk diskmaskin.

Rekommenderad: