Stor Garderob (55 Bilder): Hörn I Korridoren, Sovrum, Vardagsrum

Innehållsförteckning:

Video: Stor Garderob (55 Bilder): Hörn I Korridoren, Sovrum, Vardagsrum

Video: Stor Garderob (55 Bilder): Hörn I Korridoren, Sovrum, Vardagsrum
Video: INREDNING: Smart förvaring i sovrum, Före och Efter, Garderober 2024, April
Stor Garderob (55 Bilder): Hörn I Korridoren, Sovrum, Vardagsrum
Stor Garderob (55 Bilder): Hörn I Korridoren, Sovrum, Vardagsrum
Anonim

Hittills har skjutbara garderober med rätta fått stor popularitet. Detta är en elegant möbel, som på grund av skjutdörrarna inte tar upp onödigt utrymme. Denna möbel är särskilt relevant i små lägenheter, där varje centimeter ledigt utrymme är viktigt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Designers erbjuder ett brett utbud av stora garderober. De låter dig inte bara lagra många saker utan blir också en höjdpunkt i interiören.

Om du väljer garderoben korrekt kommer den att kunna rymma ett stort antal olika saker och gör det möjligt för hemmafruar att enkelt behålla ordningen i huset.

Bild
Bild
Bild
Bild

Stora modeller är inte bara för förvaring av kläder. Det kan finnas fack som kan anpassas för en strykbräda, dammsugare eller andra hushållsapparater som inte har hittat någon plats i lägenheten.

Bild
Bild

Designen av garderober utvecklas med förväntan att vardagliga saker, ytterkläder, hattar, vinter- och sommarskor, väskor och resväskor, utrustningsartiklar kan placeras snyggt där.

Bild
Bild

I möbelaffärer kan du hitta olika modeller utformade för olika rum. Huvuddelen av strukturen, dörrar och dekorativa ytor är gjorda av olika material. Skjutgarderober är mycket populära, där bambu, spånskiva, glas, spegel eller rotting används.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Erfarna hantverkare hjälper dig att skapa en individuell möbel, med hänsyn till alla behov som uppstår från en icke-standardiserad layout.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

Beroende på var garderoben kommer att staplas skapas en viss design. Till vardagsrummet har de en original inredning som kombineras med andra möbler. För korridorer och i sovrummet har modellerna ett mer kortfattat utseende.

Alla skjutbara garderober är indelade i två stora grupper:

  • färdiga;
  • inbyggt.
Bild
Bild
Bild
Bild

Redo

Det enklaste sättet är att komma till affären och på plats bestämma vilka möbler som är lämpliga för hemmet. Det räcker bara att ta mätningar. Detta alternativ är lämpligt när det inte behövs någon specifik konstruktion eller design. Detta gäller mer för rymliga rum med standard layout.

Bild
Bild
Bild
Bild

För vardagsrummet är modeller med lasergravering, ovanliga mönster och glasmålningar mycket populära . Detta är inte förvånande, för det är där gästerna sitter och utvärderar ägarnas smak från ett rum. Det är mycket viktigt här att inte överdriva det, för att inte förstöra interiören med onödiga detaljer.

Bild
Bild
Bild
Bild

En garderob med många olika fack är en bra lösning för en stor familj. Olika hyllor, sängbord, byråer kan ersättas med en design.

Bild
Bild

I korridoren, från vilken en lång korridor leder till resten av rummen, är en grund men stor garderob med full vägg perfekt. Speglade dörrar kommer visuellt att utöka utrymmet, och möbler i ett litet rum kommer inte att verka överflödiga.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En typ av färdiga garderober är ett skåpförvaringssystem . Oftast består den av ett litet rektangulärt skåp och ytterligare element - hörnhyllor och nattduksbord. Alla komponenter kan bytas ut eller lossas och höjden kan justeras.

Bild
Bild
Bild
Bild

Inbyggt

Om rummet har icke-standardmått eller om du bara vill ha originalmöbler kan garderoben göras på beställning. En egenskap hos den inbyggda designen är frånvaron av en bakvägg. Den monteras direkt på plats och tar vanligtvis vägg-till-vägg-utrymme.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hörnstrukturer är bra för små rum. Utåt ser de kompakta ut, men i verkligheten är sådana skåp mycket rymliga.

Bild
Bild
Bild
Bild

Inbyggda garderober har obestridliga fördelar:

  • de passar perfekt in i utrymmet;
  • ha den design som krävs;
  • dölja väggens ojämnheter eller kommunikation från utsidan av väggen.
Bild
Bild
Bild
Bild

Men det finns också en viktig nackdel som måste beaktas vid beställning av inbyggda möbler - skåpet kan inte flyttas till ett annat rum. Det är fullt anpassat för en enda plats i huset.

Intern fyllning

Stora garderober kan användas för olika ändamål. Oftast köps de för kompakt förvaring av skrymmande saker - ytterkläder, skor, väskor. Denna möbel kompletteras med en stor spegel och är perfekt för korridoren.

Bild
Bild

Garderober för sovrum är utrustade med många fack för förvaring av kläder . Där kan du snyggt hänga upp klänningar, kostymer, byxor, långa kjolar, samt lägga sängkläder och handdukar.

För vardagsrum finns det originalmodeller med skjutdörrar, där du kan placera tallrikar, TV och andra hushållsapparater. De kombinerar både slutna och öppna hyllor.

Bild
Bild
Bild
Bild

För kök är speciella skjutbara garderober utformade, i vilka fack finns för förvaring av tallrikar, bestick och andra köksredskap . En spis, mikrovågsugn, diskmaskin och annan nödvändig utrustning kan byggas in i sådana möbler.

Bild
Bild

Designers erbjuder skjutbara garderober utformade speciellt för barnrum. Förutom sin slående och originella design skiljer de sig åt i sina inre strukturer. Det finns fack för förvaring av leksaker, skolmaterial, du kan gömma en cykel eller skoter där.

Bild
Bild

Dimensioner

För stora garderober finns det vissa kriterier för storlek. Det är en massiv struktur som måste kunna bära sin egen vikt och innehållets vikt. Om konstruktionen är mer än en och en halv meter lång måste den vara utrustad med extra stöd och justerbara ben. En stor garderob måste anpassas till nivån.

Bild
Bild

Skåp från vägg till tak bör utformas enligt en modulär princip, det vill säga att de ska bestå av flera delar som är anslutna till varandra till en enda möbel. Tack vare dörrarna kommer skåpet att se ut som en monolitisk struktur.

Bild
Bild

Den största garderoben får inte överstiga 5 meter i längd och höjd, annars kommer strukturen att kollapsa. Baserat på träning är den optimala maximala höjden 3,5 meter. Längden kan vara obegränsad om du lägger till det antal profiler som krävs.

Bild
Bild

Intressanta lösningar

Diagonala hörnskåp med halvcirkelform ser väldigt snygga ut. De kräver minst utrymme, men är mycket rymliga.

Bild
Bild

Speglade dörrar är ett bra komplement till garderober. De utökar inte bara utrymmet visuellt, men de är mycket bekväma att titta på i tillväxt - du kan välja kläder utan att lämna garderoben. De som tycker enkla speglar är tråkiga kan välja modeller med spegeldörrar, kompletterade med målat glas.

Bild
Bild

Sandstrålningsmönster på spegeldörrar ser väldigt snygga ut. En sådan garderob kommer harmoniskt att passa in i en diskret inredning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Naturmaterial och naturlig inredning är på topp i popularitet nu. Design som använder läder, rotting, bambu ser original ut, men smakfullt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Du kan också kombinera fasader. De låter dig förkroppsliga de mest otroliga fantasierna och kommer utan tvekan att bli en höjdpunkt i interiören.

Rekommenderad: