Att Välja En Våningssäng För Tjejer (43 Bilder): Tvåvåningsmodeller För Två Tjejer I Det Inre Av Rummet

Innehållsförteckning:

Video: Att Välja En Våningssäng För Tjejer (43 Bilder): Tvåvåningsmodeller För Två Tjejer I Det Inre Av Rummet

Video: Att Välja En Våningssäng För Tjejer (43 Bilder): Tvåvåningsmodeller För Två Tjejer I Det Inre Av Rummet
Video: 79 Design And Ideas Triple Bunk Bed 2024, Maj
Att Välja En Våningssäng För Tjejer (43 Bilder): Tvåvåningsmodeller För Två Tjejer I Det Inre Av Rummet
Att Välja En Våningssäng För Tjejer (43 Bilder): Tvåvåningsmodeller För Två Tjejer I Det Inre Av Rummet
Anonim

För närvarande finns det många våningssängar med olika modifikationer och konfigurationer. Du kan välja rätt alternativ för alla layouter och stilar. Förr eller senare ställs många föräldrar inför frågan: vilken säng passar bäst för deras barn? Idag kommer vi att prata om vilka tvåstegsmodeller som ska väljas för tjejer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner, fördelar och nackdelar

Våningssängar har alltid varit mycket populära. Sådana inredningsartiklar väljs av många föräldrar, eftersom de lätt passar in i nästan alla miljöer.

Våningssängar kan avsevärt spara ledigt utrymme. För närvarande står många lägenhetsägare inför brist på film. För sådana förhållanden måste du välja lämpliga möbler, som inte tar mycket plats. Våningsmodeller är de bästa alternativen för små bostäder.

Bild
Bild

Experter rekommenderar inte att placera två barn i en säng . I en sådan miljö kommer de inte att kunna snabbt och lugnt somna. Ofta busar, spelar på samma säng, skada varandra. Dessutom, om barn växer upp med olika typer av temperament, ska de inte somna på samma säng, eftersom en av dem kommer att försöka sova, och den andra kommer fortfarande att vara vaken. Sådana problem kan undvikas genom att placera barnen på separata sovplatser på en våningssäng.

Psykologer säger att sådana möbler helt enkelt är nödvändiga för en växande kropp, eftersom det skapar det nödvändiga personliga utrymmet.

Det är mycket viktigt för unga användare att ha ett eget mysigt hörn där de kan vila, läsa en bok och sova gott.

Moderna möbelfabriker producerar olika våningssängar. De är gjorda av olika material och kompletteras med olika detaljer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särskilt populära i vår tid är multifunktionella produkter, kompletterade med rymliga lådor, hyllor, byråer, trappor, rutschkanor, trappsteg och till och med hela skrivbord. Sådana tillägg kan vara en förlängning av sängramen eller installeras i en stor nisch med sovplatser. Multifunktionella våningssängar är den bästa lösningen om du inte har mycket boyta. Med sådana modeller kan du vägra stationära lådor och garderober i barnrummet, vilket sparar ett redan blygsamt utrymme.

Bild
Bild
Bild
Bild

Moderna våningssängar finns i ett brett sortiment. De skiljer sig från varandra, inte bara i konfigurationer, utan också i färglösningar. Speciellt för tjejer produceras vackra exemplar i känsliga persika, rosa, korall, lila eller orange toner. Sådana möbler har inga betydande nackdelar. Våningssängar, utformade speciellt för en liten prinsessa, kommer att kosta konsumenterna mer än standardalternativen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

9 bilder

När du köper en sådan modell är det värt att överväga att sovsängen, som ligger på det övre planet, inte kan göras längre.

I enlighet med denna nackdel rekommenderas det att köpa sängar med mer imponerande dimensioner så att det växande barnet är så bekvämt och inte trångt på dem som möjligt. Experter säger att det bästa alternativet skulle vara en säng, vars längd överstiger tillväxten för en liten användare med 20 cm.

Bild
Bild

Den största nackdelen med två våningar babysängar är den osäkra placeringen av barnet på den övre nivån. För att inte oroa dig för den lilla prinsessan bör du välja föremål utrustade med sidofångare. Ju mer aktivt och rörligt barnet är, desto högre bör dessa detaljer vara. Det rekommenderas att välja säkra och bekväma produkter, kompletterade med stegar och steg. Med hjälp av dessa enheter kan tjejer enkelt klättra upp till andra våningen i sängen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

Barns våningssängar för flickor är olika. Låt oss titta närmare på de mest praktiska och funktionella sorterna.

Oftast finns det i möbelbutiker våningssängar av traditionell design .… Sådana modeller har en lakonisk och minimalistisk design. Dessa sorter är perfekta för tonårsflickor över 12 år. Genom sin design är sådana sorter 2 separata sovplatser, belägna över varandra. De två nivåerna är anslutna med en liten trappa.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller kompletterade med ett arbetsområde är mycket efterfrågade idag .… Dessa våningssängar är utrustade med bord i olika storlekar. De kan användas för kreativitet, teckning eller för läxor. Därför köps sådana alternativ för flickor i grundskolealder och tonårssystrar.

Bild
Bild

Modeller med garderober är mycket praktiska .… Sådana alternativ låter dig lösa problemet med att placera olika saker hos invånarna i rummet. Enligt design är dessa produkter 2 separata sängar för att sova, installerade på olika nivåer och utrustade med en garderob. Oftast består fyllningen av förvaringsfacket av en bar för att hänga klädhängare, lådor och hyllor. Skåp i dessa utföranden kan ha gångjärn, fällbara eller fackdörrar.

Bild
Bild

I tvånivåmodeller för unga användare kan skåp och hyllor placeras i olika områden. Moderna tillverkare erbjuder följande alternativ för arrangemang av sovplatser och förvaringssystem för val av köpare:

  • Sängar med hörngarderober … I dessa konfigurationer placeras den övre sovbädden direkt ovanför förvaringen.
  • Sängar med vägg … I sådana modifieringar ligger garderoben nära det nedre sovområdet. Det fungerar som förvaring och stabilt stöd för nästa våning.
  • Design med två separata skåp … Sådana våningssängar har förvaringssystem placerade vid ändarna av kojerna.
  • För ett mysigt sovrum kan du köpa en omvandlingssäng i två plan … Den här typen av möbler är högteknologiska. Med dess hjälp kan du effektivt spara det tillgängliga utrymmet. Den största fördelen med en sådan modell är att den kan delas in i funktionella komponenter.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Till exempel kommer en sådan sovplats att utföra sin huvudfunktion på natten, och under dagen kommer den att förvandlas till andra interiörartiklar och ändra dess funktionella egenskaper.

Bild
Bild

Idag finns det två nivåer i butikerna i följande konfigurationer:

  • sängbord;
  • säng-garderob;
  • bäddsoffa;
  • säng-byrå.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Små matryoshka -sängar kännetecknas av sin lilla storlek . Det rekommenderas att köpa sådana produkter till små tjejer. Höjden på häckande dockor gör att de minsta användarna kan klättra upp dem utan att använda ytterligare medel (trappor, trappsteg, etc.). När de är vikta representerar sådana produkter en liten enkelsäng med medelhöjd. De har en annan säng under kajen, som lätt kan tas bort om det behövs.

Det finns ofta linne lådor i botten av dessa sängar. Vissa tillverkare erbjuder mer funktionella alternativ med rymliga förvaringssystem.

Bild
Bild

De främsta fördelarna med matryoshka -sängar är:

  • kompakta mått;
  • absolut säkerhet vid användning;
  • sådana möbler orsakar inte höjdskräck hos barn;
  • häckande dockor är mycket billigare än sina motsvarigheter.
Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

För ett barnrum rekommenderar experter att välja miljövänliga och pålitliga sängar av naturligt trä.

  • Den mest hållbara och hållbara är produkter från bok, al och ek. Sådana kopior är inte billiga, men de är av hög kvalitet och mycket attraktiva.
  • Billigare är tall- och björkmodeller .… Experter rekommenderar att man köper sådana sängar till små tjejer, eftersom de snabbt kommer att växa ur dyrare produkter och möblerna måste bytas till en ny.
  • Vanligt och billigt är våningssängar gjorda av MDF eller spånskiva. Dessa material liknar naturligt trä i utseende, men är mindre starka och hållbara.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Det rekommenderas inte att köpa en säng för barn tillverkad av spånskiva. Detta material består av träavfall som är bundet med formaldehydhartser. Sådana ämnen är hälsoskadliga. Många tillverkare kompletterar idag sådana möbler med faner för att stoppa utsläpp av skadliga ämnen.
  • De säkraste är spånskivor klass E1. De kännetecknas av ett minimihalt av formaldehydhartser.
  • Dessutom slitstark och hållbar är sängar gjorda av möbelskivor. Detta material är en platta bestående av träblock. Det kan bearbetas vackert och läggas till med sniderier. Men om du bestämmer dig för att dekorera möbler med liknande element, är det bättre att vända sig till erfarna specialister.
  • De mest pålitliga och hållbara är metallprodukter … Dessa sängar har utmärkt stabilitet. Med tiden börjar de inte knarka eller vingla.
  • Det bör dock noteras att sådana möbler är tunga .… Det är svårt att ordna om det till ett annat ställe.
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

För små prinsessor rekommenderas att välja originalsängar som är stiliserade som rosa slott, vackra vagnar eller sagotorn. För skolelever är det bästa alternativet en dubbelsäng med extra lådor och ett skrivbord. Ett sådant utrymme kommer att vara mycket användbart och bekvämt för att göra läxor, läsa böcker och andra pedagogiska aktiviteter.

Välj endast högkvalitativa och hållbara modeller från kända möbelfabriker. Snåla inte med material . Det är lämpligt att köpa alternativ med stegar och steg för enkel och säker användning. För små tjejer är en säng med sidostöd perfekt. De kan placeras på toppen eller på båda nivåerna.

Rekommenderad: