"Sarma" Madrasser: Modellegenskaper, Kundrecensioner Om Fabriken

Innehållsförteckning:

Video: "Sarma" Madrasser: Modellegenskaper, Kundrecensioner Om Fabriken

Video:
Video: Himanta Biswa Sarma To Be Assam's New Chief Minister 2024, April
"Sarma" Madrasser: Modellegenskaper, Kundrecensioner Om Fabriken
"Sarma" Madrasser: Modellegenskaper, Kundrecensioner Om Fabriken
Anonim

"Sarma" -madrasser är produkter från en inhemsk tillverkare, som under mer än 20 års framgångsrikt arbete har kunnat nå framkant i produktionen av madrasser av hög kvalitet med utmärkta prestandaegenskaper. Produkter av märket sticker ut mot bakgrund av sina motsvarigheter, har ett antal fördelar och karakteristiska skillnader.

Bild
Bild

Särdrag

Företagets madrasser är unika. De tillverkas med modern utrustning som möjliggör montering av hög kvalitet med den senaste tekniken - med hänsyn till krav och standarder för hygien.

Det presenterade utbudet av modeller har ett stort antal fördelar, märkesprodukter:

  • De är inriktade på människor i olika åldrar, med hänsyn tagen till storleksgruppens egenskaper och en persons hy.
  • De skiljer sig åt i blockets struktur, skiljer sig från varandra i styvhetsgrad, höjd, typ av fyllmedel, maximal tillåten belastning på kajen. Vissa produkter kompletteras av Aero Line -systemet runt enhetens omkrets, så ventilation säkerställs.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • De utförs i bulk, med ett individuellt förhållningssätt till klienten - enligt de erforderliga mätningarna, inom två dagar. Tillverkaren erbjuder både standard och anpassade storlekar.
  • Tillverkaren uppdaterar ständigt sortimentet och förbättrar styvheten hos blockytan (för maximal användarvänlighet).
  • Produkter skapas med tillägg av ett allergivänligt fyllmedel utan skadliga gifter som inte irriterar huden. Dessa modeller är lämpliga för personer med allergi och astma.
  • De skiljer sig åt i komponenternas elasticitet, mattornas motståndskraft mot deformation under daglig belastning, vilket gör att madrasserna kan förbli attraktiva under lång tid (upp till 10-15 år eller mer - med korrekt användning).
Bild
Bild
  • Tyst när den laddas på blocket, så att de inte väcker en person när de vänder sig till andra sidan eller när de letar efter en bekväm position.
  • Det är mycket bekvämt att välja, alla modeller har intressanta namn.
  • De utförs i klassiska och ortopediska versioner - med rätt ryggstöd på varje område av mattan.
  • Utrustad med quiltade jerseykåpor - med antibakteriell impregnering med silverjoner, exklusive bildandet av en miljö som är optimal för mikroorganismer.
  • De skiljer sig åt i en acceptabel kostnad, köparen kan välja en modell med hänsyn till tillgänglig budget och smak.

Fördelen med märkets modeller är den extra effekten av vissa modeller. Fabriken tillverkar dubbelsidiga produkter med varierande grad av sidstyvhet, vilket gör att användarna kan välja de mest bekväma sovplatserna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Men det finns också några nackdelar

  • Alla madrasser av detta märke är inte tillräckligt bra för daglig sömn. Till exempel har modeller med beroende fjädrar (med ett litet antal fjädrar på plats) en mjuk bas, så att rätt fördelning av belastningen på ryggraden inte blir - även om det finns ytterligare lager.
  • Dessutom är fjädrarna "timglas" med stor diameter svaga och deformeras snabbt med en stor vikt av användaren. Viktkontroll är ett måste.

Visningar

Sarma madrasser är gjorda på en fjäder- eller fjäderfri basis.

De första modellerna delas in i två kategorier: beroende och oberoende . De skiljer sig åt i fjädrarnas placering och anslutning. Bonnelfjädrar (beroende) är vertikala och har en spiralformad anslutning till varandra och ansluter även till ramens övre och nedre del (sidoelement).

Bild
Bild

Varje oberoende fjäder är insvept i ett tygöverdrag som andas. Sådana element är fästa på botten av ramen, ansluter till den och till varandra med hjälp av tygets lock. Denna funktion bestämmer rätt position för kroppen under belastning - oavsett madrassens höjd och användarens vikt. Med tryck kommer ryggraden alltid att vara platt.

Fjäderlösa modeller varumärken är indelade i flera typer:

  • Monolitisk . Detta är ett lager av vaddering packat i ett vadderat, andningsbart tygöverdrag.
  • Kombinerad . En sådan produkt är en tät kärna, kompletterad på båda sidor med packning av olika sammansättning och densitet.
  • Puff - i form av flera lager, samma storlek, men olika i densitet och sammansättning.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Blockfyllning

När man skapar madrasser använder tillverkaren flera typer av vaddering.

De mest populära och högkvalitativa typerna av råvaror för Sarma-madrasser inkluderar:

  • Naturlatex - förpackning gjord av naturlig saft av gummiträdet Hevea, som används i form av ett tätt perforerat lager med hög motståndskraft och elasticitet.
  • Kokos kokos - ett brunt fast fyllmedel från perikarpen på en kokosnöt, impregnerat med en liten andel latex.
  • Sisal - en speciell fiber som kännetecknas av hög hållfasthet, ackumulerar inte statisk elektricitet, vilket förhindrar värmekänsla. Ger utmärkt ventilation.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Holcon - tät packning, motståndskraftig mot fukt och förbränning. Skiljer sig i god luftgenomsläpplighet, höga värmereglerande egenskaper.
  • Sintepon - ytterligare ett volymskikt som används för att ge volym och låta styvheten hos blockytan variera.
  • Ortopediskt skum - ett viskoelastiskt material med en minneeffekt som kan anta och komma ihåg en bekväm hållning för användaren och återgå till sin ursprungliga position när den svalnar.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

Företagets samling av madrasser innehåller flera serier: Comfi, Emotion, Hit, Maestro, Multiflex, Olympia, Calvero. Modellerna är indelade i fjädermadrasser på beroende fjädrar, produkter av oberoende typ, en serie madrasser för barn och tonåringar, madrasser utan fjäder.

Produkter med oberoende fjädrar inkluderar modeller med fyra hårdhetsgrader (från mjuk till hård yta). Serien innehåller madrasser med Micropacket- och Multipacket -system - med antalet fjädrar från 500 till 2000 bitar per kvadratmeter.

Madrasserna på linjen är resistenta mot lateral deformation, håller upp till 15 år, utesluter "hängmatta -effekten", ger korrekt och enhetligt stöd för användarens kropp, ortopedisk effekt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Gruppen av beroende fjäderblock är konstruerade för 10 års användning - med den högsta tillåtna belastningen per kaj från 70 till 140 kg. Den innehåller modellerna "Komfi", "Olympia", "Strong", "Aero". Produkterna använder dubbla konfjädrar - från 100 till 200 element per kvadratmeter.

En nyhet i linjen är varianter med en flerlagers blockstruktur, som är ett metallnät vid basen med antalet fjädrar på 240 element per kvadratmeter, kompletterat med ett perforerat latexlager, kokosnöt och förstärkning runt omkretsen.

Bild
Bild

Produkter för barn och tonåringar är två serier:”Barndrömmar” och”Sonya” . Linjen består av budgetmadrasser av vanliga och rulltyper (fjäderlösa mattor av liten tjocklek rullade i en rulle - för enkel transport). Vanligtvis består blocket av en kombination av latex och kokos (fjäderlösa madrasser), i vissa produkter är mitten av blocket beroende och oberoende fjädrar.

Bild
Bild

Dimensioner

Storleksintervallet för Sarma -madrasser är bekvämt eftersom madrassernas standardmått gör att de passar perfekt in i sängens parametrar utan att böja eller springa.

Alla modeller är indelade i fyra rader:

  • barn och tonåringar - med parametrar 60 × 120, 70 × 140, 80 × 180 cm;
  • enstaka modeller med en längd och bredd på 80 × 180, 80 × 190, 80 × 200, 90 × 190, 90 × 200, 120 × 190, 120 × 200 cm;
  • en och en halv säng produkter med ett större sovutrymme: 130 × 190, 140 × 190, 140 × 200, 150 × 190, 150 × 200 cm;
  • dubbelmattor med möjlighet att placera två användare på en kaj 160 × 190, 160 × 200, 180 × 190 eller 180 × 200 cm.

Fabriksmadrassernas höjd beror på blockets struktur och når 26 cm. Modellernas minsta tjocklek är 7 cm (i fjäderlösa versioner).

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Factory of madrasser "Sarma" får olika kundrecensioner. Sällan noterar användarna förekomsten av främmande genomborrande föremål i fyllmedlet och dålig montering av block. Mattans hållbarhet (mer än tre år) och dess attraktiva utseende märks oftare.

Vanligtvis märkes madrasser som ett bra köp. Även om de inte håller för länge kan du alltid hitta ett bra alternativ i samlingen - det är precis vad de säger i kommentarerna. Dessutom ordnar tillverkaren alltid kampanjer, och det gör att du kan köpa en dyrare modell med bättre prestanda.

Du kommer att lära dig mer information om Sarma från följande video.

Rekommenderad: