Globo Ljuskrona (36 Bilder): Modeller Från Eglo, österrikiska Taklampor I Interiören, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Globo Ljuskrona (36 Bilder): Modeller Från Eglo, österrikiska Taklampor I Interiören, Recensioner

Video: Globo Ljuskrona (36 Bilder): Modeller Från Eglo, österrikiska Taklampor I Interiören, Recensioner
Video: #HowTo Raise and lower wire By Rydéns 2024, Maj
Globo Ljuskrona (36 Bilder): Modeller Från Eglo, österrikiska Taklampor I Interiören, Recensioner
Globo Ljuskrona (36 Bilder): Modeller Från Eglo, österrikiska Taklampor I Interiören, Recensioner
Anonim

Österrike är ett land som är känt inte bara för sina underbara landskap och fantastiska arkitektur, utan också stoltserar med kvaliteten på sina produkter. När du väljer en ljuskrona bör du definitivt uppmärksamma österrikiska tillverkare, bland vilka Globo och Eglo sticker ut.

Deras produkter är av hög kvalitet, original design och användningen av endast de bästa materialen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Egenskaper hos Globo -armaturer

Globo är en av ledarna på belysningsmarknaden. Det har aktivt erövrat sina positioner sedan slutet av 90 -talet, och idag kan det med rätta vara stolt över sina produkter. Globo bedriver tillverkning av belysningsarmaturer för hemmabruk, utomhusbelysning och bakgrundsbelysning för målningar.

Globo ljuskronor kännetecknas av sin utsökta design och användningen av den senaste tekniken vid tillverkningen. Det stora utbudet av belysningsarmaturer gör att alla kan välja rätt produkt för sig själva till ett rimligt pris.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dessa enheter utmärks av sin ekonomiska användning på grund av användningen av LED -teknik. Ett brett utbud av modeller låter dig välja en ljuskrona som passar alla inredningsstilar. Endast naturmaterial används vid tillverkning av enheter. Armaturer av trä, keramik, metall eller glas är av hög kvalitet och säkra att använda. Säkerhet och slående design gör det möjligt att använda takkronorna i detta företag för att belysa barnrummet och inte bara.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Funktionerna i varje detalj i enheten är noga genomtänkta. Till exempel kännetecknas sortimentet av badarmaturer av fuktskydd.

Globo -företaget utvecklar en rad armaturer, som kännetecknas av närvaron av en enda stil. Varje avsnitt är vackert på sitt eget sätt och förtjänar särskild uppmärksamhet.

Laguppställningen

Takkronor i Vida -serien är så originella att de lätt kan bli centrum för uppmärksamhet i det inre av alla rum. De är dekorerade med genomskinligt och frostat glas. Färgschemat för beslagen är krom.

De mest populära hängande modellerna av detta företag - "Sassari" och "Pinja". Ljuskronor från Sassari -serien skiljer sig åt i antal nyanser, som väljs utifrån rummets storlek. Skärmar är gjorda av glas i bärnstensfärg. Pinja är tillverkad av metall och akryl. Denna modell kännetecknas av närvaron av inredning av svart akryl, som ser väldigt rik ut.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sacramento -serien är gjord i Loft -stil. Ljuskronor av denna modell är monterade på en speciell bar. Det finns två färgalternativ - matt nickel eller svart.

Nevadas ljuskronas unika design kännetecknas av närvaron av olika färger. Det finns gröna, rosa, gula och blå färger. All inredning är gjord av akryl. Denna ljuskrona kan förvandla inredningen i alla rum.

Bild
Bild
Bild
Bild

Takkronor "Cardinalis" är gjorda av metall och kristall. De är dekorerade med graciösa genomskinliga hängen. Ytterligare egenskaper hos detta sortiment inkluderar möjligheten att använda energisparande glödlampor.

Lampskärmarna i Susanna Gl -seriens hängen är gjorda av tyg med en transparent kristalldekor. För att fixa denna lampa används en remsa, som är fäst i taket, och en ljuskrona är redan installerad på den.

Bild
Bild
Bild
Bild

Eglo -ljuskronor

Eglo håller också fast sin position bland de bästa armaturtillverkarna. Detta österrikiska företag är känt på alla kontinenter. Hon tillverkar sina produkter i fabriker runt om i världen.

Företaget är inte begränsat till tillverkning av taklampor . Dess produkter inkluderar också golvlampor, infällda belysningsarmaturer, bordslampor och mer. Företaget tillverkar också soldriven lyktor för gatan.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Utbudet av produkter är mycket brett och uppdateras ständigt. Modeller av Eglo -armaturer hänger med i modetrender och är ofta själva exempel på nya trender.

Eglo -kollektioner speglar modern teknik som är baserade på testade stilar och utseende. De erbjuder en mängd olika modeller, inklusive ljusa barns armaturer, kristallkronor, trälameller och mer.

Olika modeller av armaturer är utformade för vanliga typer av lampor. Det kan vara halogen-, fluorescerande och glödlampor. Om ljuskronan ger närvaro av en icke-standardpatron, ingår lamporna för den i uppsättningen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

En av de senaste kollektionerna - textil - skapar en trevlig atmosfär i alla rum. Ljuskronorna är gjorda i jugendstil. Ramen är tillverkad av stål i färgen borstat nickel. I denna serie presenteras nyanser i två färger - svart och guld.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ljuskronor från träkollektionen representeras av serierna "Tindori", "Sendero", "Fabella", "Cossano" och andra. Träplattor är gjorda i olika färger. Ljusrosa och blå ljuskronor är perfekta för ett barns rum.

Bild
Bild
Bild
Bild

Eglo LED -taklampor är gjorda av kristall och stål. De tillhör avantgardesamlingen. Denna serie är slående i sin originalitet och sofistikering. Kristall ser mycket känslig ut, och dess kombination med kromstål ser festlig ut.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Samlingen av ljuskronor "Eglo Medici" är gjord i lantlig stil. Det innebär användning av LED -lampor för att uppnå maximal belysning av rummet. Materialet för nyanser är härdat glas av hög kvalitet. I denna serie är det möjligt att välja en ljuskrona med önskat antal nyanser.

Jadida -taklamporna förtjänar särskild uppmärksamhet. De är gjorda i antik stil. Plafonden är gjord av kopparfärgad metall och dekorerad med kristaller av mångfärgat glas.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hängen i den här kollektionen ser väldigt extravaganta ut och kommer utan tvekan att bli centrum för uppmärksamhet i alla rum.

Recensioner

Det finns många positiva recensioner om österrikiska lampor på Internet. De är kända för sin långa livslängd, enkla underhåll och ursprungliga design.

Eglo och Globo ljuskronor väljs ofta för sovrum, hallar och barnrum. Till exempel passar Globo New Design -armaturen bra in i ett sovrum. Dess nyanser i form av bollar kan enkelt skruvas loss, vilket gör det enkelt att rengöra ljuskronan från damm och smuts.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ljuskronan "Eglo 33550" på grund av sin långsträckta form förlänger visuellt taket och gör rummet lite större. Denna modell har två nyanser som skimrar vackert med ljusa färger. Samtidigt ser det väldigt snyggt ut, men inte prickigt, vilket gör att du kan kombinera det i interiören med gardiner i valfri färg och stil. Ljuskronans underhåll är enkelt - torka av den med en fuktig trasa, som inte lämnar några märken eller ränder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Lamporna i de österrikiska företagen Elgo och Globo är inte bara funktionella, praktiska och ekonomiska, utan också en riktig dekoration av alla interiörer. Tack vare tillgången på kollektioner gjorda i olika stilar kan alla välja en ljuskrona efter eget tycke.

I videon kan du se en översikt över ljuskronan Eglo.

Rekommenderad: