Ljuskrona Odeon Light (44 Bilder): Funktioner I Taklampor, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Ljuskrona Odeon Light (44 Bilder): Funktioner I Taklampor, Recensioner

Video: Ljuskrona Odeon Light (44 Bilder): Funktioner I Taklampor, Recensioner
Video: БРЕНД ЗОНА ODEON LIGHT 2024, April
Ljuskrona Odeon Light (44 Bilder): Funktioner I Taklampor, Recensioner
Ljuskrona Odeon Light (44 Bilder): Funktioner I Taklampor, Recensioner
Anonim

Moderna lampor ger inte bara ljus, utan dekorerar också rummet. Odeon Light -ljuskronor är ett av de bästa alternativen som kombinerar kvalitet och stil.

Bild
Bild

Om märket

Odeon Light är ett välkänt italienskt märke. Företaget är specialiserat på tillverkning av olika belysningsarmaturer. Det har redan haft en ledande position på den europeiska marknaden i flera år. Företaget har vunnit förtroendet hos ryska köpare.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sortimentet av märket inkluderar vattentät, vägg, hängande, taklampor, bordslampor, lampor, golvlampor, ljuskronor. Produktionen använder keramik, metall, trä, glas, kristall, plast. Kombinationen av högkvalitativa material med fashionabel italiensk design är kännetecknet för märkets produkter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tidigare var all produktion koncentrerad till Italien. Idag finns det filialer av företaget i Ryssland. Samtidigt överensstämmer produktionsprocessen fullt ut med europeiska standarder och är inte sämre än kvaliteten på utländska modeller. Du kan köpa Odeon Light -lampan i någon av märkesbutikerna eller från märkespartnerna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Möjligheten att beställa från den officiella webbutiken är också tillgänglig.

Funktioner och Fördelar

Odeon Light -ljuskronor är mycket populära i Ryssland. Hemligheten bakom denna framgång ligger i deras obestridliga meriter.

  • Kvalitet och säkerhet . Den senaste utrustningen, pålitliga och säkra material används vid tillverkning av enheter. Varje produkt kontrolleras innan den säljs.
  • Olika modeller . Sortimentet av märket innehåller ljuskronor för alla smaker. Dessa är lyxiga modeller i barockstil, eleganta klassiker och ultramoderna avantgarde-armaturer. Olika storlekar, stilar och mönster gör att du kan välja Odeon Light -ljuskronan för alla interiörer.
  • Brett utbud av priser . Företagets kollektioner innehåller både dyra lyxmodeller och ganska prisvärda, men inte mindre attraktiva produkter.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Flexibel prispolicy gör att varje köpare kan köpa en vacker ljuskrona av hög kvalitet, oavsett sin ekonomiska förmåga.

Modellöversikt

Bland företagets enorma sortiment finns modeller som är särskilt populära.

2006 / 4C . Perfekt för modern högteknologisk eller minimalistisk inredning. Formens lakoniska geometri kombineras här med sofistikeringen av genombrutna plattor. Den sofistikerade glansen av förkromat stål kompletteras med gnistan av mångfacetterade kristaller.

Bild
Bild
Bild
Bild

Genomskinligt slagfast glas ger modellen en speciell lätthet och luftighet.

2565 / 7C . Eleganta klassiker med moderna detaljer passar perfekt in i ett sofistikerat vardagsrum eller sovrum. Snövit nyanser sprider ljuset försiktigt och jämnt. En lyxig gardin gjord av kristallpärlor gömmer sig där armaturen är monterad i taket. En glödlampa som lyser upp kristallen inifrån ger ett magiskt ljusspel i genomskinliga kanter.

Bild
Bild
Bild
Bild

1989/8 . Denna modell är också en klassisk version, men i en mer strikt design. Påminner om inställningen av ett gammalt slott, modellen med smidda element ser mycket solid ut. Trots den lakoniska designen kan en sådan ljuskrona tala om ägarens oklanderliga smak och till och med rikedom.

Bild
Bild
Bild
Bild

Detta alternativ kommer att vara lämpligt för både klassiska interiörer och möbler i loftstil.

1297/8 . Ytterligare en ljuskrona tillverkad i medeltidens anda. Eleganta metallstavar, målade i ädelbrons färg, kompletteras med nyanser i form av ljusstakar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ljusformade lökar ger en iögonfallande prägel för att skapa imitation av en utsökt hängande ljuskrona.

2208 / 7C . Den ursprungliga modellen i modern stil kommer att tilltala fans av ovanliga lösningar. Designen är baserad på förmågan att fritt forma sitt utseende och ljusflödesriktning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Alla nyanser är fixerade på långa elastiska "ben" som kan böjas åt alla håll och behålla en given form. Matta nyanser är dekorerade med graciösa vågiga linjer, som är särskilt märkbara när de belyses av glödlampor.

Du kan styra belysningen själv, vilket gör den mjuk och spridd eller fokuserad och ljus. Med en designändring kommer ljuskronans silhuett också att förändras.

2688/5 . Denna ovanliga modell kommer inte bara att dekorera en modern inredning, utan också bli dess höjdpunkt. Glasets nyckfulla kurvor är fascinerande och skimrar i lampornas strålar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kromdetaljer kompletterar harmoniskt den unika designen.

2599 / 9C . En annan intressant taklampa blir en bra dekoration för ett litet rum. Duken, bestående av kristallkristaller, tycktes hänga i luften, gnistrande med genomskinliga kanter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sex halogenlampor belyser det från insidan, vilket förstärker den magiska effekten.

2252 / 3C . Denna lilla 3-ljuskrona från blomkollektionen kommer särskilt att tilltala romantiska tjejer. Graciösa vita nyanser i form av liljekonvaljblommor kompletteras med dekorativa ljuslila rosor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Gröna blad, som sammanfogar produktens tunna ram, kompletterar blomsterarrangemanget.

2585/5 . Ett annat populärt alternativ för temat vår och blommor. Den luftiga modellen, bestående av många känsliga rosor och silverfärgade blad, fängslar med sin skönhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Genomskinliga lila kristaller, imiterande knoppar, gnistrande och skimmer, fyller ljuskronan med en extraordinär utstrålning.

2279/5 . För att dekorera ett barnrum erbjuder märket en söt modell med textilnyanser. Den neutrala vita basfärgen gör det enkelt att passa in i alla miljöer. Och ljusa teckningar som visar katter kommer att tilltala alla barn.

Bild
Bild
Bild
Bild

En sådan ljuskrona kommer att se harmonisk ut både i flickans rum och i pojkens barnkammare. Fem glödlampor ger utmärkt belysning, och glada färger kommer att pigga upp dig även på den dysteraste dagen.

2441 / 4C . En annan barnversion kännetecknas av dess ljusstyrka i nyanser och originaldesign. Basen i form av ett fe-moln på en lila bas är dekorerad med flerfärgade blommor. Fyra frostade glaslampor lyser försiktigt upp rummet.

Bild
Bild

Även när den är avstängd kan en sådan ljuskrona bli ett intressant inslag i interiören. Med tanke på blommatema och lila och rosa färger är denna modell mer lämplig för tjejer.

Hur väljer man?

För att den nya ljuskronan ska glädja ögat och fullt ut utföra sina funktioner är det värt att överväga flera viktiga punkter innan du köper.

Fyrkant

Ljuskronans storlek och antalet glödlampor i den bör direkt bero på det område som måste täckas. Ett stort rum behöver en stor belysningsarmatur. I ett litet rum kommer en kompakt modell med tre glödlampor att räcka.

Vid beräkning av antalet lampor i en ljuskrona är det värt att överväga närvaron eller frånvaron av ytterligare belysningskällor (strålkastare, lampor etc.). Men om den extra belysningen gör att du kan klara dig med en central enhet med ett litet antal glödlampor, bör ljuskronans storlek fortfarande motsvara rummets dimensioner.

Detta tillstånd förklaras också av visuell uppfattning. Faktum är att i ett litet rum kommer en massiv ljuskrona att se för skrymmande och olämplig ut. Omvänt, i ett rymligt rum kommer en liten taklampa helt enkelt att gå vilse.

Bild
Bild

Stil

Ljuskronan ligger i mitten och är därför en viktig del av inredningen. Här är det värt att överväga rumstypen, dekorationsstilen och färgschemat för finish och möbler.

För ett vardagsrum inrett i barockens anda är en klassisk ljuskrona med ett överflöd av kristaller, utsökta nyanser och sofistikerade vridna element lämplig. Imitation av ljuskronor är acceptabelt.

Bild
Bild

I ett romantiskt sovrum kommer temat blommor att vara lämpligt, modeller av frostat glas med mönster och hängen av glas eller kristall. I köket kommer alternativ med målat glas att se charmiga ut, liksom lakoniska rundade och konformade modeller.

Om du föredrar minimalism och högteknologi, var uppmärksam på ljuskronorna i förkromad metall och glas med ovanliga former. För möbler i loftstil erbjuder varumärket alternativ med smidesjärn och träelement.

Om inredningen i rummet är mycket återhållsam kan du välja en original belysningsarmatur, som kommer att bli en höjdpunkt i inredningen. Om rummet är fullt av färger, alla typer av tryck och tillbehör, är det bättre att välja en mer lakonisk modell som harmoniskt passar in i interiören utan att sticka ut, men kompletterar den kompetent.

Bild
Bild

Färg

Vitt och svart är mångsidigt och smälter in i alla miljöer. Detsamma gäller glas och kristall. Transparenta mousserande element ser bra ut omgivna av vilken nyans som helst.

När det gäller färgade ljuskronor (grönt, rosa, lila, etc.), välj med omsorg. Skärmen på belysningsenheten ska vara i harmoni med andra färger i rummet (stoppade möbler, tapeter, interiörartiklar). Denna modell är också lämplig för ägarna av en lägenhet inredd i neutrala färger.

Om ljuskronan har metall- eller trädelar bör dessa också matcha inredningen. Krom ser bra ut i kalla färger, medan metall i guldfärg harmonierar bra med varma nyanser.

Bild
Bild

Var uppmärksam på möbelbeslagen, färgen på metallen på andra apparater (bordslampor, lampor).

När det gäller träfinishen måste den också smälta in med andra föremål. Till exempel ska du inte köpa en ljuskrona med beslag i wengefärg om din vägg är gjord i valnötskugga. Bättre uppmärksamma andra modeller.

Bild
Bild

Recensioner

Ägare av Odeon Light -ljuskronor noterar den utmärkta kvaliteten på produkterna, inklusive både lyxiga och billiga modeller. Köpare gillar den eleganta designen av belysningsarmaturerna och enkelheten i deras installation. Ljuskronor dekorerar verkligen interiören, skapar mys, perfekt belyser utrymmet.

Bild
Bild

Köpare berömmer också tillverkarens officiella webbplats, där du enkelt kan hitta önskat alternativ och snabbt lägga en beställning. Chefer tipsar gärna och hjälper till med valet.

Alla delar av enheterna är noggrant förpackade, vilket gör att de kan täcka alla avstånd innan de träffar den nya ägaren. Ljuskronornas utseende överensstämmer helt med fotot, så du kan säkert beställa den modell du gillar utan att riskera att bli besviken över köpet.

Rekommenderad: