Högtalare Xiaomi: Akustik Mi Bluetooth -högtalare Och Musikhögtalare Mi Compact Bluetooth Speaker 2, Andra Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Högtalare Xiaomi: Akustik Mi Bluetooth -högtalare Och Musikhögtalare Mi Compact Bluetooth Speaker 2, Andra Modeller

Video: Högtalare Xiaomi: Akustik Mi Bluetooth -högtalare Och Musikhögtalare Mi Compact Bluetooth Speaker 2, Andra Modeller
Video: ЭТО XIAOMI Mi mini SPEAKER 2024, Maj
Högtalare Xiaomi: Akustik Mi Bluetooth -högtalare Och Musikhögtalare Mi Compact Bluetooth Speaker 2, Andra Modeller
Högtalare Xiaomi: Akustik Mi Bluetooth -högtalare Och Musikhögtalare Mi Compact Bluetooth Speaker 2, Andra Modeller
Anonim

Xiaomi -märkesprodukter har blivit mycket populära bland ryssar och invånare i OSS. Tillverkaren överraskade och erövrade köpare genom att erbjuda attraktiva priser för anständig kvalitet. Efter framgångsrika smartphones släpptes de absolut bästsäljare på marknaden - trådlösa Bluetooth -högtalare. Kinesiskt tillverkad bärbar akustik är inget undantag och visar utmärkt konstruktion, design och mångsidighet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Xiaomi mobila Bluetooth -högtalare har blivit en seriös konkurrent till erkända hits - JBL, Marshall, Harman. Företagets inträde i den bärbara musikspelarverksamheten har gett företaget betydande vinster. Tillverkaren har förkroppsligat många nya idéer i produkter, skapat trender som många nu följer. Xiaomi -högtalaren är ett utmärkt val för finsmakare av bärbara enheter . Samtidigt kan de till och med konkurrera med vissa boomboxar om du använder specialapplikationer som förbättrar ljudkvaliteten. I allmänhet är varje produkt av märket motiverad i sin priskategori.

Även med hänsyn tagen till onödiga innovationer och inte alltid perfekt ljudkvalitet är dessa värdiga representanter för deras produktgrupp.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

Bland märkets produkter finns akustik för varje smak och inkomst. Från retromodeller till moderna prylar med snygga former och levande färger. Kroppen är tillverkad av metall, slagfast plast och gummerade material. Ofta är en musikhögtalare så mångsidig att den kombinerar en skivspelare, en väckarklocka, en ljudförstärkare, en radio och mycket mer . Den bakgrundsbelysta klockkolonnen kan även användas som nattlampa.

Enhetens glöd finns i olika lägen och anpassar sig till musikspårets tempo.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mi Bluetooth -högtalare

En av märkets mest populära högtalare som döljer oväntad kraft bakom ett litet fotavtryck. Bluetooth-systemet är inrymt i en parallellpipeformad kropp tillverkad av metall. Samtidigt är modellen lätt och högljudd. Ljudet passerar genom hålen i metallhöljet. Kolumnen finns i flera ljusa färger att välja mellan. Ett litet musiksystem kan mycket mer än vad som förväntas av det . Ljudets tyngdpunkt ligger på mitten, men basen förbises inte heller. Låga frekvenser manifesteras så kraftfullt att prylen vibrerar märkbart. För extra stabilitet finns det gummerade fötter på undersidan av högtalaren.

Mini boomboxen är utrustad med ett rymligt 1500mAh batteri . Till musikälskares glädje återgår enheten till drift med en full laddning på ett par timmar med en mikro-USB-kabel ansluten till en annan gadget eller till elnätet. Det finns ingen motsvarande kabel och adapter med högtalaren. Kanske låter detta faktum dig avsevärt spara på den slutliga kostnaden för kolumnen. Även om du idag enkelt kan hitta rätt kabel i butiken. Högtalaren har ett trådlöst Bluetooth -system för enkel anslutning till andra enheter. Tyvärr kommer spelaren inte att överleva i dåligt väder, eftersom den inte är skyddad från vatten. Men å andra sidan kan den överleva när den faller från bordet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mi Compact Bluetooth -högtalare 2

Den nya minihögtalaren från varumärket Xiaomi presenteras i vitt och i form av en "bricka". Utvecklarna annonserar enheten som en gadget som kan leverera kraftfullt, klart ljud. Barnet väger bara 54 g och passar lätt i din handflata. Funktionsprincipen för en anordning av blygsam storlek är baserad på användning av neodymmagneter . Den drabbade Xiaomi bärbara högtalaren har en inbyggd mikrofon, som låter dig använda handsfree-högtalaren för att ringa telefonsamtal. Bluetooth fungerar inom en radie på upp till 10 meter.

Den övre delen av den snygga högtalaren är gjord i form av ett nät genom vilket ljudet tränger in utanför . Det är mycket bekvämt att använda en speciell sladd från satsen med enheten: att sätta på öglan på handen, det finns inte längre någon chans att tappa högtalaren ur dina händer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns en indikatorlampa längst ner på enheten. Det finns bara en kontrollknapp, men användarna uppmanas att programmera den i olika kombinationer för att styra några av inställningarna.

Om du håller knappen intryckt i minst en sekund avbryts det inkommande samtalet. Och om du inte släpper den på cirka 6 sekunder återställs enheten till fabriksinställningarna. Alla parade enheter raderas. Mi Compact Bluetooth Speaker 2 har ett inbyggt 480mAh Li-ion-batteri, laddningsbart via en mikro-USB-port . Med 80% volym fungerar gadgeten på full laddning i 6 timmar i rad. Tillverkarna inkluderade en bruksanvisning och en kabel i högtalarsetet. Detta är den bästa miniatyrhögtalaren från märket hittills.

Bild
Bild

Mi Pocket Speaker 2

Kompakt, bärbar, batteridriven enhet. Designen av Bluetooth -högtalaren är gjord i stil med Xiaomi - minimalism, vit färg, maximalt antal funktioner . Designpriset 2016 tilldelades denna talare av en anledning. Barnet är attraktivt för sin kompaktitet - det passar enkelt i handflatan eller i byxfickan. Direkt skulle du inte tro att enheten kan producera bra ljud i upp till 7 timmar med ett laddat litiumbatteri 1200 mA * timme.

Förutom tekniska specifikationer är det viktigt att överväga ljudkvaliteten för en subjektiv bedömning . I det här fallet glädjer det sig med sin rikedom och renhet. God kvalitet utan förlorade inspelningar låter bra, och även trådlös överföring visar nästan ingen störning. Utan dem kan du förresten lyssna på musik i "max" -läget, vilket inte är fallet med de allra flesta liknande enheter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Naturligtvis finns det inga "pumpande", "tjocka" basar, så älskade av unga människor. Gadgeten passar hellre äldre användare. Och det kommer att bli framgångsrikt i det inre av hemloungens zon i rollen som ett högkvalitativt, men lågeffektivt ljudsystem "mobilbio", som förstärker ljudet från surfplattan.

Det är så fantastiskt att alltid ha bra musik med sig. Dessutom anpassar sig denna högtalare till volymen på enheten som är parad med den . Och dess egen volym styrs av en metallring högst upp på högtalaren. Kolonnens nedre del är tillverkad av PC + ABS termoplast. Det är ett material som används i bilindustrin med sin karakteristiska seghet och motståndskraft mot skador.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mi Bluetooth högtalare Mini

Liten, lätt och billig högtalare. Den passar i din handflata och väger bara 100 gram. Sådan akustik är lätt att passa även i en damkoppling eller bära runt i fickan. Sedan våren 2016 har högtalaren funnits i tre färger: silver, guld och svart . Trots sin blygsamma storlek, bluetooth akustik behagar med bra ljud och har en oöverträffad effekt för sina dimensioner - 2 watt. Användare är positivt överraskade över den stora funktionaliteten hos enheten med en så liten kropp.

Xiaomi Mi Bluetooth Speaker Mini är en kompakt men elegant bärbar högtalare . Metallkroppen är tillverkad i form av en stympad cylinder. Högtalarhålen känns som en extra dekoration snarare än ett nödvändigt tillägg. Den nedre delen av enheten är gjord av gummerat material. Kolonnen är stabil på olika ytor. En dold strömknapp placerades också längst ner. Speaker Mini har en microUSB -kontakt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Närvaron av Bluetooth gör att du kan parkoppla med helt andra enheter som stöder ett trådlöst gränssnitt. Oftast finns det inga svårigheter med anslutning. Miniatyrakustik fungerar från sitt eget batteri upp till 4 timmar utan laddning. Dessutom är en mikrofon inbyggd i en modern enhet.

Ljudet från högtalaren kan kallas ganska rent . Höga frekvenser är perfekt utarbetade. Basen låter inte så perfekt. I allmänhet är det bekvämt och behagligt för örat att lyssna på elektronisk, pop, rapmusik från enheten. Speciellt om du gör det i ett litet rum. Ljudkvaliteten tillsammans med designen väcker inga invändningar. Av nackdelarna är det värt att notera oförmågan att byta spår, svag bas och monohögtalare. Tja, och en villkorad nackdel i samband med storleken - möjligheten att förlora enheten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Förutom dina egna preferenser inom design, volymnivå, funktionalitet och kostnad måste du naturligtvis lyssna på högtalaren innan du köper. Det är viktigt att förstå för vilket ändamål enheten köps. Kvaliteten på akustikprestanda och användarvänlighet beror också på detta. För att lyssna på musik utomhus behöver du en enhet med kraftfulla högtalare, helst vattentäta och stötsäkra . Om du tänker ta med dig högtalaren på cykelturer eller vandra i bergen, kommer något lätt, men klangfullt att göra.

I vilket fall som helst måste du ta hänsyn till batteriets effekt och hur länge det kommer att pågå utan tankning . Platser för minneskort och ytterligare knappar för konfiguration kommer aldrig att vara överflödiga. Men äldre och unga användare kan ta en enhet med den mest primitiva funktionaliteten. Det är trots allt att förstärka ljudet som högtalaren behövs, i första hand.

Konsulter vid försäljningsstället kan hjälpa till med valet. Men det är bättre att först titta på några videorecensioner från de riktiga ägarna av bärbara högtalare. Kanske kan detta vara användbart för ett lyckat köp.

Bild
Bild
Bild
Bild

Användarmanual

Hur man slår på en ljudenhet är i de flesta fall intuitivt, tittar på vilken modell som helst. Om det inte är klart hur man gör detta är det bättre att ta till hjälp av instruktionerna. Detsamma gäller för justering av volymen. Vanligtvis är dessa alternativ enkla att konfigurera. Det kan vara svårare att ansluta från högtalaren till en smartphone eller persondator. Men alla som vill lyssna på musik kan förstå operationen. Detta sker enligt följande algoritm.

  • Slå på Bluetooth på den enhet som den bärbara högtalaren ska anslutas till.
  • Tryck på strömbrytaren på kolumnen och släpp den inte förrän dioden nära knappen är aktiverad.
  • Gå till Bluetooth -inställningar i smartphonemenyn (eller annan enhet).
  • Välj kolumnnamnet från listan över tillgängliga enheter och klicka på det.
  • Efter synkronisering kan du lyssna på musik genom högtalaren genom att välja spår från spellistan på din smartphone.
Bild
Bild
Bild
Bild

Nästa gång du ansluter behöver du inte göra dessa steg igen - bara slå på högtalaren och Bluetooth på din smartphone. Du kan styra högtalaren med de fysiska navigationsknapparna direkt från kroppen och göra det från din smartphone. Du kan också kontrollera på vilken nivå laddningen för en bärbar högtalare är tack vare en smartphone - informationen visas i statusfältet.

Men det här alternativet finns inte i alla smartphones. Det är allt du behöver veta om att använda Xiaomi bärbara högtalare. Kinesiska musikapparater på denna nivå är värda uppmärksamhet och deras pris.

Rekommenderad: