Klädhängare (67 Bilder): Golv Och Vägg Med Lock För Kläder, Stänger Och Fästelement, Metall För Galgar, På Hjul

Innehållsförteckning:

Video: Klädhängare (67 Bilder): Golv Och Vägg Med Lock För Kläder, Stänger Och Fästelement, Metall För Galgar, På Hjul

Video: Klädhängare (67 Bilder): Golv Och Vägg Med Lock För Kläder, Stänger Och Fästelement, Metall För Galgar, På Hjul
Video: Space Saver Plastic Magic Hanger Clothes Rack 2024, April
Klädhängare (67 Bilder): Golv Och Vägg Med Lock För Kläder, Stänger Och Fästelement, Metall För Galgar, På Hjul
Klädhängare (67 Bilder): Golv Och Vägg Med Lock För Kläder, Stänger Och Fästelement, Metall För Galgar, På Hjul
Anonim

En av de vanligaste, bekvämaste och mest effektiva elementen i ett garderobssystem är kanske en vanlig hängare. Lätt, bekväm, kompakt - det hjälper till att klara skjortor, klänningar, kjolar, kostymer, underkläder och ytterkläder.

Utan det är det omöjligt att föreställa sig en lägenhet, ett kontor, en medicinsk eller utbildningsinstitution, ett företag inom konsumenttjänster och produktion.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Var du än behöver för att snabbt och snyggt hänga kläder finns det en garderobhängare. Detta element är dock inte så enkelt som det kan tyckas vid första anblicken. Många modeller och konfigurationer gör att detta tillbehör helt kan ersätta ett litet omklädningsrum.

Bild
Bild

Fördelar

En galge är en grundläggande del av alla omklädningsrum. Denna artikel beror på sin popularitet och ersättningsförmåga till följande fördelar:

  1. Rörlighet. Om det behövs kan modellerna på hjul flyttas till vilken lämplig plats som helst. Och vanliga enkla galgar kan användas inte bara i garderoben, utan också i sovrummet, barnkammaren, arbetsrummet, vardagsrummet, köket, badrummet och andra rum.
  2. Användarvänligheten. De unika designfunktionerna hos olika modeller gör att du kan undvika tidskrävande monterings- och installationsarbete. Hängaren är omedelbart klar för användning. Varje modell är vanligtvis multifunktionell. Det låter dig samtidigt hänga kjolar, byxor, skjortor, hattar, paraplyer.
  3. Ett brett utbud av modeller låter dig enkelt välja det idealiska alternativet för ett visst omklädningsrum. Alla modeller ser snygga, graciösa, eleganta ut och passar perfekt in i alla interiörer.
  4. Hängare kan tillverkas av en mängd olika material. Deras vikt, styrka, kostnad, funktionalitet, dekorativa egenskaper beror på detta.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Alla modeller skiljer sig från varandra i läge, design, storlek, funktionalitet och andra parametrar.

På platsen kan galgar vara golvstående eller väggmonterade. Golvmodellen används ofta inte bara i bostäder utan även i allmänna utrymmen . Den är inte fast fixerad och kan omarrangeras / transporteras / transporteras till någon plats som är lämplig för detta. Alla saker är ordnade på ett sådant sätt att gratis och enkel åtkomst till någon av dem tillhandahålls.

Denna design kan vara rund, rektangulär eller annan form, gjord av olika material. Modeller på hjul är mycket populära.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Väggmonterade klädhängare används för att ordna korridorer och små korridorer, där det inte är möjligt att placera en övergripande golvmodell . Väggmonterade alternativ kan ha alla slags former och vara utrustade med ett annat antal krokar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En annan modell är en stång som är monterad i garderober eller garderober … Det rymmer det önskade antalet galgar för vardags- och ytterkläder. Dess längd och diameter kan vara olika, beroende på mängden kläder som läggs på den.

Valet av lämplig modell beror på rummets funktionella uppgifter, dess storlek och tillgängligt ledigt utrymme. Modeller av olika mönster kan avsevärt avlasta garderoben och underlätta tillgång till vissa typer av kläder.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hängare kan vara för barn och vuxna . Barnmodeller har en mindre storlek och tjocklek på delar, de väger mindre tillbehör för vuxna och kan göras separat för tjejer och pojkar (den största skillnaden är färgen).

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hängare på hjul . Denna modell är bra för sin mångsidighet. Vanligtvis innehåller den en eller flera tvärstänger för placering av galgar, krokar för ytterkläder eller väskor, hyllor för skor eller andra saker. Hjul underlättar mycket processen att flytta en lastad struktur.

Många modeller har lock som håller damm borta från dina kläder.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Hängare skiljer sig åt i tillverkningsmaterial:

Metallmodellen är mycket populär idag. Metall är ett av de starkaste, mest hållbara, slitstarka och praktiska materialen. Perfekt för massiva mönster för ytterkläder. Oftast används förkromad aluminium för tillverkning av sådana tillbehör. Det passar bra att måla, så den här designen passar perfekt in i alla interiörer

Metallhängare kännetecknas av god rymlighet och estetisk dragningskraft. Ofta är modeller dekorerade med smidda dekorativa element, vilket ger dem en speciell estetik och nåd.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Träprodukter är också ganska vanliga i moderna interiörer. Vackert ädelträ kännetecknas av god styrka och hållbarhet, oklanderliga dekorativa egenskaper. Trähängaren kommer harmoniskt att passa in i den klassiska och moderna stilen. Olika träslag kan användas för att skapa modeller för att placera kläder

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Plast är ett billigt, praktiskt, lätt material som lämpar sig för att hänga lättkläder. Det är opretentiöst i vården, estetiskt attraktivt, miljövänligt och säkert. Plastprodukter är lämpliga för att placera en liten mängd föremål

Bild
Bild

Storleken

Storleksintervallet för klädhängare är mycket brett. Valet av en lämplig modell bestäms av rätt placering av kläder på den. Ytterkläder och fritidskläder ska inte vidröra golvet under lagring. Denna punkt måste beaktas när du väljer rätt alternativ.

  1. Hängaren på hängaren bör vara större än längden på den längsta klänningen, kappan och andra kläder.
  2. Hängarens övergripande dimensioner måste anpassas exakt till dess plats så att strukturen passar in i det valda hörnet.
  3. Antalet krokar bör möta behoven hos de människor som bor i huset eller de i byggnaden.
Bild
Bild

Hur väljer man?

När du väljer en lämplig golvmodell är det lämpligt att uppmärksamma följande faktorer:

  1. Hängaren ska matcha färgschemat och den valda inredningsstilen.
  2. Modellen måste vara tillräckligt stabil för att inte välta, deformeras eller gå sönder under mycket kläder.
  3. Modellen ska inte störa rummet och hindra fri rörlighet i rummet.
  4. Hängaren måste hålla alla saker, så när du köper en modell måste du ta hänsyn till antalet personer i rummet.
  5. Materialet från vilket produkten är tillverkad måste vara tillräckligt starkt, säkert och pålitligt.
  6. Kostnaden för en garderobskonstruktion är vanligtvis låg, såvida vi inte pratar om exklusiva modeller som också fungerar som en dyr, snygg inredning. För sådana modeller används värdefulla träslag eller smidda dekorativa element.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

När du väljer ett hem (golv eller vägg) hängare för ett omklädningsrum, var noga med att överväga följande nyanser:

  1. Stångens höjd för huvuddelen av vuxenkläder bör inte vara mindre än 165 cm.
  2. För skjortor, jackor, jackor, barnkläder kan skivstångarna ha en liten höjd. Ett annat alternativ är en strömavtagare för galgar, som låter dig sänka stången till önskad nivå och höja den tillbaka.
  3. En galge med lock är nödvändig för förvaring av kläder som inte används ofta. Det kan vara säsongskläder (fårskinn, päls, jacka) eller smart klänning, kostym. Omslaget skyddar dina kläder perfekt från damm.
  4. Infällbara mönster är perfekta för förvaring av byxor eller jeans. Deras höjd bör inte vara mindre än 60 cm.
  5. För att lagra tillbehör kan du köpa mönster med speciella krokar och fästen för paraplyer, bälten, halsdukar, handväskor. De kan tillverkas i olika utföranden och former, har olika storlekar och antal krokar.

En speciell hängare låter dig snyggt placera alla nödvändiga små saker i fri åtkomst.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Var ska man placera?

Beroende på design, form, storlek kan garderobshängaren installeras på olika platser i rummet. I det här fallet är det nödvändigt att följande regler följs:

  • Strukturen bör inte placeras direkt vid ingången för att inte störa människor som kommer in och lämnar lokalerna.
  • Å andra sidan ska garderoben inte vara för långt från utgången. Ytterkläder placeras på galgen, som sätts på omedelbart innan de går ut.
  • Omklädningsrummet ska inte störa den fria rörligheten för människor i rummet, övergångar från rum till rum.
  • Oftast ligger garderoben i hörnet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

7 bilder

Interiör alternativ

Den snygga, kompakta metallhängaren hanterar enkelt vardagskläder och skor. En separat hållare kan tillhandahållas för förvaring av påsen. Denna hängare tar inte mycket plats och ser bra ut i sovrummet.

Bild
Bild

Den ursprungliga golvhängaren, tack vare sin böjda form, tar minst ett utrymme även i den minsta korridoren. Krokar på olika nivåer är lämpliga för att placera vuxen- och barnkläder. Paraplyer kan hängas på små stavar. Hyllorna är lämpliga för förvaring av glasögon, nycklar, smycken och andra tillbehör.

Bild
Bild

Smidesjärn golvhängare fungerar som en magnifik dekoration för det inre av korridoren. Invecklade krökta grenar fungerar som krokar för fixering av klädhängare. De två nedre hyllorna rymmer snyggt dina skor inomhus eller utomhus.

Det snygga visiret kan användas som förvaringsplats för handväskor eller som en extra yta för hängande galgar.

Rekommenderad: