Girlander För Träd: Utomhus LED -dekorationsprodukter. Dekorera Träd På Gatan. Hur Man Dekorerar Med En Frostbeständig Krans "mesh"?

Innehållsförteckning:

Video: Girlander För Träd: Utomhus LED -dekorationsprodukter. Dekorera Träd På Gatan. Hur Man Dekorerar Med En Frostbeständig Krans "mesh"?

Video: Girlander För Träd: Utomhus LED -dekorationsprodukter. Dekorera Träd På Gatan. Hur Man Dekorerar Med En Frostbeständig Krans
Video: Decorating of christmas garland | christmas ideas 2020 2024, April
Girlander För Träd: Utomhus LED -dekorationsprodukter. Dekorera Träd På Gatan. Hur Man Dekorerar Med En Frostbeständig Krans "mesh"?
Girlander För Träd: Utomhus LED -dekorationsprodukter. Dekorera Träd På Gatan. Hur Man Dekorerar Med En Frostbeständig Krans "mesh"?
Anonim

Modetrenden för användning av olika fasaddekorationer har länge spridit sig till gatukransar. Invecklade prydnader och helt enkelt vackra ljuskompositioner gör hus och innergårdar riktigt festliga. Trots den visuella komplexiteten hos en sådan händelse som att dekorera träd med gatubelysning är själva processen ganska enkel.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

De viktigaste egenskaperna hos gatubelysning

Ett särdrag hos kransar för gatan är anpassningen av tekniska egenskaper för användning under alla väderförhållanden. Mångsidigheten hos LED -strukturer gör att de kan dekorera inte bara fasader på byggnader, utan också växter.

Fördelar:

  • frostbeständig krans kan fungera smidigt även vid låga temperaturer, vilket automatiskt förlänger enhetens livslängd;
  • vattentäta kransar kan fungera i ett säkert läge vid regn eller tina, utan att provocera nätverkets kortslutning;
  • låter dig spara energiförbrukning;
  • ger ett starkt sken av design -lysdioderna;
  • i sin tillverkning använder tillverkare högkvalitativa material, vilket ökar strukturens hållbarhet, oavsett väderförhållanden.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den enda obekväma nyansen av LED -gatubelysning kan vara hur glödlamporna är anslutna i en kedja. Om kretsen är sekventiell, slutar kransen att fungera om minst en lysdiod misslyckas. Konstruktioner med parallellkopplade lampor bör ges företräde.

För dekoration av ytor kan du köpa kompakta kransar med miniatyr -LED -element

Tillverkarna tillverkar också ett brett utbud av LED -enheter med fjärrkontroll och olika lägen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

LED -strålkastare inta en ledande position bland olika smycken. Används för julgransarrangemang, dekoration av fasader, träd och buskar. Designens enkelhet gör att du kan skapa utsmyckade mönster och till och med tematiska figurer från kransar. De är också lämpliga för inramning av skyltar och banderoller.

Trådens längd är 12 till 20 meter. I hela tråden är LED -lampor på avstånd från varandra på avstånd från varandra. Moderna modeller av girlandstrådar är utrustade med en bakgrundsbelysningsläge.

Fringe belysning ser ut som istappar eller till och med kvistar. Används vanligtvis i komposition med LED -filament. Perfekt för att dekorera fasader och trädgrenar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

" Rutnät " bra som en accent på fasaden på ett objekt, och betonar också volymen av träd. Denna krans tillför mystik och elegans till helhetsbilden.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

" Clip-light " är en typ av dekoration avsedd för höga träd och buskar. Deras längd varierar från 5 till 10 meter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

" Spindel " är en av de nyaste typerna av gatubelysning för träd. Själva designen presenteras i form av en sammansättning av flera kransar som är anslutna till en strömförsörjningsenhet. Antalet "ben" på en sådan "spindel" är från 3 till 5 stycken, vars längd kan nå 20 meter. Enheten har bara tre ljuslägen.

Bild
Bild
Bild
Bild

De mest populära är rosa, gula och blå nyanser av lysdioder.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Inledningsvis är det nödvändigt att bestämma typen av armatur och platsen för dess användning. Vid val av en krans bör flera huvudfaktorer beaktas, av vilka kvaliteten på strukturens arbete beror. Att köpa en gatukrans är ett mer ansvarsfullt företag än att välja heminredning, eftersom användningsförhållandena blir mer extrema.

  • Först och främst är det värt att undersöka kvaliteten på själva lampan, ledarnas skick och strömförsörjningen. Det är därför det är lämpligt att köpa produkten endast från betrodda säljare i specialaffärer.
  • Högkvalitativa kransar är utrustade med ett automatiskt avstängningsläge vid överbelastning av det elektriska nätverket. Denna funktion hjälper till att förlänga produktens livslängd.
  • När du väljer bör du noggrant läsa informationen på rutan, kontrollera tillverkarens garanti, effekt och spänning som krävs för att kransen ska fungera.
  • I officiella butiker är säljaren skyldig att på begäran tillhandahålla dokument som bekräftar brandsäkerheten för gatudekorationer.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Var noga med att inspektera köpet i en utökad form för att kontrollera kvaliteten på anslutningarna, lysdioderna och andra element. Trådarna måste vara starka. Den föredragna platsen för den första glödlampan i kretsen från strömförsörjningen måste vara minst en och en halv meter.
  • Det är bättre att välja färgschema för ledningarna i neutrala färger: svart, grönt eller brunt. Sådana nyanser kommer inte att distrahera uppmärksamheten från huvuddesignen. Det är att föredra att ta lindningsmaterialet från gummi eller gummi.
  • Gatubelysningens låga spänning gör att enheten kan fungera dygnet runt. Därför måste dekorationen ha en hög fuktbeständighet. Denna egenskap motsvarar en särskild märkning på varans förpackning.
  • En adapter för anslutning till lågspänningsnät uppmuntras också.
  • Frostbeständighetsmärket i dekorationen garanterar högkvalitativ prestanda vid låga temperaturer.
  • Beroende på bekvämligheten med att ansluta till ett elnät i hemmet måste du välja en metod för att leverera energi till strukturen. De vanligaste modellerna är de som ansluter direkt till nätverket. Men om det är omöjligt att använda denna typ av anslutning, är det bättre att föredra smycken med strömförsörjning. I det här fallet är det nödvändigt att ta hänsyn till batteriernas effekt och enhetens strömförbrukning.
Bild
Bild
Bild
Bild

Träddekoration

Först måste du bestämma vilka delar av trädet som ska användas för dekoration och vilken plan dekorationen själv kommer att vara. I allmänhet är det mest optimala avståndet mellan kransens svängar cirka 8 centimeter. Detta är när man tar hänsyn till räckvidden för lysdioderna i kretsen på ett avstånd av 15 centimeter från varandra. Vi väljer dekorationens önskade längd baserat på beräkningen: trädets höjd dividerat med avståndet mellan kransens varv, multiplicerat med plantans omkrets.

När du använder professionella dekorationer på gatan, där ekonomiska LED -alternativ är inblandade, är det möjligt att installera upp till 43 trådar av en krans med en total effekt på upp till 210 watt samtidigt. När du dekorerar grenar är det tillräckligt att betona de tjockaste av dem upp till en och en halv meter lång. Så inredningen kommer att se den mest harmoniska och snygga ut.

Bild
Bild
Bild
Bild

Du kan dekorera ett träd för nyåret själv i några enkla steg:

  • vi börjar linda kransen på stammen från plantens bas så att änden med pluggen är i botten;
  • på önskat avstånd lindar vi dekorationen runt stammen och ansluter trådkontakten till nästa kontaktdon;
  • produkten måste lindas tätt, vid behov används speciella klämmor;
  • dekorera grenar, är det fortfarande värt att hålla ett avstånd närmare trädets stam så att kransen inte bryts av med vinden.
Bild
Bild
Bild
Bild

Rekommendationer för användning av produkter

I allmänhet kan träd och alla delar av gården dekoreras med kransar. Slutresultatet beror på typen av dekoration, längden och färgen på lysdioderna. Så för belysning av verandan är det mest relevanta alternativet fransar. För korta växter är "mesh" -kransen optimal. Träd och räcken ser bra ut med ett trådmönster.

Du kan dock inte använda hemgransgirlanger för att dekorera gatan, eftersom du borde tänka på säkerheten för människor och djur . Avsaknaden av särskilt skydd för en sådan produkt kommer inte att tillåta den att motstå effekterna av naturfenomen.

När du använder flera kransar på en yta är det att föredra att ansluta dem till en enda kedja. Annars måste du dra igenom flera kablar, vilket kommer att orsaka besvär och ta mycket plats.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om du dekorerar med trådar inte bara de omgivande träden, utan också byggnadens fasad, kan du skapa en tematisk utställning av en eller flera nyanser av dioder. Att kombinera färgade glödlampor kommer också att lysa upp gården och skapa en festlig atmosfär.

Det bästa sättet att sätta upp gatubelysning på träd är att använda en stege och få hjälp av en annan person . Glöm i alla fall inte säkerheten vid arbete på höjd och med elektriska apparater. I avsaknad av tid eller möjlighet att själv hålla evenemanget kan du bjuda in en specialist. Specialiserade företag hjälper inte bara att hänga dekorationer utan också förutveckla ett personligt projekt för inredning av gården och växterna.

Rekommenderad: